Eva och Marre på jobbet

Klockan är snart 16.00 och det börjar skruva sig på kontorsstolarna i det stora kontorslandskapet, en del har redan börjat lämna sin arbetsplats för dagen.

Kvällsskiftet på ”golvet” ute i produktionshallen håller som bäst på att skifta lag, och nya pigga gubbar är på väg ut till golvet.

Själv har jag lovat att köra ett halvpass till och gå hem vid 22-blecket då ordinarie arbetsledaren är hemma och vårdar sjuka barn. Efter en hel dag på kontoret så känner man sig lite seg. En kopp kaffe och en inplastad kondisbit från automaten i monteringshallen blir finemang, eftersom ”kontorsfiket” är stängt. Jag hänger av mig kavajen på stolen och drar av mig slipsen, jävla mordverktyg, den behövs knappast nu på kvällen när alla på kontoret gått hem.

Jag släntrar ut på golvet och surrar lite med grabbarna som står vid automaten, stämningen är som vanligt rå men hjärtlig….

-Tjena Pelle har du lagt omkull den nya pullan på kontoret än då?

-Fick du nå fett på sylen i helgen eller Hahaha……

Tja vad svarar man! Man måste ju hålla färgen så man drar på i vanlig ordning….

-Självklart vi knullade som vildkaniner hela helgen.

-Du skojar vrålar någon …

-Inte om såna saker….

-Vadå, fick du henne på fall.

-Javisst, å grabbar hon är en sjuhävert på att snaska kotte!

Vi står nog i fem minuter och pratar knulla innan vi inser att jobbet kallar….

Alla garvar åt det hela. Jag tar min ”negerboll” och vid det här laget fisljumna kaffemugg å travar tillbaka till kontoret och den väntande datorn som surrar på mitt rum. Jag arbetar som maskinkonstruktör på ett företag som skämtsamt kallas för ”Percy´s elektriska” dvs ABB. Där sitter jag i ett av många i en rad, litet inglasat kontor efter ena långväggen. Utanför finns ett större kontorslandskap och bakom en anslutande vägg ligger verkstaden. Ett ganska ordinärt verkstadsföretag med andra ord.

Väl tillbaka till kontoret så slår jag mig ner bakom datorn igen och funderar på en mekanisk blablabla….pillar förstrött av plasten på ”negerbollen” och mumsar i mig den tillsammans med den knappt drickbara automatjavan….

Plötsligt plingar det till på skärmen som talar om att det inkommit ett mäjl.

Jag klickar rutinmässigt på musen och följande meddelande poppar fram:

JAG TRODDE DET VAR EKORRAR SOM ÅT KOTTAR….EVA.

Vad i he..e jag känner hur det snurrar till i magtrakten och kaffet stannade i vrångstrupen!

Vem är det som larvar sig, jag reser mig upp och kollar ut över kontoret det är alldeles svart, ingen syns någonstans. Jag rusade ut i hallen för att se om de stod och garvade åt mig. Inte en människa syntes, alla var fullt upptagna vid sina maskiner. Vid Evas arbetsplats var det mörkt.

Svarar avsändaren: INTE ÄTA SNASKA! Och skickar iväg.

Fan nu blev det ingen koncentration alls på arbetet, Vem hade skickat mäjlet. Det va ju bara jag Kalle Olle och Marre vid fikaautomaten!

Det måste ha varit Marre eller Marianne som hon heter, de är ju kompisar. Vi, Marre och jag har känt varandra i evigheter, hon är en riktig ”pojkflicka” men oerhört sensuell ändå på något vis med den största byst jag sett. Hennes overall hotar att sprängas över bysten. Vi har växt upp på samma gård och tog varandras oskulder för massor av år sen. Vi har inga hemligheter för varandra, hon är som bästa dödspolaren fast hon är en brud, fast det vet nog bara hon och jag, skulle grabbarna få veta att vi hade haft så nära relation så blev det nog ett djävla liv, dessutom är Marre förlovad med Jocke.

Jocke är en gammal polare det också, från kvarteret hemmavid, som jobbar på macken….han är en riktig bock, och deras förhållande är perfekt enligt Jocke, de fick knulla runt så mycket de ville med andra bara de talade om det för varandra…..om det är bra får stå för dem, jag tror nog inte att det skulle passa mig, å andra sidan är jag singel och kan ”jaga fritt” i alla fall.

Mina tankar började istället att snurra runt Eva, den några år yngre tjejen på kontoret som är vacker som en gudinna, hon påminner en hel del om Claudia Schiffer om det nu är ”rätt”, men med längre och rapsgult hår som når henne ner på halva ryggen, hon är nog 1.75 väger 55-60 kg med breda höfter smal midja och ganska normala bröst med tydliga vårtor som verkar styva för jämnan. Intensivt djupblå ögon. Hon hade börjat på firman för ett par veckor sedan.

Hon var alltid snyggt klädd på jobbet och sparsamt men vackert målad, glimten i ögat och en sensuellt plutande mun, hon såg kroniskt kåt ut, om ni förstår hur jag menar. Hon var givetvis den som alla på firman drömde om att få………….. Alla ”gubbar” dräglade och sneglade på henne när hon gick förbi, så snygg och attraktiv var hon. Eller så är det nyhetens behag i jämförelse med alla andra gamla ”ruggugglor” på kontoret.

Visst hade man fantiserat om hur hon skulle vara i sänghalmen. Marre visste att jag var ”betuttad” i Eva, eftersom vi diskuterat det vid något tillfälle, hon tog alla chanser att för att föremjuka mig inför alla andra. Men enligt Marre hade Eva ett förhållande med en kille så hon hade aldrig visat något intresse för någon på jobbet i alla fall. Men de flesta gubbarna på kontoret var nog 40+ så det fanns inte så många att hetsa upp sig över, och så lilla jag då snart trettio om ett par år. Då jag visste att hon hade sällskap så har man hållit sig på sin kant, och bara sagt hej och bytt normala artighetsfraser med henne och inte försökt gått in på det mer personliga planet. Som sagt jag visste att hon hade sällskap, that´s it!

PLING! I mäjlen igen!

HUR SNASKAR MAN KOTTE??????? EVA

Nu blev man alldeles kallsvettig….. vem fan driver med mig???

Rusade ut på kontorsgolvet och kollade, tvärtom!

Kollar mejladressen,

-en oidentifierbar Hotmail-adress, så den kan komma var som helst ifrån!

Skit samma, tänkte jag! Svara måste man göra.

JAG TRODDE ALLA VISSTE VAD DET INNEBAR, MEN JAG KAN VISA OM DU ÄR INTRESSERAD!!!!!!!!!!!!!!! PELLE

Skickade iväg det.

Fan nu kan jag inte jobba all koncentration är som bortblåst och man börjar tänka med fel huvud….dvs kukhuvve´t! Man sitter ju och blir småkåt samtidigt som det är lite skämmigt att inte veta vad som föregår.

Jag surfar ut på nätet och kollar in någon just porrsajt istället, samtidigt som tankarna på mejlen snurrar i huvudet. Efter en stunds planlöst surfande mellan sajterna ser jag i ögonvrån en skugga passera utanför mitt kontor. När jag tittar upp är det för sent, skuggan har passerat. Jag skiftar till konstruktionsprogrammet och rusar upp för att kolla vem som gått förbi.

När jag kommer ut i kontoret ser jag ryggen på Eva som glatt vänder sig om och hejar.

-Hej Pelle, inte visste jag att du är kvar, jag har varit nere på stansen och dragit fram lite listor.

-Tjenare fick jag fram lite ansträngt. Va fan är det Eva i alla fall, tänkte jag med bultande hjärta.

-Nej du, nu är klockan snart fem och jag måste rusa hemåt, vi syns sen! Hej då!

-Hej svarade jag och gick tillbaka in på kontoret, jag kände hur det hettade på kinderna och kuken stod som ett spett.

En minut senare stod Marre i dörröppningen med ett flin på läpparna.

-Tjena….

-Va fan var det du i alla fall…

-Vadå?

-Som mejlade!

-Vadå mejlade?

-Till mig om snaska kotte.

-Nej!

-Jodu din fuling!

-Nej bombis!

-Lägg av, visst va det så!

Nej säger jag ju vad skulle jag fått en dator ifrån? Sa Marre .

-Det låter spännande få se…sa hon och kom in runt skrivbordet för att kolla in datorn.

-Vad är detta då sitter du och smyggluttar på porr din bock, sa hon och klämde mig på kuken som fortfarande stod som ett spett.

-Titta på den… nickade hon mot mitt skrev

-Är det så ljuvliga mäjl någon skickat så det blev kukresning, sa hon fnissande.

-Öhhh, lägg av.

-Ta fram mäjlet då

-okay vänta.

Jag tog fram mäjlen…. Marre läste och bedyrade sin oskuld. Samtidigt som hon fortsatte att klämma mig på kuken.

-Fan Pelle allt knullsnack där ut gjorde mig kåt och sen kommer man hit för att kolla om det va sant det där med Eva eller bara djävla tomsnack. Jag har inte pratat med henne så jag vet om du skrävlar eller inte. Då sitter du med bånge och fluktar på porrbilder.

-Nej det är bara fantasier , jag lovar.

-Jag förstod det!

-Fan Marre släpp kuken innan det kilar i brallan!

-Så kan det inte få vara sa hon och släppte taget.

-Jag lovar att jag inte skickade de där mäjlen men det känns som om jag måste få ”snaska lite kotte”.

Innan jag han reagera hade hon dragit ner jylfen på mina brallor och fått ut min stolta krigare i fria luften. Den sprätte fram som en fjädergubbe i lådan.

– Öh vad gör du????

-Snaskar kotte! Svarade hon utan att se bekymrad ut.

-Fan vilken läcker kuk du har den är både grövre och längre än Jockes, jag har inte snaskat sån här bamsedolme på länge. Det måste ha varit 10-12 år sedan jag såg din sen sist och den verkar ha växt sen dess.

-Som dina ”lungor” då svarade jag, de är de största meloner jag sett om man inte räknar de som finns i tidningar och på ”naturfilm” sa jag och garvade.

– Men dem har jag inte sett live utsläppta sen vi va riktigt små.

-Inte får du se dem nu heller, det finns det inte tid till.

I nästa ögonblick så slöt hon sin a varma läppar runt mott ollon och började rotera med tungan runt ollonspetsen. Vilken teknik hon hade, den munnen hade en fulländad oralsexteknik.

Smackande ljud hördes från mitt skrev där jag satt tillbakalutad i min kontorsstol. Jag knäppte upp byxknappen och drog ner brallor och boxershortsen i ett drag till knäna.

Marre släppte ollonet ur sitt grepp och började suga mina pungkulor samtidigt som hennes högra hand tog ett fast grepp om kukroten och sakta runkade med stadigt grepp. Jag hasade fram så jag satt på kanten och särade på benen så gott det gick.

Hon tog sin andra hand och lyfte upp pungen och slickade med girigt slafsande ljud hela undersidan på pungen fram till dajmkrysset. Detta hade jag aldrig upplevt utan njöt i fulla drag, vilken sensationell känsla att bli sakta runkad och slickad i brunögat. Jag stönade högt och rös från tårna till öronen av välbehag. Skönt frågade hon samtidigt som hon slukade kuken i sin mun.

–JAAAAAA frustade jag fram.

–Bra, för nu ska det snaskas kotte !

Hon slukade hela kuken i sin mun. Hon tryckte ollonet mot sin gom och sög med krävande tag samtidigt som tungan vispade mot kukens undersida. Hon varierade detta ”hårda sug” med sammetslena långsamma munknullar-rörelser med bara läpparna som for upp och ner längs min 24 cm erigerade knullpåk. Det var en fantastisk upplevelse och extra spännande eftersom dörren fortfarande stod på vid gavel och vem som helst kunde dyka upp.

-Det är nära nu, stönade jag.

-Hmm, sa Marre. Så masserade hon den salivblöta pungen med handen och tryckte in ett finger i min röv samtidigt som hon ökade takten med sin mun och svalde hela kuken.

Jag kände hur orgasmen kom rusande och det ryckte okontrollerat i hela knullapparaten. Pungen knöt ihop sig till ett hårigt russin stor som en knytnäve och en sista spastisk ryckning från kukroten ända upp till ollonet förkunnade att satsen var på väg.

Med ett dovt gurglande stön pumpade jag ur mig en sats kåtsås rakt i halsen på Marre som svalde och svalde. Orgasmen var så häftig att jag förlorade all sans under en evighet kändes det som medan stjärnorna blixtrade framför ögonen och sperman slungades ut ur min brunstiga köttpåle. Marre sög och svalde allt samtidigt som hon knullade min röv. Vilken fantastisk upplevelse det va att bli ”rövpullad” det var första gången detta hänt mig och gav förmodligen ”snaskandet” ytterliggare en dimension. När sista droppen var utdragen av hennes sugande mun och runkande hand släppte hon greppet och reste sig upp. Slickade sig om mun och torkade bort saliven som rann på hakan med baksidan av handen. Hon tittade med kåtglansiga ögon på mig och sa:

-Nå????

-Ufffåhh stönade jag.

-Nå!!

-Vadå? Nå?

-Var det bra? Är jag en sjuhävert på kottesnaskande eller????

-Den absolut bästa hittills sa jag, jag har aldrig varit med om något häftigare sa jag ärligt.

-Om det beror på alla omständigheter eller vad vet jag inte men djävligt skönt var det.

-Bra då går jag och jobbar, sa Marre och vinkade och försvann genom dörren.

Där satt man med sin halvstyva byxorm i vädret med brallorna vid fotknölarna och funderade på vad som hade hänt. Snabbt reste jag mig och klädde på mig kollade ut i kontoret där var fortfarande alldeles mörkt. Gick bort till toaletterna som ligger alldeles bakom fika-automaten för att tvätta av mig och försöka komma till sans. Väl inne på muggen satte jag mig och pustade. Då hörde jag en bekant röst samtidigt som jag spolade, Det va Marre som pratade med någon. Jag missade om vad eftersom toaletten brusade. Jag stannade kvar och lyssnade spänt för att försöka höra vad som sades. Jag förbannade toastolen samtidigt som jag förundrades över hur man kunde höra så väl vad någon sa. Konstaterade att det måste bli någon överhörning i ventilationen. När det blev tyst hörde jag Marre säga:

-Fan vad jag är kåt, jag måste få kuk annars går jag åt.

-Vadå kåt, sa en annan kvinnoröst som jag inte kände igen genom ventilationsrören, man blir inte bara kåt av att jobba eller?

-Näe men av att snaska kotte sa Marre.

-Vadå snaska kotte?

– Jo du förstår innan vi gick på skiftet träffade vi Pelle här och du vet vilket knullsurr det blir ibland.

– Ja och??

– Kalle tjåla om han hade fått nå fett på sylen åssådär……

– Vem hade fått vadå???

– Om Pelle fått knulla alltså

– Är det samma som fett på sylen?

– Kom igen nu Eva är du från yttre rymden eller???

– Nej, men hemma i min by i djupaste norrland, du vet där är det som i Pistvakt ungefär

– Pistvakt?, sa Marre frågande.

– Jo, hä ä såm inge begrep å tida stått still sen hednahös, vi ha int nå knullslang! Sa Eva på bred norrbottendialekt.

– Pistvakt vrålade Marre och garvade…… men nog fan finns det folk som gör det!

– Vadå?

– Knullar din dummer!

– Tveksamt! sa Eva och skrattade hon med.

– Hur som helst så stod Pelle och skröt över hur NI knullat som vildkaniner och så vidare hela helgen.

– Vi….. Jag och Pelle??? Nej då ljög han den ormen, men å andra sidan är han den snyggaste killen jag har träffat sen jag flyttade ner hit. Så man kan inte annat än hoppas att vi stöter på varandra någon gång på tu man hand så vi kan …

Oops! Nu har man skitit en lök, fan va pinsamt vad ska Eva nu tro om mig tänkte jag där jag stod i gömman på toaletten och tjuvlyssnade.

– Han skrävlade in för oss andra hur mysigt ni haft det, men jag vet redan att det va en bluff!

– Jasså hur då? Jag sa ju det alldeles nu.

– Äsch jag gick in till han på kontoret och frågade om det va sant.

– Vågade du det?

– Javisst Pelle och jag har lekt ihop sen barnsben.

– Jo jag vet att han skrävla ja mä…

– Hur då?

– Jag satt på muggen här bakom och hörde alltihop

– Så du vet alltså

– Jo, en del sen ringde mobilen och det sista jag hörde va något om att snaska kotte.

– Då var det alltså du som mäjlade till Perra

– Vadå mäjlade?

– Kom igen nu miss ”Space from a another world” Pelle visade mig mäjlen och anklagade mig för att ha mäjlat dem.

– Jo, det va väl jag då…. Men vad är snaska kotte?

– Vet du´nte de????

– Näe

– Suga kuk

– Va?

– Du hörde mig: SUGA KUK…..

– Åh då är man duktigt bortgjord alltså….

– Vadårå?

– Hur ska jag våga se Pelle i ögonen när jag inte begriper sådant.

– Han bryr sig inte längre för jag var nyss hos honom och snaskade!

– VA! Du gjorde vad???

– Det får bli våran hemlis eller hur jag vill inte bli tagen för att vara en lösaktig slampa.

– Va…… sa Eva igen

– Sög av honom bara, rätt upp och ner.

– Varför det, är du inte klok!

– Han va kåt och hans knullsurr innan hade gjort mig lite fuktig om du förstår…. Så när jag kom in till honom för en stund sen så satt han och surfade runt på någon porrsajt och jag la handen på hans kuk som var stenhård innanför. Då flög fan i mig så jag rev av honom byxorna och sög av honom.

– Tänk om någon hade kommit på er.

– Det tänkte jag inte på, jag fick bara lust att suga av honom. Vilken bamsekuk han har, ollonet är stort som en golfboll alldeles blålila och skaftet så här långt och ganska grovt och ådrigt dessutom är han omskuren, det är första gången jag snaskat en omskuren kuk. Det är därför jag är så djävla kåt, men jag vågade inte stanna längre, utan jag får nog vänta med att få fittan full tills jag kommer hem inatt.

– Att du bara vågar, jag skulle också vilja få en redig i mig, det va så länge sen jag blev ordentligt rundknullad, nejmen så jag säger jag som aldrig brukar säga snuskiga ord…..vad har du gjort Marre?

– Ingenting…..Vet du vad, Pelle är skittänd på dig.

– Hur vet du det?

– Han har sagt det, sen allt knullsurr tidigare i kväll så fattar man nog vad han vill den bocken.

– Inte hörde jag att det va mig han fantiserade om ,sa Eva.

– Vi går in och kräver ett rejält knull av honom här och nu, jag är så kåt så det rinner ur fittan.

– Du är inte klok, det kan vi väl inte göra

– Varför inte? Vi gör så här, ring från stansen och fråga om han kan hjälpa dig med något papper som fastnat i skrivaren. Så du kommer hem någon gång, så väntar jag i vilrummet på er och så går vi in och knullar skiten ur honom.

– Va

– VI GÖR DET, annars lär det inte bli kuk för nån av oss ikväll.

Fnittrande hörde jag tjejerna lämna fikaautomaten med hastiga steg när någon av gubbarna kom dit och tog en kopp fika. Jag smög med full ribba tillbaka till mitt rum. Vilka satans brudar….att de kunde snacka på det viset, de är fan värre än vad grabbarna är.

Det tog inte mer än två minuter för än telefon ringde.

-Ja det är Per Karlsson ABB blalbla….(vill inte skriva namnet på vilket ABB-bolag det är)

-Hej Pelle vilken tur att du inte hunnit hem ännu, det är Eva kan du hjälpa mig två sekunder.

-Har inte du gått hem än?

-Nej jag blev lite försenad vid stansen och nu har pappret i maskin fastnat kan du något om det.

-Vet inte jag får komma och fitta åh förlåt titta menar jag sa jag och skrattade, jag kommer direkt.

-Kukmärkt …jag menar utmärkt sa Eva och vi skrattade hysteriskt åt våra skämt.

Jag öppnade en av skrivbordslådorna och plockade fram en deospray och lyfte på skjortan och sprayade snabbt på lite deo på bröstet och under armarna innan jag hastade iväg mot stansrummet. Två kåta fittor som bara är mina just nu tänkte jag.

Strax innan stansrummet ropade Marre mitt namn från vilrummet. Jag tvärstannade och öppnade dörren som stod på glänt.

-Va… ropade någon? sa jag.

-Kom in och tänd lampan din hingst sa Marre

-Va.. är det du, Marre? Sa jag och spelade förvånad

-Kom in och knulla mig fort, hårt, och skoningslöst, jag brinner i fittan snyftade hon.

-Öhh sa jag och tände lampan, där låg Marre på britsen med ett par halvskitiga strumpor som enda klädesplagg, overall Bh och trosor låg i en hög på arbetsskorna. Benen brett isär så jag såg rätt in i hennes söta rödlätta sköte med svullna läppar och en klitoris stor som en ärta pekande rätt ut upp genom de svullna kåtblanka av fittsaft fuktade yttre blygdläpparna. Hon gnydde och knådade sina fantastiska övre behag som var stora som handbollar och verkade snudd på lika fasta. Hon sög in en vårta i munnen och slickade förföriskt med en spelande tunga över den stenhårda knoppen.

Jag stod som förlamad och tittade in i ett rinnande sköte och en inbjudan som bara inte gick att motstå. Det är tur man är singel tänkte jag annars hade man brutit alla hederskodex här och nu. Jag beundrade hennes vackra kropp som var gyllenbrun och solbränd utom där märkena efter en minimal bikini avslöjade var hon använde när hon solade.

-Jocke är en lycklig man med en sån vacker kvinna, sa jag.

-Skit i Jocke och knulla mig istället kommenderade hon med kåtbrunstig kraxande stämma.

-Nja…e jag vet inte vad ska Jocke tänka då? Sa jag samtidigt som jag stoppade in långfingret i mun för att blöta det och förde den sedan till hennes kåtknapp. Jag han bara snudda den så gnydde hon till.

-Du brydde inte om honom för en stund sen….. ta fram din knotiga förförelsestav och knulla mig till nirvana innan de upptäcker att jag inte är på plats.

Jag tog sakta av mig skjortan och knäppte upp byxorna, samtidigt som jag inte kunde motstå frestelsen att smaka på hennes kåtsaftrinnande kön. Jag sjönk ner på knä framför hennes sköte och lät mig väl smaka på hennes söta friska safter. Marre gnydde och vred sig som en orm under min behandling. Tungan spelade över hennes klädsamt friserade rödlätta buske och vidare från ena ljumsken ner till brunan som fick en extra lång tungstepp. Jag antog att hon skulle gilla det eftersom hon hade slickat mitt bakhål tidigare. Det visade sig vara ett riktigt antagande då hon andades mer och mer stötvis av upphetsning så att säga. Vidare via den andra ljumsken upp till busken och in emellan blygden som var renrakad och len. Jag svirrade till med tungspetsen på den hårda knoppen och hon stönade mer och mer ansträngt. Jag sög försiktigt in hela hennes ena blygdläpp i min mun och tryckte sakta in ett finger i hennes anus. Hon tjöt av kåthet och snyftade nästan grinande.

-GE MIG KUKEN, SPETSA MIG NU! INNAN DET GÅR FÖR MIG SNÄLLA SNÄLLA rosslade hon och började skaka i hela kroppen. Det var bara sekunder kvar och jag han inte ge henne kuk innan den första orgasmen sköljde över henne. Det var en fantastisk syn. Jag sög in hennes kåtknapp mellan tänderna och såg hur hennes ögon liksom snurrade bakom de halvslutna ögonlocken. Hon riste i hela kroppen och brösten vibrerade som en sån där ”jelly-efterrätt” . Vilken fantastisk syn.

Hon släppte alla hämningar och klöste med sina halvlånga naglar i mina skuldror och tryckte sitt skötte mot mitt ansikte så jag höll på att kvävas. Jag förstod nu att detta var endast en liten början på en fantastisk multippelorgasm. Jag släppte klittan med tänderna och slickade för allt vad tyglarna höll, samtidigt som mitt långfinger pullade i hennes stjärt. Jag kände genom den tunna väggen mot fittan hur hennes fittmuskler krampade i en orgasmflod och det mer eller mindre sprutade fittsås ur henne. Jag släppte klittan och började tungknulla henne så djupt jag kunde i fittan samtidigt sög jag i mig hennes safter. Hon kom fortfarande och det var den häftigaste orgasm jag upplevt. Hon hade säkert skakat okontrollerat under snart en minut.

Hon andades inte utan pep endast med rosslande läte. Tårar av lycka rann nerför hennes kind och hon kippade efter luft och hela Marre skakade.

Då kände jag något svalt runt kuken. Jag släppte Marres fitta med ett ryck och såg en liten hand runt mitt knotiga ådriga spjut. Det var Eva som obemärkt smygit sig in i vilrummet. Henne hade jag fullständigt glömt bort. Men å andra sidan så hade det nog kunnat komma in en bulldozer utan att vi märkt ett förbannat dugg!

-Ge’na kuk ser dunté hur kåt hon är, hon skälver så stor hon är. sa Eva

Jag trodde jag skulle spruta direkt, när jag såg att det va Eva som greppat pålen. Hon drog mig mot Marres vibrerande utslagna könsblomma som rann av längtan.

Jag varken kunde eller ville hejda mig. Jag reste mig upp. Hon styrde mitt stolta hankön som kändes större och grövre än någonsin. Med ett försiktigt tryck gled jag in i Marre för första gången på åtskilliga år. När jag tryckt in min ståndare i hennes hala och trånga grotta till botten så hade jag ett par tum kvar som hon inte kunde ta emot. Jag kände ollonet mot livmoderstappen. Marre vibrerade och gurglade stönande:

-Åååååååhhhh guuuuuuud va skööööööönt, han fyllde mitt kåthål med sin underbara kuk, åååååhhhh. Jag stod helt stilla och vågade inte jucka det minsta för det skulle spruta direkt. Hennes fittmuskler reagerade direkt och tycktes leva sitt eget liv, de startade med att göra någon form av knipövningar som började vid slidöppningen och arbetade sig inåt så att säga. Jag stod nog så under en minut och bara njöt av fittknipen som masserade min köttpåle så fantastiskt skönt. Marre låg med halvöppna ögon och bara njöt och flämtade.

-Åhhh vilken orgasm sa hon till sist jag har aldrig upplevt en så kraftig förr som jag inte framkallat själv.

-Knulla mig nu sakta snälla sakta så jag får njuta av din jättedrule, sa Marre.

Hennes fittmuskler fortsatte att krama min stolta riddarlans, sakta nästan overkligt sakta i slowmotion drog jag ut snasen så den bara nosade med toppen på snoppen i hennes öppning. Sen tryckte jag om möjligt in den till botten igen ännu saktare än jag drog ut den.

-Åååååååhhhh, knulla min mus ge mig kåtpåle nuuuuuuu……det går igeeeeeen

Jag fortsatte sakta, sakta att ge henne centimeter för centimeter tills jag nått botten på hennes kärleksblomma. Då stannade jag igen blundade och kände hur hennes fittmuskler krampade och sög fast kuken i sitt innersta.

Under tiden hade vi glömt Eva igen, men hon hade gått och låst dörren till vilrummet och klätt av sig allt utom sina vita stayup-strumpor (tror jag det heter, det är sådana som sitter på låret utan upphängningsanordning) och ett par vita pumps.

Medan jag stod och njöt kände jag hennes hand smekande min stjärt och bakifrån sluta sig runt pungen. Hennes långa hår kittlande på magen när hon sakta böjde sig ner och sög på kukskaftet och Marres fitta om vartannat och hennes andra hand vidgade Marres fittläppar.

-Pulla min fitta kraxade hon med kåt röst.

Jag öppnade ögonen och såg Evas slanka rygg och en putande ända stående jämte mig och med huvudet mellan våra kön.

Jag stod fortfarande still och förde min hand bakifrån till hennes fitta, som även den savade kraftigt. Utan problem gled långfingret in i fittan, hon gjorde ett lätt motjuck och ville ha mer.

Efter en stunds pullande samtidigt som hon masserade min pung och Marre knep med fittan runt kuken så stoppade jag in fyra fingrar i hennes hungrande fitta. Hon juckade med fittan mot min hand.

Eva sög Marres klitta för allt vad hon var värd och jag hittade ett tempo som synkroniserade Evas juckande mot handen och Marres fitta.

Vi stönade nog alla tre och det var nära för dagens andra sats.

Jag stack in tummen i Evas arsel och hon svarade med ett kåtvrål, samtidigt som hon drog i pungen som det vore en spene och stack in ett finger i min bak.

Jag började nu pumpa i allt snabbare temp och Marre fick en ny fantastisk orgasm. Hon vibrerade fullständigt okontrollerat och vrålade ut sin brunst. Det blev för mycket för mig och jag kände ryckningarna i pungen och ryggslutet.

– JAAAAAAAA fyll min fitta med kåtsås knulla mig medvetslös , fyll mig ge mig allt meera , åååhh vad sköönt vrålade Marre.

– Jag kommer stönade jag och pumpade kaskad efter kaskad med sperma i hennes inre.

När den sista droppen var sprutad i Marre drog Eva ut kuken och sög och slickade den ren från våra könsafter. Snaska kotte sa hon och flinade.

Marre som såg fullständigt slut ut reste sig upp på armbågarna och såg hur Eva jobbade på att få min kåtpåle knullduglig igen. Hon hade inte Marres suveräna sugteknik men visst fan kunde hon snaska kotte! Hon sög med glupande aptit och min halvstyva lem orkade inte riktigt komma igen. Det var hjälplöst och efter två så häftiga utlösningar kändes det som kuken var fullständigt urvriden. Nog för man kan komma flera gånger men just nu hade Marre lyckats vrida ur den totalt.

-Visst är det gott att snaska kotte, sa Marre

– Mmm svarade Eva med munnen full av kuk.

-Jag måste tillbaka annars hade jag hjälp dig att resa den knotiga knullpåken , sa Marre och gick in på toaletten och tvättade sig ren innan hon satte på sig klädena och försvann ut på verkstan.

Jag var nu ensam med Eva och kuken va helt slutkörd.

-Jag är forfarande oknullad orkar den en gång till eller ska vi vänta tills senare? frågade Eva

-Vad säger pojkvännen då? Undrade jag?

-Han bor 100 mil norrut och vill inte komma hit så jag är kåt och kuksvulten, han har inte förstått att en kvinna behöver bli rundknullad helst i alla hål mellan varven.

Hon försökte runka liv i kuken men den va slutkörd för tillfället. Hon reste sig upp och satte sig på min nu halvslakna krigare och gned sin fitta i allt hetsigare tempo. Hon hade en fantastisk finess att rulla på höften. Hennes klitta som var såphal av fittsås lös som en röd knapp mellan hennes yviga blonda fittkalufs, hon var alltså en äkta blondin tänkte jag eftersom det var samma färg på håret här som på huvudet. Med en svullen blygdläpp på varje sida om den nu halveregerade kuken gned hon sin klitta mot kukens baksida i ett allt vildare tempo och stönade av välbehag.

-ååhh vad skönt, snart ska jag få liv i den igen så jag får kuk i busken, jag kommer snart ,oohh vad sköönt ……

-Ska jag slicka din ljuva fitta till orgasm stönade jag.

-Nej jag torrknullar din knotiga påle till den blir stridsduglig och sen ska jag rida dig, ligg still bara.

-Inga problem!!!!

Med en oerhörd vilja och beslutsamhet gned hon fittan fram och åter över kuken allt närmre en efterlängtad orgasm, samtidigt som hon masserade sina bröst med händerna stönande allt högre. Fittan savade så det rann av hennes safter, det bildades en liten pöl av fittsås i min navel. Svetten började bilda ett pärlskimmer över hennes kropp som var enormt vältränad och muskulös. Det glänste i ansiktet och över brösten som gungade i takt med hennes rytmiska rörelser över min påle som så sakteliga började styvna igen.

Man kan inte undgå att bli upphetsad utav synen av en fullständigt och målmedvetet arbetande vacker kropp. Som totalt släppt lustarna lösa med ett enda mål i sikte, att få släppa lös den sexuella lustan i en för kropp och själ förlösande orgasm. Eva rullade på höften med slutna ögon och sina händer på mina axlar. Varje gång hon tryckte sin stjärt bakåt mot kukroten så klittan kom i kontakt mot kuken så gnydde hon till och flämtade allt högre under sin ansträngning att nå den förlösande orgasmen. Hon reste sig till en mer upprätt sittande ställning och satte sina händer på höftkammen och vibrerade med underlivet mot min nästan fullstyvna kuk. Svettpärlorna bildade så småningom en liten rännil som nu rann mellan hennes bröst, jag kunde inte motstå detta utan lyfte på huvudet och slickade i mig hennes salta svett. Jag fann det fantastiskt upphetsande att se denna vackra kvinna svettas för den välförtjänta orgasmen. Jag var nu nästan redo för en tredje omgång. Eva vibrerade av kåthet och jag tror inte hon var medveten om sina handlingar utan hennes kropp arbetade och skälvde av upphetsning utan direkt viljekontroll helt på egen hand mot det förlösande…..

När hon kände att kuken nästan var fullstyv igen slutade hon vibrera i fittan. Med de mest kåtsimmiga ögon jag någonsin sett tittade hon ner på kuken och med en enda rörelse reste hon underlivet ett par centimeter samtidigt som hon sköt fram fittan mot ollonet. Utan att stanna upp i rörelsen så vände hon rörelsen bakåt igen och kuken gled in i hennes kärleksgrotta. Med ett slurpande och smackande ljud fyllde jag henne med min kåta riddare.

Hon sjönk ner längre och längre på kuken tills jag fyllt henne till brädden. Hon var obeskrivligt skön och var den första tjejen som utan prut tagit hela kuken i ett svep. När hon tryckt in hela kuklängden i sin fantastiska fitta så skrek hon ut sin tillbakahållna sexlust och kom direkt i en fantastisk orgasm. Sedan startade hon en ritt som jag inte sett maken till, hon for som en pistong upp och ner på kuken under flera minuter i ett tempo som endast mäktigt en person med vrålkondition. Hon njöt och stönade svagt under denna hetsiga ritt i ett rasande tempo med slutna ögon. Svetten droppande från de uppnosiga brösten och dess styva vårtor och från hennes söta nästipp ner på mitt bröst. Jag njöt i fulla drag av denna vackra syn. Snart kände jag hur fittan började krampa allt hårdare om kuken. Eva var på väg mot sin andra orgasm, hon skälvde nu i hela kroppen och kastade sig bakåt, stödde sig på raka armar som sattes ovanför mina knän. Hennes fitta sög in alla 24 cm kuk i sitt inre och kärleksblomman pulserade i orgasmkramper, Hon stönade lågt och efter 20 sekunder andades hon ut med en suck och hon sjönk ner liggandes på rygg mellan mina ben fortfarande med kuken i den pulserande vulvan.

-Åh gud vad skönt, Tack det var välbehövligt, flämtade hon.

-Tack själv ,vad du är vacker, jag har aldrig mött någon som knullat med sådan frenesi, hur orkar du?? pustade jag fram.

-work out , arobics, och ett förflutet som gymnast, tyvärr så fick du ingen utlösning, ska jag fortsätta?

-Nej det behövs inte jag är fullt nöjd att ha sett ditt vackra arbete att nå fram.

-Vet du vad.. jag bjuder på sen kvällsmat hemma hos mig vid halvelva. Du slutar väl 22.12. Då hinner den vila ett par timmar och så hinner jag bada och fräscha upp mig, är det okey jag bor på Karlsgatan 12 högst upp. Lägger nyckeln i blomkrukan till vänster om dörren. För nu är jag så kuksugen så jag håller på att spricka, jag vill ha mer av din kuk jag har inte fått något på flera månader, sa Eva.

-Självklart, jag är där som en oljad blixt vid halvelvablecket, det verkar som min snase är som gjord för din kärleksgrotta.

– Ja den passar precis.Puss, sa Eva och försvann ut i duschen.

 

Där låg jag ensam kvar, kollade klockan 17.28, jag nöp mig hårt i armen för att kolla att jag inte hade drömt alltihop. Rafsade ihop och tvättade av mig innan jag gick tillbaka till kontoret. Eva vinkade i dörren och sa halvelva och slängde iväg en slängkyss åt mitt håll.

Vilken kvinna.

Jag gick bort till Marre som stod rödblommig vid sin maskin och flinade och såg så där lycklig ut som bara en nyknullad gör.

-Tack, sa jag.

-Tack själv, du är en sjuhävert till knullkompis .

-Lyckliga Jocke, sa jag.

-Mmm, hur gick det med Eva frågade Marre

-Ska dit ikväll du hade sugit musten ur den fullständigt

-Härligt, ta det lugnt med Eva hon är en fin tjej.

-Jag vet hälsa Jocke

-Jag ska hem och berätta om vårt lilla äventyr sen ska jag knulla honom sanslös.

Vilken tjej hon är!

Nu väntar jag bara att klockan ska bli halvelva. Men det är en annan historia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *