Kuk i rumpan av rektorn

Du vet den härliga känslan i november när du redan gått några månader med regn, dimma, kyla och mera regn, när du bara längtar efter antingen en vinter med fluffig pudersnö eller sommar? Föreställ dig den känslan 200 dagar/år så vet du hur jag känner mig. Och juste, lägg till en engelsk internatskola på det. Jag, Felicia är en typisk Svensk tjej på 17 med föräldrar som fick för sig att det vore en kul grej att bryta allt hemma, flytta utomlands och placera sin dotter på en av Englands alla internat skolor.Lite mer om mig, jag har blont lockigt hår som slutar på mitten av ryggen, gröna ögon, 165cm lång eller kort välj själv, rätt stora fylliga bröst jag är nöjd med och en smal midja tack vare lacrossen vi tränar 4 gånger i veckan.

Trivs väl egentligen rätt bra på skolan men som sagt, det är en engelsk skola och den skiljer sig rätt mycket från den svenska… Skoluniformer, inga mobiler/ipods/mp3, inte springa inne, man måste hålla en viss närvaro annars ringer rektorn föräldrarna och det blir möten och grejer, hårda krav på att hålla betygskvoten, ingen intim kontakt mellan elever och vad ska jag säga håller man sig inte till reglerna blir det mindre kul. I alla fall så har vi lite roliga saker som händer på skolan som till exempel olika baler/fester under året och skolan lägger ner mycket tid på för att göra något verkligen kul av det och näst på tur var The Autumn Ball. Jag och mina tre rumskompisar höll på att göra oss i ordning när en av dem, Clara, fiskar fram en tequila flaska ur garderoben.
– Någon som vill ha lite kul ikväll? Säger hon och skrattar samtidigt som hon plockar fram fyra shot glas och börjar häll upp (surprise surprise, alkohol är strikt förbjudet).
– Är du galen! Tjuter de andra i kör. Vi kommer så bli påkomna!
– Äsch, kom igen det händer ändå aldrig något spännande här, jag är med Clara slänger jag ur mig, fäster sista hårnålen i knuten och går fram och lyfter upp ett glas.
– Skål! Clara och jag drar varsin shot och hon fyller på.
När vi lämnar rummet är vi en aning salongsberusade men det sista har inte hunnit kicka in än. Tre år har jag gått i denna skola, aldrig druckit, aldrig haft sex, aldrig rökt och fy 17 vad spännande det kändes, jag var så himla glad och helt lyrisk när vi kom till aulan. Jag och Clara fnissade som galningar och hon drog in mig på toaletten.
– Shit vad jag är kåt! Slänger Clara ur sig, skulle kunna hångla upp dig snygging säger hon till mig och ler.
– Haha, I bet you would. Skrattar jag och innan jag hinner reagera har hon handen om min nacke och sin tunga i min mun. Jag besvarar hennes kyss och känner mig helt plötsligt varm. Hon drar in mig på en av toaletterna och hon hamnar sittandes, jag står böjd över henne. Kysser hennes hals, ner över nyckelbenet tills jag kommer till klänningens urringning då tittar jag på henne. Hon andas tungt och små dimmig i ögonen. Sakta drar jag ner dragkedjan i sidan och överdelen faller ner och hennes bröst blottas. Små och söta med stenhårda bröstvårtor. Sakta kysser jag hennes högra bröst och låter min tunga spela, min hand har letat sig in under allt tyg i hennes klänning och hittat trosorna, hon är våt igenom och sakta drar jag med fingrarna över tyger. Hon stönar. Jag glider in med fingrarna under och försiktigt låter jag två fingrar glida in i henne. Hon är trång, varm och vår. Hennes muskler krampar runt fingrarna och jag börjar röra dem in och ut. Hon stönar högre och får bita sig i handen för att vara någorlunda tyst. Jag slutar bearbeta hennes bröst och lyfter kjolen över huvudet, hon lättar rumpan lite och jag drar av henne trosorna. Jag fortsätter arbeta hennes fitta och låter min tunga smeka hennes klitta, nafsar lite lätt och hon kramar ännu hårdare om mina fingrar. Efter ett tag känner jag hur hon spänner sig och kommer. Jag drar ut mina fingrar och tittar upp under hennes kjol och hon skrattar.
– Hjälp vad skönt, säger hon. Jag vet inte vad som flög i mig men jag ångar det inte. Du är ju för djävla sexig vet du vet?
– Haha, du är inte så dum du heller! Ler jag lite generat.
– Din tur! Säger hon och böjer sig fram och kysser mig. Jag ställer mig upp, utan en tanke på att någon kan ha hört oss. Vi börjar hångla och hon lägger handen på mitt bröst och kramar det lätt .
– Ursäkta? Går det bra för er?
Vi hoppar till, fan. Jag gläntar lite på dörren och tittar in rektorns ögon. Fan.
– Ehm hej Sir vi behövde bara en… paus från… allt ett lite tag… Får jag fram medans Clara drar upp dragkedjan och rättar till sitt hår.
– Jag förstår, säger han och tittar med en konstig blick på mig. Har inte den… pausen varit tillräckligt lång nu?
– Nee asså det vet man… eller jo klart Sir vi ska gå ut och dansa nu. Jag ramlar ut ur båset, Clara efter mig. Känner helt plötsligt att alkoholen fått sitt grepp om mig och jag känner att jag helt tappar balansen. Dunsar ner på golvet framför rektorn som nu har fyra huvuden. Clara är dock snabbt med på noterna och hjälper mig upp lika så rektorn som inte ser det minsta road ut.
– Hehe hoppsan blodtrycksfall, säger hon sen skyndar hon ut med mig och vi dunsar ner på varsin stol. Vi tittar på varandra sen skrattar vi, resten av kvällen dansade vi tills Clara började må illa då går vi upp till vårt rum. Hon spenderade resten av natten på toaletten och jag däckade så fort jag lägger mig i sängen.
– Ni är galna!
Mitt huvud dunkar, min mun smakar unket och jag mår illa.
– Hur mycket drack ni igår och vad 17 gjorde ni? Strunt samma, rektorn vill i all fall se er på sitt rum efter lunch, ni är så körda.
Jag orkar inte höra det just nu, vill inte ens tänka på det. Drar täcket över huvudet och försöker komma ihåg vad som hände igår. Så blir jag klarvaken. Clara. Ställer mig upp och stapplar in till toaletten, hon ligger på golvet och sover som en skjuten. Tittar på toaletten hon misshandlat sen möter jag mig själv i spegeln, ingen vacker syn alls. Jag får Clara till något halvmedvetande tillstånd och hjälper henne till sängen. 10 är klockan, tre timmar tills jag ska vara på rektorns kontor . Helvete. Börjar städa upp i badrummet sen hoppar jag i duschen. När jag är klar väcker jag Clara och hon bara kollar på mig när jag berättar läget. Sen gör hon någon zombie walk till duschen, prick 13 sitter vi i alla fall utan för hans kontor tysta. Dörren öppnas och han ber Clara komma in. 10 minuter senare öppnas dörren på nytt, han släpper ut Clara från sitt näste och ber mig komma in. Clara mimar till mig att det var okej. Okej? Vad är okej?
– Så, varse god och sitt säger han och står kvar bakom mig. Det verkar som det blev lite mycket igår, lite mycket av det roliga eller vad säger du Felicia? Håller du inte med?
Jag sitter tyst för jag vet att han inte är klar.
– Sa till Clara att ert uppförande igår var en aning respektlöst, hon får ett samtal hem och kvarsittning, inget mer med det.
Jag pustar ut lite men jag vet att jag inte kommer komma undan så lätt, har redan ett samtal hem sen tidigare. Helt plötslig känner jag hans andedräkt i min nacke och hans händer på mina axlar.
– Hur var det Felicia? Viskar han. Jag kunde höra hur Clara stönade inne på toaletten, synd att jag behövde avbryta er lilla akt.
Jag sitter chockad och stel på stolen. Han vet. Helvete, han stod där och lyssnade. Jag ville bara sjunka genom golvet djupt, djupt ner i marken.
Det är inget att skämmas för, sen kan jag bara föreställa mig frustrationen över att ha blivit avbrutna så. Som jag observerade hann du aldrig få något, har jag fel? Hur frustrerande det måste vara, att bli så kåt, ge så mycket och själv gå därifrån tomhänt.
Jag hade aldrig hunnit tänka på det så, hade varit onykter tills jag stupade i säng men visst hade jag varit kåt, något så fruktansvärt och nu när han påminde mig kom alla känslor tillbaka. Han släppte mina axlar och satte sig på kanten till skrivbordet och tittade ner på mig. Jag tittade upp och mötte hans blick. Han var rätt snygg vår rektor, vi tjejer brukade driva om det men ärligt talat så såg han riktigt bra ut. Han var lång, 190 kanske, mörkblond, gråblå ögon, alltid kostym men en gång på en lacrosse tävling hade han haft piké och man hade kunnat se att han var rätt vältränad ryktet hade gått att han spelade fotboll på elit nivå när han var yngre men tvärvände i karriären efter en skada. Att han satt här och kollade ner på mig med en blick jag inte kunde tyda gjorde inte saken bättre och att han hört och visste vad som hänt, gjorde läget bara mycket värre.
– Så Felicia, hur ska vi lösa detta tycker du?
– Ehm, jag vet inte Sir jag är hemskt ledsen för mitt uppförande.
– Nej det är du inte men vi måste komma på något och vad jag minns så har jag redan behövt ringa dina föräldrar förut?
Jag visste inte vad jag skulle säga, kunde inte tänka ordentligt. Han hade triggat igång mig, jag var våt det kände jag. Helvete. Han var så snygg, jag kunde känna min puls i hela kroppen. Han ställde sig upp och gick bakom mig igen. Böjde sig fram så hans läppar nuddade mitt öra, lade händerna på mina axlar och bara andades. Jag rös i hela kroppen, ville bara att han skulle göra något med mig. Vill bara skrika ta mig. Han lät sina händer falla ner över mina armar till midjan, där höll han stadigt kvar ena handen och med den andra gick han upp till mitt bröst. Han lyckades smidigt få upp knapparna i min blus med en hand och tittade ner i min klyfta och såg att mina bröstvårtor var hårda genom bhn. Han släppte mig, snurrade runt stolen, tog tag i min midja och lyfte upp mig på skrivbordet. Han var i alla fall 10 år äldre än mig, minst men det struntade jag i jag var helt dimmig i blicken. Men hjälp vad fel jag visste att det var. Borde jag säga nej?
– Det kanske inte… jag vill inte eller jag… Fick jag ur mig innan han lade två fingrar under min haka och lyfte upp mitt huvud.
– Så du vill inte? Har jag uppfattat det rätt? Du tycker att ditt beteende, att dricka och ha sex inne på skoltoaletterna är acceptabelt?
– Ne-nej… jag bara… straffa mig viskade jag fram och slog ner blicken.
Han var inte sen att reagera på vad jag sagt och han greppade mitt hår och drog mitt huvud bakåt. Tittade på mig och bara log.
– Så ska det låta, nu börjar vi komma någonvart.
Sen tog han tag i min blus och slet upp den så de sista knapparna for, hårt började han massera mitt ena bröst sen drog han bryskt ner mig från skrivbordet till golvet så jag hamnade på knä fortfarande med handen i mitt hår.
– Var nu en duktigt flicka och knäpp upp mina byxor, jag tror resten är rätt klart för dig eller?
Jag försökte nicka men han höll ett fast grepp om mitt huvud. Jag började knäppa upp hans byxor, kunde inte se något då han höll mitt huvud bakåt och inte släppte mig med blicken men jag kunde känna att han var hård och jag blev bara kåtare och kåtare. När hans byxor och kalsonger föll ner till marken tog han med sin fria hand tag om sin penis, drog några runk tag sen förde han mitt huvud mot sig och hans ollon rörde mina läppar. Det var lite glansigt, jag slickade mig om munnen och gapade så började han munknulla mig, först sakta sen ökade han takten. Jag kväljde och fick andas genom näsan men även det blev svårt, jag tog spjäll mot hans höfter och försökte själv styra takten men han var alldeles för stark för att jag skulle ha en chans. Efter ett tag blev det lite lättare, han ökade takten lite till sen drog han sig ur och la hela sin sats över mitt ansikte och brösten. Han släppte taget om mitt hår.
– Ställ dig upp med händerna mot skrivbordskanten och ryggen mot mig.
Jag var som i trans, min kropp skrek efter honom och jag gjorde som han sa men jag kände mig billig. Han sperma rann ner mellan brösten och lite i ansiktet hade börjat stelna men när jag försökte ta bort det hög han tag i min hand, hårt och vred den lätt bakom ryggen på mig.
– Tänk inte ens tanken, nu ser du lika billig ut som du är viskade han i mitt öra. Och vad du än gör, låt inte händerna lämna skrivbordet och var tyst. Sen drog han ner min kjol och mina trosor.
Jag nickade, nervös men så hungrig efter hans beröring. Han tog en linjal från skrivbordet och ställde sig bredvid mig. Med ena handen höll han fast min käke, böjde sig ner och la näsan i mitt hår, jag slappnade av, en bråkdel senare ville jag bara skrika. Linjalen träffade mig över rumpan. Han fortsatte igen och igen och igen men jag bet ihop käken och höll tyst. Säkert ett dussin slag senare slutade han, la ifrån sig linjalen vred mitt huvud åt sidan och tittade på mig så kysste han hungrigt. Han gick och ställde sig bakom mig, jag måste varit knallröd, det ömmade när han la händerna på min rumpa och särade på mina skinkor. Så spottade han, jag kände hur det rann ner mellan, över fittan och sen ner på benet. Han spottade igen sen tog han tummen och började massera först över mitt analhål, jag rörde lite på höfterna åt sidan, visste inte riktigt om jag kände mig bekväm med det, då daskade han till mig på rumpan. Han fortsatte sen med två fingrar ner över fittan och fram till min klitta. Mina ben började darra och jag stönade. Då slog han till mig igen. Han bearbetade min fitta ett tag sen slutade han. Varför slutade han? Då kände jag hans ollon mot min öppning, han gned runt det lite i saliven och mina safter sen utan förvarning tryckte han in hela sin lem på samma gång och jag skrek. Han la handen för min mun och drog mitt huvud bakåt. Sen började han knulla mig, hårt och djupt tog han mig först långsamt sen snabbare och snabbare. Jag skrek i hans hand kunde inte hjälpa det så kände jag hur hela kroppen spände sig, varje muskel fylldes med mjölksyra och jag orkade inte hålla mig själv uppe. Han höll fortfarande handen över min mun, den andra låg över mitt venusben och upp på magen vilket gjorde att jag kände varje stöt ännu mer. Han hade själv svårt att vara tyst. En sista stöt i mig, sen drog han sig ur samtidigt som jag kom igen och han la sin sats över min rumpa och rygg. Han släppte taget om mig och jag sjönk ihop över skrivbordet. Någon hög med papper ramlade ner på golvet. Jag hörde hur han gick in i badrummet och tvättade av sig lite. Jag började också försöka göra mig i ordning. När han fått på sig kläderna hade jag precis nåt badrummet.
– Jag vill se dig och Clara på mitt kontor varje onsdag klockan 17 framöver är det förstått? Så ska jag tänka på gårdagen och se hur vi gör med dom där samtalen hem och sänkta betyg, okej? Dörren låser sig av sig själv när du går, jag har ett möte jag måste hinna till. Onsdag, klockan 17 okej?
Jag bara nickade till svar sen var han borta. Jag sjönk ner på golvet. Vad 17 skulle jag säga till Clara? Vad skulle hända på onsdag? Herre gud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *