Att styra en Lärare

Stenbocksgymnasiet låg i en stad som kunde ha varit vilken håla som helst. Staden hade två ICA-butiker, en bank och en bio och inte mycket mer. Hur staden kunde behållit ett gymnasium så länge i dessa tider där allt mer längs ner var ett mysterium.

Jag slutade andra året för bara någon månad sedan och nu när jag sitter här i sommarsolen med min laptop och väntar på att min unga före detta mattelärarinna ska komma över så tänkte jag att det skulle vara en kul att idé att berätta om händelserna det senaste halvåret.

Jag var då 18 år och just då tillsammans med min tredje flickvän som jag haft sex med, en söt blondin med fin rumpa med tyvärr alldeles för små bröst.

Jag var lång och kraftigt byggd tack vare min kampsportsträning, men min största talang som jag lärt mig var att jag var mycket duktig på att manipulera folk. Man kan inte kontrollera alla men man ser oftast direkt vilka man kan och därefter är det inget större problem att påverka dem, så länge man är beredd att ha tålamod och ta några misslyckanden.

I skolan gick det bra i de flesta ämnena, jag var smart även om jag var oftast lat. Däremot så gick det inte så bra i matematik. Jag förstod inte varför vi hade ämnet över huvud taget, förutom att jag visste att jag borde se till att jag fick godkänt åtminstone. Därför drev jag ofta min matte-lärarinna till vansinne till med ständiga diskussioner om varför matte skulle vara viktigt.

Jennie, som hon hette, var ung för att vara lärare och endast i sena tjugo-års åldern. Hon var svarthårig och av medellängd och även om hon hade strumpbyxor, kjol som alltid gick ner över knäna och skjorta som alltid var knäppt hela vägen upp så kunde jag se att hon hade en riktigt välformad rumpa och rejäla bröst. Hon verkade alltid vara i kontroll men en gång när hon stapplade in för sent utan att ha förberett sig så såg jag hur osäker, virrig och blyg hon kunde vara. Det var då jag bestämde mig för att försöka med henne, även om jag skulle misslyckas så skulle det göra matten betydligt mer intressant. Och ett godkänt kunde jag alltid läsa upp senare.

– ”Du borde starta en matte-stuga för oss som behöver extra hjälp” sa jag efter att ha gått fram till hennes kateder.

Jennie tittade upp förbryllad.

– ”Matte-stuga? Det vet jag inte om rektorn här skulle gå med på att jag fick några extra timmar till. Jag får tänka på saken.”
– ”Jag fixar en lista på intresserad och får jag ihop fem namn så får du se till att övertala rektorn, det blir ditt ansvar. Det ligger i ditt intresse att dina elever får godkänt, tänk på det.” sa jag och lämnade klassrummet innan hon fick chans att svara.

Med lite övertalning fick jag några klasskamrater att skriva upp sig för intresse till matte-stugan men säga till att de aldrig skulle komma dit. Det skulle vara mycket lättare att kontrollera henne om jag var själv. Då skulle vi vara två personer i ett klassrum och inte lärare med elever.

En vecka torsdag senare på kvällen och jag var på väg upp till översta våningen i delen av skolan som var för matematik och naturkunskap.

Jag vill inte nu tråka er läsare med vad som hände under loppet av de följande två månaderna utan ska sammanfatta det kort men först beskriva mitt första möte med min framtida sexslav. Det som är allra mest avgörande är den där första manipulationen, när en person väl gett mig så på något sätt är det bara att låta bollen fortsätta rulla, så långt som det går.

När jag dyker upp, några minuter försent, så sitter Jennie där bakom sin kateder och verkar ha redan börjat plocka ihop då det verkade som att ingen skulle komma. Hon har på sig samma knälånga kjol som alltid men då det är kallt i klassrummet så har hon även en tjock bomulls-tröja som går över till henne långa svarta hår vid hennes axlar. Hennes söta ansikte är lätt sminkat och hennes läppar är ljusröda.

– ”Oj, hej, jag trodde knappt att ingen skulle komma. Har du någon mer med dig?”.

Hon reser sig upp och går fram till mig.

– ”Nej, det verkar som det bara blir du och jag här uppe alldeles ensamma”.

Jag sätter mig ner i hennes lärarstol, för hennes böcker åt sidan och slår upp min egna matte bok.

– ”Eh, va vad gör du? Där satt jag, eller jag menar du får ta dig en egen plats”.

Jennie verkar märkbart tagen, hon vet uppenbarligen inte vad hon ska göra. Jag är mycket större än henne och hon skulle aldrig kunna ta väck mig från stolen.

– ”Nu är den här matte-stugan för mig och då borde jag ha den mjukaste stolen, Läraren. Och du borde hjälpa mig på alla sätt du kan. Kanske har jag en idé när det gäller just det, som skulle få mig att arbeta mycket bra.”

Jag lägger extra tryck när jag säger Läraren för att vissa någon typ av respekt men även med lite hån.

Jennie sätter sig motvilligt i en bänk mitt emot katedern och lägger över något av det hon jobbade på.

– ”Idé? Vad då för idé?”.
– ”Jo jag vet om att jag kan vara besvärlig men om du bara gör en liten ny tjänst för mig varje lektion, för att visa att du är verkligen intresserad av att hjälpa mig, så kommer jag jobba hela passet så om jag vore den bästa eleven du har. Hmm, det första du kan göra är… att du kan från och med nu kalla mig Sir varje gång du säger något till mig”.

Tvekan inför vad hon skulle göra var såklart spelad, och att få henne i lydnads-fas varje gång hon sa något till mig skulle vara en mycket bra start.

– ”Sir? Va, varför skulle jag kalla dig det? Eller om du jobbar på hela passet så hade det varit underbart, jo okej det kan jag nog gå med på.” säger Jennie med lite mer självkänsla, hon verkar tro att hon håller på att återfå kontrollen.

Men jag tittar bara på henne med huvudet på sne och väntar.

– ”Oj, just ja… jag menar, det kan jag nog gå med på, Sir” tillägger Jennie efter ett tag, hon rodnar och tittar sen ner i golvet.

Nu är hon på väg att bli min, inom mig skrattade och jublade jag hehe.

– ”Mycket bra, Jennie”.

Under resten av passet jobbade jag på så som jag aldrig jobbat förr och sedan dess har hon alltid kallat mig Sir, även om hon bara mumlar det tyst när vi är i hennes andra klassrum.

Under den följande månaden fortsätter vi att träffas ensamma i klassrummet och varje gång får jag henne att ta ett steg längre från saker hon aldrig hade kunnat tänka sig göra. Först måste hon ha minst två knappar uppknäppta i skjortan för att jag ska jobba, sedan tre, fyra och till sist måste hon visa hela sin urringning helt om jag ska göra något på lektionen.

Efter en månad så bestämmer jag över en mängd småsaker som vilken frisyr hon skulle ha, och vilken färg hennes kläder skulle vara nästa dag och så vidare. Och det dök aldrig någon annan annan, och Jennie lyckades aldrig få ur något riktigt svar varför de inte ville. Jennie skulle bli bara min. Efter en månad ifrågasatte Jennie inte ett ord jag sa och det var dags att ta det till nästa nivå.

Sittandes bakom hennes kateder ser jag att Jennie tittar på mig, nu väntandes som alltid på hon skulle göra idag för att få mig aktiv. Såhär när jag tittar tillbaka var nog denna stund den som jag gillade bäst. Denna stund, och den som nu kommer efter.

– ”Idag… idag, så kommer jag enbart arbeta något om du sitter på dina knä här bredvid mig.”

Jennie hade idag, förutom en röd knälång kjol, som alltid sin skjorta halvt uppknäppt och hela hennes byst fullt synlig. Om hon satte sig nedanför mig så skulle jag få full insyn i hennes fylliga behag. Jag såg att hon tvekade flera sekunder först, men vid det här laget var hennes gräns så suddig att hon inte längre kunde se den. Hon satte sig på sina knän på golvet bredvid mig utan ett ord. Först vet hon inte var hon ska göra av sina armar men har dem till slut motvilligt dem längst med hennes sida.

– ”Du har mycket vackra bröst Jennie”
– ”Eh, så kan du inte.., det är knappast lämpli-…, jag menar tack så mycket, det var snällt sagt, Sir.”

Jag snurrar en fjärdedels varv på stolen mot henne och tittar henne i ögonen samtidigt som jag sakta trycker hennes armar mot hennes kropp med mina händer.

– ”Mycket bra Jennie. Vad som du ska göra nu är att du ska ge mig en avsugning, och du ska komma att gilla det.”
– ”Va? Va, nej, det här går jag inte med på, jag har faktiskt en pojkvän. Om du inte släpper mig med det samma så kommer jag skrika!” sa Jennie med uppspärrade ögon.

Detta hade hon inte väntat sig alls. Hon försöker resa sig upp men sittandes på knä behöver jag bara använda minimal mängd av min styrka för att hålla ihop hennes armar, och se till att hon inte reser sig upp. Jag hade hört av mina föräldrar att Jennie skulle ha blivit tillsammans med en av sina äldre professorer från lärarhögskolan som måste ha charmat henne strax innan hon tog sin examen.

– ”Såja såja, vi är på översta våningen och klockan är efter sex, det finns ingen kvar i denna byggnaden så du kan skrika om du känner för det”.

Jennie blev lugn och med armarna fortfarande trycka mot sidorna väntade hon på vad jag skulle säga härnäst.

– ”Dessutom har jag hört att du har någon gammal skruttig gubbe till pojkvän, jag tror nog att jag ska rå på han med mina kunskaper i kampsport. Och han har säkert den minsta penisen du någonsin sett, även på bild, som han säkert oftast aldrig ens kan få styv, haha!”

Det sista var en chansning men jag såg direkt en blinking av igenkännande hos Jennie och med en tom blick satte hon sig ner på sina ben, utan att göra något motstånd alls nu. Jackpot.

– ”Dags för dig att se en riktig penis” sa jag och drog ner min gylf och ut med min penis med ena handen.

Den var redan halv styv och med ansiktet bara en halvmeter ifrån den såg min 18 centimeter långa och mycket grova kompis gigantiskt ut för Jennie.

– ”Ta den i munnen, Jennie” sa jag med bestämd röst.

Med mina händer bakom hennes nacke och mina armar som trycker hennes mot hennes fina kropp så för jag bestämt hennes huvud mot min penis.

Jennie gör inget motstånd och när mitt röda ollon kommer fram till hennes ljusröda små läppar öppnar hon frivilligt munnen och tar den in tills jag bara kan se halva min penis. Efter hon har kört sitt vackra huvud fram och tillbaka två tre gånger släpper jag sakta trycket på hennes armar och hon för dem direkt till min penis och runkar den med handen samtidigt som hon masserar min pung med den andra. Detta hade hon uppenbarligen gjort flera gånger tidigare, för det var så skönt.

– ”Hehe det här var du duktig på Läraren. Fortsätt så, du är mycket bra.”

Med den uppmaningen ökar Jennie nu takten med både sin mun och sina händer. Hon gör det så skönt och då det var länge sedan jag hade någon utlösning känner jag att det inte är långt kvar för mig innan jag kommer.

Jag ser från där jag sitter ner i hennes blus och kan tydligt se Jennies vackra och fylliga bröst pressa mot hennes BH. Den verkar lite för liten och jag kan se att brösten väller över kanten en aningen. Jag tar mina händer och grabbar tag i dem, de är mycket mjuka.

Av någon anledning så tittar Jennie upp mot mig under hela tiden hon suger av mig. Jag blir lite förvånad då jag av erfarenhet oftast har varit med om att en tjej som suger av en kille för första gången. Kanske hade hon någon pojkvän som hon sög av ofta tidigare, eller kanske lite äldre kvinnor inte är lika blyg när det gäller avsugningar.

När den lilla ilningen kommer som säger att jag snart kommer spruta hennes mun full så fortsätter jag bara le tillbaka utan att ge någon antydan att jag kommer när som helst. Till sist så tar jag ett stadigt tag om Jennies huvud och med högt vrål kommer jag i hennes mun.

– ”Åh åhh ÅHHHHHHHAAAAAAaah!!”

Jennie hinner inte reagera och när hon väl upptäcker vad som sker kan hon inte ta bak sitt huvud utan hinner bara kväka ut sig en kort protest.

– ”Ne! Bleh bleh blöör gurgel gurgel!”

En hel del kommer ner i hennes hals och Jennie kämpar desperat för att få luft. Hela hennes mun är full och en del rinner ner på hennes haka och sen ner mellan hennes bröst.

– ”Hehe, det gjorde du bra Jennie, tack för att jag fick komma i din hals”.

Med ena handen tar jag min matte-anteckningsblock och torkar av min penis, med den andra tar jag upp min mobil ut fickan och spelar in så man ser min penis och Jennie som försöker torka bort min sperma från sina bröst samtidigt som hon försöker hålla munnen stängd, uppenbarligen för att hålla den sperma hon har där tillbaka.

När hon ser att jag har mobilen framme så tappar hon kontrollen över munnen och får hela sin hand och mer på sina bröst full med sperma. Jag pekar skrattandes bak i klassrummet och säger att det finns vaskar och papper i kemisalen bredvid om hon inte vill rengöra sig själv med sin tunga.

Hennes bak vickar sexigt när hon stapplar ut i sina låga klackar mot kemisalen. Samtidigt när hon försvinner ut så hör jag någon komma upp för trappan.

Jag torkar lugnt upp pölen av genomskinlig sperma på golvet med Jennies textbok och sätter mig ner bakom katedern igen. In kommer en vaktmästare och tittar sig runt om kring i salen.

– ”Hejsan? Är du vikarie här? Jag tyckte jag hörde någon skrika.”
– ”Nejdå, vi är bara här och har en matte-stuga.

Jennie, min matte lärarinna, skar sig bara på en bit papper, snubblade och välte sedan ett glas jos som hon hade på katedern över sig”. Stämmer inte det, frågar jag Jennie som precis kommer in med rufsigt hår och lite papper i handen.

– ”Va? Jodå, det stämmer, det du sa.”
– ”Ursäkta Jennie”, säger jag och tittar på henne ”kan du säga det där en gång till?”
– ”Jo det det stämmer, det du sa, Sir” säger Jennie efter en sekunds tvekan.

Vaktmästaren tittar förbryllat på henne.

– ”Vi leker bara en liten lek, eller hur Jennie?” säger jag och tittar på henne.
– ”Ja… Sir”
– ”Okej, då ursäkter jag så mycket att jag störde er undervisning.” säger vaktmästaren och går där ifrån.

Resten av lektionen jobbade jag på effektivt med matten, ställde frågor om det var något speciellt. Den senaste uppgiften fick jag göra om på grund av en stor spermafläck, men det var bara att börja om på nästa sida, efter jag hade skrivit dagens datum och tid under fläcken.

Hade jag någon frågade fick jag såklart ta ner boken till Jennie, för hon satt lydigt resten av lektionen på sina knän. Hon tittade med stora ögon dels på mitt ansikte, dels mitt skrev och dels på min telefon som låg öppen på katedern.

Hon visste att det här var bara början. Det här skrivandet gjorde mig gått och nu är jag mycket styv, redo för att ge Jennie en rejäl omgång när hon kommer om en tjugo minuter.

Kanske blir det en del 2 om vad som händer sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *