Karins bästa kompis Frida

I vintras när jag gick sista terminen på gymnasiet så åkte vi upp till Kungsberget för att åka skidor med skolan. Min kompis Frida som är en riktigt snygg tjej på 18, mörkblond, fin kropp med riktigt kvinnliga former och jag Karin, lika gammal, blond, liten och smal men med fina toppiga bröst. Vi har varit bästa kompisar sen första klass. Vi satt längst bak i bussen tillsammans med en tjej vi inte kände. Efter ett tag satte sig både Frida och den andra tjejen med ryggen mot fönstret och fötterna på sättet. Jag ville också halvligga så jag lutade mig emot Fridas ben, men det var inte så skönt. Lägg dig ner här sa Frida och lade en tröja mellan benen som jag kunde lägga huvudet på. Det var skönt så jag somnade men vaknade av att Frida satt och rörde sig lite, men tänkte inte så mycket på det då.

Efter den bussresan så låg jag ofta så, när vi var hemma hos mig eller Frida. Men nu hade vi ingen tröja i mellan oss. Kände hennes bulliga fitta i nacken, hon rörde sig ofta och jag med när vi låg och pratade. Det har aldrig varit något mellan oss trots vi sett varandra nakna sen vi var små. Hade ibland fantiserat om hur det skulle vara att få smeka hennes kropp när jag onanerat. Men det kändes mer spännande för varje gång vi låg så här och vi gjorde det allt oftare och de få gånger hon låg så mot mig förstår jag varför hon tycker det är skönt. Hennes huvud rörde sig hela tiden mot klitoris och jag blev både kåt och blöt, så efter ett tag var jag tvungen att gå på toa för att onanera. Frida gick alltid på toa också efter vi legat så där.

En kväll när jag skulle sova över hos Frida hade vi duschat och hade bara trosor och t-tröja på oss.

– Kom och lägg dig så snackar vi sa Frida och särade på benen för att jag ska lägga mig som vanligt.

Hon har ett par rosa stringtrosor som inte riktigt täcker de yttre läpparna nertill över hålet utan stringen glider in mellan läpparna.
När jag lagt mig tillrätta känner jag tydligt hennes fitta mot huvudet och när hon pratar på samtidigt som hon leker med mitt hår känner jag att hennes klitoris blir hård. Låtsas som ingenting utan rör mitt huvud hela tiden med små rörelser. Det känns så spännande och jag börjar undra vad ska hända. Som tur kan hon inte se att jag blivit blöt, men det känns som hon också blivit det.

När hon frågar mig om en sak vrider jag runt och lägger hakan mitt på klitoris och pratar på. Känner tydligt doften från hennes fitta. Låter hakan glida ner lite så att jag känner att trosorna är dyblöta innan jag vrider mig runt igen och pussar henne på insidan av låret. Hennes röst har förändrats nu när jag ligger på rygg igen och händer runt mitt huvud pressar ner det mer mot fittan. Efter en liten stund vrider jag mig runt igen och ser att hon blundar. Nu håller jag munnen bara ett par centimeter ifrån fittan så att hon känner min andedräkt när jag pratar. Hon blundar och försöker skratta åt de jag säger. Men det hörs att hon är vrålkåt nu.

Innan jag vänder mig nu drar jag lite med tungan bredvid stringen och sätter en puss mitt över hålet. Hör ett lätt stön och besvikelse när jag vänt mig om. Vill att det är hon som ska ta första steget, därför ska jag låta henne bli ännu kåtare. Hon trycker huvudet hårdare och rör sig mer nu, men låtsas fortfarande som ingenting.
Nästa gång jag vrider runt tittar jag på trosan som har blivit nästan genomskinlig av hennes safter. Klitoris syns tydligt sticka ut från hennes uppsvällda läppar. Gör som förra gången och håller min mun precis framför fittan.

Hon håller sina händer på mitt huvud igen och skjuter fram fittan lite så att mina läppar precis nuddar fittan. Tar mod till mig och sticker ut tungan och för den under stringen nertill och drar uppåt. När jag når hålet så glider den in mellan läpparna och hon stönar högt nu. För tungan upp mot klitoris och leker med tungan runt den.

-O gud vad skönt stönar hon fram, mer…

Frida masserar sina bröst och blundar när jag leker med tungan fram åt tillbaka mellan hennes läppar. Tar tag i hennes stringtrosor och drar de neråt. När jag tagit av henne trosorna särar hon benen för fullt och stirrar med vrålkåta ögon på mig utan att säga något.

-Vad vacker den är säger jag om fittan som är nyrakad, de yttre läpparna är stora, likaså de inre som sticker fram och ser russin lika ut kring klitoris som sticker fram och säger ”kyss mig”. Tar med händerna på varsin sida och öppnar fittan. Kör in tungan för att smaka på henne och säger ”vad gott du smakar” och får till svar ”du är underbar”. När jag långsamt låter tungan utforska hennes fitta ser jag hur ansiktet njuter och hon stönar högt. För upp händerna och kramar brösten och vårtorna samtidigt som tungan är långt inne i henne.

Låter tungan glida ner mot bakre hålet och cirkulera runt där. Det tyckte hon tydligen om, döma av hennes stön och rörelser. När jag trycker in tungan lite greppar hon mitt huvud och när tungan leker med klitoris igen så går det för henne. Hon trycker huvudet hårt mot fittan och pulserar i hela kroppen.
När jag krupit upp jämsides med henne och pussar henne lätt säger hon ”varför har vi inte gjort det här tidigare”.

Sen kysser vi varandra länge innan jag kände Frida ta sina händer och långsamt börja smeka min kropp.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *