Kåta tjejer i Vera Cruz

Jag hade varit till sjöss i tre månader när jag följde med en matros och en motorman på bordell för första gången. Det var i Vera Cruz, Mexiko. Med sjutton år på nacken, stadigt sällskap i Sverige som enda riktiga sexualupplevelse, blev jag visad till ett rum som dominerades av en enorm säng. Hjärtat dunkade av nervositeten och slog en volt när Heloise och Sade kom. De presenterade sig på engelska, med en kraftig latinamerikansk brytning. Heloise var mulatt och runt de trettio. Sade inte mer än tjugo, gissade jag, och troligen mexikanska.

Heloise kysste mig hastigt och lossade skärpet på sin vita, kort kimono. Öppnade flikarna och blottade de sexigaste bröst jag sett. Hon knäppte upp min kaki-skjorta och rörde smeksamt mina bröstvårtor. Sade stod bakom mig. Långsamt knäppte hon upp gylfen och drog av mig byxorna. Kalsongerna gick samma väg. Kuken sprätte fram, blank och hård. Hon slöt en varm mjuk hand runt pungen och kramade lätt.

Som sjuttonåring är man alltid kåt och beröringen fick mig att stöna högt. Heloise tog med tummen och pekfingret runt ollonet som vibrerade av brunst. Smekte över sin glatta mage med kuken och log mot mig. Ivrigt smekte jag hennes spända bröst och rullade de stora hårda vårtorna mellan fingrarna. Så släppte hon sitt sköna grepp. Vände sig om och böjde sig fram över en stol och särade benen. Trosorna på den läckra stjärten delade sig i grenen. Blygdläpparna sprang fram och glipade, den rosa slidmynningen öppnade sig framför mig. Berusad av kåthet och Sades masserande hand gjorde mig djärv.

Jag tog ett steg fram. Riktade in kuken och omslöts av den fuktiga värmen. När hon kände att jag var rätt, vickade hon på stjärten och jag sjönk in i den ljuvligt varma och hala slidan. Sakta började hon knulla mig med rullande höfter och rytmiskt kramande muskler. Sades flinka fingrar gick på upptäcktsfärd. Från min spermatunga pung, till kuken och fann till sist mitt anus. När jag kände fingret pressas mot hålet stelnade jag till. Genast försvann hon och istället kände jag hennes tungspets ge mig nya sensationer och sakta slappnade jag av. Vilken upplevelse, vilken njutning, när Heloises fitta kramade min blodfyllda lem och Sades tunga sakta slickade mig i stjärten.

Hastigt närmade jag mig en oundviklig orgasm. Heloise märkte det på mina allt häftigare rörelser och drog sig undan. Med pulsen dunkande i tinningen och en kuk som glödde av kåthet lade de mig ner i sängen.

Sade klädde hastigt av sig. Jag flämtade till när jag såg henne naken. De små, små brösten, till hälften dolda av hennes långa svarta hår. De mörkbruna vårtgårdarna och de spetsigt styva vårtorna. Det rakade skötet, den oerhört slanka midjan och de härligt smidiga höfterna. Jag smekte brösten, magen och de nakna eggande skötet. Kände de hala läpparna under fingrarna och den härligt våta grottan.

Heloise runkade sakta och kysste ollonet. Med ryggen mot mig, det härligt långa håret böljande, gränslade Sade mig. Mycket långsamt pressade hon sig mot min värkande påle, som Heloise hjälpte rätt. När ollonet sakta sjönk in stannade hon upp lite och kramade mig skönt med slidmusklerna.

Heloise satte sig vid mitt ansikte och hennes fitta tog emot min ivriga tunga. Samtidigt sjönk jag djupt in i Sades trånga grotta.

I en jämn gungande takt började hon rida. Varje gång jag trängde in till roten gned hon varligt min pung mot sina våta hala blygdläppar. Heloise smekte mina bröstvårtor och masserade min mage och trängde in ett finger bredvid kuken. Mina händer fladdrade som lärkvingar, från den kåtdoftande fittan vid munnen till Heloises gungande bröst. När Sade böjde sig fram och slickade mina knän och Heloise började fingra på sina uppsvällda fittläppar steg spermatrycket i kuken. Med ett vrål av brunst och extas spottade jag fram min varma säd. Begravde ansiktet och tungan i den rinnande fittan och pressade mig hårt in i den kramande sugande slidan som sakta masserade och mjölkade mig och förlängde min orgasm i det oändliga…. När hon slutligen drog sig undan och Heloise slickat mig ren från sperma och sekret kände jag mig som en geleklump.

Medan jag hämtade andan satte sig Heloise över Sades putande mun och vispande tunga. Dök in mellan de vitt utspärrade benen. Återigen fick jag hennes läckra bak i blickfånget. Krafterna återvände snabbt när jag såg och hörde hur flickorna slickade varandra. Kuken stod bergfast igen. Jag föll på knä bakom Heloise och trevade efter fittan. Heloise viskade lågt på spanska. Sade tog min dunkande lem och styrde mig mot Heloises anus. Vätte ollon och stjärthål med saliv och hjälpte mig rätt. Förhuden stramade härligt när jag försiktigt vidgade det trånga hålet. Slutmuskeln knep åt runt ollonet. Jag stannade upp och njöt av denna nya knullsensation innan jag trängde in i botten. När Sade sedan vidgade sin blygd och omslöt pungen med läpparna skalv jag i hela kroppen. Heloise knullade med små, nästan omärkliga rörelser. Sade gnuggade blygdläpparna runt pungen och slickade mig hela tiden i stjärten. Det började som en okontrollerad rörelse i höfterna. Fortsatte med sammandragningar i ljumskarna. Allt hastigare började jag pumpa ut och in i den kramande stjärten. Sade masserade pungkulorna och slickade kuken varje gång jag kom ut ur den mörka grottan.

När utlösningen snabbt närmade sig igen stelnade jag till. Heloise drog sig undan och Sade sög kuken hårt in i munnen och tog emot min störtflod av sperma. Med läpparna stramande strax under ollonet sög hon i sig min varma säd och med flinka fingrar runkade och sög hon fram extasens sista droppar När hon sedan kysste mig och jag kände smaken av min egen sperma visste jag att natten ännu inte var slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *