Tjej Blir Fistad För Första Gången – Del 1

Det var några dagar efter jag hade registrerat mig på Darkside som jag hade hittat en riktigt gullig men samtidigt dominant kille, Han var även den första jag verkligen kände att han om någon verkligen förstod sig på mina begärd och mina perversa drömmar som jag hade begravt djupt inom mig.Efter ett par veckor bestämde vi oss för att det var dags att träffas för första gången.Vi valde tillsammans ut en helg som passade båda.Vi hade bestämt att han skulle komma hem till mig med en flaska vin och stanna hela helgen.Han kom som avtalat på fredagen och med sig hade han en flaska vin.Vinet var mesta dels till för att jag skulle bli lite mer avslappnad inför det vi skulle göra.Jag höll om honom länge efter ett tag tog han sig ur min kram gav mig en puss på pannan och stängde dörren och förde mig in mot mitt kök.

Han tittade förvånat på vin flaskan som stod öppnat på köksbordet.Han tittade mig sedan i ögonen och frågade ”Är du nervös Katharina ?”.
Jag kände hur mina kinder genast blev röda och skamset drogs min blick ifrån hans ansikte ner till golvet skamset mumlade jag fram ett ”ja förlåt men jag är nervös”.
”Vart tittar vi Katharina när vi pratar med varandra Katharina” sade han sen med en något högre röst.Långsamt drog jag min blick ifrån golvet upp till hans ansikte igen han hade tagit några steg framemot mig.Jag harklade mig försiktigt och tittade honom i ögonen samtidigt som jag svarade ”I ögonen”. Ett leende bröt fram över hans läppar och han drog långsamt upp ena handen ifrån sin ficka.Och sträckte ut den mot mig jag tog hans hand han tittade åter igen mig i ögonen samtidigt som han sa lita på mig.

Vi satt och pratade en stund, han höll om min hand, smekte den med båda sina händer och min osäkerhet var som bortblåst.
Ersatt utav en trygghet som endast han kan ge efter ett tag avbröt han diskussion som vi hade och frågade mig om jag var redo.
Förtrollad utav hans vackra ögon och tryggheten bara han kunde ge mig svara jag
”Jag är redo” svarade jag självsäkert jag vände mig om och lyfte upp kjolen för att visa honom min bara fitta slätt rakad precis som han hade bett om.Han bad mig sära på benen så han kunde få en ordentlig titt på min fitta.Han smekte mig försiktig över fitta med ett finger jag rös till av hans beröring.Han förde sitt finger emot min mun jag gapade och sög försiktigt på fingret en rysning gick igenom min kropp.Han flyttade sin kropp tät intill min och förde nu mina ena hand ner mot min fitta.Han styrde in mitt ena pekfinger i fitta och tryckte in det försiktigt.För att sedan föra det mot sin egna mun hans läppar slöt sig om mitt finger och hans tunga börjande virvla runt mitt finger.Efter ett tag förde han ur mitt finger ur sin mun.

”Duktig flicka, du vill ha mig i dig nu”, sade han.
Jag förde mitt huvud emot hans öra och viskade försiktigt
”Ja det gör jag, jag behöver dig i mig”, viskade jag, all osäkerhet var nu helt borta och en olidligt kåthet börjat växa och tagit dess plats.

”Vi går till sovrummet, jag vill att första gången ska vara på din säng”, sade han och började ledde mig mot sovrummet. Även om hennes hem var ljust och rymligt så var hennes sovrum mörkt. Fönstren var täckta med tjocka gardiner som hindrade solen från att skina in. Ljus var tända överallt i rummet, och det spred ett mjukt erotiskt ljus.
”Är du säker på att du vill det här? Verkligen säker?”, frågade jag även om jag visste vad hon skulle svara.
”Ja, jag behöver det och det vet du”, svarade hon.

Han tittade återigen mig i ögonen och sa med bestämd röst. ”Ta av dig dina kläder”.
Jag gjorde som han hade beordrat mig, jag drog av mig toppen och kjolen båda föll till golvet när jag böjde mig ner för att kasta bort dom mot väggen tog han tag i mina handleder
”Vilka är dina säkerhets ord ”, frågade han.
”Orange och röd precis som vi hade bestämt ”, svarade jag.

”Duktig flicka, lägg dig på sängen och gör dig redo”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *