Den oförglömliga natten…

Hela dagen hade jag gått runt och varit lite småkåt och kände att dagen skulle bli annorlunda än dom andra…

Åkte hem till dig på eftermiddagen, lagade lite mat och tittade på lite film under tiden du var ute med ditt jobb och hade kul. Tiden rann iväg och jag började sakna dig mer och mer även bli mer och mer kåt för jag gick och tänkte på det vi hade pratat om i dagarna om förnedring och pröva lite nya saker.

Satt vid nätet ett tag och läste lite noveller men det vart ju inte bättre av att jag gjorde det för jag vart bara mer och mer kåt av att läsa dem. Började fantisera att du kom hem snart och tog hand om din slyna och tog för dig av henne…

Fick sms från dig att du var på väg hem, hela kroppen skrek av hunger efter din kropp, men visste ändå inte om jag skulle få något. Du klev in genom dörren och jag kom ut och möte dig med en jättekram och pussade en massa på min Master.

Vi pratade en liten stund hur du hade haft under kvällen, men mina tankar fanns där hela tiden hur kåt jag var och hur blöt jag var, ville ju att du skulle tränga dig långt och djupt in i mig här och nu..

Tog inte långt tid innan pratet var slut, jag satte mig ner på sängen och du kom och ställde dig framför mig med en hård kuk och bad mig börja suga, mm så hård och härlig..

Efter en liten stund sa du åt mig lägg mig på rygg med huvudet utanför sängkanten, lydde och gjorde som du sa ville visa att jag var en duktig slyna som ville lyda sin Master. Du pressade ner din kuk långt ner direkt i halsen på mig och började att munknulla mig hårt och djupt. Dina händer tog tag i i mitt huvud och jag hann inte tänka något innan det hände, du spottade din slyna rakt i ansiktet, första gången du gjorde de och ingen av oss visste innan om vi skulle tända på det, men det gick som en våg av kåthet genom kroppen när din saliv träffade mitt ansikte såg även på dig att du njöt av att förnedra mig.

Du fortsatte att köra din kuk längre ner och hårt, du tog tag i huvudet igen och spottade på mig igen

– Din lilla slyna du njuter av att bli spottad på va?

Jag nickade och kände hur saliven smetade ut sminket i ansiktet och kände mig riktigt billig när jag låg där och blev behandlad som den lilla slampa jag är.

När precis saliven hade börjat torka in i ansiktet på mig så kände jag hur kuken gled ut från munnen och du tog tag i huvudet bestämt och spottade två gånger efter varandra, kände bara hur det rann en massa saliv nu i ansiktet och kuken pressades in igen. Det sved till på bröstet som du smiskade till precis när du körde kuken ner i halsen.

Ditt lilla knull luder, du älskar verkligen att bli spottad på va? Lilla slyna, ja orden bara spottades ur från din mun om vad din slyna var för något, men du visste ju att jag blev kåt av att höra dom orden så du fortsatte så gärna med att säga dem…

Kuken drogs ut snabbt och du bad mig ställa mig på alla fyra. Jag frågade snällt om jag fick gå och torka av mig all saliv som va i ansiktet. Visste det är okej.

När jag kom tillbaka ställde jag mig genast på alla fyra som du hade bett mig om att göra innan jag gick och torkade av mig. Den härligt hårda kuken pressades in i en nu väldigt blött trång fitta som bara längtade efter att få bli fylld. Du knullade din slyna hårt och brutalt direkt från den första stöten hon fick tills jag kom två gånger efter varandra…

Det hade blivit riktigt blött om min fitta nu så jag kände hur det sakta börja rinna fittsafter ner för benen och kände hur röven blev piskad lite lätt i början men blev hårdare och hårdare. Gjorde ont några gånger så satte jag handen för och fick den genast bortslagen.

– Gör inte om det där slyna, det är jag som bestämmer när jag ska sluta, jag slår hur mycke jag vill…

Viskade fram ett förlåt det var inte meningen. Du sa inget utan bara smiskade till igen och körde in kuken hårt igen djupt in. Skinkorna började svida mer och mer efter varje slag du gav fittan blev bara mer och mer blött av hur du behandlade din lilla slyna.

Du stannade upp efter du hade fått din slampa att komma en tredje gång, du drog ut din kuk och spottade ut saliv så det hamnade precis vid rövhålet och smetade ut det lite lätt med kuken. Sakta sakta pressade du dig in i röven och töjde sakta ut den och ökade takten ganska snabbt. Stod där och njöt utav att känna sig fylld, billig och jävligt kåt. Älskar att vara din lilla knulldocka som du sa åt mig när du pressade din längre in i röven och körde snabbare och snabbare tills jag kom en fjärde gång. Tog glasstaven min och körde in den i fittan samtidigt som kuken var kvar i röven och fyllde ut mig totalt Satans vad skönt, kåtheten bara blev värre och värre trodde jag inte kunde bli mer blöt och kåt men hade grymt fel.

Du knullade mig som ett vilddjur som du var kände hur kroppen skrek efter mer men kände mig ändå så slutkörd, du fick mig att komma en femte gång nu när du fyllde ut min röv med din hårda kuk och min fitta med en glasstav som det bara rann fittsafter om.

Du drog dig ut gick och duschade av kuken och jag log kvar där fortfarande kåt och det bara rann om mig. Låg där i sängen och fortsatte att knulla mig med glasstaven ville inte sluta ville ha mer ville vara riktigt blött när du kom tillbaka.

Du la dig ner i sängen och bad mig sätta mig över den och börja rida din Master. Jag löd och gjorde som du sa, ville visa att jag kunde vara lite duktig och lyda men kände mig ändå ganska full i fan, ville ju vara lite mer olydig sa till dig att jag ville se hur långt du vågade gå och vad du vågade göra med din slyna i dag.

När jag satt mig över din kuk och lät den glida in så sa jag att jag ville testa någon dag med att få en örfil eller två när det passar in. Såg då genast i dina ögon att dem blev kåta av tanken men räknade in med att den skulle komma så fort. Du frågade typ så här? Så kände jag hur det sved till på kinden utav slaget, va inte jättehårt men det kändes lite. Hann inte att tänka efter om jag gillade de riktigt innan det kom en till ännu hårdare. Då kände jag hur det rann till i fittan och kroppen bara skrek till av kåthet. Det där gillade du din lilla slyna fick jag höra. Nickade och kved fram ett ynka ja, njöt utav att känna att det inte fanns några direkta gränser hos dig i dag.

Kände mig fylld och kåt och bara njöt utav att ge dig njutning. Fick dig att komma i mig samtidigt som jag kom min sjätte gång nu.

La oss bredvid varandra och gosade liten stund.. Kände mig helt slut i kroppen efter att ha kommit sex gånger. Men natten var inte slut där, du skulle upp och jobba om några timmar, försökte vila lite men kåtheten satt kvar hos oss båda. Pussades lite och smekta varandra lite sen var det kört.

Båda såg på varandra och du bad mig sätta mig gränsle över dig igen. Fick kuken uppkörd i fittan, slag på kinden och du spottade mig i ansiktet igen och sa åt mig att rida av dig nu. Din behandling gjorde din slyna riktigt kåt så hon nästan kom direkt efter någon minuts ridande.

Sju gånger kom vi fram till att jag hade kommit nu. Skulle mitt rekord slås denna natt eller??

Fortsatte att rida av dig, orkade inte med att vara så mycket mer olydig nu utan var bara kåt och ville komma mer och även få dig att spruta långt upp i mig.

Vi fortsatte en bra stund orgasm åtta kom och jag kände hur kroppen bara blev tröttare och tröttare men ändå fittan var kåt och våt och ville ha mer. Du viskade i mitt öra hur billig och slampaktig jag hade varit under kvällen men även hur kåt du blev av att ge mig örfilar och spotta på din smutsiga lilla hora. Orden strömmade in i örat och direkt ner till fittan som kände att det var åter igen dags för en orgasm till. Nr nia blev det, jag orkade verkligen inte mer nu men nu var det din tur att komma så det var bara att sitta kvar och rida och ge dig så mycket njutning det bara gick.

Slynan har uppnått sitt rekord med orgasmer nu men brukar tycka om att komma samtidigt så jag försökte där samtidigt som jag gjorde det skönt för dig att få fram en sista innan kroppen sa nej helt. Det var som kroppen vart helt tom när du kom i mig men inte på grund utav att du kom utan på grund utav att jag kom för tionde gången och var verkligen bokstavligen helt slutkörd.

Vi la oss nära varandra och pussades och insåg att det var bara 1½ timme kvar tills du skulle till jobbet. Vila så gott nu min älskling sa jag med en slutkörd röst och kände att jag kunde nu somna med ett leende på läpparna och minnas denna natten som en oförglömlig natt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *