Hemmafru blir knullad av ung man

Det var en sen fredag i början på augusti sommarlovet var på väg mot sitt slut,För min del skulle studierna på Universitet börja igen om några veckor. På väg hem ifrån den lokala puben hade jag lovat att följa Linda en en granne som bodde på vägen hem till mig. Linda var något äldre en mig fyllda 32 nyskild hemmafru med mörkt långt hår jag kände henne sen tidigare hennes son Erik och jag hade gått på samma skola.

Vi hade bara småpratat lite om kvällen som varit på vägen.
Vi stannade till utanför hennes hus.
-“Ja”. sa hon kort för att visa på att vi var framme.
-“klarar du dig nu då?” frågade jag.
Hon gäspade samtidigt som hon gav mig en nickning, sedan vände hon sig till mig och såg på mig med en trött blick och gav mig ett leende.
-“Jag hade verkligen jätte trevligt ikväll” sa hon och gav mig en hej då kram.
Jag besvarade hennes kram och svarade:
-“Jag också”
Sedan tog hon ett steg mot sitt hus, men stannade till och vände sig om.
-“Har du tänkt gå sista biten hem till dig nu ?” frågade hon tveksamt samtidigt som hon hade sitt huvud på sned.
“Ja, jag har väl inget annat val” svarade jag långsamt.
Hon stod stilla en liten stund och verkade fundera över vad hon skulle säga.
“Asså, det är rät sent och du har ju långt hem, så om du vill så kan du ju få sova över”
Klockan var ju faktiskt närmare 3 på natten, och när jag börja tänka på det så var jag också väldigt trött och hade drygt en timme hem. Så jag beslutade mig för att ta emot hennes erbjudande.

Väl inne på hennes rum så visade det sig att hon bara hade en säng som hon hade tänkt att vi skulle dela på. Sängen var däremot stor nog för två personer utan att behöva sova trångt i och hon gav mig dessutom ett eget täcke.
Hon gick ut ur rummet en stund och bytte om till ett linne och pyjamas byxor, och gick sedan och la sig i sängen på sin sida. jag väntade med att byta om tills hon hade lagt sig, då jag var lite smått blyg för att göra det inför henne, det kändes så fel på något sätt att jag skulle sova så nära Eriks mamma.
Hur som helst så kläde jag av mig efter att hon hade släckt lampan, tills jag bara hade mina boxerkalsonger på mig, och lade mig sedan för att sova.

Linda somnade nästan på en gång tror jag, men jag låg vaken en stund.
Jag låg och tänkte på hur nära jag och Linda hade kommit varandra på sista tiden, och på dom känslorna jag hade börjat få för henne, och om hon kände likadant.
Kanske hade hon även känslor för mig ? nu när hon hade separerat med sin man.

Jag vaknade en stund senare av att Linda rörde väldigt mycket på sig. Jag låg med ryggen emot henne då, så såg inte vad hon gjorde, och var fortfarande halv sovande.
Efter en stund kände jag en varm beröring mot min höft.
Det var Lindas hand, som gled ner över min mage, och upp emot min bröstkorg så jag kände hur hela hennes arm höll om mig. Hennes hud var mjuk och varm och jag njöt av hennes beröring.
Jag vände på mig och lade mig på rygg för att möta henne, och upptäckte då att hon låg under samma täcke som jag.
Jag kunde se hennes ansikte lite svagt i det dunkla ljuset. Hon tittade på mig en stund efter att jag hade vänt mig, och böjde sig sedan ner och kysste mig.
Jag låg platt på ryggen, och hon på sidan av mig, jag kände värmen och beröringen ifrån hennes vänster ben som hon nu lade över mitt, hon hade tydligen tagit av sig sina pyjamas byxor.
Jag besvarade hennes kyss, och hon fortsatte att smeka mig över bröstkorgen, ner mot magen och längst resårbandet på kalsongerna, och jag kände hur jag började styvna.
Hon stannade upp i kyssandet och bara kollade på mig en stund, och jag kände nu hur hennes hand gled in under mina kalsonger och började smeka min penis.
Hennes händer var så mjuka att jag bara låg där och njöt av beröringen.

Mjukt och långsamt tog hon tag runt min penis, och drog upp den ur kalsongerna. jag kände hur den reste upp sig efter att den passerat resårbandet. kort därefter så lyfte hon bort täcket som vi hade över oss, och låg nu och kollade rakt på min nu sten hårda penis, samtidigt som hon smekte den med sina fingrar.
Min vänster arm låg klämd mellan hennes kropp och min, så jag började att smeka hennes mage och arbetade mig sakta ner mot hennes lår, och sedan drog jag handen över hennes trosor och fortsatte smeka henne där med pekfingret och långfingret tills jag hittade hennes öppning, och började sen att fingra henne genom trosorna.
När jag gjorde det så stannade hon upp med sitt smekande och lät sitt hand ligga stilla runt min penis en stund. Hon andades långsamt men tungt genom munnen ner mot min hals så jag kände värmen, medans hon lät mig ge henne njutning.

Hon blev våt väldigt fort, och efter ett tag tog hon tag runt min penis igen och drog långsamt tillbaka min förhud, sedan vände hon sig och ladde sig på rygg och förde lång samt in min penis med hennes högra hand smatidigt som hon kollade mig i ögonen och sa
-”Richard har du någonsin knullat en hemmfra förut?”
-”Nej men jag vill gärna knulla en hemmafru”
-”Vad väntar du på då knulla mig” sa hon samtidigt som hon tryckte in min kuk i hennes fitta.
Jag tog båda mina händer och tog tag om hennes lår och pressad in min kuk så lång jag bara kunde.
För att sedan börja jucka intensivt med hela min kropp snabbare och snabbare.

Hon tog båda sin händer runt sina enorma bröst och kramade dom hårt samtdigt som hon började stönna ännu högre en tidigare samtidigt som också hennes andning tilltog.
och jag kunde känna hur musklerna i hennes underliv började stramas åt runt min penis, vilket på skyndade processen ännu mera.
Jag kunde inte hålla tillbaka längre nu, jag slutade andas i några sekunder, och jag kom, det var en helt obeskrivligt skön känsla.
kort där efter stannade hon upp och sjönk ihop lite gran och andades ut. det verkar som att vi kom nästan exakt samtidigt.
Hon satt kvar över mig i den positionen i kanske en halv minut innan hon lade sig ner över mig och placerade sitt huvud mot min bröstkorg.

Vi låg kvar så i flera minuter utan att säga nåt, tills vi slutligen somnade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *