Min Kompis mamma

Jag var 17 år gammal och jämnårig med min kompis Olov. Olov var ända barnet i en prästfamilj. Förutom familjen bodde också farfar där.

En lördag skulle jag sova över hos Olov. Jag hade köpt sextidningar med mig, som vi skulle studera ingående. Men denna lördag började inte så bra, farfadern insjuknade och blev tvungen att åka till sjukhuset, och Olov och pappan följde med dit för att hålla farfadern sällskap. Jag stannade kvar på Olovs rum och nu kom tidningarna som jag köpt väl till pass.

Snart började känslorna att göra sig påminda, det var sexig läsning och sköna bilder, och jag önskade att jag hade haft en liten goding att leka med. Just som läsningen var som bäst öppnades dörren och Olovs mamma kom rakt in i rummet, och i nervositeten för att få undan tidningen tappade jag den och bladen for ut över hela golvet till min förtvivlan. Hon tittade på bladen och sedan på mig, rodnaden spred sig som en löpeld och det fanns ingen reträtt.

Hon böjde sig ned och började plocka upp sidorna och den tunna morgonrocken spände lätt över hennes rumpa och det slog mig att hon hade en väldigt sexig figur. Hon satte sig på ett lågt bord som stog framför min säng och började att lägga sidorna tillrätta. Hon stannade då och då upp och tittade på bilderna som ibland tycktes intressera henne.

Hennes slanka ben var lätt särade och under den halvgenomskinliga sidenmorgonrocken såg jag att hon var helt naken. När hon var klar med papperen satte hon sig bredvid mig på sängen, slog armen om mig och började kittlas. En liten stund senare var vi i full färd med att kittla varandra.

Morgonrocken gled ner från hennes axlar och plötsligt satt hon där som gud skapat henne och morgonrocken låg i en hög bakom hennes rygg. Kåtheten i min unga kropp stegrades, jag drog henne till mig och försökte kyssa henne. Jag kände värmen från hennes nakna kropp och den lätta parfymdoften. Hon vred och vände på huvudet och försökte komma undan mina kyssar.

– Du får inte, snälla Micke gör inte så jag vill inte!

Men nu var jag så tänd att jag måste ha henne till varje pris, aldrig tidigare hade jag upplevt något sådant som att ha en mogen kvinna inom räckhåll. Jag började smeka hennes bröst med mina läppar och händer och hennes andhämtning blev vartefter allt häftigare och tyngre.

Mina händer sökte sig in mellan hennes särade lår och började smeka hennes sköte. Jag tryckte henne intill mig medan jag borrade ned mitt ansikte mellan de stora fasta brösten, min tunga spelade över de stora mörka vårtgårdarna och jag kände hur bröstvårtorna svällde och blev hårda.

– Jag vill ha dig, min röst var hes av åtrå.

– Nej, micke, du får inte! Slutaaa… du gör mig illa.

– Jo, jag måste ha dig!

Jag tryckte ner henne under mig och försökte sära på de nu ihopknipta låren. Hon gled undan och jag gled ner vid sidan igen. Hon var stark och försökte på alla sätt att komma undan. Jag lyckades få in handen mellan hennes lår och med en kraftansträngning lyckades nå upp till fittan och kunde få in ett finger i musen – den var het och genomblöt och min hand blev efter en stunds fingerpullande allt kladdigare.

När jag kände den heta doften av det längtande könet blev jag än ivrigare och fick nya krafter och tänkte nu eller aldrig. Med stort besvär lyckades jag krångla av mig byxorna och med en våldsam ansträngning besteg jag henne igen, höll henne fast i axlarna och körde ned ett knä mellan de mulliga bleka låren. Min kuk var stenhård och stog som den aldrig gjort tidigare. Den fann snabbt sitt mål och trängde in mellan de kåthårda fittläpparna, med en kraftig stöt körde jag in kuken nästan i botten, drog ut den en bit och tryckte in den igen till roten i den trånande, heta fittan.

Jag gav henne en lång, djup tungkyss samtidigt som jag gned min kåta kropp mot hennes med kuken ända inne i botten i skötet och jag kände hur hon långsamt började slappna av och stöna av den allt mera stegrande kåtheten.

– Oohhh, aaahhh, vilken härlig kuk du har! Knulla mig hårdare, djupare, djupare! Ge mig mer!Ohhh… nu kommer jag! Det går för mig! Aaaahhh, vilken härlig kuk du har, kör den in i mig till roten.Fyll mig, spruta min fitta full med din härliga pojkkuk, Nu! Kom, kom!

Hon lade upp benen bakom ryggen på mig och saxade dom om min rumpa samtidigt som hon sköt upp underlivet mot mig och besvarade mina långa, djupa stötar. Hon rev mig på ryggen med sina röda, långa naglar medan hon nafsade mig i mina öron. Hon var alldeles vild av kåthet och skrek och stönade högt av vällust när jag stötte in och ut i hennes nu sjöblöta fitta. Jag kände hur jag började komma och kunde inte hålla tillbaka min sats längre, gav henne en djup kyss och våra tungor dansade en vild, virvlande dans som nästan tog andan ur mig.

Med några korta kraftiga juck sådde jag villt i hennes heta, och fyllde fittan till brädden med min heta sats. Jag kramade henne och hon vred ur varenda droppe ur min kuk. Sakta sjönk jag ner över henne som bedövad. Hela tiden smekte hon mig och viskade ömma vulgära ord i mitt öra, samtidigt som hon gned sitt underliv mot mitt och min kuk hade det helt underbart i denna kåta mogna fitta.

– Oh vad rart du knullar. Du är den bäste älskare jag haft. Din hårda fyllde mig helt, du måste knulla mig en gång till. Jag blir jättekåt bara jag tänker på din unga pojkkuk i min mogna fitta, knulla mig en gång till, du måste…

Sakta gled jag ner vid sidan av den kåta kvinnokroppen och min halvslaka kuk gled ur den våta fittan där min sats sipprade rann ner i rövspringan. Hon smekte sitt sköte och lät ett finger sakta glida in i sin fitta ett par gånger innan hon med mjuka varsamma händer tog tag i min om min kuk och smekte den ömt och kärleksfullt. Hon böjde sig ner och började suga kuken samtidigt som hon smekte mina pungkulor. Jag letade mig in mellan hennes lår och hon särade villigt på dem så att jag kom åt fittan som fortfarande fullkommligt dröp av våra älskogssafter.

Jag körde in ett par fingrar ifittan och började pullade den samtidigt som jag smekte klittan med tummen. Hennes höfter blev allt oroligare och hon sög girigt min kuk med vild frenesi. Kuken reste sig snart till ett nytt praktstånd under denna kåta kvinnas ivriga uppvaktning och jag kände hur fittan kramade mina pullande fingrar allt hårdare.

– Kom micke, Kom nu! Jag är så kåt! Kör in kuken i mig igen, jag längtar så. Skynda dig, min fitta kan inte vänta längre. Var det inte skönt med din ungkuk i min mogna fitta?

Hon satte sig gränsle över mina höfter, fixerade mig med blicken och tog tag om min sprängstyva kuk. Hon lyfte sitt underliv lite och lät kuken glida upp och ner längs fittspringan innan hon lirkade in den i sitt heta sköte och red mig med korta snabba stötar medan hon lutade sig fram över mig så att det långa blonda håret föll frammot skärmade av oss från omvärlden så att det bara var min kuk och hennes fitta som existerade i en allt hetare ritt.

Hon svankade med ryggen och gned sin klitta mot min hårda och styva kukrot med små cirkelrörelser varje gång som hon hade den i botten och gnydde av vällust varje gång. De stora och fasta brösten gungade i takt med jucken och jag slickade och sög på de styva bröstvårtorna så mycket som jag kom åt samtidigt som jag lade nima händer om hennes fasta stjärt och tryckte ner henne mot mig i en allt vildare ritt.

Hon stönade och kved av brunst, och varje gång det gick för henne kastade hon huvudet bakåt och skrek ut sin parningslusta. Fittan savade rikligt och våra het älskogssafter rann ner över mitt vilt hammrande underliv. Jag kännde hur det började rycka i kuken och reser mig på armbågarna för att se hur skötet bearbetar min kuk, se hur de kåtsvullna blygdläpparna ivrigt suger längs mitt av fittsav blänkande kukskaft, hetsigt, girigt, längtande efter min sperma. Det händer igen, jag känner det komma igen och spänner mig i en båge för att tränga in så djupt det bara går och med fyra hårda motjuck möter jag henne och min kuk sprutar långt upp i fittan mot den längtande livmodermunnen som girigt slukar min sperma med rytmiska sammandragningar när det går för henne.

Hon skruvar sig lystet omkring min spermaspottande kuk och gnider sin fitta ivrigt omkring mitt ryckande ollon, samtidigt gnider hon underlivet skönt hårt mot mitt för att krama varenda droppe av min heta sperma ur kuken som fittan lystet slukar. Sakta sjunker hon ner på mitt bultande bröst och fortsätter att gnida sitt underliv mot mitt, vi kysser länge varandra passionerat och jag känner hur min kuk sakta slaknar och glider ur den heta älskogsgrottan. Det droppar sakta ur fittan av våra safter, ner på min ömmande kuk samtidigt som hon med kåthes röst viskar i mitt öra…

– Du var så skön, så knullande skön min unge älskare. Jag har aldrig känt en så härlig kuk förut. Du måste älska med mig igen, jag längter redan efter att känna din hårda stake i fittan. Fyll mig igen, snälla, du måste knulla mig mer…

– Vill du lära dig älska med en mogen kvinna? Säg att du vill, gör mig lycklig.

Vad svarar man på det? Givetvis ville jag det! Sakta domnade jag bort i hennes bultande famn, och tackade min lyckliga stjärna som fört detta kåta fullblod till mig. Senare började vi om igen och denna kåta kvinna hetsade mig till nya stordåd med sin erfarenhet, hon fick aldrig nog av min kuk och hennes fitta ville bara ha mer.

Detta var början till många sköna stunder, vi smög oss till många sköna knull i veckan under många års tid, och trots att vi tog allt större risker var det aldrig någon som kom på oss.

Som hon kunde älska…

2 kommentarer

  1. Underbart, jag knullade också en mogen kvinna när jag va ung. Nämligen min mor . Är det någon som vill att jag skriver om det?

  2. Jag knullade min faster när jag bara var 15 år . Hon blev gravid , när bröstmjölken kom ammade hon mig väldigt ofta .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *