En midsommarhelg

Det var sommar. Jag hade precis gått ut andra året på gymnasiet, och nu var det bara sommar som gällde. Det var en solig dag, varmt och klart. Inte den perfekta sommardagen, med med Halländska mått mätt var det en riktigt fin dag.

Johan kom cyklande på sin cykel, med handduken hängande över axlarna, och klädd i badbrallor. Han sladdade på gruset (farsan skulle bli vansinning om han såg det), och frågade om jag skulle ner och bada. Eftersom jag inte hade mycket att pyssla med så följde jag med.

Vi bor ganska nära havet, och det finns flera stora fina badstränder i närheten. Vi åkte till Norra stranden och det var gott om folk där, måste jag säga. Vi stapplade ner på stranden och kastade prylarna på en ledig fläck och for ned i vattnet.

Väl i vattnet träffade vi Mikael, en polare från orten. Vi tramsade runt ett tag och gick sen upp på stranden för att torka. Mikael och Johan började genast spana in de lokala tillgångarna vad gällde tjejer. Mikael fick syn på en tjej han sällskapat med tidigare och vi drog och hälsade på dem.

Vi snackade med tjejerna en stund, och snart kom en engelsksnackande tjej fram och Petra, som Mikaels gamla flickvän hette, presenterade henne som Kate. Kate hade långt, mörkbrunt hår. ljus hy och otroligt vackra, djupa ögon. Hon var klädd i en T-shirt med bikini under.

Johan höll på att ramla framlänges tack vare staken han fick. Jag har aldrig sett någon få en sådan stake så fort någon gång innan. Hans badshorts såg ut att explodera, och han försökte diskret smyga ner handduken över det hela. Oturligt nog satt han bakåtlutad med armarna bakom sig som stöd, så hans tappra försök var ganska meningslöst, och samtliga tjejer tittade fnissande på honom.

– Värst vad vi blev hårda då, retades Petras kompis Lina.

Johan sa inget, och var röd i ansiktet. Kate förstog inte riktitgt vad Lina sa, men hon förstog däremot vad Johan kände, och sände en menande blick åt hans håll. Hon satte sig mellan mig och Johan, och lade armen om honom. Johan, som precis som mig, inte har haft sällskap innan, bara satt och såg dum ut, men verkade trivas med sällskapet.

Vi snackade ett tag, på engelska för att Kate skulle kunna vara med i konversationen, och vi bestämde att vi skulle fira midsommarafton tillsammans. Jag kastade en blick på klockan, och såg att vi skulle käka, så jag tog farväl av de övriga, förutom Kate och Johan som satt och småsnackade utan att vara medveten om vad som hände runt om dem. Jag snärtade till Johan lite lätt med handduken för att han skulle reagera, vilket inte var lätt utan att komma åt Kate på samma gång. Han vaknade till och sa hejdå.

Jag cyklade hem.

M i d s o m m a r

Släkten hade samlats, musiken var igång, och det var allmänt livat. Morsan och farsan hade blivit orienterade om att jag skulle fira midsommar med några polare och tyckte det var ok. Vi skulle inte börja förrän klockan 7-8, så jag var med och tramsade runt midsommarstången med släkten, med dragspelsmusik och allt annat. När alla lugnat ner sig lite passade jag på att ”proviantera” vis spritbordet. Jag smög med några starköl och en halv sprit snaps som stog framme. Jag brukar inte dricka annan alkohol än vin vid någon middag då och då, men nu var det klart att vi behövde lite starkvaror till vår privata fest, och då måste man ju hjälpa till.

Jag passade på att ta vägen inom köket och kasta ner lite grillkorv, en fällkniv, tändstickor och lite annat som alla andra glömmer annars. Sådant fick jag alltid ta hand om, för annars glömde alla andra det. Nåja, det var ju inte direkt något tungt jobb.

Jag cyklade iväg. Det var en bit, ca 15 kilometer, men tog bara 20 minuter eller så. Vi hade bestämt att vi skulle vara vid en sjö en bra bit från alla föräldrar och liknande. Vi skulle faktiskt sova över där med, så jag hade slängt med ett tält också.

När jag kom fram var det redan ett gäng där. En massa polare var där, och Johan var redan i full gång med att röja runt med Kate på det improviserade dansgolvet bestående av en jordplätt. Kate var vacker som sommarnatten i vitt linne och shorts, och hennes ljusa hy kontrasterade mot en hennes mörka, vackra hår. Det tyckte nog Johan med, för jag fattar inte hur han kunde dansa med det ståndet han hade. Jag funderade på om det skulle bli en het natt för Johans del.

Festen varade länge, och vid elvatiden kom det fler, och jag kände igen Sara från första året på gymnasiet, innan klassen delades. Sara var faktiskt den enda flicka som jag någonsin vågat försöka bjuda på bio. Oturligtvis hade hon tackat nej, och jag hade varit ledsen efteråt, men jag hade repat mig. Fast jag gillade henne fortfarande.

Mina kompisar kunde dock inte förstå mig, men jag kunde till viss del förstå dem. Sara var väl inte direkt den snyggaste tjejen i klassen. Hon hade mörkblont hår, var normallång och hade inte några speciellt utmärkande storlekar på de ställen där de flesta pojkar brukar vilja ha kurvor. Men hon hade ett ansikte som var så vackert. Jag minns när vi satt på gympasalens skitiga golv och vår sura, gnälliga gympalärare föredrog dagens tortyrprogram, och jag såg henne. Hon satt snett framför mig, jag såg bara hennes hästsvans mot den gröna T-Shirt hon bar, hon vred lite på huvudet, och jag såg hennes ansikte.

AJ! Jag fick en stake så hård att jag trodde brallorna skulle spricka. Och så vacker. Hon såg alltid så ledsen ut, jag ville liksom nästan trösta henne…

Nåväl. Denna vackra kvinna kom nu, även hon iklädd vitt linne, men med lite längre shorts än Kate, gående tillsammans med sin bästis, Anna, en rödhårig flcka med nästan lite pojkaktigt utseende mot oss tillsammans med annat folk. Nu var vi säkert 22 personer runt elden som vi tänt. Sara och Anna gick förbi mig, och jag blev glatt överraskad när de faktiskt stannade och pratade med mig.

-Jaså, Martin, du går faktiskt på fester ändå!

Innan jag träffade min polare Oskar hade jag mest varit en ”duktig gosse” och hållt mig ifrån allt som var starkare än Coca-Cola. Oskar hade dock botat denna åkomma, och fått mig till en nästan fullvärdig festprisse, och tur var väl det.

– Japp, sa jag, man får väl ha lite roligt. Så ni är också ute och röjer ikväll?
– Ja, Anna har varit och strulat runt rejält, sa Sara lite blygt.

Just då kom en av deras kompisar rännande, och störde oss. Jag återgick till mitt samtal med polarna om huruvida Johans lilla äventyr skulle sluta.

Framåt tolvtiden var de flesta andra gästerna borta, och kvar var vi polare som kände varandra.

Johan och Kate satt och hånglade, ganska grovt och ogenerat, vid elden, som nu bara var glöd. Sara, Anna och en del andra tjejer satt och snackade en bit bort, som tjejer gör. Tydligen ”lekte” de Sanning eller Konsekvens eller någonting, för de hade en del skumma saker för sig.

Kate och Johan försvann ner mot sjön.

När vi är mitt uppe i en historia om hur Oskar lyckats med att lura ut sin polare Hassan naken på gräsmattan förra sommaren, så kommer någon och tar mig på axeln. Först reagerar jag inte (sprit har den inverkan att man blir lite avtrubbad), men en hand tar tag i mig och ruskar till. Alla vänder sina blickar mot mig och personen bakom mig, jag vänder mig om och där står Sara. Hon är lite röd i ansiktet, men böjer sig ner och kysser mig på munnen.

Först fattar jag inte jag vad som händer, och Sara börjar föra sina läppar bort från mina. Då tjuter tjejskaran en bit bort till, och skallar.

– En rejäl en! Ge han en rejäl kyss!

Hon blickar snabbt in i mina ögon, och på något sätt reagerar jag, trots spriten. Hon för sina läppar mot mina, hårt, och det hela blir ett rikigt hånglande då henne tunga försiktigt letar sig in i min mun. Jag har aldrig kysst en flicka förut, men på något sätt vet jag precis hur jag ska göra, och vi tar tag i varandra lite lätt och lekar med varandra i säkert 20-30 sekunder. De känns som timmar för mig, och hela jag blir alldeles stimmig i kroppen. När vära munnar lämnar varandra hörs ett tjut från samtliga och applåder kommer från mina polare. Sara tittar mig i ögonen, innan hon vänder sig och springer bort till resten av tjejerna. Kvar sitter jag, vimmelkantig, och begriper varken hit eller dit. Polarna är uppspelta och ja, sen minns jag inte så mycket mer förrän jag slänger mig in i mitt tält, landar rakt på påsen med tältpinnar och får så jävla ont i armen som jag landade med på påsen att jag håller på att skrika. Jag drar fram en tältlampa och krafsar iordning liggunderlag och sovtäcke någorlunda.

Det enda tält vi har i min familj är ett 4-mans kupoltält, och det är i detta som jag ligger och halvsover då någon drar upp dragkedjan på myggnätet för dörren.

Det är Jessica, en tjej från grundskolan, typisk klassfavorit, men kurvorna på rätt ställe, hon tuggar tuggummi och är tydligt berusad. Hon förklarar att tjejerna, som legat allihopa i Kates tält och, ja, tjejsnackat eller vad det nu ska kallas, nu inte får plats för att Mange och några andra har tuppat av i ett av deras tält. Nu ryms inte alla tjejer i samma tält, och hon undrar om jag kan tänka mig att låta Sara och Anna sova i mitt tält.

Ja svarar jag, och Jessica ropar någonting. Snart kommer Sara och Anna med lite prylar och frågar om de får komma in. Jag släpper in dem och de packar upp grejjerna. Jag kikar lite i smyg på Sara när hon kryper ned i sovsäcken. Hon lägger sig med ryggen mot mig, och pratar lite med Anna. Men Anna verkar ha tagit lite för mycket sprit ikväll. Inom tre minuter snarkar hon.

Jäklar, hon somnade fort, kommenterar jag lite halvvaket.

Ingen reaktion.

Jag håller själv på att somna när Sara vänder sig om och tittar på mig. Hon ser mig djupt i ögonen. Vi ligger så en stund. Sen yttrar jag, Du, Sara, du vet det där med bion… Det var inget skämt, Sara, jag menade det… Hon rodnar och tittar ner.

– Tack för kyssen, kommer det ur mig, lite som på skämt. Efter en stunds tystnad böjer hon sig fram och lägger armen om mig, och drar sig intill mig. Jag lägger armen runt henne och våra läppar möts.

Vi kysser varandra en bra stund, bara ligger och njuter av varandra. Hon smakar lite sprit hon med, känner jag. Hon börjar smeka med händerna, på min rygg, under T-Shirten jag sover i. Jag börjar själv smeka henne längs hennes underbart mjuka rygg, försöker omfamna henne. Jag låter handen utforska hennes överkropp, och utan att egentligen tänka på det kommer jag åt hennes bröst, och råkar stryka över en hård, hård bröstvårta. Hon reagerar kraftigt, blir som en tiger, sträcker på sig i en båge, stönar lätt. Jag blir rädd och tar snabbt bort handen…

– Förlåt Sara, det var inte meningen, jag menade inte att…

Hon fnyser lugnt, vrider sig och krafsar fram min arm igen, tar tag i handleden och sticker in den innannför linnets vänstra band, glider ner för handleden och lägger sin hand utanpå min, och drar ner min hand så att den kupas runt hennes bröst, hennes underbara, mjuka, varma bröst. Jag börjar smeka hennes bröst, kupa min hand försiktigt runt det, röra vid den styva vårtan med min tumme, mycket, mycket försiktigt. Jag blir otroligt nervös… Jag har ju knappt kysst en flicka innan tänker jag, men Sara märker det och tittar mig djupt i ögonen innan hon sluter dem och vi börjar kyssas igen. Plötsligt släpper nervositeten, och vi ligger och smeker varandra och utforskar varandra under vad som verkar vara flera timmar innan vi somnar. Vid det här laget har Sara sakta krypit ur sin egen sovsäck och bit för bit tagit sig in under mitt sovtäcke, som är uppknäppt så att det mest ligger som en filt runt mig.

Oaaaaaahhhh! Tjuter någon med en fruktansvärd stämma in i tältet. Det är Mange, han har vaknat och ränner runt i kalsonger i lägret och tänker se till att alla andra också gör det.

Jag vaknar och blir först chockad av Sara som ligger tätt intill mig i sovtäcket, på min arm med sitt huvud närma mitt. Hon vaknar strax innan Mange ska vända sig, men han hinner se henne, och innan man vet ordet av står e hel hög människor, mest killar utanför tältet och tjuter.

Jag tittar på Sara, med skamsen min, tycker det känns som om jag gjort något fel, att jag söp henne full eller nåt, i onödan, för Sara bara tittar mig i ögonen och kramar om mig och lägger sig tillrätta i min famn. Jag smeker henne över huvudet och lägger mig ner, säger inget. Till slut tröttnar publiken, och så småningom kommer jag och Sara upp…

M i d s o m m a r d a g e n

Jag cyklar hem som den lyckligaste personen på jorden. Kommer hem, lastar av, käkar lite, och går och somnar, omtöcknad av nattens händelser. Jag vaknar vi femtiden på kvällen, och far upp som ett skott ur sängen. Kutar ned och duschar, tar på mig en kortärmad skjorta och ett par Khakhiskjorts med skärp. Ränner nedför trappan och gapar till föräldrarna att jag ska iväg, sover över. Rusar ut och tar cyklen och trampar iväg.

Jag bor ca en mil söder om staden, och Sara bor ungefär lika långt norr om staden, och det blir et evigt trampande, men vid halvsku- tiden är jag framme vid Sara´s hus. Hon skulle vara ensam hemma i tre dar sade, hon och jag skulle komma dit hade hon bestämt.

Jag ringer på, och det tar säkert en minut innan hon öppnar dörren, min vackra flicka. Jag tar henne i famnen och vi kysser varandra i dörren en lång stund innan vi går genom huset ut på altanen.

Vi sitter på altanen länge, äter en bit mat, pratar och kelas. Jag aldrig varit så lycklig i hela mitt liv innan. När det börjar skymma lite undrar Sara plötsligt om jag vill ta ett bad innan…

Sara bor ganska avskilt, i en villa med trädgård mot sjön. Det börjar skymma när vi springer ned mot sjöns ljumma vatten, nakna. Jag hade aldrig trott jag skulle få uppleva detta. Sara hinner före mig till vattenbrynet, och jag springer ifatt henne och drar ned hennes späda kropp i det svala vattnet. Hon skriker lite och vi skrattar och njuter av varandra. Efter ett par minuter har solen nätan gått ner helt, och vi jagar varandra tillbaka till huset, sparkar av oss badsandalerna och rusar runt i huset med handdukarna svängande. Det hela slutar i Saras föräldrars rum, där vi ligger omslingrade och njuter av varandras närhet.

När vi ligger där får jag helt plötsligt stake. Bara av ingen speciell anledning känner jag den sakta fyllas och bli hård. Sara känner det, och jag tar mig bort från henne, blyg…

– Nej säger Sara förvånad, nej, det är ok!

Jag stannar upp och ja… skäms… Jag tittar upp och ser de vackra ögonen, i det vakra ansiktet, med det vackra håret och den vacka kroppen… Ögonen tittar nästan ledset på mig, som om hon…

Vi kastar oss mot varandra och i det mörka rummet, upplyst endast av det blå ljuset från stjärnhimlen som strålar in genom de två öppna fönstrena, med de vita gardinerna fladdrande lätt i nattbrisen. Vi ligger i den breda dubbelsängen, i de underbart svala lakanen, och smeker varandra…

Jag kysser henne, omfamnar henne, älskar henne. Hon är min, jag är hennes, jag känner mig så stolt över att få befinna mig här med denna underbara, vackra kvinna, att få njuta av hennes närhet….

Sakta, låter jag mina läppar lämna hennes, glider sakta neråt, smeker hennes kropp med mina händer och ansikte, arbetar mig neråt, mot hennes bröst, hon är varm, het, men luften i rummet är sval, nästan kylig. Jag kramar hennes små bröst, smeker dem sakta, försiktigt, som om de vore fruktansvärt omtåliga, känner hennes värme, hennes njutning…

Jag rör försiktigt vid hennes bröstvårta, först med mitt finger, sen med min tunga. Stimulerar, retar. Håller på en lång stund och bara försöker få henne att njuta, jag har aldrig gjort något liknande, jag bara arbetar på känn, njuter själv, och försöker ge henne samma njutning.

Försiktigt, försiktigt biter jag lätt på hennes ena bröstvårta, låter tänderna greppa lätt om den, först längst in, lätt, sedan arbetar jag mig utåt, försiktigt, med ett par små bett, mycket, mycket försiktigt…

Hon stönar lätt, stönar mer, börjar röra händer och armar, tar om min nacke och rygg, klämmer, smeker…

– Mmmmmm…. Mer… snälla… säger hon nästan ohörbart…

Jag fortsätter neråt, över hennes mage, ner mot hennes allra heligaste, mot hennes mjuka, vackra buske… Arbetar mig sakta neråt, smeker henne, känner hur hon reagerar på varje beröring, låter fingrarna glida över hennes fantastiska kropp, ner mot…

Jag rör försiktigt vid hennes buske, mycket osäkert, smeker lätt längs lårets insida, låter fingrarna spela lätt mot hennes heligaste, låter huvudet sakta, sakta arbeta sig ner mot hennes mus…

Jag låter tungan glida ner längs högra sidans lår, vid den naturliga linjen, all osäkerhet är borta, har sakta försvunnit, ebbat ut… Ja utforskar henne med slutna ögon, känner hur hennes spänstiga kropp svarar vi varje rörelse, hur den slappnar av och spänns…

Sakta lägger hon sina armar och händer mot mitt huvud, och för det längre ned… Jag låter tungan spela över det som, enligt vad jag vet, måste vara hennes klitoris. Jag låter tungans spets sakta glida förbi det, snudda vid det, leta sig in i öppningen nedanför. När jag först försiktigt, försiktigt för in tungan i hennes allra, allra heligaste rycker hon till lätt, och jag blir osäker, men strax öppnar hon sig, särar lätt på benen, och låter mig sakta komma in. Jag smakar på hennes mus, undersöker den sakta med min tunga, samtidigt som jag smeker henne sakta… Jag tittar upp, hon ligger så vacket i månskenet på sängen, med en hand på mitt huvud, och leder mig, och med den andra på sin egen byst… Jag sluter ögonen och fortsätter att njuta av henne, på samma gång som hon njuter av mig…

Efter vad som verkar vara en evighet stelnar hon till lite, bara en millisekunds spänning, knappt märkbar, och börjar sakta stöna, nästan gråta låter det som, hon klämmer åt med benen plötsligt, stönar utdraget och trycker med båda händerna in mig mot sin underbara mus. Hon kommer sakta och länge, i en utdragen orgasm som verkar vara i nästan en minut, innan hon drar efter andan och drar mitt huvud uppåt, mot sig. Vi ligger och och kysser varandra en lång stund, och hon låter sin tunga leta sig runt i min mun, och verkar gilla smaken av sin egen mus…

Sakta, sakta börjar jag bli hård på nytt efter att ha slaknat någon under hela det som man väl får betrakta som förspelet. Sara andas ut, och vänder sig mot mig, och tittar mig i ögonen.

Vi vill båda, det märker vi.

Då slår det som en blixt i mitt medvetande. Kondom!

Det har tydligen Sara, tänkt på, för hon drar fram ett paket ur sin fars sängbord med den ena handen och räcker det till mig… Osäker reser jag mig ur sängen, och sätter mig vid sängkanten, med fötterna på det nu iskalla parkettgolvet, och försöker på eländet till kondom. Det är svårt, men till slut lyckas jag få den att rullas på ordentligt. Som tur är är kondomen inte speciellt stor, och den passar utmärkt till min lite mindre penis. Jag rullar den ända in och den verkar sitta bra.

Min penis blir hård, riktigt håd när jag vänder mig om och får se Sara i sängen med sina vackra ögon.

Jag kryper ned till henne. Hon verkar alldeles avslappnad, ligger där och tittar på mig. Jag närmar mig henne från sidan. Vi omfamnar varandra, och kramas hårt medans jag desperat försöker få mitt stackars organ in i hennes underbara, varma mus.

Jag känner att den kommer rätt. Jag för in den lite och rör vid något känsligt, för Sara kniper ihop ögonen hårt och stönar mjukt.

Sara vältrar sakta över på rygg, ligger med armarna rakt ut från kroppen och överarmarna i rak vinkel mot sängens gavel. Hennes ögon är slutna, och jag ligger ovanpå henne, och arbetar försiktigt, försiktigt in min bultande penis i hennes mus. Hon är trång, jag är rädd att jag gör fel, och är nära att avbryta det hela, då hon lyfter underlivet något, och jag glider in en bra bit i henne. Det känns underbart.

Hon stönar, ett långt, utdraget ljud, som ett enda långt andetag, innan hon manar på mig…

– Försiktigt, försiktigt… Aldrig innan…

Plötsligt blir det tvärstopp. Mödomshinna, hinner jag tänka innan Sara fortsätter.

– Försiktigt, försiktigt…

Jag trycker försiktigt. Det ger sakta efter. Sara har nog lite ont, tårar börjar leta sig fram vid hennes hårt ihopknipna ögon. Jag lättar försiktigt på trycket…

– Nej, fortsätt…

Jag pressar lite, lägger på lite tryck, sen drar jag mig tillbaka något, vinklar underlivet lite, och pressar inåt igen… försiktigt…

Plötsligt ger hinnan efter. Min lem försvinner långt in i Sara. Herregud så trång hon är. Det känns som om min penis ska klämmas sönder, när jag försvinner djupt in, tills våra kroppar ligger helt intill varandra. Vi ligger så en lång stund, och bara känner efter och försöker bli vana vid känslan…

Sakta, sakta börjar jag röra mig in och ut ur henne. Hon ger låga ljud ifrån sig, är otroligt varm, och kramar mig hårt, stenhårt. Sakta ökar jag takten. Jag tror att jag skall explodera, så skönt är det.

Jag känner att jag kan komma vilken sekund som helst, men jag vill vänta på Sara, som ligger och är varm som elden själv. Hon ligger med slutna ögon, och vi pressar våra kroppar mot varandra, hon släpper mig bara så mycket att jag kan röra min lem ut och in ur hennes heta grotta. Jag känner mig otroligt lycklig, att jag får vara här med denna underbara flicka, denna underbara kvinna…

Plötsligt, stönar Sara högt, nästan skriker, när orgasmen gör henne till eld och lågor. Hennes mus kramar om min lem och det går för mig omedelbart. Vi skriker tyst ut vår gemensamma orgasm, jag nästan gråter så skönt är det, så lycklig är jag. Efter en lång stund faller jag ihop mot Sara, men hon vältrar över oss på sidan, och vi blir liggande på detta sätt.

Jag har fortfarande min penis inne i henne då jag drar upp täcket över hennes späda kropp och vi somnar tätt omslingrade i månskenet.

Jag har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv.

Fortsättning följer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *