Ångbastun

Det hade varit en jobbig vecka på arbetet. Tjat och gnat, skönt att den äntligen var slut.

Fredag kväll, den bästa kvällen på veckan. Jag skulle åka till min fästman på kvällen och såg fram mot det jag visste skulle hända. Trevlig samvaro, något gott att äta och ett gott vin, kel och beröring och det brukade så småningom rundas av med en underbar kärleksstund. Jag skulle bara simma ett pass först.

Tankarna på kvällen och den sensuella beröringen som vattnet skapade mot min kropp gjorde mig så smått upphetsad. Klockan närmade sig 19:30 och det var dags att gå upp. Jag nickade i samförstånd till kvinnan på banan bredvid. Det var bara vi två kvar i bassängen. Vi gick upp nästan samtidigt, i var sin ände av bassängen. Hon gick direkt till omklädningsrummet, men jag gick förbi ångbastun och fick ett infall att passa på och slappna av en stund där.

Jag hade gott om tid för att basta, duscha och byta om och göra mig fin innan simhallen stängde. Jag sköljde av mig bassängvattnet i det varma vattnet från duscharna utanför ångbastun. Belysningen var dämpad och det var alldeles tyst så när som på musiken som med låg volym strömmade ur högtalarna och röster som hördes inifrån bastun.

Jag gick in och möttes i dörröppningen av två män på väg ut. Det var inga jag kände igen så jag tänkte inte mer på det utan satte mig behagligt tillrätta på ett av sätena. Tröttheten i min kropp, den behagliga fuktiga värmen, väsandet från ångaggregatet, porlandet från duscharna utanför och mumlet av röster gjorde att jag slumrade till.

Hur länge jag sovit visste jag inte, men jag tyckte först att jag vaknade av att jag hade en hund som lade sitt varma huvud i mitt knä. Det tog en liten stund innan jag förstod att jag inte var ensam i bastun längre. Det var två händer på mina lår. Förnuftet sa åt mig att resa mig upp och gå ut, men kroppen ville inte röra sig.

Jag satt kvar och låtsades sova fortfarande. Händerna kändes varma och mjuka mot min hud och dom arbetade sig längre och längre upp på insidan av mina lår. Långsamt började jag känna en upphetsning som pirrade i min kropp och mitt underliv. Jag borde gå ut, men kroppen lyssnade inte på förnuftet. Fortfarande satt jag som förstenad. De utökade sina smekningar till min mage och mina bröst utanpå min baddräkt. Jag kunde inte låtsas sova längre. Jag gled ner på sitsen och mina lår gled isär så att det nu var fritt fram att beröra min heta grotta. Männen förstod snabbt vinken.

Mannen till vänster om mig drog ner axelbanden på baddräkten och blottade mina bröst som med sina styva bröstvårtor nu längtade efter mer beröring. Han smekte dem ömt, fortsatte med att kyssa och suga försiktigt på vårtorna. Behagliga ilningar for genom min kropp från brösten, genom magen och ned till min klitoris.

Mannen till höger förde grenen i min baddräkt åt sidan och lade ena handen över mitt venusberg. Jag gnydde svagt och darrade till då ett finger fördes in i min nu ordentligt våta slida, och drogs upp över min svullna och längtande klitoris.

De bearbetade mig tillsammans som ett lag tills de märkte att min orgasm var nära. Då avbröt de sitt arbete med min längtande kropp och förde mina händer till bulorna på deras badbyxor. Jag började smeka dem och försökte lirka fram deras lemmar ur byxorna, vilket inte var så lätt. De hjälpte mig snabbt genom att föra grenen i badbyxorna åt sidan så att deras könsorgan äntligen frigjordes.

I den dunkla belysningen såg jag två härliga kukar som snabbt reste sig i full prakt. Mina händer masserade mjukt deras välfyllda pungar. Sedan lät jag händerna glida upp mot deras sprängfyllda ollon. Rödlila som två mogna plommon, och längtande, med saven långsamt rinnande ur öppningen. Saven var seg och hal och jag arbetade in den som en massagekräm över deras ollon och kukskaft.

Som svar på min beröring hörde jag ljudliga stönanden och det ryckte och bultade i deras lemmar, som tycktes växa ytterligare och bli ännu hårdare. Männen hade nu återgått till att samtidigt smeka mig igen. Förnuftet hade kapitulerat under min kropps begär och fortplantningsdrift. Tankarna på att innehållet i deras testiklar snart skulle pumpas genom deras styva kukar och tömmas i min varma slida och på mig, gjorde att jag kände mig som en brunstig hona som bara längtade efter att få para sig med två brunstiga, kraftiga hannar. Säden skulle pumpas ut genom mynningen i deras längtande ollon.

Vi var alla nära orgasm nu. Mannen till vänster ställde sig upp och tillsammans lyfte de mig upp och satte ner mig på penisen till höger. Kraftigt skrevande kände jag hur hans ollon delade mina glansiga och hala blygdläppar och hur jag sedan gled ner och helt omslöt honom. Ett behagligt inre tryck då mina slidväggar spändes ut av hans hårda kuk gjorde att jag slappnade av en smula och lutade mig bakåt med ryggen mot hans bröst.

Vi satt alldeles stilla så när som på hans händer. Den högra hade letat sig ned mot min svullna klitoris och den vänstra smekte min mage och mina bröst. Jag kände hans tunga andhämtning nära mitt högra öra. Den andra mannen ställde sig vid min vänstra sida och drog handen fram och tillbaka över sin penis, som nu pekade mot taket. Så nära mitt ansikte att det inte fanns något tvivel om vad han ville.

Min vänstra hand sträckte sig automatiskt mot hans dinglande testiklar. Min högra hand sträckte sig lika automatiskt mot hans bultande ollon. Det såg gott och inbjudande ut. Handen gled bakåt över skaftet så att förhuden stramades upp och spänningen fortplantades till ollonet via den lilla senan på undersidan. Jag sträckte ut tungan och lät den försiktigt undersöka hans lem innan jag lät munnen suga in ollonet. Till min förtjusning och upphetsning kände jag hur han skakade av kåthet.

Mannen under mig hade nu börjat röra sig. Djupt inne i mig lät han sitt ollon stöta samtidigt som han fortsatte smeka mig. Han omfamnade min kropp så totalt att jag kände mig som om jag satt fast i ett skruvstäd, och jag kunde inte röra mer än huvud och händer. Vilket jag istället utnyttjade och gjorde med stor inlevelse. Det smakade gott. Upphetsningen steg till bristningsgränsen, jag kände att jag inte skulle klara länge till. Jag sög till lite hårdare om kuken i munnen samtidigt som mina händer arbetade rytmiskt. Plötsligt drog han sig ur min mun och kaskad efter kaskad av vit, varm och härlig sperma flödade över mina bröst. Mannen jag red hörde hur det var fatt med sin kollega och han ökade tempot både på sina stötar och sina händer. Den vänstra masserade in den andres sperma över mina längtande bröst och den högra drogs fort fram och tillbaka över min klitoris. Hans tunga slickade i mitt högra öra och jag kände hur hans skäggstubb kittlade på halsen. Kombinationen av alla intryck blev för mycket för mig.

Orgasmen kom som en flodvåg som sköljde över mig. Med ett kvävt skrik kastade jag huvudet bakåt och min slida kramade rytmiskt runt kuken i mig. Mannen stönade högt i mitt öra och jag kände hur hans lem exploderade i mig med kraftiga ryckningar. Långsamt sjönk vi ihop i orgasmens efterdyningar. En behaglig avslappning infann sig i min kropp, men sällskapet och tankarna på vad jag nyss varit med om gjorde att jag kände mig kåt på nytt.

Luften i bastun var tung av våra könsdofter blandat med mentoldoften från ångaggregatet. Att penisen fortfarande skapade en viss spänningskänsla i min slidmynning förstärkte bara min vilja att få ännu en orgasm. Det gällde bara att lyckas få med mig männen på ännu en omgång. Jag ville bara ha en orgasm till, det var allt.

Jag klev av och ställde mig på knä mellan hans ben. Försiktigt stödde jag mina armar på hans lår och lät min vänstra hand mjukt men bestämt massera hans, av könsvätskor, blöta pung. Penisen slokade, blank och fin. Höger hand tog runt kukskaftet och drog tillbaka förhuden ordentligt så att ollonet blottades, betydligt mindre nu än då jag såg det för en stund sedan. Med tungan smakade jag försiktig på hans topp. Det var en blandad smak av det salta från min slida och den något söta smaken av hans sperma. Han tog händerna varsamt om mitt ansikte och smekte upp håret och höll fast det i nacken, så att det inte var i vägen och förmodligen för att han ville se sin avsugning fullbordas.

Plötsligt kände jag en hand på mitt högra bröst och i ögonvrån såg jag att den andra mannen, som nu satt på sätet till höger om mig hade börjat att smeka sig själv över sitt organ.

Jag lät saliven flöda och rinna ner längs kuken jag sög på. Mina händer arbetade tillsammans med min mun och tillsammans gjorde dom allt för att penisen skulle få lust igen. Jag kände nu att den långsamt började styvna och svälla i min mun. Full av en pirrande känsla fortsatte jag försiktigt. Det gällde att inte gå för fort fram utan låta lemmen återhämta sig själv i sin egen takt.

Mannen till höger hade återhämtat sig snabbare och hade nu ett praktfullt stånd igen. Sensuellt smekte han mina bröst och min mage samtidigt som han runkade sig själv med sin vänstra hand. Jag kände en underbar ilning i min klitoris och kände att jag fort ville ha hans bultande, styva penis i mig. Jag skrevade och svankade med ryggen så att min slida och dess våta blygdläppar skulle framträda bättre. Han förstod hur det var fatt med mig så han ställde sig bakom mig. Smekte min rygg, mina skinkor, blygdläppar och klitoris.

Äntligen kände jag hans varma ollon pressas mot min skälvande, längtande slidöppning. Med ett ordentligt tag om mina höfter pressade han med en enda stöt in sin kuk i mig, ända till botten. Pungen med dess välfyllda testiklar daskade mot min klitoris och jag skakade till av lust. Ännu en gång skulle orgasmens ocean skölja över mig, jag förstod det nu. Det var som om vi tre aldrig hade gjort annat. Naturens drifter hade lagrats i våra kroppar och tillsammans tog vi vara på det naturliga arvet i parningsritualen.

Min mun arbetade snabbare, min högra hand kramade hårdare. Min vänstra hand gled från pungen ned mot hans kukrot och vidare mot hans anus. Saven från hans ollon och saliven från min mun rann ner och försiktigt masserade jag in våra safter. Jag lät min vänstra tumme försiktigt pressas in en liten bit i hans anus samtidigt som min tunga virvlade på undersidan av hans ollon.

Han tog hårt om mitt huvud och stönade. Jag kände hans kuk göra ett ordentligt ryck och sedan hur min mun fick ta emot hans varma säd. Hela hans kropp spändes som en pilbåge och sedan, skakande sjönk han i ihop. Jag höll fortfarande ett försiktigt tag med min mun om hans lem och sög mjukt ut varenda droppe av hans saft. Vällustkänslorna i min kropp började närma sig den förlösande finalen. Mannen bakom mig höll ett fast grepp om mina höfter och stötte i mig med långa bestämda tag. Varje gång lemmen gick i botten slog hans pung mot min klitoris. Jag kände hur flodvågen började närma sig stranden. Han ökade takten ytterligare. Rytande som en lejonhanne stötte han i mig med full kraft med ett enda syfte, och med ett vrål kom den slutliga stöten. I mig kände jag dom välbekanta ryckningarna från en penis som tömmer sig. Pungen gneds mot min klitoris en sista gång och för att inte bita av den penis jag hade i munnen släppte jag taget, lika djuriskt skrek jag ut min orgasm som kändes som en evighet.

Äntligen. Nöjd och utmattad föll jag ned på golvet och blev liggande som en trasdocka. Jag märkte knappt när männen gick ut och det kyliga draget från bassängen utanför blåste in över min kropp. Sakta satte jag mig upp och rättade till min baddräkt i grenen och drog upp och satte axelbanden på plats. Med svaga ben och skrubbsår på knäna reste jag mig upp och gick ut. Männens tömningar i mitt inre rann långsamt ut och fyllde min baddräkt.

Klockan var 20:00. Jag skulle inte hinna piffa till mig utan bara ta en snabb dusch, men jag hade i alla fall upplevt ett härligt knull med två främmande män och fått två underbara orgasmer. Skulle vi ses igen, skulle jag känna igen dom då, och skulle jag berätta vad som hänt för min fästman?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *