Sandra möter en shemale

Dagen hade börjat bra för Sandra, hon hade träffat en tjej och en kille på krogen dagen innan och idag fick hon ett sms att dom ville ha en trekant med henne! Sandra hade tackat ja och snart skulle dom vara i hennes lägenhet. Sandra var lång och slank och hade stora fylliga runda bröst. Hon hade långt blont hår som gick en bit nedanför axlarna. Hon tog på sig ett par barbierosa stringtrosor och en Barbie rosa pushupp BH. Sedan sminkade hon sig och tog på sig ett svart babydoll linne. Sist men inte minst tog hon på sig svarta stövlar med stilettklack i latex. Nu var hon redo för gästerna. Snart plingade det på dörren och hon skyndade sig dit, där stod Patrik som var i 20 års åldern, muskulös och lång, bredvid honom stod Linnea som också var i 20 års åldern. Linnea hade på sig en rock i läder. När hon hängde av sig såg man att hon bara hade underkläder på sig. Svarta stringtrosor i latex och en korsett topp också den i latex och latex klackar.

Patrik hade på sig jeans och en vit T-shirt. Dom alla tre gick in och satte sig i vardags rummet. Patrik var inte sen med att ta fram sin kuk. Den var på minst 27 cm och pulserade nu framför dom båda flickorna. Sandra följe snart Linneas initiativ och tillsammans gick dom ner på knä framför Patrik. Linnea sög på Patriks massiva pung kulor, medan Sandra försiktigt sög på hans åderpåle. Sandra spottade på kuken och runkade den sakta i sin hand medan hon sög allt djupare och djupare. Patrik tog tag i Sandras huvud och förde det brutalt djupare ned på hans penis. Sandra var en van kuksugare och kom nästan ner till pungen med sin mun innan hon slet sig loss för att få luft.

Linnea ställde sig upp och tog av sig sina trosor. Nu blottade hon en rejäl kuk på minst 20 cm. Sandra ställde sig på alla fyra och framför henne fick hon fortsätta suga på Patriks enorma kuk. Bakom henne kände hon hur Linnea drog ned hennes trosor och sakta förde in sin kuk i hennes våta fitta.Det var så skönt! Linnea tog av sig sin BH och Patrik var inte sen med att greppa hennes bröst stadigt med sina händer. Linnea knullade nu Sandra brutalare och djupare. Med munnen full av Patriks kuk fick hon inte fram mer än gurglande stön. Patrik drog sig snart ut och ställde sig upp och lät nu Linnea suga på hans kraftiga kuk.

Snart drog sig även Linnea ut och Patrik lade sig ned på rygg. Sandra satte sig i grensle över hans huvud och Linnea tog upp Patriks ben på sina axlar och förde snart upp sin kuk mot hans anal. Med endast Sandras fittsafter som glidmedel gick det trögt men snart var Linneas påle helt inne i honom. Sandra böjde sig fram och sög på Patriks kuk medan Patrik varsamt slickade hennes våta fitta. Snart kände även Sandra hur Patrik förde upp tå fingrar i fittan och två i rumpan. Det kändes så otroligt skönt. Efter en stund kom Patrik i hennes mun. Linnea drog sig då ur och förde upp sin kuk i Sandras stackars mun. Sandra fick snart även Linneas kuksås i sig och med munnen full av sperma blev hon snart kysst av Linnea. Dom lekte runt med sperman i munnen och snart kom Patrik och sprutade ner båda deras ansikten.

Linnea och Sandra delade på satsen och svalde en liten bit av den var. Sedan böjde sig Patrik ned och slickade bort sin sperma ifrån Sandras ansikte. Sedan hjälptes dom båda åt att rengöra Linneas ansikte innan alla tog på sig kläderna och sade adjö till varandra. Linnea gick för att duscha bort alla sperma rester och kände hur hennes fitta pulserade och var öm efter att ha haft en så stor kuk i sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *