Tre i simhallen

Jag var på väg till gymmet och badet på orten en sen fredag kväll och körde både cykel, skidmaskin och en del av maskinerna. Kändes jävligt skönt att bli genomsvettig och jobba sig helt slut. Jag hade egentligen inte planerat att gå in på badet men jag tänkte det kunde vara gott att slappna av med lite simning och lite bastu.

Det började tunnas ut med folk i badet – några tappra var kvar lite här och var. Jag simmade några vändor och snackade sedan med en gammal klasskompis en stund. Vi pratade om ditt och datt, bland annat hans ungkarlstid och då kommenterade han bland annat en snygg tjej som kom gående. ”En sådan tjej var mumma på den tiden” sa han eller nåt sånt. Tjejen gick förbi oss och hanns sedan upp av sin kille som varit på annat ställe.

Jag tänkte avsluta träningen och simningen med lite relax och gick bort mot relaxavdelningen som jag hade koden till. Lika tomt där förutom i bubbelpoolen där den där tjejen satt bredvid sin kille och mittemot satt två killar till som nog inte kände paret.

Jag kände inte för att knöla mig ner där så jag tog ångbastun först och satt väl där en 5-10 minuter. Därefter blev det för varmt och jag tänkte att jag sätter mig i poolen ändå. Precis när jag öppnade dörren hann jag uppfatta att paret var ensamt och hon satt grensle på honom. Jag tror att de var på gång med något redan då men blev så paff så jag gick till bastun istället för till poolen. Där finns det två basturum och de två andra killarna satt i ett och jag satte mig själv i det andra.

Började tänka lite på vad jag egentligen sett därute och började tänka lite och fantisera. Jag hörde att de andra killarna gick ut. Tankarna hamnade hos dig och att det kunde varit vi som var därute. Jag kände att min kuk började bli lite hård och jag svettades rejält i värmen.

Vad ska jag göra, tänkte jag. Det fanns lite olika alternativ.

Antingen satt jag kvar här tills jag var säker på att de var klara därute.

Jag kunde oxå bara gå ut och spatsera rätt ut i simhallen utan att låtsas se dem.

Den tanken som dock kittlade mig mest var att bara gå rätt ut och till bubbelpoolen oavsett vad de gjorde och låtsas som om jag inte sett nånting tidigare.

Jag bestämde mig nästan för det sista alternativet när jag gick ut ur bastun med ett rätt bra stånd.

Slog upp dörren från bastun, tittade direkt till höger – där satt de kvar, hon grensle över honom och det var ingen tvekan om att de knullade. Han höll henne om höfterna och hon gungade så där gott hela tiden. De blickade bort mot mig och då svek modet mig helt plötsligt. Ändrade mig snabbt och gick ut i simhallen.

F-n oxå tänkte jag när jag gått ut ur relaxen. Det hade ju inte varit jag som hade blivit mest generad.

Satte mig i alla fall i bubbelpoolen ute i simhallen istället där jag fick sällskap av två damer. Vi satt där under tystnad när jag efter en stund bestämde mig i alla fall för att spela lite högt.

Jag gick upp ur poolen och mot relaxen igen. Nu var det mycket lite folk i hela hallen och jag gick in i gången vid relaxen. Som en skolpojk tittade jag runt hörnet och in i relaxen för att inte bli sedd direkt.

Nu hade de bytt position. Hon satt nu bakåtlutad med killen vid sin sida i poolen. Han höll med 100% säkerhet sin hand på hennes fitta och smekte henne.

När jag förvissats om detta tog jag mod till mig och gick fram till dörren och slog in koden. Snabbt såg jag att han tog upp sin hand och la den runt hennes hals istället och kramade henne.

Jag klev in och bort mot poolen och klev in i den. Nickade lite som ett hej till dem och sänkte mig ner i det mycket varma vattnet.

De satt fortfarande omslingrade och viskade till varandra. Det ångade ur poolen och det var dimmigt vilket gjorde att man inte riktigt såg klart därinne.

Jag slöt ögonen och la upp armarna på bassängkanten och bara njöt. Ståndet hade lagt sig lite men det var fortfarande rätt bra storlek på min kuk. Förmodligen hade de kunnat ana det när jag gick mot dem i poolen.

Jag öppnade ögonen lite och då såg jag det tydligare – det som jag sett tidigare. Han var i full färd med att smeka henne. Hon blundade men jag såg på hennes ögon och grimasering att hon var kåt.

Hon öppnade ögonen och våra blickar möttes. Vi höll båda kvar blicken och båda insåg att alla visste vad som skedde. Hon stördes uppenbarligen inte av det – tvärtom så tändes hon nog av tanken för nu höll hon inte inne på sin njutning.

”Jag såg er förut när du red honom” sa jag för att bryta spänningen. ”Genera er inte utan fortsätt ni med vad ni vill – om ni inte har något emot att jag sitter här. I så fall får ni säga till så går jag ut.”

”Hmmmm, de e OK” sa hon med lite grötig röst.

Nu var så att säga isen bruten och showen började på allvar.

Hon drog sig upp med armarna och satte sig i stället på poolkanten med honom på knä framför sig i vattnet. Hon särade på benen och drog bikinibyxorna åt sidan med sin hand. Han började kyssa insidan på hennes lår och flyttade sig allt närmare hennes fitta med ansiktet och munnen. Hennes fitta var helt renrakad och blygdläpparna var rejält särade. Jag kunde nästan se in i själva fitthålet på henne. Han började suga och kyssa hennes fittläppar och hon stöttade sig på ena handen och den andra hade flyttat på behån så att hon kunde smeka sitt bröst med den andra handen.

Jag hade bägge händerna under vattenytan och man såg ju ingenting vad som hände där då det bubblade hela tiden. Jag hade en hand om min pung och den andra runkade sakta min nu stenhårda kuk. Han sög och slafsade och älskade uppenbarligen att slicka fitta lika mycket som jag.

Han tog sin ena hand och tog pek- och långfinger och stack upp de båda långt, långt upp i hennes fitta samtidigt som han slickade henne.

Plötsligt slutade det bubbla och allt blev mycket tyst – det väsnas en del med bubblorna. Samtidigt såg man oxå vad som hände under vattenytan. Han hade inte sina byxor på sig och jag såg ett jättestånd som han bearbetade med sin andra hand.

Han jobbade med hennes fitta och efter att ha juckat henne hårt med fingrarna och med andra handen stuckit upp ett finger i hennes rövhål så gick det för henne. Det ekade i rummet när hon kved, skrek och stönade om vartannat.

Fortfarande i halv dvala sjönk nu hon ner i poolen och sa till honom att sätta sig på kanten. Nu var det hans tur att få njuta. Hon tog hans jättestånd i munnen samtidigt som hon stod i poolen med rumpan rätt mot mitt håll. Rumpan och fittan var precis över vattenytan och hon drog byxorna åt sidan så att jag kunde se rätt in i henne när hon sög och runkade honom.

Nu satte jag mig upp på kanten också och njöt av fulla muggar när jag fick se och uppleva den här showen. Jag hade byxorna nere vid knäna nu och runkade mig snabbt. Det var så upphetsande att se dem njuta! Han började att skaka och då stannade hon upp och sa till honom att ”satsen vill jag ha i mig du!”. Nu lutade hon sig över kanten alldeles bredvid mig och bad honom att knulla henne bakifrån. Han ställde sig där och måttade sin kuk mot hennes härliga fitta och hon kunde inte släppa blicken från min kuk när jag runkade den.

Det plaskade av både vattnet och hennes fittsafter när han höll henne om höfterna och stötte kraftigt i henne. Fortare och fortare knullade han henne och till slut stötte han in hela kuken och höll kvar den där när det gick för honom samtidigt som hon skrek ut sin andra orgasm. Eller kanske 3-4, vet ju inte vad som hände tidigare.

Jag runkade allt vad jag kunde och det var så uppkåtande att se hennes blick på min kuk och jag sprutade kaskader rätt ut i poolen. Hon log mot mig samtidigt som hon tog hans hand och de gick ur poolen och ut i simhallen.

Bubblorna satte igång igen när jag sjönk ner i badet igen och slappnade av.

Herregud, hände detta verkligen tänkte jag och lade in det i hjärnans folder för minnesvärda stunder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *