Rövknullad I Simhallen

Jag hade tagit cykeln till simhallen för att simma och basta. Det var ganska sent på kvällen sommaren hade börjat blivit till höst. Jag bytte om och lade in min kläder i skåpet i omklädnings rummet. Jag simmade några längder och gick in för att duscha samt basta. Jag tog av mig badbyxorna och efter en snabb dusch väntade den varma, sköna bastun. Innan den låg ett avslappningsrum med ett par trädgårdsstolar i plast och vilstolar i trä. I en av stolarna halvlåg en gubbe med en handduk över sina nedre regioner och slappade. När jag gick förbi tittade han upp mot mig en kort sekund och blinkade plötsligt med ena ögat. Jag visste inte vad han menade med det men jag nickade åt honom och mumlande ett kort hej för att sedan gå in och satte mig i den varma bastun.

När jag suttit i en stund i den sköna värmen såg jag genom rutan, till min förvåning, att gubben hade sin ena hand innanför handduken. Den höjde och sänkte sig sakta. Vafan, satt han och runkade?! På allmän plats?!
När jag hämtat mig, tittade jag på handduken och sen på gubben. Han såg tillbaka med en kåt blick. Sen drog han sakta av sig handduken och visade sin stora ståkuk. Han såg på mig, sen på sin stake och tillbaka på mig. Han blinkade med ögat igen. Det var ganska uppenbart vad han ville. Han var ute efter lite skoj.

Jag var inte främmande för denna typ av inviter. Därför behövde jag inte tänka länge innan jag beslutade mig för att ge gubben vad han troligen behövde, en villig mun och en trång stjärt. Jag reste mig upp och gick ut till den väntande gubben. Jag satte mig i vilstolen bredvid och frågade hur läget var.
– Jodå, kåt som fan, sa han och flinade.
Jag sa att det kunde jag aldrig ha gissat och log. Han skrattade till och tog tag om sin hårda balle.
– Tja, än kan gubben, sa han med en finurlig blick riktad mot mig.
– Ja, jag ser det, sa jag och fortsatte, men vi får väl se om det stämmer också.
Jag reste mig upp och gick ner på knä framför hans ståtliga kuk.
– Nu ska den allt få visa vad den går för, sa jag till gubben och smekte hans stolthet.

Ett par droppar försats glänste inbjudande längst uppe på toppen så jag böjde mig, sträckte fram tungspetsen och lapade upp vätskan. Det smakade, som vanligt, inte så mycket men det gjorde mig alltid kåt att smaka på en annan mans safter. Jag började slicka hans stora ollon. Han slöt ögonen och började andas tungt. Jag fortsatte att föra min tunga ner för hans blodsprängda skaft, ända ner till den rakade pungen. Jag slickade och sög på hans kulor en stund samtidigt som jag sakta runkade kuken. Gubben stönade högt.

Jag slickade mig upp längs kukskaftet och kom till toppen. Nu ville jag smaka hela den härliga bamseballen. Jag började sakta svälja ollonet och fortsatte en bit ner. När jag skulle upp igen kände jag gubbens händer på mitt huvud som tryckte min mun längre och längre ner. Han ”tvingade” mig att svälja hela kuken, ända ner till pungen. Han stönade till och blev helt vild. Han tog tag i mitt hår med ena handen och med den andra greppade han om min haka. Sen började gubben munknulla mig ordentligt. In och ut for kuken med långa tag, ända ner i min hals.
– Herre jävlar, vad du kan suga kuk, sa han med ansträngd röst.
Han släppte taget om hakan och gav mig en klatsch på stjärten.
– Mm, stönade jag gillande medan jag fortsatte suga.
Han gav mig några klatschar till och sa till mig att vända röven mot honom. Jag gjorde som han sa. Han körde först in ett finger i mitt stjärthål och sedan två. Till slut hade han nästan hela sin hand i min röv samtidigt som jag svalde jättekuk.

Gubben drog ut handen ur min röv och klatschade till mig igen på rumpan.
– Nä, sa han, nu är det dags att du blir ordentligt rövknullad av en gubbkuk, som en duktig liten slampa.
Jag slutade suga och tittade på honom. Hans ”dirty talk” hetsade mig.
– Äntligen, sa jag och log.
Han fällde ner vilstolen hela vägen så att han låg ner. Jag grenslade honom och tog ett stadigt tag om hans stake. När hans stora ollon nosade på mitt hål tryckte jag sakta in det i min röv. Jag fortsatte pressa stjärten neråt så jag fick hela den tjocka kuken i mig. Där pausade jag en sekund och tittade på gubben. Han låg med slutna ögon.
– Oh, du är en trång liten slyna, sa han.
Jag drog ut hela kuken ur stjärten och trädde långsamt in den direkt. Sen började jag rida honom med långa, sugande tag med hans händer på mina höfter.

Efter ett tag kände jag ett trängande behov av att smaka rövsaft. Jag slutade rida och klev av den stora staken. Gubben frågade vad jag gjorde. Jag sa ingenting utan ställde mig på knä, bredvid stolen, och log mot honom. Sen tog jag hans stjärtsaftindränkta kuk i munnen.
– Jävlar, vilken härlig liten hora du är, sa han och stönade högt samtidigt som han smiskade mina skinkor.

Plötsligt öppnades dörren. Jag slutade suga och vände mig om men gubben satte sig inte ens upp. In kom de två gubbarna som simmat samtidigt som mig. De hade handdukarna runt axlarna och varsin rejäl ståkuk.
– Det där ser skönt ut, Bertil, sa den ena.
– Det kan du lita på, sa ”min” gubbe belåtet, som tydligen hette Bertil och kände nykomlingarna.
– Den här slynan kan sin sak, fortsatte han.
Gubbarna tittade på mig med lystna blickar. De sa att de hade stått och tittat på oss en bra stund, genom fönstret.
– Vi kanske får vara med på ett hörn? frågade den andra gubben, inte helt otippat.
– Så klart, sa Bertil, ju fler, desto bättre.
Jaha, tänkte jag, här har man inget säga till om men det gjorde, så klart, inget. Jag var ju faktiskt en anal hora, det kunde ju inte förnekas och tanken att få två kukar till att leka med tände mig enormt.
De två gubbarna, som presenterade sig som Stig och Ove, kom fram till oss. Stigs kuk var normallång men den tjockaste jag någonsin sett. Oves dolme var längre men inte fullt så kraftig.
– Nu knullar vi horan ordentligt, sa Bertil.

Eftersom jag redan stod på knä så fick jag order att fortsätta suga Bertils jätteballe. Ove sa till mig att svanka så han skulle kunna rövknulla mig. Stig gick runt på andra sidan vilstolen och ställde sig så jag kunde runka honom. Sen körde de igång.
Jösses, vad skönt det var. En kuk långt ner i halsen, en långt in i stjärten och en som jag runkade. Stig tog tag i mitt hår och drog upp mig från Bertils stake.
– Här, sa han och körde in sin tjocka kuk i min mun.
Det var knappt jag fick plats med den. Jag gjorde mitt bästa och fick till slut ner hela i halsen. Stig stönade högt. Medan jag turades om att suga Bertils och Stigs kukar skötte sig Ove fint och knullade min stjärt med långa, sköna tag. Stig ville också prova mitt trånga rövhål så de bytte plats efter ett tag. Ove blev omgående avsugen eftersom jag, som vanligt, ville smaka stjärtsaft. De två nya gubbarna blev tydligen fascinerade av detta för de bytte plats hela tiden. De ville att jag skulle suga deras rövknullade kukar om och om igen. Det hade jag inga problem med.
Bertil ville köra in sin jättekuk i min stjärt igen, så han föreslog en ny ställning. Jag fick ställa mig på knä i en av plaststolarna, med röven i vädret, och luta mig fram. Sedan gick gubbarna runt stolen och knullade antingen min stjärt eller mun. Den som, för tillfället, inte hade något hål att stoppa sin kuk i, stod och runkade eller fick mig att göra det. Det kändes som en kinky variant av rundpingis. Jag hade det hur bra som helst. De gjorde allt jobb och jag fick så mycket kuk jag ville ha och lite till.

En efter en slutade de att knulla min stjärt och ställde sig alla framför mitt ansikte och antingen runkade eller munknullade mig. Gubbarna hade tajmat så att de skulle komma samtidigt. Det var tydligt att de ville spruta min mun full av sperma. Jag kom att tänkta på en film, som jag nyligen sett och som gjort mig jävligt kåt. En tjej satt på golvet och tittade upp i taket. Killarna kom sen bakifrån och sprutade hennes ansikte full med sperma. Jag kände att jag måste testa detta så jag klev ner från stolen. Jag satte mig, precis som bruden på filmen, på en handduk på golvet med huvudet lutat bakåt.
– Okej, spruta nu då, era horbockar vilket hetsade gubbarna som runkade fortare.

Först kom Ove bakifrån, sa ”gapa stort, slyna” och daskade sin kuk i min panna. Jag lydde villigt och fick ta emot hans jätteladdning som mest hamnade utanför munnen. Bertil och Stig kom strax efter och hela mitt ansikte badade i sperma. Jag svalde allt vad jag kunde.
Gubbarna stod runt mig och det var kukar överallt. De turades om att köra in sina kletiga stakar i min mun. När jag slickat dem rena tog Bertil sin jätteballe och smetade in den igen med sperma från ansiktet så jag skulle få i mig all säd. Jag tackade och tog emot.

Vi vilade en liten stund och gick ut till duscharna för att skölja av oss. Ove, som stod närmast mig, började kolla in mig när jag tvättade stjärten. Jag såg det och tänkte att jag skulle retas lite med honom så jag svankade extra mycket ”för att komma åt”. Hans kuk började sakta resa sig igen. Han kom fram till mig, smiskade till min ena skinka och sa att han behövde mer av mitt trånga stjärthål. Jag vände mig om och spelade förvånad.
– Jaså, har du inte fått nog av din lilla slyna? sa jag och log lite retsamt.
Han såg på mig med ett snett leende och svarade:
– Du är allt en fräck liten hynda, du.
Sen tog han tag i mitt hår, drog ner mig på knä och började munknulla mig ganska hårt. Jag svalde hans kuk med lätthet, så uppvärmd som jag var.
När Ove tyckte att jag sugit nog och hans härliga stake var styv igen sa han till mig att ställa mig upp vilket jag gjorde. Jag vände mig om, svankade duktigt och lutade mig mot väggen. Han började med att trycka in sitt stora ollon in i mitt stjärthål och sedan dra ut det igen, allt för att reta mig. Detta fortsatte en stund och varje gång han drog ollonet ur mitt anushål hörde jag hur det smaskade. Det ljudet tände mig något vansinnigt. Jag blev störtkåt! Jag vände på huvudet och tittade på Ove.
– Snälla, kör in din jättekuk hela vägen upp i min trånga stjärt, sa jag bedjande.
Ove reagerade genom att ta tag i mina höfter och trycka in sin stora knullpåk långt upp i röven. Han knullade mig med långa, sköna tag samtidigt som han stönade.
– Mm, du är en trång, liten hora, du, sa han ansträngt.
Han stod och pumpade mig full med kuk när han plötsligt skrek till. Han tömde en stor laddning kletig sperma i min stjärt. Äntligen fick jag säd i min röv. När kuken gled ur min röv vände jag mig om och sa med ett lyckligt leende.
– Gud, vad skönt, du kan verkligen knulla en slyna som mig, sa jag.
Han tittade på mig och svarade:
– Visst, men du är inte färdig än, och fortsatte, ner på knä och slicka kuken ren och fin!
Han behövde inte be mig två gånger. Jag ställde mig genast på knä och smaskade i mig den härliga blandningen av sperma och rövsaft. Underbart!

Under tiden hade de andra gubbarna vaknat till liv. De hade kollat på när Ove knullat mig och blivit kåta igen. De kom fram till oss med styva kukar och sa att nu var det deras tur. Igen. De tog med mig in i avslappningsrummet där Bertil, än en gång, la sig ner på en av vilstolarna. Jag gränslade honom och kände, återigen, hans megaollon mot mitt stjärthål, som inte längre var så trångt. Hans falukorv till kuk gled hela vägen in i min röv hur lätt som helst. Jag hade ju kvar Oves säd som glidmedel. Stig stod bakom mig och runkade sakta sin tjocka balle.
– Nu ska vi se om den här slynan klarar två kukar i sitt trånga rövhål, Bertil, sa han. Han väntade inte på något svar utan gick fram till mig och sa till mig att svanka ordentligt. Sen kände jag hur hans kuk började kämpa sig in i min redan överfulla röv. Till slut fick han in den och mina bägge stjärtknullande gentlemän satte igång att dubbelknulla mig ordentligt. Jag fick ta emot mycket kuk, vilket var härligt, men ett hål var ju ledigt. Jag behövde inte fundera länge på det för snart kom Ove in och fyllde min mun med sin halvstyva stake.

Jag hade alltså tre kukar i mig samtidigt. Herre Gud, vad skönt! Gubbarna som knullade min stjärt började stöna högre och högre. De var på väg att komma. Till slut sprutade de min röv till bredden full med säd. De slutade inte knulla mig med en gång och jag kände att det riktigt forsade sperma längs mina lår. Stig drog ur sin tjockkorv, jag slutade suga och sa till Ove att vänta lite. Jag klev av Bertils stora knullpåk och ställde mig på knä bredvid stolen. Jag var ju tvungen att göra rätt för mig. Jag smaskade gladeligen i mig den goda sörjan, som det anstår en skamlös analhora, från deras kukar. Bertil samlade dessutom upp sperman som rann längs låren och lät mig slicka av hans hand.

Medan detta pågick hade Ove tydligen blivit ordentligt kåt. Han gick runt och ställde sig bakom mig med sin ståtliga balle i vädret. Han smiskade mina skinkor röda medan han sa till de andra:
– Den här slynan kan tydligen aldrig få för mycket kuk i sig. Så rätt han hade!
Han klättrade upp på mina höfter och körde brutalt in kuken i botten. Vid det här laget var jag så uttänjd så det kändes knappt. Det hindrade dock inte Ove. Det fanns fortfarande så mycket sperma kvar i röven att det formligen skvätte säd om oss när han pumpade min stjärt full med kuk.
Han drog plötsligt ut den och satte sig i en av plaststolarna. Han sa till mig att komma och rida. Jag gick fram till honom, vände mig om och skulle precis göra som han beordrat.
– Vänta lite, du måste väl suga av kuken först? hörde jag honom säga.
Jag vände mig om, tittade på honom leende.
– Det är klart, så dum jag är, svarade jag.
Jag gick ner på knä och började ta för mig av godsaken mellan hans ben. Jag slickade girigt upp det kletiga som fanns på hans ollon. Jag fortsatte lapa i mig sörjan längs hans tjocka skaft, ner till pungen som, jag märkte till min glädje, var rakad. Den var också klibbig av knullsås så jag slurpade belåtet i mig det sista. Trodde jag!
För då gjorde Ove något oväntat. Han lyfte upp i sina ben i vädret och blottade sitt rövhål. Jag såg att ett par droppar hade letat sig dit.
– Det ska vara rent överallt, sa han barskt.
Det hade han ju rätt i så jag började slicka hans stjärthål fritt från sperman medan jag sakta runkade hans stora kuk. Jag vispade runt med tungan runt hålet och prövade också att trycka in den en bit. Han började stöna så jag blev djärvare och körde in ett finger i hans tajta rövhål. Han stönade ännu högre. Jag fingerpullade honom ett tag medan jag slickade och sög på hans kulpåse. Det började rycka i hans pung och kuk så jag slutade tvärt. Han lät nästan arg när han sa:
– Va fan, sluta inte, fortsätt suga, din jävla slyna.
Jag reste mig upp med en oskyldig min.
– Men jag ska ju rida din härliga kuk, sa jag.
Han lugnade ner sig och såg på mig.
– Ja, just det, ja, sa han.
– Okey, upp och hoppa då, ditt kåta luder, fortsatte han.
Den förnedring som gubbarna utsatte mig för var oerhört upphetsande. Jag ville verkligen att de skulle utnyttja mig på alla sätt och behandla mig som deras villiga hora. Kåtheten bubblade inom mig.

Jag vände mig om och satte mig ner över hans blodsprängda ollon. Jag ville ge tillbaka med samma mynt sedan tidigare så jag tryckte bara in toppen i min röv. Jag red hans ollon upp och ner några gånger och hörde det där härliga smaskande ljudet igen. Ove blev nog frustrerad för han tog tag i mina höfter.
– Du, din lilla retsticka, sa han.
Han tryckte in hela sin stora kuk i min stjärt med ett kraftigt ryck och lyfte upp mig. Jag satte mina fötter på hans lår och lutade mig bakåt med händerna på hans bröst. På det sättet särades mina skinkor så mycket det gick och hans kuk kom längre in i röven än någonsin tidigare. Han grabbade tag om min stjärt och hjälpte till att lyfta mig upp och ner i ett rasande tempo. Jag fick en ordentlig ritt.
Han stönade högre och högre och jag förstod att han var på väg att komma. Han stötte kraftigt in sin stake i mig och skrek rakt ut när han exploderade. Jag kände min röv, än en gång, fyllas med varm, härlig knullsås. Jag satt kvar en stund och njöt. När hans slaknande kuk gled ur min bak gjorde jag som vanligt. Jag satte mig ner och slickade av all härlig sperma från hans sköna lem. Jag glömde, naturligtvis, inte att göra pungen ren och fin.

– Ja, jävlar vad skönt, sa Ove med en suck.
– Du är nog den bästa lilla horan jag någonsin haft nöjet att knulla, fortsatte han.
De andra gubbarna, som hade suttit och sett på, höll med. Jag tittade på dem och kunde konstatera av vi alla var rätt så utpumpade. Den enda som visade tecken på att fortfarande vilja fortsätta var Bertil. Hans mega balle var halvstyv jämfört med de andras.
De gick för att duscha men han satt kvar. Han såg lite finurlig ut så jag frågade om han ville något speciellt.
– Ja, jag har alltid velat pröva en grej, sa han.
– Jaha, vadå? frågade jag.
Bertil förklarade att han en gång sett en porrfilm där en tjej hade lagt sig på rygg i en säng, med huvudet utanför. Två killar hade sedan turats om att munknulla henne rejält. Han sa att han blivit så jävla kåt av den scenen.
Jag behövde inte höra mer utan reste mig upp, gick fram till en av vilstolarna och la mig precis som han beskrivit, med huvudet neråtböjt.

Han ställde sig framför mitt ansikte och tog tag i mitt huvud. Jag öppnade munnen på vid gavel och han tryckte sakta in sin styva hästkuk så långt det gick. Sen drog han, lika långsamt, ut den igen. När jag låg på detta sätt kände jag att det faktiskt var lättare att ta emot en så stor kuk som Bertils. Det var öppet hela vägen. Jag tänkte att det måste jag komma ihåg i fall jag sprang på flera sådana här jättekukar. Sen började han munknulla mig med långsamma tag. Varje gång han drog ut sin jättelem ur munnen spottade jag ut saliv så det rann nerför mitt ansikte. Han tittade ner på mig och stönade.
– Oh ja, precis så, väste han fram.
Hans andhämtning ökade. Det verkade som att jag uppfyllde hans fantasi perfekt.
Efter ett tag kände jag de välbekanta ryckningarna i hans pung. Han var på gång att krevera igen. Jag tog tag i hans skinkor, pressade in kuken till max och höll kvar den extra länge. Han skrek till och drog snabbt ut sin tjurballe för att kunna spruta mitt ansikte med sin delikata säd. Jag fick, på nytt, ta emot en härlig laddning. Som avslutning lät han mig slicka den underbara köttflöjten ren från kuksås.
– Gode gud, vad skönt, sa han.
Jag slickade mig om munnen och svarade:
– Mm, det gjorde du bra”.

Han hjälpte mig upp och vi gick ut till duscharna för att skölja av oss. De andra gubbarna, som var klara, satt på en bänk och vilade.
– Jaså, du gav det lilla ludret en omgång till? frågade Ove.
– Ja jävlar, sa Bertil och förklarade vad som hänt.
Under tiden tvättade jag av mig och när jag kom till stjärten kände jag att jag verkligen hade blivit grundligt påsatt av dessa herrar. Mitt rövhål var ganska ömt och det rann fortfarande sperma ur det. Av erfarenhet vet jag att jag har bra kontroll på ringmuskeln så att den slappnar av eller tajtas till efter behov.
Gubbarna tittade på mig och Ove frågade hur det kändes att bli knullad av tre kukar samtidigt. Jag log mot honom och sa att det var fantastiskt.
– Men, sa jag, det dröjer nog innan det händer igen.
– Varför då? frågade Stig.
– Ja, titta själva, sa jag och vände min bakdel mot dom.
Jag särade på skinkorna och visade mitt gapande stjärthål.
– Jösses, sa Stig men Ove verkade inte imponerad.
– Äh, sa han, det får man väl tåla om man är en sån kåt slyna som du.
Jag vände mig om mot honom och spelade förnärmad.
– Jaså du, ska det vara på det sättet blir det inget mer för dig, sa jag.
Han reste sig, gick fram till mig och klatschade till min ena skinka.
– Du, sa han och smilade, slampor som du kan aldrig få för mycket kuk.
– Jag vet, svarade jag, sänkte blicken och spelade blyg.
Min blick föll på hans halvstyva lem och jag kunde inte låta bli att smeka den lätt.
Han verkade ha lite kvar att ge för kuken ryckte till vid min beröring och ställde sig sakta i givakt. Jag tittade förvånat på hans stora stake och frågade lite retsamt:
– Oj då, är farbror redo för mer?
Han spelade med och sa med barsk röst samtidigt som han smiskade till mig på rumpan:
– Vem fan kallar du farbror, din fräcka hora.
– Jag ska allt visa dig! fortsatte han.
Han tog tag i min arm och drog med mig till bänken som han suttit på. Stig la ut en handduk och Ove sa till mig att lägga mig precis som Bertil beskrivit. Jag hade blivit upphetsad av min och Oves ”föreställning” så jag gjorde som han beordrade. Mitt huvud hamnade utanför bänken och jag böjde det neråt. ”En sista avsugning kan ju aldrig skada” tänkte jag och förberedde mig på att bli munknullad igen.
Ove sa till mig att gapa stort och tryckte in sin knullpåk i min mun som, utan svårighet, tog emot hela kuken. Han juckade sakta fram och tillbaka och återigen strömmade saliven ner över mitt ansikte. Det var tydligen upphetsande, för när Ove tittade ner på mitt salivindränkta anlete började han stöna högre.
– Fan, du har rätt, Bertil, sa han ansträngt mellan stötarna. Den här slynans mun är ännu ljuvligare så här.
Stig, som suttit i andra ändan av bänken och tittat på, vaknade till liv och flyttade sig närmare. Han gränslade bänken, lyfte upp mina ben och satte sig så att hans tjocka och, numera, hårda stake hamnade framför mitt stjärthål. Han tryckte prövande in det stora ollonet i mitt arsle. Jag märkte, till min förvåning, att det inte gjorde det minsta ont. Jag behövde, uppenbarligen, inte speciellt lång tid för att återhämta mig eller så var jag en äkta analhora som aldrig behövde bry mig om sådana petitesser.

Stig var inte sen att utnyttja detta faktum utan körde långsamt in sin feta kuk tills pungen tog emot. Han sa till mig att ta tag i mina ben och dra dem bakåt så han skulle komma åt bättre. Jag är ganska vig så det var inga problem. Mina fötter hamnade så lång bak att Ove greppade tag i dem och höll fast. Stig ställde sig upp och började pumpa sin fläskiga balle rätt in i min tajta stjärt. Jag, i min tur, grabbade tag om Oves skinkor och hjälpte till att tryckta in hans påle längst in i min hals.
Det tog inte lång stund innan de två ville byta plats. Sagt och gjort! Jag hade snart Ove över mig som dunkade in sin stora stock i röven. Stig presenterade sin tjocka kuk, insmord med stjärtsav, för min giriga mun. Jag spärrade upp käkarna och han bökade runt i halsen en stund tills han, plötsligt, tog ut den.
Han fattade tag i det feta skaftet med ena handen och böjde upp kuken så pungen blottades. Han ville få sin kulpåse omhändertagen. Den var renrakad och fin så jag satte genast igång. Jag slickade hans familjelycka med långa, svepande tag och sög, försiktigt, in pungkulorna i munnen. Jag fortsatte att föra tungan mot hans anus. Jag särade hans stjärthalvor för att komma åt bättre och stack in den i hans rövhål. Stig stönade högt medan jag tungknullade hans trånga hål.
Jag anade att gubbarna var nära klimax för Stigs ben började darra och Ove stönade ”Oh, Gud” hela tiden. Stig backade ett steg för att kunna spruta mig i ansiktet. Ove slutade att knulla stjärten och ställde sig bredvid med kuken i hand. Sedan briserade deras laddningar och täckte mitt fejs med ytterligare en utsökt omgång kuksås. Jag fullbordade, min vana trogen, rengöringen av deras knullskaft, med mun och tunga, tills all säd var svald. Det var lika gott som tidigare.

Gubbarna satte sig tungt på bänken, helt utpumpade.
– Herre jävlar, sa Stig, jag har aldrig varit med om något så skönt.
Ove höll med och tillade med en lurig blick:
– Det är en härlig liten slampa vi har hittat.
Jag tittade på honom och undrade vad han menade med ”hittat”.
Han förklarade att de tre träffats några gånger i denna simhall och varje gång försökte de få tag på en villig kille att ha lite skoj med.
– Ja alltså, inga småpojkar, förtydligade Ove och fortsatte förklara.
Bertil kände tydligen föreståndaren som hade fått order att, när han såg en ensam kille gå in sent, stänga hallen för allmänheten så att de kunde vara för sig själva. Sen, när alla andra lämnat lokalen, kunde de lägga in en stöt på sitt, inte ont anade, ”offer”.
– Oh fan, hur många gånger har ni lyckats med det, då? frågade jag.
Ove skrattade till, såg på de andra och sen på mig.
– Du är faktiskt den första som har nappat, sa han.
– Vilka jävla luriga gubbar, sa jag och spelade upprörd. Utnyttja en oskyldig stackare som mig på detta vis.
– Åja, oskyldig och oskyldig, sa Bertil snabbt.
– Ja, fortsatte Stig med sårad min, det är väl ingen som har tvingat dig till något.
Ove tittade på sina knullkompisar och sedan på mig.
– Äsch, sa han, ni ser väl att det lilla ludret bara skojar med er.
Jag började skratta.
– Det är klart att jag bara skämtar med er, sa jag, jag har nog aldrig blivit så ordentligt rövknullad som idag, ska ni veta.
Jag avslutade med.
– Ni är ena riktigt virila horbockar, ni.
– Det kan du ge dig fan på, svarade Ove och tog ett stadigt tag om sin halvstyva stake. Den här har väntat länge på att få knulla en trång röv som din.
De andra gubbarna höll med sin kamrat.
– Ja, sa Bertil, jag hoppas verkligen att vi kan träffas igen.
Gubbarna såg riktigt lyckliga ut när de hörde mitt svar.
– Det är det inga tvivel om att vi skall, sa jag leende.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *