Tjej Blir Fistad För Första Gången – Del 2

Jag gjorde som han beordrade mig och lade mig på sängen, utan att hinna tänka mig för öppnad jag min mun och frågade honom om jag fick kalla honom för herre. Han log och svarade ”Ja det får du Katarina men, innan vi börjar vill jag att du repeterar dina säkerhets ord och ditt önskemål”. Jag upprepade åter igen min säkerhets ord och min önskan om att få bli fistad. Medans jag pratade hade han krupit upp i sängen bredvid mig och fört sin ena hand fram till mitt venusberg.Han kysste mina läppar och började leka retfullt med sin hand över mitt venusberg.Han viskade mig i örat och frågade om jag var redo för att bli fistad.

”Ja Herre, det här är vad jag vill. Snälla Herre fista mig”, gnydde jag till honom kåtheten inom mig hade blossat upp likt en mindre skogsbrand..
Vi börjande hångla medan hans fingrar utforskade mitt underliv.
Han tog sen sin ena hand och tryckte mig ner mot sängen, för att sedan föra isär mina ben, för att sedan föra tre fingrar ner mot min fitta.
Med hjälp av sina tre fingrar strök han och utforskade varje vägg inom mig.Samtidigt som han långsamt vidgade min fitta öppning så mycket han bara kunde.
Efter ett tag börjande min fitta krampa runt hans hand, fundersamt kollade jag på honom.Förtrollad av hans fina ögon frågade jag tveksamt ”Är det okej …herre”.
Han log och sade sedan ”Det är okej att du kommer,gör det som en duktig flicka.”Samtidigt som han tillförde ännu ett finger att utforska min fitta med.In och ut förde han fingrarna och vidgade mig ännu mer.

”Är du redo? Du har haft fyra fingrar i dig nu. Är du redo att gå hela vägen? Säg till mig att du är redo att bli fistad”.
Orden fick hela min kropp att svalla av njutning. Mina ögon rullade upp i huvudet och jag blev först alldeles slapp och sedan spänd av upphetsning. Jag kunde inte få ut ett ord, och lät orgasmen ta mig helt och hållet.Han började nu ännu snabbare pulla min fitta med sina fyra fingrar.

”Ja Herre! Gör det! Fista mig! Fista min fitta gör vad du vill med mig”, kved jag ut när orgasmen började ebba.
Det var som att han hade väntat på dess ord i en evighet, han förde ur sina fingrar och formade sin hand till en knytnäve.
Som han långsamt tryckte inåt min fitta med sin andra hand hjälpte han mig att trycka mig själv ner över hans knytnäve.

Jag kved och pep medans hans hand långsamt gled in mer och mer.Varje liten rörelse han gjorde jag och varje rörelse han gjorde skickade en rysning genom hela min kropp.

”Du gjorde det Katharina! Du har en hand i dig, hela vägen in!, ropade han uppmuntrande till mig.

Sakta började han röra sin hand in och ut ur min fitta, han gav mig en upplevelse jag aldrig känt förut. Mitt kvidande hade nu övergått till njutningsfulla stön.
”Vill du ha mer? Vill du bli fistad? Vill du ha det hårdare?”
”Jag är inte säker, min Herre”, fick jag ur mig mellan mitt stönanden.

Mina ögon hade börjat rullat igen, jag stirrade på min herre för att sen titta upp i taket för slutligen stänga mina ögon helt. Mina ben var fortfarande brett särade och min kropp ändrade ställning för att passa efter hans minsta vink.Han hade nu ökat på sitt tempo och fistade snabbare, in och ut, igen och igen. Mina fittväggar sög tag om hans hand vid varje stöt för att sedan släppa igen när han drog ut den.

”Det är en sak till som jag vill att du gör. Jag vill att du tar din ena hand och fistar dig själv med den”.

”Nej herre snälla, jag klarar det inte”, bad jag honom och darrade.

”Jag ber dig inte, gör det!” svarade han befallande.
Jag sträckte skräckslaget ut en hand han tog min hand med sin fria hand.
Och förde den ner emot min fitta bestämt.

”Nu, tryck in den i din fitta”, beordrade han .
”Nej! Nej, det är för mycket”
”Gör det! Du vet att du vill!”,Svarade han återigen bestämt.
Han hade nu släppt min hand och fört ut sin andra hand ur min fitta, jag tittade på honom han tittade tillbaka på mig.Sen förde jag långsamt min egna hand mot min fitta.
Långsamt gled min hand djupare och djupare in i min fitta överraskad av hur skönt det var släppte jag ut stön.Allt efter som ökade jag på hastigheten jag kollade åter igenom min Herre i ögonen.

”Du ser, det var inte så farligt, eller hur?” sade han medans han log mot mig.
”Nej, min Herre! Tack, Herre!”, lyckades jag få ur mig.
Efter ett tag förde jag min hand ur mitt underliv och sökte ögonkontakt med min herre på nytt.Kåtheten inom mig hade återigen blossat upp fast den här gången större än någonsin förut.Som ett inferno drog den fram inom min kropp bultade utav kåthet det kändes som att jag skulle spricka om jag inte fick kuk.

”Jag vill knulla bli knullad snälla herre”.

Han kom nu närmare med sin kuk i ett stadigt grepp, han tittade utforskande mot min fitta som hade börjat dragit ihop sig.
Han beordrar mig att ställa mig på alla fyra med rumpan emot honom jag gjorde som han sa.Han placerade sina händer stadig på min kropp.
Samtidigt som han förde sin penis emot min våta slida…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *