Frun får hela natten

Frun var på väg, med ett par kompisar, ut på ett av stadens dansställen. De hade varit hemma hos oss och druckit lite vin innan de gick ut.

Hon var klädd i kjol och hade en topp som visade hennes klyfta. Frugan visste att jag tyckte om hennes fantastiska bröst och när hon var utmanande klädd. Min dröm var att få dela henne med flera andra män att få se henne bli knullad om och om igen, att höra henne stöna och be om mera kuk. Tyvärr tyckte inte hon desamma. Men med åren har jag återkommande tagit upp min fantasi med henne.

Jag satt i soffan och höll på att somna när hon kom hem. Men denna kväll var hon inte ensam jag hörde att hon pratade med någon. Jag gick ut i hallen och jag blev mycket förvånad, i hallen stod frugan med tre killar. Hon berättade att hon hade stött på tre gamla skolkamrater från gymnasietiden. Jag hälsade och de hette Patrik, Ulf och Per. Frugan sa till killarna att gå in i tv-rummet och slå sig till ro så skulle hon se till att de fick lite drinkar. Hon bad mig hjälpa henne att blanda till drinkar till killarna. Vi gick in i köket och frugan kom och krama mig och gav mig en kyss hon tryckte sitt underliv mot mig och frågade om jag fortfarande ville ha min fantasi uppfylld. Om jag ville se henne knullad av ett gäng grabbar som skulle fylla hans fru med sina kukar.

Om jag ville sa jag, men vill verkligen du. Du ska göra det för att du vill sa jag inte för att jag vill. Ikväll vill jag, fick jag till svar, ikväll kan du inte hindra mig även om du ville sa hon. Om jag inte får knulla dessa grabbar hemma så följer jag med hem till en av dem och så får de knulla mig hela natten där istället. Så hur vill du ha det ska din fru knullas här hemma och du är med och får se mig bli knullad av andra män. Eller vill du att jag går iväg med killarna och blir knullad i vilket fall.

Jag skrattade och tog tag i hennes skinkor och drog henne till mig och sa att inatt skulle hon bli väl omhändertagen. Jag frågade om killarna i soffan var införstådda i att de skulle vara med och dela på min fru. Hon nickade och sa att hon berättat att hennes man tyckte att det var okey. Frugan berättade också att de redan hunnit känna lite på henne när de dansat. Hon hade dansat med en av killarna i början av kvällen och känt hans kuk växa mot henne. Under kvällen hade de dansat flera gånger och att kuken växte varje dans och hon kände att hon själv började bli kåt att hon blev alldeles våt.

Frugan berättade att hon följt med Patrik till hans bord efter en dans och träffade då även Ulf och Per. Även de bjöd upp henne till dans och att hon kände även deras kukar. Hon berätta att hon funderat på min fantasi när hon kände deras kukar. Under kvällen så frågade jag om inte de ville följa med hem till henne och hennes man på efterfest i sängkammaren. Först tittade de lite frågande, jag fyllde snabbt i att du tyckte att det var okey. Ulf bjöd upp till dans igen och denna dans blev mycket mer närgången sen dansade jag likadant med Patrik Och Ulf också, de har klämt och känt på din hustru ska du veta.

Vi blandade klart drinkarna och gick ut till tv-rummet frugan serverade och jag gick och satte på lite musik i stereon. Jag valde en skiva med lugn musik bara tryckare, jag sa till Patrik och Ulf att jag tyckte att de skulle bjuda upp min fru på lite dans. Min fru sträckte fram sina händer och drog upp dem ur soffan. De började en sensuell dans med min fru i mitten deras händer var över allt på henne de kysstes och kläderna började knäppas upp. Jag och Per började med att flytta bordet i tv-rummet så att soffan kom fram. Vi gick fram och knacka på var sin axel och sa att vi tror det var dags för byte. Frugan log och sa kom hit min man och kyss mig. Vi dansade henne närmare soffan och stannade upp och tog av henne de sista klädesplaggen. Nu stod frugan naken tillsammans med mig och tre killar jag skulle få se henne få så mycket kuk inatt. En dröm som går i uppfyllelse.

Min fru satte sig i soffan mellan Patrik och Ulf som redan fått av sig sina kläder deras kukar stod som spett. Frugan la upp sina knän över killarnas ben och gav oss alla full uppsikt över hennes fitta. Hon greppade deras kukar och lutade huvudet bakåt. Per satte sig mellan hennes ben och började att slicka hennes fitta. Patrik och Per turades om att kyssa henne de hade greppat varsitt bröst som de knådade. Patrik ställde sig i soffan så att frugan fick hans kuk i munhöjd. Hon tog in den i munnen och sög och stönade. Ulf gjorde likadant på andra sidan hon turades om med att suga deras kukar. Per fingerknullade hennes fitta och hon stönade. Per ställde sig på knä och tänkte trycka in kuken i hennes fitta när hon frågade om jag såg att frugan fick kuk att hon alldeles strax skulle få en annan mans kuk i sin kåta fitta.

Jag ser det sa jag till henne. Är min fantasi skön frågade jag henne? Jag fick ett nickande till svar och sen tittade hon på Per och sa till henne att nu ville hon ha hans kuk i fittan. Per lekte med kuken på hennes blygläppar han stoppade in ollonet i henne och hon svarade med ett stön. Knulla mig nu jag vill ha hela kuken i mig. Per lät hela kuken glida in i hennes fitta. Frugan tog nu tag i de andra kukarna och hon sög dem. Frugan stöna och Per började låta ansträngd frun sa fyll mig, spruta i mig. Per tömde sin sats rätt in i fittan på min fru. Han drog sig ur. Frugan ställde sig upp och jag såg att sperman rann efter hennes ben. Hon sträckte ner ett finger och tog lite sperma och stoppa in fingret i munnen och sög av det.

Hon sa till Patrik att sätta sig så att Ulf kunde ta henne bakifrån och att hon kunde suga av Patrik medan hon blev knullad. Patrik lutade sig mot armstödet och frugan ställde sig på alla fyra och lät munnen glida ner över Patriks kuk. Ulf ställde sig bakom frugan och började med att slicka hennes skinkor. Ner mellan skinkorna och mellan blygläpparna som var nerkladdade av sperma. Han slutade slicka henne och lät sin kuk nosa på hennes spermafyllda fitta. Sakta tryckte han in kuken i henne. Ulf knullade henne långsamt han ökade långsamt takten och varje stöt han gjorde tryckte henne framåt över Patriks kuk. Jag gick fram och ställde mig bredvid Patrik så att hon kom åt även min kuk. Hon sög mig och Patrik växelvis. Jag masserade hennes styva bröstvårtor. Jag sträckte ner min hand och smekte klitoris, hon stönade. Jag kände hur kuken pumpade i hennes fitta hon var helt fylld i både mun och fitta. Frugan var så fruktandsvärd läcker.

Ulf började låta ansträngd frugan kände att han var på väg att komma hon slutade att suga och stöna fram att hon ville ha satsen i fittan. Fyll mig, låt sperman fylla min fitta sa hon. Ulf släppte satsen i henne och gled ur. Hon reste sig upp och sa till Patrik att lägga sig i soffan så att hon kunde rida honom. Frugan satte sig över Patriks kuk som gled in i fittan hon titta på mig och sa att det var underbart att ha så många kukar att leka med. Patrik stönade ut att det var det skönaste fitta han knullat. Du ska få knulla fittan min länge, sa frugan hela natten skall ni få knulla och fylla mig med sperma.

Frugan red Patrik och jag ställde mig bredvid så att hon kunde ta min kuk i munnen. Frun sög som en gudinna. Jag såg hur Patriks kuk gled in och ut ur min frus fitta jag hörde min fru gny hur hon var på väg att komma. Hon stönade mer och mer. Jag tog hennes huvud mellan mina händer och fortsatte att munknulla henne. Hon stöna mer och mer till slut sjönk hon ihop över Patrik. Patrik rullade runt henne på rygg och fortsatte ett pumpa kuken i henne. Frugan låg och bara tog emot kuken som pumpade i hennes fitta. Patrik var på väg att komma han drog ut kuken ur henne och la din sats över hennes blygläppar.

Jag sa till henne att rida mig nu ville jag få in min kuk i fittan. Frugan reste dig ur soffan och jag tog hennes plats hon satte sig till rätta över min kuk och jag gled in i hennes spermafyllda fitta. Hon var så våt jag smekte hennes bröst när hon red mig. Per kom och ställde sig bredvid soffan och runkade. Frugan tog över och tog den nu stenhårda kuken i munnen. Hon var så sexig när hon sög kuk. Jag kände att min kuk började rycka jag sprutade min sats långt upp i henne.

Hon satt kvar på min kuk medan hon fortsatte att suga av Per. Han började stöna mer och mer och sprutade sin sats i hennes mun. Frugan svalde alltihop. Nu vaknade även Patrik och Ulf till igen och vi tog alla och gick upp till sängkammaren där vi fortsatte vår lek. Vi knullade henne flera timmar till och min dröm gick i uppfyllelse. Jag fick se min fru få kuk av andra män och jag njöt utav det.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *