Mogen och kåt

Ibland hatar jag morgnar, ofta ville jag ligga kvar i sängen och helt enkelt fortsätta sova men det går inte, en nästan 50 årig avdelningschef i en exportfirma måste vara exempel för yngre kollegor.

Efter en snabb dusch började jag klä mig. En annan sak som jag hatar är mina överdimensionerade tunga bröst som jag måste ”packa” varje morgon i stora ”fallskärmar”, hur min make brukar skoja. Min kropp har med åren ändrats väsentligt. Som ung var jag en lång och smal brunett med små ”uppnosiga” bröst men nu efter två barn transformerades jag till en kraftig mogen storbystad dam som har stor möda att behålla fasta skinkor och platt mage, för detta behövs många träningstimmar i gymsalen skall jag säga. Jag tog på mig kjolen och strök med händerna över stjärten, den var kraftig men fortfarande väldigt fast.

”Färdig Frida”, hörde jag maken ropa, ”skynda dig vi blir sena”.

Min make, Peter, är 10 år äldre än mig, snäll, lång och vi kommer väldigt bra överens, bättre sagt vi har en lång stabil äktenskap bakom oss. Det som besvärar mig ”lite” dom sista par åren är att mina sexuella behov har blivit större och hur mycket Peter än försöker kan han inte mätta mina behov. Jag har även börjat fantasiera om stora grova kukar som spränger min längtande fitta. Olyckligtvis är Peter inte så välutrustad vilket inte var så stor problem för mig när jag var yngre. Att köpa stora löskukar var kanske en bra ide men jag vågade helt enkelt inte, vad skulle maken säga och att vara otrogen var en helt främmande ide för mig.

När jag talade om för maken att jag funderade över att åka till Spanien par dagar för att som firmans representant skriva under flera köpeavtal var han förtjust, ”Mycket bra ide, du behöver en liten semester”. Maken hade rätt, allt var redan överenskommet och det var bara att skriva under kontrakter, detta kommer verkligen att vara en minisemester för mig.

Som en liten skolflicka började jag packa resväskan, upphetsad och ivrig funderade jag om vad jag skulle ta med mig. Det var första gången efter över 20 år att jag reste ensam, utan min make. Plagg efter plagg hamnade i väskan och jag vet inte varför men jag valde dom sexigaste plaggen jag hade, stringtrosor, kjolar, BH och även högklackade pumps så att resväskan till slut blev överpackad.

Med fjärilar i magen kysste jag maken adjö på flygplatsen och begav mig mot gate 12 till Girona. Inte att jag hade stor förväntningar men det var upphetsande att resa ensam efter så många år.

På flyget fick jag en plats bredvid en ung 35-årig man. Vi började samtala och det kom fram att även han skulle på någon slags symposium och att hans hotell var kanske 10-15 minuters gång från min. Snart insåg jag att Marko, som mannen hette, var en snygg välbyggd man med bra sinne för humor så när han föreslog att vi skulle mötas i kväll tvekade jag inte en sekund att acceptera förslaget. Mina trosor var redan så fuktiga att jag var faktiskt lite rädd att det skulle slå igenom kjolen och att det skulle synas när jag reste mig.

Jag var inte säker på vad jag förväntade mig av allt detta men, som sagt, var jag redan dyblöt mellan bena och min sugna fitta darrade av åtrå men jag visste inte hur långt jag skulle våga gå. När det gällde Marko var allt klart, hans blick fäst vid min byst och urringning talade tydligt för sig själv, han var ute efter fitta.

På hotellrummet hade jag en stor dilemma, hur skulle jag klä mig, sexigt eller kanske kläder som passar en 50-årig gift kvinna. Jag beslöt mig för en ganska vågad kombination. Jag tog på mig en helt öppen svart kvarts-bh som lämnade mina enorma bröstvårtor helt synliga men var fortfarande en kraftig stöd för mina överdimensionerade bröst. En ganska genomskinlig dekolleterad svart sidenskjorta, svart kjol som jag lyfte upp lite extra för att den skulle vara kortare och högklackade svarta pumps. Jag lyfte även upp håret och sminkade mig lite kraftigare än jag vanligen gör, tog djup andetag och gick modigt ut.

Natten var underbar, inte för varm och en underbar mild vind blåste. Många blickar hamnade på min byst, jag hade säkert dom största brösten på promenaden. På osäkra ben gick jag långsamt mot mötesplatsen, fittsafterna hade för länge sedan dränkt mina små trosor och jag började känna hur innersidorna av mina lår började bli blöta, min fitta var en riktig vattenkälla, jag visste inte vad jag skulle göra, kanske hela arrangemangen var tokig från början.

Medan jag funderade märkte jag inte att jag redan var framme. Marko vinkade till mig och gick fram, ”du, du ser underbart ut, som en , som en… du är fantastisk”, muttrade han medan han betraktade mig från topp till tå.

Efter en kort promenad var vi på restaurangen, jag var faktiskt betydligt högre än Marko i mina högklackade pumps men det gjorde ingen skillnad. Samtalet gick flytande, kanske vinet hjälpte lite men Markos sinnesstämning underlättade allt. Snart riktades samtalet mot tvetydliga sexuella kommentarer och det var uppenbart vart detta skulle leda. Jag hade för länge sedan bestämt mig att jag skulle knulla, låta Marko demolera min av brunst fontänblöta kukhungriga fitta. När Marko började smeka mina darrande lår under bordet gjorde jag ingen motstånd, tvärtom, jag särade bena för att han skulle komma åt min mus bättre. Vi var så brunstiga att vi inte kunde vänta en sekund längre, mina bröstvårtor var på väg att genomborra den tunna skjortan.

Marko tog min hand och ”släpade” mig ut ur restaurangen. På vägen ut betalade han notan, på skälvande ben följde jag efter. Redan vid utgången började vi kyssas vilt och hångla som tonåringar. Markos kuk var hårt tryckt mot min mage medan hans händer knådade kraftigt mina skinkor. Plötsligt tog han mig runt midjan och drog mig mot en mörk tvärgata. Vid en ingång med par trappsteg stannade han ”nu skall du suga lite kuk, min hårda kuk”, viskade han i mitt öra medan han tryckte mitt huvud mot hans gylf. Han behövde inte upprepa, med darrande hand på knäna öppnade jag hans gylf, ”oj,oj,oj,oj”, fick jag fram när en grov stor kuk hoppade fram ”vilken kuk, underbar”, mumlade jag medan jag började ivrigt slicka hans av försats glänsande ollon, ”vilken kuk”.

Inom kort hade jag kuken i munnen men trots all ansträngning kunde jag inte ”sluka” mer än halva. Marko stönade och munknullade mig. Han lyfte mig upp, vände mig mot väggen och ställde sig bakom mig. Med båda händer lutade jag mig mot väggen, Marko särade mina skinkor och drog trosorna åt sidan. Med två fingrar började han ”undersöka” min fitta, ”knulla mig, knulla mig”, bad jag. Hans stora ollon började nosa mina blygdläppar och med en kraftig stöt körde han brutalt in halva kuken. ”Aaaaaaaaaaa” stönade jag av vällust, ”så älskling såååååååå”.

Marko körde in kuken och började pumpa som besatt medan han knådade mina meloner. Min första orgasm kom snabbt, jag vrålade som en hynda, brunstgalen hynda, och höll på att tappa marken under fötterna. Marko släppte mina monsterbröst och tog fast tag runt min midja medan han fortsatte att knulla mig ännu grymmare. Jag stönade och tjöt, ålade med arslet och juckade mot Markos stora kuk med all kraft. Jag brydde mig inte om någon tittade eller passerade, jag ville helt enkelt bli brutalt, hänsynslöst knullad som en parningssto. Markos kuk var stor, grov, lång, den nådde punkten, punkten som ingen annan kuk tidigare nådde, punkten där all njutning låg begraven i årtal. Hans grova lem, hans underbara tjocka kuk töjde min fitta, min mogna kåta kärringfitta till bristningsgränsen och framkallade mig oändliga orgasmer . Han tog mig i håret och drog huvudet bakåt, ”nu skall du sluka sperma, äta sperma din lilla slampa”, ylade han i mitt öra och utan uppmaning ställde sig med kuken i handen framför mig och började frenetiskt runka den välinsmorda grova kuken. Med vänster hand, utan ord, öppnade han min mun och med dämpad vrål började spruta rikliga kaskader av varm säd i min mun. Jag svalde och svalde men hans kaskader ville inte ta slut: Med flera strålar träffade han min panna och hår, sperman rann ur min mun ner på brösten och magen. ”Uh, vilken sprut”, pustade jag och med pekfingret samlade sperman från pannan och ansiktet, ”det var underbart”, muttrade jag med ett stort leende medan jag lapade i mig spermarester.

Med stor ansträngning begav vi oss mot Markos hotell, jag skulle nog bli knullad där också. Min skjorta var helt utan knappar så jag fick knyta den under melonerna. Mina blöta trosor hade jag tagit av och slängt, utan trosor med naken rumpa promenerade jag mot hotellet. Efter en ntt brutalknull somnade vi.

När jag vaknade hade Marko redan gått, hans konferens började tidigt och det var nog tid även för mig att förbereda mig för mötet. När jag skulle resa mig insåg jag att jag hade en deodorantspray i fittan, Gud, vad hade jag gjort igår tänkte jag. Marko hade lämnat ett meddelande, vi skulle mötas efter lunch på samma restaurang.

På vägen mot mot mitt hotell kände jag mig både fantastiskt och som en hora. Min fitta vibrerade fortfarande och trots skamkänslan skulle jag upprepa allt igen och igen. Spänd som en fiolsträng väntade jag på min ”ryttare”, jag hade nog kommit för tidigt. Snart hade även Marko anlänt, ”förlåt, jag är lite sen, det hela hade dragit ut sig lite”, förklarade han och kysste mig ömt på munnen.

Jag började smeka hans underbara kuk under bordet omedelbart, jag var ivrig att bli knullad igen. Som en liten skolflicka ”hängde” jag på hans axel bet hans öra och kysste nacken. ”skall vi”? frågade jag och tryckte ömt hans pung, ”den verkar vara full”.

Marko tog bort min hand, ”du vet”, började han, ”vi är ett gäng som som är ofta tillsammans på olika kongress och vi har en tradition att”, han gjorde en liten paus, ”alltså vi har en tradition att söka upp en eller två luder som vi gruppknullar, fyller hennes alla hål med stora mängder av sperma”. Jag var chockad, trodde inte mina öron. Marko såg detta och fortsatte, ”det är inget våldsamt, bara skön knull och flickorna går hem alltid glada och nöjda, både när det gäller pengar och behag”, avslutade han. Detta skulle ske i kväll och Markos uppdrag var att skaffa fram flickan, ”vill du anta dig uppdraget”, skojade han, ”det blir många stora kukar och floder av sperma”. Jag skrattade och vi fortsatte att prata, jag var lite besviken att jag inte kommer att få kuk förrän ikväll men vad kunde jag göra. ”Hur många män handlar det om”?, frågare jag plötsligt. Marko lyfte ögonbrynen och tittade mot mig, ”fem, sex, sju kanske åtta, jag är inte säker” svarade han, ”är du intresserad”.

Paprikaröd i ansiktet nickade jag ”ja, ja varför inte”, muttrade jag fram. Marko kysste mig ”fantastiskt, är du säker”? Snabbt beslöt vi vad vi skulle göra och var vi skulle mötas, ”du vet att vi kommer att knulla dig i arslet, har jag sagt det”?. Jag stannade till ett ögonblick, det skulle inte vara första gången jag fick kuken i röven men det var för länge sedan och det handlade om små kukar. ”Utan problem”, svarade jag modigt men ärligt talat var jag ganska ängslig.

Med fjärilar i magen gick jag till hotellrummet att förbereda mig. Jag duschade, rakade fittan ordentligt, förberedde arslet och började fundera över hur jag skulle klä mig. Första gången i livet kommer jag att bli knullad av flera män på samma gång, bli knullad som en riktig slampa, hora. Jag ville inte ha pengar bara många kukar och litervis med säd, Markos sperma var underbar.

Jag mötte Marko i en stor hotellvåning med stor vardagsrum i två nivåer och en liten sidorum. Marko kysste mig ”är du nervös”?, frågade han. Jag nickade, ”jag kan knappt stå på bena”, svarade jag. Hans ömhet och stillhet lugnade mig mycket. ”Nå, låt oss se hur du har klätt dig”. Marko gick ut och väntade i den stora vardagsrummet i en stor bekväm soffa. Snabbt ”klädde” jag och sminkade mig. När jag gick ut kunde Marko inte låta bli att tjuta, ”fantastiskt, underbart”, ylade han. Det enda jag hade på mig var svarta stayups med söt rosett baktill, svarta högklackade pumps, min gråa kvarts-bh i spets med byglar, fingerlösa svarta långa handskar och en hundhalsband i läder, med en hög hästsvans frisyr kan jag tänka mig att jag såg ut som en riktig hora redo att ta emot hur många kukar som helst. ”Fantastiskt”, upprepade Marko, ”du ser guddomligt ut, killarna kommer att spruta som fontäner när dom ser dig”.

Jag gick in i sidorummet och väntade. Snart började dom första ”kunderna” anlända, snart hade alla kommit. I huvudet försökte jag räkna ”snuskgubbarna” men lyckades inte. Enligt min beräkning var det minst tio karlar i rummet som väntade på mig.

Plötsligt dök Marko upp ”alla är här”, sa han och visade att det var dags för mig att stiga in. Han tog fram ett läderkoppel, fäste den på halsbandet och förde mig som en lydig hynda in i vardagsrummet.

Det var mörkt, bara par strålkastare belyste mig. Marko hade organiserat allt som någon slaga sexkabare. Alla började vissla och hojta, detta gav mig mod, mina skakiga ben och magnervositet hade helt försvunnit. ”Denna lilla lydiga slampa kommer i kväll att tillfredställa alla våra önskningar”, började Marko, ”vill du”? frågade han mig och drog lätt i kopplet, ”vill du”? Jag bara nickade. ”hon kommer att suga våra kukar, knulla i alla hål och framför allt sluka våra heta satser”.

Marko vände mig och beordrade att jag skulle luta mig framåt, ”nu skall vi se vad hon har att erbjuda”, sa han och särade brett mina skinkor. Först körde han in två fingrar in i min fitta men beslöt fort att byta hål och började onanera snabbt mitt arsle. Med ett ryck i kopplet vände han mig, nu var jag på knäna, Marko öppnade gylfen och ut hoppade hans underbara kuk. Utan att vänta på order började jag suga kuken, inom kort kände jag flera händer smeka mig. Nu började allt på riktigt, framför mig stod flera karlar med utdragna lemmar vilka jag sög en efter en. Jag låg på rygg, stod på alla fyra, var i alla möjliga positioner och alltid med kuk i fittan eller arslet.

Alla turades om att munknulla mig och ingen ville hoppa över analen. Flera gånger blev jag även dubbelmackad. Sprut efter sprut hamnade i min mun över ansiktet och håret. Jag ylade till som en varg när en monsterkuk började penetrera mitt röv men den var redan så uppknullad att den gled in utan större problem. Plötsligt stannade alla, en av karlarna gav mig min sko som var fylld med sperma, ”botten upp”, jublade alla och jag var inte sen att uppfylla deras krav, det smakade underbart.

”Demoleringen” fortsatte, jag tappade aningen om tiden och var jag var, orgasm efter orgasm skakade min kropp, jag vibrerade som en spänd band helt övertäckt med sperma. Slutligen fick alla nog, även jag, min fitta och röv var så uppkörda och uppknullade att jag skulle kunna ta emot en pendeltåg i båda hålen, min käke började smärta, jag hade sugit upp så många kukar och slukat så mycket sperma att även en mjölkmaskin skulle spricka. Med sista krafterna slickade jag rena par kukar till.

På vägen ut tog alla farväl från mig och tackade för en underbar kväll. Jag var slut kunde inte röra mig men lyckades efter ett tag duscha. Sönderknullad, överlycklig och för första gången i livet totalt och fullständigt tillfredsställd begav jag mig ned Marko under handen mot mitt hotellrum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *