Strumpstölden

Då tog läraren tag i benkanten på gymdräkten och förde över den till andra sidan om min ståkuk, det ända som skyddade min kuk från läraren var ett par strumpbyxor, trodde jag. Han tog tag i resårkanten på strumpbyxorna och drog resåren ner över min kuk och vidare ner under pungen så den hamnade mellan mina ben.

Det är fredag och jag går i 7: an på högstadiet, det blir sommarlov om mer en månad, det är då som tillfället dyker upp. Jag kan komma över ett par vita strumpbyxor, men det innebär en viss risk.

Jag har så länge jag kan minnas varit kåt på strumpbyxor. Tjejer i min ålder hade inte på 70 talet såna strumpbyxor som dom använder idag, utan dom var sydda i polyester, polyeten, nylon eller annat blandat syntetmaterial och hade sydd fotdel. Dom var antingen sydd i ribb eller nåt mönster av nå slag, i ben och byxdel. Fotens undersida, tådel och häldel var slätstickad, vilket gjorde tyg lent och skönt, att känna på.
Strumpbyxorna, som jag hade span på, var det en tjej som gick i 9: an som använde. Jag hade sett bruden i kort-kort kjol och dom vita strumporna, flera gånger tidigare. Kuken reste sig varje gång, jag såg eller tänkte på dom vita strumporna, och jag var tvungen att smita undan och ta en skön runk.

Tillbaka till den aktuella fredagen. Kommer till skolan vid 8 tiden på morron. Det första jag får se, är nämligen mina drömars strumpbyxor, som kliver av skolbussen. Äntligen vädrade min kuk morronluft, vi skulle sluta tidigare den dan, och hon skulle ha gymnastik som sista lektion den dagen. Min plan gick ut på att sno hennes strumpbyxor från omklädningsrummet medan dom hade gympa. Dagen gick extremt sakta och kuken stod styv till o från hela dan.
Äntligen var timman slagen, det var dags att agera strumpbyxtjuv. Dörrarna till våra omklädningsrum låg bra till, för att slippa insyn från resten av skolan, det var lätt att smita därifrån utan att bli sedd.
Jag smet in jävligt tyst genom dörren in till tjejerna, min kuk började svälla redan då. Väl inne i rummet med alla kläder som låg slängda lite hur som helst. Så började jag leta efter strumpbyxorna, jag fann dom snabbt som fan, jag var tvungen att ta fram min kuk och låta den få smeka sig mot tyget i fotsulorna. När jag ändå var där så passade jag på att titta efter härliga knästrumpor också, jag gillade även såna. Jag hittade tre härliga par, två par vita samt ett par röda. Jag såg en gympapåse som låg på en av bänkarna, som inte var öppnad. Jag öppnade säcken och hittade en cerise gymnastikdräkt, jackpot tänkte jag för mig själv. In med kläderna innanför jackan å iväg fort som fan. Sen är det lugnt tänkte jag. Senare jag kan sätta på mig strumpbyxorna, gymdräkten, å ta en superhärlig runk i dom, med hjälp av knästrumpor på händerna.

Precis när jag smiter ut genom dörren, kommer en av lärarna gåendes, jag klev rätt ut framför snoken på den jäkeln. – vad har du för skumt för dig där inne? frågade han samtidigt som han högg tag i min jacka. – ingenting blev mitt bleka svar. Tyvärr så hängde en del av det ena strumpebyxbenet ut under min jacka. Jag fick följa med honom in på killarnas och ner i källaren, där skrotträningen låg. Jag fick öppna jackan och ta fram mina nystulna kläder.
– tänker du konvertera ditt kön? Frågade han. VAD SKULLE DU SJÄLV HA SVARAT I MIN SITS. Som sagt, jag kunde inte ge något vettigt svar. Han gav mig två alternativ. Det första jag fick, var att vi skulle gå upp till gympasalen och där skulle jag få lämna tillbaka kläderna, till dom tjejer, som jag stulet dom ifrån. Det andra alternativet var att ta på mig kläderna, där vi var. Jag kunde bara välja att byta kläder, skammen var mindre då.
– okej du valde att sätta på dig kläderna, ta av dig dina egna nu. Jag började ta av mig kläderna och snart stod jag i endast mina kalsonger å strumpor framför läraren. Han tittade på mig och sa – resten också. Jag vände mig om och tog av mig kalsongerna å strumpor, sen stod jag naken med ryggen mot honom. Då slängde han åt mig dom vita strumpbyxorna, – ta på dig strumpbyxorna nu, sa han och vänd dig om så jag få se på dig. Jag började trä strumpbyxfötterna över mina egna fötter, då kände jag hur det började hända nått mellan mina ben, kuken började resa sig. Ståndet blev inte mindre när jag började dra upp strumpbyxorna över mina ben, byxdelen var det sista som skulle upp och då stod min kuk så hårt att det nästan gjorde ont i den. Jag kunde inte göra ett dugg åt det. – Det ser jävlar nästan häftigt ut med en pojkpitt som står så styv i ett par tjejstrumpbyxor, eller hur, du kan ju se dig själv i väggspegeln. Var hans kommentar. Sen slängde han åt mig gymdräkten. Jag klev ner med fötterna i dräkten och drog den uppåt för att till slut få in armarna så den kom på mig, som den skulle. – Jag trodde aldrig att en kille kunde se häftig ut i såna kläder, men med tanke på ditt långa tjejliknande hår och ansikte så skulle man kunna ta dig för en tjej, om det inte var för pinnen som lyser mellan benen, vräkte han ur sig.

Jag fick lägga mig ner på rygg på en smal bänk, själv satte han sig grensle över bänken. Han tog tag i mina strumpfötter och satte mina hälar på sina höfter, vilket gjorde att jag fick skreva med mina ben, han satt en halvmeter från min ståkuk. Då tog läraren tag i benkanten på gymdräkten och förde över den till andra sidan om min ståkuk, det ända som skyddade min kuk från läraren var ett par strumpbyxor, trodde jag. Han tog tag i resårkanten på strumpbyxorna och drog resåren ner över min kuk och vidare ner under pungen så den hamnade mellan mina ben. Där låg jag, en tonårskille på rygg, vidöppen med skrevande ben i vita strumpbyxor och en cerise gymnastikdräkt, mitt framför en lärare som jag hade i vissa ämnen. – nu vill jag se dig runka fram en sats också, så det är bara att sätta igång. Jag började dra i kuken lite sakta, det kändes konstigt att ligga så här och dra i kuken framför en vuxen karl. Jag såg mig själv hur jag drog i kuken, via väggspegeln. Efter en stunds runkande, så kände jag att det var ganska upphetsande att ligga och runka framför honom. Ju mer jag runkade ju kåtare blev jag, känslan ökade bara mer o mer, ju mer jag drog i kuken. Jag började bli kåtare av att läraren säkert gillade, att titta på en tonårskille som ligger o runkar bara för honom och hans lusta o nöje.

Spegeln visade att min hand rörde sig med allt snabbare takt upp o ner längs kuken och det började framkallas en underbar känsla i hela underlivet, min andhämtning ökade avsevärt, sprutet var på gång. Musklerna i jumskarna började dra ihop sig för att förbereda pungen o kuken för det som skulle komma vilken sekund som helst. Jag stönade ganska högt när jag kände hur min sats började pressas upp från pungen och vidare in genom kukroten. Då trycker alla muskler i underlivet ihop sig för, att mina sädesvätskor ska slungas ut med så stor kraft som det är möjligt. När satsen sprutar ut genom min ollonöppning, känns det som om ollonet skulle dela på sig. Jag låg halvt medvetslös, efter det gått för mig, och smekte min kuk.

Jag kände dom starka efterdyningar som kan bli efter en riktig tömning av kuken. Jag drog upp resåren tillbaka över kuken och rättade till grenen på gymdräkten, då blev jag beordrad ta av mig gymdräkten och klättra upp på ett bord som fans där i rummet och lägga mig på rygg.
Läraren börjar med att ta av sig byxor o kalsonger och när han drar upp tröjan ser jag hans ståkuk i all sin prakt. Han drar ner strumpbyxorna över stjärten på mig, jag tänkte, ska han knulla mig i stjärten nu. Jag får sära benen och dra upp knäna mot mina axlar en liten bit, lagom för att sära ytterligare på mina stjärthalvor. Eftersom jag var smal, så var hela min stjärtring helt öppen för läraren, om han ville tränga in i mig. Lärarens kuk kom allt närmare min ring och jag kände hur ollonet stötte mot mitt hål. Han trycker ollonet mot min stjärtring, han samlar saliv i munnen sin som han sen låter falla ner precis där kuken är. Då börjar han dra kuken upp o ner över mitt hål och småtrycker lite mot det. Jag känner hur ollonet pressas in en ytterst liten bit, just i själva ringen på mig. Han drar sig ut tillbaka o ringen sluts direkt igen. Ytterligare saliv hamnar nere vid min ring och kuken smeker i snabbare takt över mitt hål. Då tar han tag om sin kuk och börjar runka den med ollonöppningen hårt tryckt mot min stjärtöppning. Jag känner varje runktag som han gör, när handen slår emot min stjärt.

– ställ dig på alla 4, säger han snabbt flämtande till mig. Jag ställde om mig så jag hade min egen pung nästan i kontakt med mina egna hälar, det gjorde att mitt stjärthål blev lika tillgängligt igen. Ollonet pressades tillbaka mot mitt hål och han började runka igen. Hans hand ökade takten, den slog mig på skinkorna allt hårdare o snabbare. Jag visste, att snart skulle han spruta rakt på mitt stjärthål. Jag blev själv kåt, och fick stånd igen, av tanken på att hans kuk o sats skulle skölja över min stjärtöppning, kanske även pressas in i mig. Läraren stönade högt – jag sprutar på din kåta pojkfitta nu. Jag kände när hans sats sprutade ut, likt ett högtryck rätt mot min öppning, samtidigt som jag kände att en del av satsen rann ner mot och vidare över pungen min. Det droppade rätt ner i strumpbyxorna, han tryckte kuken ännu hårdare mot min stjärtöppning. Jag blev vansinnigt sugen på, hur det skulle kännas om kuken trängde in i mig, så jag tryckte min stjärtöppning hårdare mot hans ollon som pumpade för fullt. Jag kände att mitt stjärthål började öppna sig allt mer och släppa in det kladdiga ollonet in i mig. Även den inre stjärtringen, började ge vika, för mitt hårda mottryck mot kuken. Som jag ville ha in i mig. Men jag fick inte in hans kuk längre än till dörrposten s.a.s. den började slakna sen den levererat sina kåta vätskor.

Han tog fram några knästrumpor och började torka mig i stjärten och sin egen kuk. Själv drog jag upp strumpbyxorna, jag kunde känna kladdet mellan benen under pungen. Det kändes mysigt på nått vis. – Har du ståkuk igen, sa han, när han såg mig och min styva kuk som stod innanför strumpbyxorna. Vill du att jag ska runka av dig en snabbis. Nej jag måste hem snart. Jag tog på mig gymdräkten igen, och byxor o tröjan så jag kunde sticka hem. På vägen hem kände jag att det blev blött i stjärten på mig, det var delar av hans sats som rann ut ur min pojkfitta, som han kallade mitt stjärthål för. Den här gången var det bara kuksafterna som tagit min oskuld i stjärten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *