Våta drömmar

Jag vaknar av att solens strålar smeker min nakna kropp genom persiennerna. Även inatt har jag lyckats sparka av mig mitt täcke. Att jag aldrig lär mig att byta till bara påslakan när sommaren gör sig känd.

Jag ser ner över mina nakna, runda, stora bröst. De relativt små rosa bröstvårtorna är styva och jag ler för mig själv när jag minns nattens dröm. Den har varit återkommande de senaste månaderna och för varje gång blir det svårare och svårare att släppa tanken på den när jag vaknat. Låter händerna försiktigt smeka över mina lena bröst, känner hur bröstvårtorna styvnar ytterligare mot mina handflator.

Mina våta heta drömmar började strax efter att jag flyttade in i min nya lägenhet. Min allra första lägenhet. En söt liten 1:a på 34 kvm. Jag hade lagt ner all min energi på att få den precis som jag ville ha den, och jag hade lyckats!
Men nu fanns det bara en sak som fattades; grannen! Peter hette han, så mycket vet jag. Han kan väl vara runt 32-35 år någonting. Lång och smal, men ändå så att man skymtar hans muskler under de tajta jeansen och de tajta t-shirtarna.
Men chansen att lyckas känns rätt liten. Vad skulle en gift man på 35år vilja med en flicka på 18år?

Händerna glider nerför brösten och ner på min mjuka men platta mage. Jag ryser till och lutar mitt huvud åt sidan. Tusan, klockan är redan 10 och jag ska möta Emma på stranden klockan 11, säger jag tyst för mig själv samtidigt som jag med en suck reser mig upp ur sängen.
Ser genast min kropp avspegla sig i den stora helkroppsspegeln jag har på ena väggen i ”sovrummet” Ler lite för mig själv. Min kropp är slank, men man kan ändå tydligt sen mina kvinnligt rundade höfter, mina runda mjuka bröst som med lätthet fyller en C-kupa och om jag snurrar lite på mig så kan jag även se min ganska lilla runda men fasta stjärt.

Jag går bort till garderoben och plockar fram min nyinköpta babyrosa bikini. Får på nolltid på mig både trosorna och överdelen. Kanske är överdelen i minsta laget med trosorna smiter perfekt åt runt min stjärt.
Drar på mig ett tajt, urringat vitt linne som visar en del av magen och väljer att ta min korta rosa bomullskjol på mig. Drar några snabba drag med borsten genom mitt långa blonda hår innan jag gör två flätor av det. Springer in på toaletten, borstar tänderna och hugger en handduk på vägen ut.

Efter en stunds letande efter mina cykelnycklar kommer jag äntligen iväg.

Kjolen är för kort för att jag ska kunna sitta på den när jag cyklar så den fladdrar lätt i den ljumma vinden som uppstår rullar nerför backen som slutar precis vid stranden. Jag inser att den visar mer än vad den döljer och kan inte låta bli att mjukt smeka mitt mjuka, fasta, lite solbrända lår med ena handen.
Parkerar cykeln och börjar spana över stranden. Trots att klockan bara är 11 är det fullt av folk. Efter ett tag ser jag en hand som vinkar ivrigt från en liten nedsänkning på stranden, det är Emma!
Jag kramar om henne innan jag breder ut min handduk precis intill hennes. Hon är vacker, det har jag alltid tyckt. Lite kortare än mig, brunt hår till axlarna, gröna ögon och en slank kropp. Hon har lite mindre bröst än jag, men har å andra sidan en lite större rumpa som är vansinnigt sexig att se på när hon rör sig.
Vi ligger och pratar och skrattar som vanligt när hon plötsligt säger att det är dags att vända på sig och ber mig att smörja in hennes rygg med sollotion. Leendet jag får är inte riktigt som vanligt, det är något busigt i hennes blick. Vi har, för många år sedan, provat att kyssas mest på skoj innan vi ens hade kommit i närheten av några pojkar. Men nu var vi äldre och det var mer allvar i situationen.

Jag klättrar upp och sätter mig gränsle över hennes härliga stjärt. Den är varm och mjuk och det går en ilning genom min kropp när hon pressar den lite uppåt så att min fitta gnids mot hennes stjärt. Vi båda är tysta och jag låter lite lotion rinna ut i mina händer. Det vita ”kladdet” får mig att tänka på något helt annat när jag låter det rinna mellan mina fingrar och ner på hennes rygg. Hon har knäppt upp bh:n och jag börjar sakta smörja in hennes rygg, först så som man ”ska” göra men det övergår snabbt till smekningar. Hennes hud är så varm och len under mina händer och jag kan inte låta bli att försiktigt böja mig fram och kyssa hennes nacke. Hon rycker till, men slappnar snabbt av och ger ifrån sig ett litet gnyende ljud. Jag fortsätter att mjukt kyssa hennes lite svettiga nacke samtidigt som jag pressar mina bröst mot hennes rygg. Mina bröstvårtor är redan rejält styva och jag vill inget hellre än att känna hennes mjuka söta läppar sluta sig runt dem. Hennes varma tunga fladdra över dem. Jag smeker hennes armar och kysser henne i nacken samtidigt som jag försiktigt börjar gnida min fitta mot hennes stjärt. Vi båda andas tyngre och hon verkar ha svårt att ligga still. Jag sätter mina läppar mot hennes öra och viskar ”Fan Emma, du är så jävla sexig”

Hon stönar till svar och ber mig sedan att lägga mig på rygg bredvid henne. Hon vänder sig snabbt om och med flinka fingrar och lite hjälp av mig får hon av mig min bikiniöverdel. Hon fångar upp mina bröst i sina händer och smeker dem mjukt med tummarna innan hon sänker ner sitt ansikte och suger in min nu vansinnigt styva bröstvårta i sin mun. Jag gnyr och hon tittar upp på mig med mörka glansiga ögon innan hon tar bröstvårtan mellan tänderna och nafsar till ganska så hårt. Hela världen runt omkring oss försvinner och vi glömmer helt att vi är på stranden och enbart skyddas av att vi ligger nere i en sänka en bit från vattnet.
Hon fortsätter nafsa på bröstvårtan hon har i munnen och den andra rullar hon ganska så hårt mellan sin tumme och pekfinger samtidigt som hon lägger sitt ena ben mellan mina. Jag känner hennes varma fitta pressa genom hennes trosor mot mitt lår och jag hör henne gny tyst när hon sakta börjar gnida sig mot mitt ben. Hon ändrar ställning lite så att min fitta samtidigt pressas mot hennes lår och vi har båda två väldigt svårt att vara tysta. Jag tar tag i hennes ansikte och för det upp mot mitt. Hon är så vacker och jag känner hur mina fittsafter rinner till bara av att se hennes nu mörka ögon. Hon ler lite innan hon böjer sig ner och låter sina mjuka fylliga läppar nudda vid mina. Sakta särar vi på läpparna och låter våra tungor hitta varandra, först mjukt sedan hårdare, hetare. Hon gnider ivrigt sin fitta mot mitt lår och jag kan nu känna att hon är så våt att trosorna har blivit fuktiga. Jag blir snurrig av upphetsning. Vill så gärna smaka, smeka, leka – ohämmat och naket. Jag gnyr tyst när jag pressar min våta heta fitta mot hennes lår, men det räcker inte. Jag vill ha mer!
Som hon har läst mina tankar för hon sina läppar till mitt öra och viskar: Ska vi gå till en av de tomma badhytterna?
Hennes läppar känns varma och fuktiga mot mitt öra och hennes andedräkt och ord får mitt hjärta att slå volter. Jag får inte fram ett ord men tydligen så räcker det med det lilla stön som uppkommer automatiskt som reaktion på hennes fråga. Hon glider av mig och virar snabbt in sig i sin handduk. Jag gör detsamma och när hon sträcker ut sin hand tvekar jag inte en sekund utan lägger min hand i hennes och följer med henne bort mot stugorna. Vi säger inte ett ord. Ord är överflödiga.

Efter vad som känns som en evighet kommer vi fram till en mörkblå hytt som till vår glädje verkar tom. Hon öppnar försiktigt dörren och kikar in. Jag hinner inte reagera förrän hon har dragit in mig, stängt och låst dörren. Hon vänder sig mot mig och hennes vackra ögon är mörka av upphetsning när hon släpper sin handduk och låter den falla till golvet.
Där står hon framför mig, helt perfekt. Jag låter blicken vandra över hennes nakna, solbrända axlar, ner till hennes perfekta, fasta bröst. Luften går nästan ur mig när jag ser hennes styva, mörka små bröstvårtor. Sliter blicken ifrån dem och låter den vandra ner över hennes mage, platt och precis lagom mjuk, blicken vandrar vidare neråt till kanten av hennes minimala bikinitrosor som bara precis täcker det nödvändigaste. Ser på hennes runda höfter som verkligen visar vilken kvinna hon är. Fortsätter nerför hennes solbrända, lite runda lår. Hinner inte se mer innan hon tar ett steg framåt och sliter av mig min handduk. Som om hon aldrig gjort något annat fångar hon upp mina bröst i sina söta händer. Mina bröst är säkert två storlekar större än hennes men ändå fasta och runda. Med sina händer kupade runt mina bröst böjer hon sig fram och biter ivrigt tag i ena bröstvårtan. Hon stänger inte läpparna så jag kan se min rosa bröstvårta styvna mellan hennes tänder. Jag gnyr högt och drar mina fingrar genom hennes hår när hon står kvar, lite framåtböjd och växlar mellan att bita i höger och vänster bröstvårta. Jag kan skymta hennes ganska stora tajta stjärt och det är en ljuvlig syn.

Hon släpper taget om min bröstvårta, ställer sig upp och pressar sig så hårt mot mig att jag trycks upp mot väggen med en smäll. Jag gnyr till men hon tystar mig snabbt med en kyss. Kyssen är krävande, hård, kladdig och helt underbar. Vi andas båda snabbt och bristen på syre gör oss ännu yrare. Där står vi – jag pressad mot väggen, hennes bröst mot mina och våra tungor djupt begravda i varandras mun.
Efter någon minut glider hon en bit ifrån mig, sätter sina händer på mina axlar och pressar ner mig. Jag ställer mig lydigt på knä precis framför henne och stönar högt när hon sätter upp sitt ena ben på en liten bänk och för trosorna åt sidan. Hennes våta renrakade fitta glänser av fittsafter, bara några centimeter från mitt ansikte. I samma sekund känner jag hennes fingrar fläta sig in i mitt hår och pressa lite på bakhuvudet. ” – Slicka mig! Begrav ditt söta ansikte i min fitta!”, säger hon med hes röst och ett mycket bestämt tonfall. Trycket mot mitt huvud ökar och mitt ansikte pressas in mellan hennes fuktiga läppar. Jag gnyr när jag känner hennes lena läppar i min mun, när hennes fittsafter fyller min mun och min tunga mot hennes klitta får hennes ben att vika sig.
Jag börjar slicka ivrigt, suger lätt på hennes klitta och på de mjuka läpparna. Hennes höga stön gör mig galen och jag flyttar mig lite för att hamna mer under henne och kan äntligen trycka in min tunga i hennes trånga hål. Jag kan nästan känna hur safterna rinner ner över min tunga och mina gnyende ljud begravs i henne. Hon har nu ett rejält grepp om mitt huvud och pressar sig mot mitt ansikte, gnider sig mot det, blöter ner det riktigt ordentligt.
Jag för två av mina fingrar till min mun och väter dem mellan mina läppar och hennes fitta för att sedan låta dem glida över hennes höfter och bak till hennes stjärt. Jag tar ett fast tag om hennes skinkor och särar dem, fortfarande med ansiktet begravt i hennes fitta. Försiktigt börjar jag smeka hennes stjärthål med pekfingret och jag hör hur hon andas snabbare och börjar darra. Försiktigt pressar jag in fingret i hennes tajta lilla stjärthål, hon stönar till och stannar för en sekund upp innan hon fortsätter gnida sig mot mitt ansikte. Jag låter fingret glida lite in och ut ur henne innan jag utan förvarning sätter mitt långfinger mot hålet och kör in det med. Hon skriker till och pressar upp sin fitta i mitt ansikte så att mitt bakhuvud slår i väggen. Smaken av hennes fitta och känslan av hur hennes tajta stjärthål sluter sig runt mina fingrar gör mig galen. Jag börjar snabbt knulla henne med fingrarna och det dröjer inte lång tid innan jag känner hur hon skakar, krampar runt mina fingrar och ljudligt stönar ut sin orgasm.

Efter ett tag andas hon lite lugnare, tar tag i min arm och drar ut mina fingrar ur henne. Hon drar upp mig så att jag står upp framför henne sen kysser hon mig mjukt innan hon sätter läpparna mot mitt öra och viskar ”- Du är fantastiskt och nu är det din tur!” Jag hinner inte svara innan hon drar ner mina bikinitrosor och har tryckt ner mig på den lilla bänken där hon nyss hade sitt ben.
Med hjärtat hårt dunkade i min bröstkorg ser jag hur hon går ner och sätter sig på knä mellan mina ben. Hennes vackra händer smeker mina lår och jag ryser av välbehag när hon glider mot insidan av mina lår och river lätt med naglarna. Med flinka fingrar får hon av mig mina trosor helt och utan att säga ett ljud greppar hon tag om mina vrister och särar mina ben mer än vad jag trodde var möjligt. Det spänner smärtsam i mina lår och precis när jag ska be henne föra ihop mina ben igen så böjer hon sig fram och biter tag i den tunna huden på insidan av mitt högra lår. Jag skriker till, men inte bara av smärta. Hon släpper taget om min hud, fnittrar nöjt och börjar mjukt kyssa huden istället. Kontrasten mellan smärtan från hennes bett och hennes mjuka fuktiga läppar gör mig om möjligt ännu kåtare och jag rör mig lite otåligt mot hennes ansikte.
”- Vill du att jag smakar på din våta lilla fitta?

Visst är det det du vill?!” säger hon samtidigt som hon med ena handen särar mina renrakade och vansinnigt våta läppar. Det enda jag får fram är ett svagt ”mmmm” innan jag känner hennes varma andedräkt mot min våta fitta. Sakta sakta sträcker hon ut tungan och slickar lätt över klittan. Det går som en stöt genom hela mig och helt automatiskt pressar jag upp höfterna så att hela hennes ansikte begravs mellan mina läppar. Hon börjar genast suga på klittan och leka med tungan över den inne i munnen. Snabbt och aggressivt slickar hon mig och det är svårt att avgöra vem av oss som gnyr högst. Utan förvarning pressar hon hårt in två fingrar i mitt trånga hål, jag skriker till och då tittar hon upp på mig och säger ”- Kan du inte vara tyst så blir det bara ännu värre!” Jag biter mig lätt i underläppen när jag känner hur ett tredje finger pressas in i mig. Med skicklig tunga slickar hon mig samtidigt som hon fingerknullar mig och precis när jag vant mig vid hennes tre fingrar i mig så kör hon in ett fjärde. Jag kan inte vara tyst utan stönar högt, vilket får henne att knulla mig hårdare och hårdare. Hennes fyra fingrar pumpar in och ut och det blir för mycket för mig. Hela min kropp spänner sig, jag tar ett djupt andetag, känner hennes fingrar knulla mig våldsamt och orgasmen sköljer över mig. Jag stönar högt och hela kroppen börjar darra. Hon håller kvar sina fingrar djupt inne i mig och känner hur min våta fitta kramar om hennes fingrar.
Sakta börjar min andning lugna ner sig och då drar hon ut sina fingrar och suger in dem i munnen. ”- Du smakar underbart” säger hon när hon slickat rent sina fingrar. Jag kan inte göra annat än le.

På darriga ben ställer jag mig upp. Emma har redan fått på sig sina trosor och hunnit vira handduken om sig. Jag smyger fram och kysser henne innan jag letar upp mina trosor och min handduk…

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *