Trekant i mamma och pappas säng!

Min mamma och pappa reste bort över helgen så jag hade hela lägenheten för mig själv. Så jag ringde min kompis Linda och frågade om vi skulle dra ut och dricka lite öl. Hon hakade på direkt så jag duschade och klädde upp mig jag var precis färdig då hon ringde på dörren klockan var ungefär 18. Så jag drog på mig mina svarta stövlar och gick på restaurangen som låg 5 minuter från mig. Vi satt där och drack några öl och pratade då det kom fram en trevlig kille och frågade om han fick sitta med oss och prata, han presentera sig som Daniel. Linda svarade direkt att det fick han tiden gick och jag frågade Linda om hon ville sova hemma hos mig det ville hon. Vi gick ut från restaurangen och Daniel frågade om han fick följa med oss hem vilket han fick mer än gärna för Linda. Linda och Daniel skulle sova i mamma och pappas säng och jag i mitt rum. Jag låg i min säng och hörde hur Linda började stöna så jag smög upp och tittade in i rummet dom låg i, Daniel låg och smekte Linda över klitorisen jag stod där en stund och såg hur dom njöt.

När det gått en liten stund gick jag in till dom och lade mig i sängen bredvid Linda och började suga på hennes bröst hon tittade upp storögt på mig men lade sig ner igen och njöt tills hon kom i orgasm då va det min tur jag låg mellan Linda och Daniel. Jag låg där och blundade och bara njöt av den behandling dom gav mig, jag tittade upp och såg att Linda nu slickade min fitta hon va som besatt av att slicka vilket gjorde mig ännu kåtare och efter en liten stund så kom min orgasm.

Då va det Daniels tur han lade sig på rygg och vi trädde på en kondom och jag gränslade över han och sakta trängde hans kuk in i min blöta fitta när den va i botten så började jag sakta att rida hans lem. Linda gränslade hans ansikte så han fick hennes blöta fitta över munnen sen beordrade hon att han skulle slicka henne, jag och linda turades om att suga på varandras bröst samtidigt som jag knullade Daniel. Sen va det Lindas tur att knulla Daniel så han knullade henne medans han fick slicka mig, efter en stund av avridning så aktade jag mig så han fick knulla Linda bakifrån och jag låg bredvid och onanera.

Linda tog bort min hand och drog mig mot sig och började slicka min blöta mus samtidigt som jag ligger och sliter mig i bröstvårtorna jag stönar fram att det är skönt då kör hon in ett finger i taget på mig tills hela handen är i mig jag känner att snart kommer en orgasm hon kör handen ut och in i min trånga blöta mus jag skriker tillslut ut min orgasm. Jag vaknar till liv igen och nu är det min tur att bli knullad igen så han tar tag i min fasta stjärt och trycker in hela sin lem i min mus tills det tar stopp.

Han beordrar Linda att lägga sig framför mig och när hon gjort det tar han tag i mitt hår och trycker min mun mot Lindas håriga fitta. Jag slickar först lite försiktigt sen ökar jag takten och känner hur jag har hennes fittsaft i hela ansiktet jag njuter av att slicka hennes blöta fitta.

Linda slingrar sig från min mun och lägger sig under mig och slickar min klitoris medans Daniel fortsätter att knulla mig. Han drar sig ur mig och tar bort kondomen och sprutar sin sperma över Lindas mage och bröst jag kletar ut sperman och stoppar in fingrarna i Lindas mun och hon slickar mina fingrar rena från sperman jag böjer mig ner och kysser Lindas bröst dom smakar sperma. Sen duschade vi innan vi skulle sova jag tittade tvärt på klockan och upptänkte att den va 5 på morgonen så vi kröp alla ner i min mammas och pappas säng och somnade.

När vi vaknade igen vid 10 så blev det en ny omgång. Daniel knullade oss och vi slickade varandra tills han sprutade sin sperma över min fitta och över mina bröst Linda va inte sen med att slicka upp varenda liten droppe sperma som jag hade på mig sen gav hon mig en kyss som smakade sperma. Sen klev vi upp och duschade alla tre och fikade sen for Daniel hem. jag och Linda lade oss på sängen igen och knullade upp varandra med ett grovt ljus och gav varandra en skön orgasm innan hon gick hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *