Jag och Anita

En ljus fredag kväll när jag var ute och joggade som jag alltid gör på fredagar kände jag mig riktigt kåt.

Jag joggade min vanliga runda och vad ser jag på vägen om inte en 19 årig flicka som har otroligt sexiga kurvor. Jag tappade nästan hakan för hon stannade mig och frågade om jag var kåt. Jag kände hur mina tighta jogging byxor blev ännu tightare och jag svarade nervöst

-Ja nu när jag ser dig så blev jag mycket kåt.

hon log och sa att hon ska visa hur man tämjer ett vild djur. Jag log och vi gick in mot en liten skogsdunge. Hon la sig på marken och sa åt mig att kä av henne. Jag böjde mig och smekte henne samtidigt som jag knäppte upp hennes jeans. efter ett tag när alla kläder var borta och henes fuktiga fitta syntes reste sig min ”tyson” (jag kallar den det för den slår knock out på vem som helst) Hon såg förvånad ut och hon sa

-GUD VAD STOR!

Jag skämdes lite men kände mig stolt ändå.

Hon satte sig på knä och sög för glatta livet!

Herre gud vad härligt, tänkte jag.

Sen la hon sig på mage och jag körde långsamt in ”tyson” i hennes rosa stjärt. Hon skrek och skrek. men jag lät henne inte komma undan nu! utan jag knullade och kullade hennes rosa rumpa. Hon skrek att hon kommer snart och jag kände också lust att spruta på hennes fina undomliga ansikte! men jag höll mig. Hon skrek ut i en enda stor orgasm. Sen sa hon att fittan är djup och klarar mycket! Jag skratta och Körde in ”tyson” i hennes plask blöta fitta. HON SKREK

– KNULLA MIG HÅRT MIN LILLA KÅT BOCK!

Jag knullade så svetten rann.

Jag var nära nu och hon satte sig på knä och började suga. Hon sa att hon ville ha det i ansiktet!

Jag blev genast mycket kåtare och började spruta! hon dränktes i min kuksås! hon skrek i orgasmer och slängde med huvet!

Nästa onsdag när jag löpte. var hon där igen hon skrattade och sa att nu ska jag få!

resten får ni fantisera ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *