Karins kurs i Småland

Äntligen kom Karin hem efter två veckors kurs för firmans personal på en kursgård i Småland. Jag hade kämpat med våra båda ungar och var ganska slutkörd, tyckte jag.

Barna och jag hade ordnat en god middag och var glada och nöjda. Nu var alla samlade igen och ungarna tyckte förmodligen att det skulle bli skönt med vanlig mat i stället för dom halvfabrikat som jag köpt och värmt upp. Jag är ingen vidare kock.

Karin verkade trött och var tyst av sej och vi trodde att hon behövde vila och alla var så snälla som möjligt. Men hon var lika strålande söt som när hon for, kurvig och fin och hadde blivit brun i ansiktet av vårsolen.

Jag hoppades på ett knull eftersom det var ett par veckor sen sist. Så när ungarna lagt sej så gjorde vi oss i ordning för kvällen och gick in i sovrummet. När vi krupit ned i sängen så sträckte jag ut handen och tog henne på brösten, lät handen glida över magen neråt mot fittan men hon stelnade till och knep ihop benen. Var hon verkligen så trött? Hon hade ju heller inte knullat på länge och borde vara lika kåt som jag.

Plötsligt började hon gråta och jag undrade vad det var. Mellan snyftningarna så berättade hon att hon hade blivit våldtagen på kursgården. Jag blev alldeles kall och kuken slaknade.

Efter några minuter hade hon lugnat sej och jag bad henne tala om vad som hade hänt. Och då berättade hon det här som jag skrivit.

Jo efter den första veckan hade någon på firman kommit på att dom skulle ha en halvtidsfest. Alla tyckte att det lät trevligt och ett par av killarna tog en bil och for till systemet i grannstan och köpte ut sprit öl och vin. Flickorna lagade till maten under tiden.

Karin fortsatte att berätta under det hon snyftade:

” Före maten så tog vi några starka drinkar, som killarna hade blandat och satt och pratade framför en brasa. Så gick vi in i matrummet i huset bredvid där vi bodde och började äta.

Sill och potatis med ett par snapsar och en massa vin till maten. Vi sjöng och hade väldans trevligt. Stämningen var hög och efter en stund var alla påverkade men ingen var full.

Under veckan såg jag att det var några som bildat par och satt och pratade med varandra i olika hörn av rummen men jag hade inte sett något hångel eller så. Allt verkade att gå sjysst till.

Någon föreslog att vi skulle dansa och det gjorde vi. Då såg jag några som verkade småkåta, tryckte hårt och pressade underliven mot varandra.

Själv dansade jag några gånger med en långhårig kille som jobbar på lagret. Vi dansade också tätt och jag kände att han hade ståkuk men tänkte inte närmare på det. Det har ju hänt förr när man varit ute och dansat.

Men jag kände mej lite onykter, orolig i kroppen och var nog lite kåt.

Min rumskompis Maria hade försvunnit tillsammans med några andra och förmodligen hade de gått till ett annat hus.

Vi andra satt kvar och jag drack en del till men kände till slut att det nog var bäst att jag gick och la mej innan jag började bli lite för onykter så jag reste mej och gick över till det andra huset där Maria och jag delade rum.

När jag kom in i korridoren var den halvmörk därför att många lampor var trasiga. Alla dörrar var stängda. Jag kände mej lite vimmelkantig men stödde mej mot väggen och öppnade vår dörr, som var olåst.

När jag stod i dörren såg jag att Maria låg i sin säng och knullade med en kille. Hon hade inte gått någon annanstans utan gått hit med en kille. Ingen av dom hade hört eller sett mej i dörren. Dom verkade helt upptagna av knullet.

Maria låg med benen brett isär och stönade och stånkade varje gång han stack in kuken och pungen dinglade och slog mot hennes ända.

Jag blev chockad men också kåt av att se och höra dom. Drog upp klänningen och stod med handen utanpå trosorna och pillade på fittan och tjuvtittade några minuter men sedan stängde jag dörren tyst och funderade på var jag skulle kunna sova någonstans. Jag kunde ju inte gå in och lägga mej i sängen när Maria och killen knullade därinne.

Plötsligt kände jag ett par händer bakifrån ta om mina bröst samtidigt som en hård kuk trycktes mot min ända.

Jag vände mej livrädd om. Det var den långhåriga killen på lagret han med ståkuken som jag hade dansat med.

Han hade kommit ut från sitt rum bakom mej utan att jag hört något och sedan stått bakom mej och över min axel sett knullet i Marias och mitt rum och tydligen blivit kåt han också. Han hade nog sett när jag tog mej i fittan då jag tittade på knullet och hoppades säkert att jag också blivit kåt för när jag vände mej om och stog ansikte mot ansikte med honom tog han om mej och kysste han mej på munnen stack in tungan och tryckte mej hårt mot sej. Jag kände hans ståkuk mot magen.

Jag försökte att knuffa bort honom men det gick inte. Han var jättestark och sög sej fast vid min mun. Med ena armen höll han mej och med den andra handen tog han mej på fittan som han smekte hårt.

Jag kände mej yr i huvudet men ville inte ropa på hjälp eftersom jag inte ville skämma ut mej, utan kämpade tyst med honom i halvmörkret i korridoren.

Plötsligt lyfte han upp mej och bar mej två steg tvärs över korridoren in i sitt rum och stängde den efter oss.

Han la ner mej på den ena sängen och jag försökte genast att sätta mej upp och ta mig ur sängen.

Men han la sej ner bredvid mej och tryckte ner mej, tog mej på brösten och började kyssa mej och jag försökte få honom att sluta men kände att jag började bli rädd och trött av att brottas med honom. Han fick in handen under klänningen och letade efter fittan och jag försökte hålla ihop benen men blev så trött att jag nog inte kunde göra så mycket motstånd.

Han fick isär benen och fick in handen under trosorna, letade i fitthåret och stoppade in ett par fingrar i fittspringan. Och den var blöt av fittsaft. Han måste ha förstått att jag blivit kåt för han masserade klittan under det hans tunga vispade runt i min mun.

Allt snurrade i huvudet på mej.

Jag kände mej lite omtöcknad och visste inte riktigt vad jag gjorde. Så när han försökte dra ner trosorna lyfte jag till och med på ändan för att hjälpa till.

När han dragit av mig trosorna så tog han fittan i hela handen pillade med fingrarna och sedan stack han ner ansiktet i fitthåret och började slicka klittan. Jag slog efter hans huvud och försökte komma loss men han höll mej hårt.

Jag kände mej livrädd och försökte vrida mej loss.

Han höll mej med ena handen och öppnade gylfen med den andra och drog ur kalsongerna fram en enorm kuk som verkade att vara stenhård.

Han la sej över mej tvingade isär mina ben igen, lyfte upp dom en bit och jag såg och kände att han drog kuken i den slippriga fittspringan. Han lät den gnugga klittan och sen glida ner och upp flera gånger mellan hålet och klittan innan han placerade det stora ållonet mitt för fitthålet och långsamt tryckte in kuken. Den var ju mycke större än fitthålet men gled lätt in eftersom fittan fast jag inte ville var så jätteblöt av kåtsaft. Jag var livrädd men konstigt nog kändes det som om fittsaften rann som när jag är kåt, du vet.

Kuken tänjde ut fittan som jag aldrig vart med om förr och klittan drogs nästan med in när han pressade in kuken. Det var så skönt att jag började jucka mot kuken i fyllan och villan när den bara var halvvägs in för att få den att röra sig mer och fortare mot klittan.

Vi hade kläderna på oss men vad spelade dom för roll, kuken gled omkring i min dyblöta fitta och det va så skönt. Jag såg stjärnor och han höll mej fast och knullade och knullade och det gick för mej fast jag inte ville. Han hade lyft upp mina ben så att jag inte kunde röra mej och i ljuset från lyktan utanför såg jag kuken åka in och ut. Den var jättestor. Grov lång och jätteblöt.

Han knullade på, drog ut kuken och sköt in den långsamt och fort om vartannat och höll båda händerna under röven på mej så jag var helt låst under honom.

Ett finger hade han stuckit in i rövhålet och vispade runt med under det att han knullade som besatt. Fittsåsen hade runnit ner så det gick lätt för honom att jucka med fingret samtidigt som han knullade.

Han slickade mej i öronen och sög sig fast i munnen, jobbade med tungan stånkade och stönade innan det efter en lång härlig knullstund gick för honom och han sköt in satsen i mej.

Kuken slaknade aldrig, bara stog och stog tills han slutade jucka och låg stilla med kuken inne i mej.

När det hade gått för mej en gång till och jag låg där med kuken i fittan och satsen rinnande ut så sakta vid sidan av den så började jag gråta. Jag kände mej som en dålig och otrogen hustru. Och det var jag ju också fast jag inte ville vara det.

Efteråt låg vi med nakna underliv och talade med varandra. Vi låg bredvid varandra och kom fram till att vi var båda gifta och att vi ångrade knullet och att vi aldrig hade varit otrogna förr. Men onyktra som vi var kunde vi inte låta bli att erkänna att det hade varit skönt att knulla med varandra.

Han kysste mej och la handen på på min fitta igen och gned klittan försiktigt. Jag ville inte knulla men kände att jag började bli kåt och fick tag i hans kuk som jag började runka sakta men hårt. Den blev enormt stor igen och jag ställde mej över honom i fyllan och villan och sög hans kuk och sedan slickade han min fitta.

Spriten och kåtheten blev för mycket för oss. Så vi reste oss upp och rev av kläderna så dom låg i en hög på golvet. Och kastade oss över varandra nakna. Han stötte in kuken med full kraft och jag tog emot allt han hade. Och det var inte lite. Han låg över mej med händerna under min ända. Tryckte upp min röv mot kuken och borrade in kuken så djupt han kunde. Jag kände hur den grova kuken masserade klittan och att jag blev kåtare och kåtare och så plötsligt gick det för mig och jag nästan skrek.

Och sen la han sej på sängen och jag ställde mej på knä på golvet framför honom. Kuken stog rakt upp och darrade, han tog tag i den, drog kukskinnet fram och tillbaka några gånger och böjde ner mitt huvud med ena handen så att kuken kom mitt för munnen. Jag sög in den och han juckade i munnen medans han grävde i min fitta med den andra handen.

Han drog ut kuken ur min mun och satte sej upp på sängen och lyfte upp mej och tryckte ner mej på kuken med ansiktet mot honom. Där satt jag spetsad på den största kuk jag sett i mitt liv och haft i mej. Det kändes som den gick långt upp i magen.

Vi sög varandras tungor och var vansinnigt kåta och stönade. Det gick för mej länge och jätteskönt så att jag ryste i hela kroppen.

Hans kuk var nog en halv gång så stor som din. Jag försökte känna på den med handen när jag hade den i fittan men nådde inte runt den med fingrarna.

Det gick igen för mej när han lyfte mej och sen sänkte mej långsamt på kuken. Ållonet kändes väldans stort när det gled in. Och sen kom hela kukskaftet som aldrig tog slut. Upp och ned upp och ned. Det pirrade i hela min kropp.

Så började han stöta snabbt och så kände jag kuken växa och bli ännu styvare och det gick för honom och han släppte satsen i mej samtidigt som det gick för mej igen.

Jag var glad att jag hade p-piller annars hade jag blivit med barn det är jag säker på. Han slickade min fitta och jag sög upp hans kuk igen. Den smakade salt och sats.

Sedan tog han och körde in kuken i fittan bakifrån sen han ställt mej på knä. Jag trodde att den skulle komma ända upp i halsen. Han lät den tränga in långsamt och jag ryste i hela kroppen när den bände ut fittläpparna och gick i botten.

Sen gick det för honom för sista gången och för mej också. Jag sjönk ner på magen och han låg kvar på min rygg och knullade fittan under skinkorna. Kuken var så lång att den fortfarande nästan bottnade i fittan, som var dyblöt av kåtsaft och hans satser. Han knullade väl i flera minuter på det viset innan han drog ut den och vi reste oss.

Sen klädde vi på oss och gick försiktigt ut i den mörka korridoren och försökte se normala ut. Ingen var där.

När jag öppnade dörren till mitt rum så låg Maria och hennes kille och sov i hennes säng.

Jag nickade ajö till lagerkillen och smet in och stängde dörren efter mej klädde av mej men behöll trosorna på och somnade nästan genast men vaknade efter en stund och såg i halvdunklet att nu knullade dom igen. Dom hade inte ens märkt att jag hade kommit in fast jag låg i sängen bara nån meter från dom.

Maria verkade att vara ganska full och satt på hans kuk och knullade honom under det att han knådade hennes bröst. Dom brösten hade inte ammat några barn och var därför i perfekt skick. Fasta och hårda. Och stod rakt ut. Båda stönade högt så det borde hörts i hela

huset.

Det surrade fortfarande i mitt huvud förmodligen av spriten och mitt äventyr med lagerkillen men jag låg dödstyst och låtsades sova och kikade med halvslutna ögon.

Jag kände hur det började bli lite blött i fittan. Det var kanske lagerkillens sats som blandades med min kåtsaft. För nu var jag kåt ordentligt kåt av att se Marias knull.

Då gick det för Maria som stönade högt och böjde sej bakåt så att jag såg kuken där den stog i fittan. Det hade inte gått för killen än.

Plötsligt stelnade hon till och viskade till killen att jag låg i sängen bredvid.

Han reste sej på armbågen och tittade på mej. Jag låtsades sova. Maria klev av kuken och han steg upp med kuken i fullt stånd och böjde sej fram för att se på mej. Jag kisade med ögonen och visste inte vad han hade för sej förrän jag kände hans hand under täcket famlande över min mage och neråt mot trosorna och fittan.

Och Maria sa: ”Vakna Karin, vi har främmande”.

Jag öppnade ögonen och såg killen stå böjd över mej och en ståkuk två decimeter framför mitt ansikte. Drog mej förskräckt bakåt mot väggen och reste mej upp i sittande utan att tänka på att brösten kom ovanför täcket. Maria tog killens kuk i handen och runkade den framför mej och slickade på den och tyckte att jag skulle smaka. Den var så god sluddrade hon.

Hon var rejält full och han var också.

Så ryckte hon av mej täcket och kastade sej över mej och slet sönder mina trosor i grenen. Sen bände hon isär mina ben och började slicka min fitta.

En kvinna slicka min fitta! Det hade jag aldrig varit med om, bara hört talas om och sett på porrfilm. Och nu blev jag alltså slickad.

Jag slingrade mej och försökte få bort henne men då tog killen tag i mina armar sträckte dom ovanför huvet och började suga på mina bröst under det han höll mej nedtryckt.

Han tog i mina båda händer i sin ena hand och böjde sej fram och försökte med den andra handen stoppa kuken i min mun. Men jag vred undan huvudet och kämpade för att bli fri. Men tillslut fick han in den och juckade för fullt. Jag höll på att spy.

Maria slickade fittan fast jag försökte komma loss och jag kände att jag blev allt tröttare så när hon reste sej upp och drog isär mina ben och sa åt killen att sätta på mej orkade jag inte protestera utan låg apatisk med snurrande huvud medan Maria höll i mina armar så att jag inte skulle kunna försvara mej.

Killen drog ut kuken ur min mun och tog tag i mina ben sköt upp det som var kvar av trosorna och böjde ut benen så att jag inte kunde röra mej. Så körde han in kuken i fittan och började knulla mej under det att Maria låg över mig och höll fast armarna.

När Maria slickade mej hade hon drägglat ner över stjärten så plötsligt drog killen ut kuken ur fittan och satte kuken till det slippriga rövhålet istället och tryckte in den så långt det gick.

Det gjorde väldans ont och jag jämrade mej men då satte sej Maria över min mun med sin fitta så jag knappt kunde andas. Hon gned fittan mot mitt ansikte och jag måste vrida huvet för att få luft under det killen knullade på i mitt rövhål.

Så drog han ut kuken som tydligen fått skit på sej för han torkade av kuken på lakanet och stoppade sedan in den i fittan. Han juckade på med långa drag och jag kände utan att vilja det ilningar i fittan som det brukar kännas innan det går för mej.

Det gick för Maria där hon satt på mitt ansikte. Hon gned fittan mot mitt ansikte som vansinnig och jag blev alldeles blöt i ansiktet av hennes fittsaft och hon ramlade nästan ur sängen men killen pumpade hela tiden på med sin kuk.

Det gick ju aldrig för honom. Han drog ut kuken och lät den nosa bland fitthåret i fittan trängde in i fittan och drog ut den igen. Jag kände varenda åder på kuken.

Han höll på i evigheter tyckte jag. Han kunde verkligen knulla för jag måste medge att det var skönt även om jag inte ville det.

Han låg över mej och höll fars mej samtidigt som han stönade av vällust och hade böjt upp mina ben så jag var nästan dubbelvikt. Men jag låg alldeles stilla under honom utan att motjucka. Maria hade ställt sej upp på golvet och smekte fittan med ena handen och hans pung med den andra.

Så kände jag hur min fitta började dra ihop sig och hur vällusten började stiga upp i magen.

Jag ville inte att dom skulle märka det så jag låg fortfarande still. Men så gick det för mig utan att jag ville det. Det ryckte i fittmusklerna och kroppen och fittsaften rann å att kuken smordes ordentligt och fittan blev halkig.

Jag måste säja att det var väldans skönt och killen måste ha märkt att fittsåsen runnit till och att kuken började glida lättare för han ökade takten och efter bara någon minut gick det för honom och han sprutade fittan full med sin sats.

Men att det gick för mej fast jag var så rädd och våldtagen var förklarligt för jag hade varit så kåt redan när jag såg dom knulla innan dom upptäckte mej. Jag kände ju hur kåtsaften rann ur mej.

Dom reste sej upp och hans kuk stog fortfarande. Maria höll i den och runkade kukskinnet fram och tillbaka.

Dom frågade om det inte hade varit skönt att få ett dubbelknull men jag började gråta och talade om att dom våldtagit mej båda två.

Killen reste sej och torkade av kuken på Marias rygg och satte sej på sängen.

Maria satte sej bredvid honom. Det verkade som om dom började förstå vad som hade hänt och att dom våldtagit mej för dom börjad viska sinsemellan under det jag bara grät och grät.

Så la sej Maria bredvid mej och började tala för att lugna ner mej. Hon smekte mitt hår och kramade om mej och bad om förlåtelse och bad mej att glömma det som hänt. Dom hade varit för fulla för att begripa vad dom gjort.

Killen som tillhörde hotellpersonalen klädde på sej och försvann ut genom dörren.

Maria kröp efter någon stund över till sin säng och jag somnade av ren trötthet och vaknade när väckarklockan ringde.

Först trodde jag att jag hade drömt men kände i ändan att det gjorde ont och att det fanns skit på lakanet. Så det var sant, det hade alltså hänt. Vad bakfull och eländig jag kände mej!

Kan du förlåta mej Anders, att jag drack för mycket och tappade kontrollen över mej själv? Jag lovar att det ska aldrig hända igen. Och jag kunde ju inte rå för att dom våldtog mej.

Lagerkillen sa förresten att han slutar nu på måndag. Han har fått ett annat jobb så att jag slipper ha dåligt samvete när jag ser honom. Maria har ångrat sej efter det som hände. Vi pratade om det hela andra veckan och kom överens om att vi skulle båda försöka glömma det som hände”.

————————————————————————————–

Under det Karin berättade hade jag blivit kåtare och kåtare och min kuk började stå igen och var hårdare än på många år. Vi låg ju vid sidan av varandra och det syntes på täcket att den stog. Så satte sig Karin plötsligt upp och drog ner täcket grep tag i kuken och sög in den i munnen.

Det höll på att gå för mej direkt. Men hon avbröt i tid och satte sej på kuken och började knulla för fullt. Jag höll runt hennes höfter och juckade uppåt allt vad jag kunde.

Det gick för oss båda samtidigt. Jag tänkte på att i den fittan hade det varit dom andra killarnas satser också och det gjorde mej ännu kåtare.

Vi kom sen överens om att jag skulle förlåta henne och att vi skulle glömma det som hänt och aldrig mer tala om saken. Men ibland när vi knullar så ser jag lagerkillens stora kuk för min inre blick och då brukar det gå för mej, så kåt blir jag av tanken på jättekuken i Karins fitta.

Vi har också prövat rövknull senare men tyckte inte att det var något vidare bra. Men Karin låter det gå för mej i munnen på henne ibland. Så lite gott hade otron med sej.

Jag har också frågat henne om vi skulle pröva på gruppsex så att jag får lite roligt också. Karin verkar inte så motsträvig så kanske blir det av någon gång. Då får jag skriva om det också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *