En skön helg

Hej jag är en kvinna på 38 år, 170 cm, väger ca 60 kg, bh storlek 70 c, går helst (om vädret tillåter) i korta kjolar eller klänningar utan trosor och är för det mesta helt rakad.

Min sambo Tomas är tre år äldre och liksom jag tränar han regelbundet så vi ser enligt andra bra ut.

Vårt sexliv är det inget fel på, ibland har vi även en tredje person med, det är alltid en kille och då är jag i centrum, vi blir båda otroligt upphetsade av det, jag älskar att få två kukar i mig samtidigt.

Det är för det mesta en kille (Hasse) som kommer hem till oss någon gång i månaden och det brukar sluta med en trekant med mycket smek och kel, det är faktiskt skönt att ha en kille som man kan lita på och vi umgås även utanför sängen.

Ibland händer det att det kan bli en trekant med andra killar också t,ex på semesterresor.

När vi knullar själva är det alltid intensivt och vi knullar två, tre gånger i veckan.

Vi har pratat om att leka herre och lydig flicka någon gång men det har aldrig blivit av men jag har sagt till Tomas att jag skulle gärna spela lydig flicka och även kan jag tänka mig att bli bunden, men som sagt, det har aldrig blivit av.

Sommaren hade kommit med mycket värme, båten var sjösatt (en 32 fots segelbåt).

Vi hade haft ett knull ute på altanen och låg och pustade ut när Tomas säger ”om vi skulle segla till Läsö över helgen”

”Ja det gör vi, men skulle inte Hasse komma till oss i helgen”

”Jaså du var sugen på dubbelmacka nu igen” sa Tomas och smekte mina bröst.

”Ja det är ju över en månad sen sist”

”Jag ska ringa och fråga om han vill följa med till Läsö”

Tomas gick in och ringde under tiden som jag ställde mig i duschen, när jag kom in till Tomas satt han fortfarande och pratade med Hasse, ”hm, ja, hm, ok, ja det är hennes önskan” var det enda han sa.

”Vad pratade ni om, följer han med” frågade jag, när han lagt på luren.

”Ja han följer med, men vi har en överraskning till dig” sa han.

Jag fick inte veta vad det var för något som killarna hittat på bara att jag skulle säkert bli nöjd med helgen.

På fredagen hämtade vi Hasse och jag fick en kyss av honom när han kom in i bilen, sedan åkte vi till båten.

När all packning var i båten, jag hade stuvat in i facken nere i ruffen och skulle precis gå upp för att hjälpa till med förtöjningarna, när killarna kom ner i ruffen, båda log mot mig.

”Du har pratat om att du vill vara en lydig flicka någon gång, eller hur” sa Tomas.

”Ja det har jag men det har aldrig blivit så”

”Vill du att vi ska leka den leken under helgen” frågade Hasse.

”Ja, om det är ok för dig Tomas, men vad ska ni hitta på då”

”Du skall iså fall ta på dig den här skjortan” sa Tomas och räckte mig en tunn vit skjorta.

”Ska jag göra det nu innan vi går”

”Ja det ska du” sa Hasse.

Jag tog av mig kjolen och blusen, bh också sa dom.

När jag knäppt knapparna stramade den vilket jag påpekade, då hämtade Tomas en sax och sa att det ska vi fixa.

Dom klippte bort alla knapparna ner till navlen, ärmarna klipptes bort och tillslut kapades den lite på längden så den slutade ca fem cm under skinkan.

”Nu stramar den inte mer”

”Nej nu känns den bra” sa jag.

Tomas började plocka ner mina kläder i en påse, han öppnade även skåpet där jag lagt in mina andra kläder, bikini har jag inte men väl bikinitrosor att bada i, även dom åkte ner i påsen.

”Vad gör du”

”Om vi ska leka att du ska vara lydig så gäller det även kläderna du ska ha på dig i helgen, och vi har bestämt att du inte får ha mer på dig än det du har nu, alltså endast den skjortan ingenting annat varken trosor eller bh får du ha, är du med på det så börjar vi leken nu” sa Tomas.

Efter lite betänketid svarade jag ”ja det är ok”

”Bra, då går jag och lägger dom här kläderna i bilen” sa Hasse.

Det var ingen vind så vi gick för motor och efter en halvtimme när vi var ett par sjömil ut på havet på väg mot Läsö sa jag att jag ville gå fram och lägga mig och sola.

”Javisst, men lämna skjortan här” sa Hasse.

Naken gick jag fram och la mig i solen, ah detta är livet tänkte jag och lät solen värma mig.

Jag måste ha slumrat till en stund för plötsligt vaknade jag av att någon smekte mitt ena bröst, det var Hasse som hade kommit fram och lagt sig i jämte mig för att sola, han hade tagit av sig shortsen och låg naken och kuken var redan halv hård.

”Sovit gott” frågade han. ”Hm ja det var gott att sova en stund, nu känner jag mig pigg”

”Vi har tittat på dig en stund och konstaterat att du behöver raka dig så Tomas hämtar rak grejor åt dig”

Jag kände efter och dom hade rätt, det var dags att raka.

Tomas kom med en balja, raklödder och rakhyvel men inte bara det utan även våran videokamera, även han var naken.

”Varsågod och raka dig, vi kommer att titta på hela tiden” sa Tomas samtidigt som han startade kameran.

Båten gick på autopilot så båda två kunde vara framme hos mig och nu satte dom sig på pulpiten (ett räcke fram på båten) för att titta och filma mig när jag rakade mig, jag satte mig upp med brett särade ben, sprutade ut raklödder över hela fittan, tog rakhyveln och skred till verket.

Rakningen utförde jag långsamt och noggrant, jag kände att jag blev kåtare och kåtare av att sitta och raka mig framför killarna det brukar jag göra själv på toaletten.

När jag var färdig kom Hasse fram med en handduk som han doppade i vattnet och torkade mig på fittan, jag lutade mig bakåt och blundade, han tog bort handduken och sa att han måste känna efter om rakningen var till belåtenhet.

Han smekte mig över fittan som började bli fuktig, ”hon är redan blöt” sa han vänd mot kameran och körde in ett finger i fittan, lät det gå ut och in några gånger.

”Aaah så skönt” sa jag och tog hans kuk i handen, runkade sakta så den svällde och stod snett upp stor och svullen, så reste han sig och kom med kuken till mitt ansikte ”sug” sa han och körde in kuken i munnen på mig, jag gapade om kuken som fyllde hela min mun, smekte hans kulor med en hand och smekte hans röv med den andra, han körde kuken ut och in i allt snabbare tempo.

Tomas kom med kameran och filmade på nära håll, jag märkte att Hasse var nära att spruta, då körde jag in ett finger i röven på han, han tog tag i mitt hår drog ut kuken ”runka hårdare och gapa” sa han, jag runkade hårt och när han sprutade gapade jag och fick den mesta sperman i munnen en del träffade hakan och rann ner på brösten.

Jag vände mig mot kameran räckte ut tungan med sperman på sedan svalde jag alltihop, slickade mig för att få i resten av sperman.

Nu var Tomas så kåt så han räckte över kameran till Hasse, ”vänd dig om så ska du få kuk bakifrån” sa han, jag vände mig om och Tomas körde in kuken med en enda stöt, jag var kåt och fittan rann så det var inga problem.

Hasse fortsatte att filma under tiden som Tomas knullade mig hårt bakifrån. Det är en av dom bättre ställningar jag vet för då kan jag smeka och nypa mig på klittan samtidigt, vilket jag gjorde nu och det tog inte många minuter innan det gick för mig, aaaaaahhaaaa skrek jag när det gick och Tomas kom samtidigt långt in i fittan.

När vi senare satt i sittbrunnen med varsin öl och pustade ut hade jag en kille på var sida om mig, jag lutade mig bakåt och njöt, killarna smekte varsitt bröst, du verkar varm sa Tomas och det höll jag med om men det skulle jag inte gjort för då hällde dom ölen över mig.

Ölen var kall och jag sportade och huttrade, killarna skrattade men jag hade öl kvar och gav igen, tillslut stod vi upp alla tre och hällde öl över oss.

När ölen var slut kramade jag Tomas, kysste han ”jag älskar dig” sa jag.

”Och jag älskar dig över allt annat” svarade han.

Hasse stod bakom mig och kramade mig, då märkte jag att dom gjorde några tecken åt varandra, förstod att det var något på gång.

Tomas kramar mig hårt, då får vi en spann vatten över oss, det var kallt det var bara ca 18 grader i vattnet.

Ett par timmar senare kom vi in i Läsö, killarna la till själva, ”klockarn är bara sex, och vi har ingen mer öl kvar” sa jag ”kan inte ni gå och handla”

Nej det skall du göra, ta på skjortan och gå till affären fick jag till svar.

”Men jag kan väll inte gå i den där” försökte jag.

”Vad har vi kommit överens om, föresten känner vi ingen här” sa Tomas.

Det var bara att gå till affären i den klippta skjortan som inte dolde speciellt mycket, blickarna var många även en del visslingar hördes och det var inte utan att det började pirra i fittan.

När jag stod i kön med en tolvpack Tuborg grön i handen kände jag en hand på baken, jag ryckte till vände mig om och där stod Hasse och log, han måste ha smugit efter in i affären.

”Jasså det var du, då kan jag slappna av” sa jag.

Hans hand kom ner på låret för att sedan smeka upp mot baken igen och då drog han med sig skjortan upp, jag tittade in i affären men det fanns ingen mer där som tur var, det var min tur att betala räckte över pengar samtidigt som jag fick ett finger i fittan, killen i kassan tittade konstigt på mig och det var inte konstigt för jag hade svårt att stå still.

Jag gick med raska steg till båten, Tomas skrattade åt mig när jag kom och undrade om det var något problem.

”Jasså du visste om det”

”Naturligtvis, var det spännande”

”Ja det var spännande, men tänk om det varit fler i affären” sa jag.

Hasse kom till båten med en flaska gammeldansk, vi lagade mat och tog ett par snapsar till, vi hade även ett par flaskor vin som vi delade.

Efter maten satt killarna i sittbrunnen och pratade medan jag höll på med disken.

Hasse kom ner och torkade, men han tittade på Tomas då och då så jag förstod att det var mer på gång.

När vi var färdiga med disken nickade Tomas åt Hasse.

”Nu vill vi att du tar av dig skjortan, ställer dig på första steget med armarna på kanten” sa han.

Jag gjorde så, som tur var fanns det ingen båt bakom oss så det var ingen som såg mig för så som jag stod var hela överkroppen synlig bakåt.

”Sära på benen” sa Hasse.

Jag särade så mycket det gick, då känner jag hur han smeker mig mellan benen upp mot fittan, ”aah så skönt” sa jag, jag får ett finger i fittan som redan är blöt av kåtsafter, plötsligt känner jag något annat som vill in i fittan men det är ingen kuk utan en dildo.

”Den har jag aldrig sett förut” sa jag.

”Nej det är en present från mig” sa Hasse och tryckte in den, centimeter för centimeter trängde den längre in fittan.

Jag blundade och njöt när han körde den ut och in i sakta tag samtidigt som han smekte klittan.

”Etthundra tjugo kronor” hörde jag, ryckte till och när jag tittade upp stod hamnvakten på kajen.

”Stå still” sa Hasse och nöp lite lätt på klittan, det var inte lätt för jag var väldigt nära en orgasm, Tomas tittade på mig och log, han tog väldigt god tid på sig för att betala.

Hamnvakten tittade på mig och han såg ju hela överkroppen men han skulle bara veta att jag blev tagen med en dildo och det skulle gå för mig när som helst.

När han tackade och gick iväg till nästa båt skakade jag i en jätteorgasm så stark att jag sjönk ner på durken (golvet) fortfarande med dildon i fittan.

Tomas kom in i ruffen, tog min skjorta och slängde in den i skåpet och sa ”den behöver du inte mer ikväll, vi sätter oss och nu vill jag att du servera oss varsin grogg.

Killarna satte sig, jag blandade tre groggar och när jag serverat killarna sa dom till mig ta av deras shorts, jag gjorde så satte mig sedan mellan dom, särade på benen så jag la ett ben mellan deras ben.

Under tiden som vi drack våra groggar satt vi och pratade om händelserna under dagen och när vi pratade om hamnvaktens blickar skrattade vi, hela tiden smekte killarna mig på varsitt lår allt längre upp mot fittan som började pirra igen, jag började bli kåt igen.

När jag druckit ur, vilket jag hade bråttom att göra, tog jag en kuk i var hand, runkade dom sakta och dom växte sakta större och större.

”Ställ dig upp så ska vi göra det skönt för dig” sa Tomas.

När jag stod upp kom Tomas och ställde sig framför, och Hasse ställde sig bakom mig, Tomas lyfte mitt ena ben och satte det på kojen, mina händer band dom i takluckan.

”Blunda nu och njut” sa Tomas, båda killarna smekte mig sakta över hela kroppen, dom nöp lite i bröstvårtorna, dom höll på länge och det rann fittsaft på låret, så kände jag hur dildon trycktes upp i fittan och vibratorn sattes på.

”Aaaahh mer, ge mig kuk” sa jag.

”Det kommer snart i dubbel bemärkelse” sa Hasse.

Då förstod jag vad som skulle komma, dom tog ut löskuken, ställde sig tätt mot mig och körde sakta in sina kukar samtidigt i mig, en i fittan och en i röven.

När dom var helt inne började dom jucka sakta för att sedan öka tempot, dom höll en jämn takt och började stöna.

”Nuu” skrek Hasse ”ja jag kommer också nu” stönade Tomas och jag kände hur båda kukarna växte när dom sprutade i mig, ”aaaaaaahhhh” stönade jag när det gick för mig samtidigt som jag kände deras sperma fylla mig i båda hålen.

Det var tur att dom hade bundit mig i taket för annars hade jag rasat ihop.

När vi skulle lägga oss bäddade vi ner bordet så vi kunde ligga tillsammans alla tre och naturligtvis kom jag i mitten, jag kysste båda god natt och tackade för en mycket skön dag.

”Det är två dagar kvar av helgen och det kan hända mycket än” sa Tomas.

”Ja det hoppas jag” sa jag och somnade med armar överallt på mig, men vad som hände under lördagen och söndagen kanske jag kommer till en annan gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *