Sex hos frisören

Jag jobbar som frisör på en frisering och en dag ringde en manlig kund och frågade om det inte gick bra att få klippas sig sent eftersom han hade sådant jobb och kom inte ifrån tidigare.

Jag är ofta väldigt kåt och hade tänkt att gå ut på kvällen efter att jag hade klippt min kund och i värmen så hade jag bytt om till en kort kjol och en tunn blus.

Min kollega gick hem och min kund dök upp en äldre herre, han satt sig ner i friserstolen och jag började klippa, efter att jag hade klippt klart så ställde jag mej framför min kund för att se hur det såg ut och på nått sätt snuddade han med handen mot mitt ena lår, vet inte om han märkte att jag var kåt när jag särade lite på mina ben så han kunde föra handen under min kjol som jag hoppades att han skulle göra.

Ursäkta sa han det var inte meningen, jag kunde bara inte låta bli när jag såg ett av dina stora bröst synas lite under blusen.

Jag ville att han skulle fortsätta och sa att det gör inget, så han fortsatte att föra handen under min kjol, jag hade bara ett par små tunna stringtrosor på mej. Åhh så skönt det var när han förde handen under mina string och smekte min fitta, han kände hur blöt jag hade blivit och sa vilken härlig blöt och rakad fitta du har.

Jag satt mej på knä framför honom och drog ner hans gylf på byxorna för att ta fram kuken som hade börjat bli stor och hård, jag tog tag med ena handen och började att slicka från roten till toppen på kuken, åhhh så god och härligt hård, jag blev mera kåt och ville ha den i min våta fitta. Jag ställde mej upp och drog av mej stringen och satt mej gränsle över hans kuk för att sedan föra den sakta in i min våta fitta, jag knäppte upp min blus så han kunde smeka och suga mina hårda styva bröstvårtor, jag började rida åhh så skön kuk.

Jag klev av och vände mej om och lutade mej mot frisörbordet och särade på benen, han drog upp min kjol och började smeka min fitta bakifrån, jag ville att han skulle stoppa in kuken, jag bönade och bad men han lät kuken nosa lite utanför min fitta innan han stoppade in den och började att knulla mej hårt så det gick för oss båda två.

Vilken härlig och kåt frissa och vilken skön klippning sa min kund och ville gärna klippa sig igen, så han bokade en ny tid så vi ska ses om 1 månad efter stängningstid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *