Två främlingar i skymningen

Det var första kvällen på deras semester. De hade tagit en sista minuten-resa till en liten stad på Kreta och anlände tidigt på lördagsmorgonen. Hela dagen låg de bara och slappade i solen, njöt av Medelhavets svalka och snorklade bland koraller och guldglittrande småfiskar. Framåt kvällen gick de upp på sitt hotellrum för att göra sig iordning inför kvällen. Malin duschade först, sedan satte hon sig på balkongen med ett glas rödvin, iklädd en vit, florstunn klänning som framhävde hennes vackra kropp.

Petter gick in i duschen och Malin satt kvar på balkongen med sitt vin. Hon tog en klunk av den söta drycken och suckade belåtet. Det här var livet! Det mörka havet, luften som doftade av citronblom och den klara stjärnhimlen bildade en romantisk bakgrund. Den glödande solen sjönk långsamt ner i havet och skymningen tonade kontrasterna så att landskapet såg extra mjukt och inbjudande ut. En vind fläktade genom hennes fuktiga hår och den sjunkande solen spred ett mörkrött sken över citronträden som växte längs poolens kant.

Ungefär tio meter bort, på en balkong på andra sidan gången som ledde ner till havet, satt en kille som var kanske några år äldre än Malin. Han satt på den fula plaststolen med fötterna nonchalant upplagda på en annan stol och åtnjöt, liksom hon, ett glas rödvin. Malin såg honom långt före han såg henne, och hon fick en chans att beundra hans modellvackra utseende. Skarpa, rena anletsdrag, kluven haka och perfekt formade läppar som slöt sig kring glasets kant då han drack.

Mannen fick snart syn på henne också, och de lyfte sina glas i en skål och log mot varandra. Han vände bort blicken igen, men Malin fortsatte att betrakta mannen. Hon kunde inte riktigt lista ut varifrån han kom; hans hår var mörkt men hans ögon var så ljusa att de lyste som kattögon i mörkret. Åter möttes deras blickar och Malin kunde inte dölja sin beundran. Mannen log lite mot henne och hon tycktes skymta en intresserad glimt i hans öga. Med blicken smekte han hennes kropp – hennes rödblonda hår som fortfarande var fuktigt efter duschen, de mörkbruna ögonen, hennes hud som blivit aningen solbränd under dagen och han såg hur klänningen formade sig över hennes bröst och höfter. Han kände hur det ryckte till i lemmen vid tanken på den unga kvinnans nakna kropp.

Även Malin kände en åtrå för främlingen. Hon kände en välbekant värme sprida sig i skötet och hon kunde inte låta bli att vrida sig lite där hon satt. Hon lät sin ena hand sjunka ner och vila i knät, medan hon tog ännu en klunk av vinet. Mannen såg på henne som om han var förtrollad, han kunde inte slita blicken från denna vackra varelse. Malin särade en aning på sina ben, och eftersom det var ett balkongräcke av smide så hade mannen full insyn och såg precis vad hon gjorde. Han tog nervöst en klunk av sitt vin och fortsatte nyfiket att titta på kvinnan.

Hon särade lite mer på benen och hennes korta klänning åkte upp en bit över låren så att mannen kunde se upp under klänningen. Malin hade tänkt överraska sin pojkvän och hade därför inga underkläder på sig. Så främlingen såg nu hela Malins blottade sköte som glänste av fittsafter. Han kände att det tryckte allt för hårt under byxorna, så han knäppte upp dem och släppte ut sin kuk i det fria. Malin såg detta och blev aningen chockad, men hennes upphetsning var starkare än chocken och hon blev ännu kåtare av att se mannens praktfulla stånd. Med ena handen förde hon upp klänningen ännu högre så att hela hennes glansiga mus blottades. Hon drog med fingrarna genom sitt ljusa könshår och smekte blygdläpparna, som var lena eftersom hon precis hade rakat dem. Så såg hon bort mot mannen för att se hans reaktion.

Mannen hade slutit sin hand kring den pulserande lemmen. Nu drog han långsamt förhuden fram och tillbaka över ollonet, njöt av flickans uppvisning. Njutningsfullt stönade han då hon förde ett finger mot munnen, slöt läpparna kring det och mjukt sög på det. Sedan lät hon fingret leta sig fram till klitoris, hon lekte med det glatta fingret över knoppen och stönade lätt. Mannen drog lite snabbare i sin kuk och fortsatte betrakta henne. Hon kupade sin fria hand kring ena bröstet, rullade den styva bröstvårtan mellan fingrarna och slöt ögonen med en belåten suck. Ena axelbandet på hennes klänning åkte ner över axeln, men hon brydde sig inte om att rätta till det. I stället fortsatte hon smeka sin klitoris. Hon släppte taget om bröstet och förde ner även den handen till sin mus. Hon kände försiktigt med fingertoppen vid slidmynningen, lekte med sekretet mellan sina fingrar och kände hur blöt hon var, hur blöt hennes och främlingens lek hade gjort henne. Hon pressade försiktigt fingret mot öppningen och kände hur fingertoppen lätt gled in. Hon tryckte ännu lite till tills hela fingret låg begravt djupt inne i hennes fitta.

Malin såg på mannen, såg hur hans grova hand rörde sig upp och ner över hans stånd, såg hur han ibland knep ihop med ögonen av njutning. Hon särade på sina läppar, lät fingret vara kvar i hennes fitta, lät andra handens finger fortsätta stimulera hennes klitoris. Så sträckte hon ut tungan en bit och med tungspetsen fuktade hon sina fylliga läppar samtidigt som med ohämmad åtrå i blicken mötte främlingens blick. Hon började långsamt föra fingret in och ut ur sin mus, fortsatte leka med sin klitoris, och pressade in ännu ett finger i sin fitta, som nu nästan dröp av hennes safter.

Främlingen runkade allt snabbare och kunde snart inte hålla inne sin sats längre. Men han ville se henne komma, och gjorde allt för att dra ut på allt det underbara. Malin fortsatte tillfredsställa sig själv, fingret på hennes klitoris rörde sig i cirkulerande rörelser runt själva knoppen i en takt så snabb att den upplevdes som en stark vibration. Fingrarna i hennes grotta fann den där punkten som alla pratar om, den där punkten som fick henne att rysa av välbehag. Hon masserade försiktigt den punkten samtidigt som hon njöt av att se främlingen smeka sig själv inför hennes ögon. Hon slöt ögonen och kände hur det började pirra långt uppe i ryggraden. Ytterst långsamt spred sig rysningen neråt i vågor som fick hennes lemmar att skälva.

Mannen såg förändringen i hennes beteende, hennes allt snabbare rörelser och hennes skakande kropp, och förstod att hon var nära nu. Han runkade med korta, snabba tag över ollonet och såg hur kvinnan nästan stegrade då orgasmen rusade genom hennes kropp. Hon svankade och kastade huvudet bakåt med ett dämpat skri, och mannen kom nästan genast. Det ilade och pirrade skönt i kuken och den pumpade ut salva efter salva som han lät spruta ut över balkongräcket ner på rabatten nedanför.

Malin njöt fortfarande av orgasmens vågor och som i ett regnbågsskimmer såg hon bort mot främlingen. Hon hann precis se hur hans sats sprutade ut över balkongräcket och landade på rosenbuskarna nedanför. Hon fnissade till. Det hörde han och han skrattade lite han också, med ett underbart snett leende som slutade med en djup smilgrop i kinden.

Plötsligt öppnades balkongdörren och Petter kom ut, iklädd långbyxor och en svart, åtsittande T-shirt – klädd för en trevlig middag på stan. Malin skyndade sig att släta ut sin klänning och försökte se så naturlig och oberörd ut som möjligt, låtsades inte om främlingen på andra sidan gången.

– Ska vi gå då? frågade Petter och tryckte en öm kyss på Malins panna.

Malin nickade bara, var rädd för att hennes röst skulle avslöja hennes upphetsning om hon sa något. Petter tog hennes hand och ledde henne in i hotellrummet. Omtöcknad av orgasmen, som ännu inte ebbat ut, såg hon bort mot främlingens balkong och log menande, innan hon följde med sin pojkvän ut i natten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *