En kvinnas mest förbjudna önskan…

Det var en varm sommarkväll och jag och min man har precis lämnat barnen hos svärföräldrarna. Äntligen en härlig kväll tillsammans, bord är bokat och sen även ett hotellrum. De här kvällarna är så härliga att få tillsammans. Trots att vi båda är strax över 40 ser vi båda bra ut och drar åt oss mycket blickar. Det får mig att känna mig stolt över min man och dessutom väldigt kvinnlig när jag ser män i alla åldrar snegla över min kropp. Mina långa ben, sommarbruna, och mitt blonda hår skulle göra succé i den här svarta klänningen jag fick tidigare av min man. Han är underbar och har bra smak!

Vi promenerar mot tunnelbanan så där lagom snabbt eftersom kvällen är härlig och vi delat en flaska bubbel. Herregud så mycket folk på perrongen!! Men fler vill väl njuta av sommarnatten. Vi Ställer oss mitt i trängseln bland andra festklädda resenärer. Där borta kommer tåget. Aj då, ett av de gamla skraltiga tågen. Det stannar dörrarna slås upp några resenärer passerar ut innan vi tillsammans med alla andra knuffas in i den redan överfulla vagnen.

Inga sittplatser! Jag blir inträngd mot dörren på andra sidan och känner kroppar tryckas mot mig – främmande kroppar, okända män och kvinnor, men jag kan prata med min man över en träningskläder killes axel. Tåget rullar igång in i tunneln vid Fridhemsplan. Då, plötsligt stannar det med ett ryck och ljuset släcks – det blir helt svart. Där står vi i mörkret, och jag känner främmande kroppar mot mig. De blir tydligare i mörkret, när känseln blir ett så mycket starkare sinne.

Jag känner en främmande kropp tryckas försiktigt mot min rygg min rumpa och mina lår, men gud det är ingen vanlig tryckning i trängseln. Jag känner en hård lem tryckas mot min rumpa och en röst som viskar “Tyst inga ord”. Känner en grov hand på min mage vandra uppåt krama mitt högra bröst genom den tunna klänningen, jag står helt stök… Vad händer?? Ffingrar som greppar min ena vårta genom det tunna tyget och nyper till. Smärtan blir ganska snäll men distinkt eftersom vi hade kommit överens hemma min man och jag, om att skippa bh och låta brösten vara härligt sommarfria. Trots mina 43 år så är de ganska fina. Kanske var det den stoltheten, kanske champagnen eller känslan av att någonting VÄLDIGT förbjudet just var på väg att hända. Jag skäms lite, herregud, varför reagerar vårtan så på beröring. Den avslöjar ju hur min kropp svarar på beröringen, den ger en signal att jag vill. Men gud, jag är ju gift, min man står Max en meter bort i folkvimlet. Jag är ju en skötsam kvinna – en kvinna som många tycker är lite pryd. Varför reagerar jag plötsligt så här… Så orädd och… Slampig. Hela min kropp pirrade. “Vem stod bakom mig” jag försökte visualisera vad jag sett när jag steg in i vagnen men minns ingenting. Är det någon som känner mig. En klasspappa, en av de unga gymkillarna? Ingen bild gav sig till känna. En totalt främmande (i alla fall vad jag någonsin skulle få veta.

Min eriderande vårta ger tydliga signaler till den okände mannen att jag vill, att detta är ok!! Känner läppar leka med mitt högra öra och en tunga slingra sig in i min öronmussla. Gud vad gör jag, vart är jag på väg varför skriker jag inte? I stället trycker jag mig mot lemmen, gnider mot den. Oj, det är larvigt, som en sexdröm, fast verklig…den är grov och stor. Känner händer dra upp min lilla svarta klänning och en grov hand krama min ena skinka Och sen viskningen ”Svanka försiktigt framåt, öppna låren bättre…”.

Jag hör hur dragkedjan bakom min rumpa zippas ner och känner en grov nej inte bara grov – en enorm lem smeker upp längs mitt ena lår – och sen ny viskning, ny order…”Svanka bättre, sära så att jag kan pressa mig in i dig”. Jag lyder som i trans. Troskanten dras åt sidan och ett grovt ollon möter mina sladdriga blygdläppar, som redan gjort sig beredda genom att fyllas av blod och som smörjts av mina slidsafter. När blev jag så våt? Nu var jag så kåt att killen framför borde höra mina häftiga andningar. Jag bet mig i läppen för att inte råka viska i fel öra, jag vill säga “ta mig, ta mig nu innan ljuset kommer tillbaka! Jag känner hur min kropp verkligen vill – den vill att jag ska ta emot denna främling. Det förbjudna gör mig galen av kåthet, jag känner hur kåtheten gör mig yr. Känner denna extremt stora – nästan brutalt stötas upp i mig. Djupt! Jag är så våt och öppen att jag blir förvånad hur den kan pressas så djupt, trots ollonet som gör att det stretar och fyller mig till bredden.. Jag drar mig inte undan – nej gud min kropp besvarar stötarna, min slidmuskel smeker den ådriga lemmen, min livmodersmun välkomnar slutligen det blålila ollonet ja kysser det med sina läppar vid varje stöt. Ja gud, han juckar och jag svarar i ett allt hetsigare tempo, Och så plötsligt ett hest MMMM från den okände, och lemmen rycker, sprutar ut en stor varm sats i mig. Min kropp svarar – den krampar. Jag suckar men tyst biter mig i underläppen och lyckas dämpa mitt njutningsskrik. Känner lemmen dras ut och min klänning falla ner. Där i mörkret försöker jag i smyg rätta till trosan. Hör den hesa rösten bakom mig viska ”tack!” Jag nickar och viskar ett Drt är jag som ska tacka.

Va? Hör jag min man fråga. “Sa du nåt?” Skammen sköljde över mig. Hur kunde jag?
Ingenting älskling, bara hoppas att vi kommer vidare snart!

Till slut återvänder, ljuset och tåget rullar igång. Jag vänder mig försiktigt runt så att min man inte undrar. Jag ser mig runt – där står flera män av olika åldrar. Undrar, vem kan det ha varit. Men ingen av deras blickar avslöjar och bara en vet. Tåget stannar vid nästa station – Vi kliver av, jag snubblar till, oj vad uttänjd jag känner mig, nästan bredbent är känslan, plötsligt känner jag hur det rinner längs låren. Hoppas ingen ser ingen och anar. Syns det på mig vad jag varit med om? Gud vad har jag gjort, vad har jag varit med om. Slår bort mina skammliga känslor tänker istället ”Nina, du är 43 nu, var ingen martyr längre. Njut av livet, ta vara på möjligheten och grip lyckan”. Vem vet vad din man gjorde i mörkret.

Jag märker att axelbandet glidit ner lite så jag rättar till det, min man nämner att håret ser lite rufsigt ut. Och att mina kinder ser röda ut. “Var du rädd i mörkret?” Frågar han. Jag bara ler. Nu ska resten av kvällen bli perfekt och mysig med min älskling. Århundradets skönaste sex hade jag ju redan fått!

När vi kom hem tittar jag i väskan. Där ligger en handskriven lapp. Du är skön, vill du mer ring då… åsså ett mobilnummer. Inget namn bara mobilnumret. Jag slängde numret, men behöll det som hänt som det minne jag ofta haft i huvudet när jag onanerar under täcket. Detta är MIN hemlighet att bära med mig med ett leende.

Det var så eggande att man kunde bli upptäckt i kombination med en främling, mörker och stor grov lem. Jag hade just upplevt en kvinnas djupaste dröm. Tro mig, jag har många väninnor som hoppas att liknande ska hända. Oftast är det bara smekningar. Ibland nyp. Men ingen har fått uppleva den fulla drömmen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *