Midsommardagen

Utan låg med oseende ögon och tittade rakt ut i luften. Jag lät mina kyssar och slickningar vandra neråt över magen och hennes underliv. Evas andhämtning ökade och jag kände att hennes kropp spändes i förväntan när jag kysste hennes venusberg och ljumskar.

Eva och jag hade längtat efter midsommaren en längre tid. Vi hade planerat att åka till ett litet fritidshus som jag får använda när helst jag vill. Huset ägs av en kollega men då han och hans familj bor utomlands är det sällan som de kan vara i huset och de tycker att det är skönt att någon bor där ibland. Givetvis hade vi i tankarna att ha många sköna stunder tillsammans och det pirrade i kroppen av upphetsning över att få ligga på en filt i solskenet och njuta av varandra. Stugan ligger lite avsides så det brukar aldrig vara problem att gå naken på tomten och nere vid tjärnen.

Dagen innan midsommar ringer det ett par goda vänner och i princip bjöd in sig själva till midsommarafton och snäll som man är har man inte hjärta att säga nej. Det var således med lite missmodiga känslor som vi for till stugan på midsommaraftons morgon. Det blev trots allt en trevlig dag och vi åt och drack en del men något tillfälle till kel och smek blev det inte annat än en förstulen puss eller smekning i förbifarten. Eva hetsade mig lite under kvällen genom att gå troslös under den korta sommarklänningen och då och då visade hon upp sitt ljuvliga inbjudande sköte för mig.

På midsommardagen avvek våra vänner strax efter lunch. Vädret var uselt så vi var mestadels förvisade till stugan. Så fort de hade åkte klädde vi av oss och sprang nakna ner till tjärnen och badade en stund trots hällregnet. Det var ganska skönt i vattnet men när man kom upp blev man snabbt avkyld av regn och blåst så vi gjorde upp en ordentlig brasa i öppna spisen och la oss på ett tjockt täcke framför den och drack te och pratade. Jag studerade Evas vackra kropp och njöt av att se hennes runda bröst och kvinnliga former. Eva pratade mest i vanlig ordning och jag lyssnade förstrött. Medan hon pratade började jag att smeka hennes kropp. Mina händer vandrade över hennes lilla mage och cirklade kring brösten och jag smekte hennes hals och axlar i lugna rörelser. Evas surr avtog och hennes ord blev mer osammanhängande och hon sjönk ner på rygg på täcket och verkade njuta av min beröring. Jag kände att jag höll på att bli kåt, mina bröstvårtor var hårda och jag märkte att fittan hade börjat bli våt och att blygdläpparna svällde. Jag såg att även Evas bröstvårtor var hårda så jag lutade mig ner över henne och började slicka och suga på dem.

Eva suckade belåtet och tog tag om mitt huvud och smekte mig över håret. Hon sa inte mycket nu. Utan låg med oseende ögon och tittade rakt ut i luften. Jag lät mina kyssar och slickningar vandra neråt över magen och hennes underliv. Evas andhämtning ökade och jag kände att hennes kropp spändes i förväntan när jag kysste hennes venusberg och ljumskar. Hon särade en aning på benen och jag såg hennes kön som glänste av fukt och hur de inre blygdläpparna stack ut lite. Jag rös av åtrå och längtan efter att få sticka min tunga mellan dem och slicka och suga på hennes blodfyllda kittlare. Jag drog ut på det en stund genom att slicka och nafsa på insidan av Eva mjuka lår. Eva darrade av upphetsning och försökte styra mitt huvud mot sitt sköte men jag undvek det in i det längsta. Till slut kunde jag inte hålla mig längre utan satte läpparna mot Evas fitta och började slicka hennes heta fitta. Eva kved av förtjusning och stönade högt varje gång min tunga gled över hennes hårda klitoris. Jag slickade med långsamma sköna drag och njöt av att känna hennes smak i munnen, att känna hennes kropp svara på min slickningar, att höra hennes ljudliga stön.

Eva drog upp sin ben högt mot bröstkorgen och särade dem maximalt. Hon låg nu vidöppen för mina slickningar och smekningar. Jag borrade in min tunga i fittöppningen och pillade samtidigt på hennes klitta med ena handens pekfinger. Eva stönade nu ännu mer och jag kunde höra att hon flämtade fram att hon snart skulle komma. Jag gled med tungan upp mot klitoris samtidigt som ett finger banade sig in i den våta grottöppningen. Jag han bara lapa på den hårda lilla knoppen ett par drag förrän Eva brast ut i ett högt vrål. Hon skrek ut sin orgasm i ett ohämmat brunstvrål och jag hann sända en tacksamhetens tanke till att vi befann oss i stugan och inte i lägenheten, för då hade grannarna säkert trott att någon blev mördad. Eva skakade och ålade sig under min behandling och hennes skrikande tyckes aldrig avta. Jag njöt av att höra henne och njöt av att jag kunde skänka henne detta sköna. Eva slet tag i mitt hår så att det gjorde ont och pressade mig rakt in i sitt uppfläkta sköte och jag slickade för glatta livet för att komma åt all ställen hon styrde mig till. Så knep hon ihop låren runt mitt huvud och låste fast det och höll det stilla. Jag slickade varsamt på den lilla kittlarknoppen och Eva släppte gradvis på sin bensax och slappnade till sist av och knuffade milt bort mig från sitt sköte och drog upp mig så att jag blev liggande över henne i en sorts missionärsställning.

Vi låg så ett bra tag och nojsade och småkelade. Det var skönt att känna Evas mjuka kropp mot min. Hennes ben låg runt mina och vi var sammanflätade från midjan och nedåt. Eva smekte mig över ryggen, höfterna och över min stjärt. Hon ökade successivt intensiteten i sina smekningar och snart bearbetade hon min rumpa med fasta smekningar, hennes naglar grävde sin in i mitt hull och hon stötte sitt venusberg mot mig. Jag kände att jag blev kåt av hennes behandling och ville gärna ha mer så jag gled av henne och la mig på rygg bredvid Eva. Eva var snabbt på sidan och det dröjde bara sekunder innan jag kände hennes mjuka läppar runt min ena bröstvårta. Samtidigt som hon sög och nafsade på mitt bröst gled hennes ena hand ner över min mage och cirklade i den lilla hårtofsen på venusberget innan den retfullt lätt smekte över mitt brinnande sköte och ner över låren. Jag väntade otåligt på att få känna hennes fingra i min fitta men Eva var lika retfull som jag själv nyss varit och smekte mig överallt utom mellan mina särade ben. Hennes huvud alternerade mellan mina bröst som blev rejält sugna och kyssta. Ibland gjorde hon ett avbrott och kysste mig med djupa sensuella tungkyssar. Jag försökte ligga helt passiv men kunde tillslut inte låta bli att smeka hennes rygg och ena bröst. Jag fick en skarp tillsägelse att låta bli och sedan fortsatte Eva att hetsa upp mig till det yttersta genom sina smekningar.

Jag var i upplösningstillstånd, min fitta bultade av kåthet och blodet susade i tinningarna. Jag var så kåt att jag darrade och Eva undvek alltjämt att röra mig där jag helst av allt ville. Jag bönade och bad att hon skulle smeka min fitta men hon bara log retfullt och sög in ena bröstvårtan i munnen igen och gnagde lite på den. Så till sist kände jag hennes finger i min skåra. Längst upp ovanför klittan kom det glidande ner mellan blygdläpparna, över min svullna knopp ner mot öppningen och sedan vek det av in i min längtande fitta. Sakta tryckte Eva in sitt finger i min grotta och vispade runt med det innan det gled ut igen och upp mot klitoris. Hon han bara massera mitt känsligaste ställe en kort, kort stund innan den vita explosionen kom. Hela världen kreverade och jag skakade i en häftig orgasm. hela tiden var hennes finger på och omkring kittlaren och gjorde det skönt för mig. Orgasmen var kort men intensiv och jag låg snart och flämtade som en fisk på torra land. Eva fortsatte dock oförtrutet att utforska mitt underliv. Fingrar for ut och in i min fitta, smekte klitoris, och ibland banade sig ett retfullt finger ända bak till min analöppning och kittlade mig där. Jag brukar inte tycka om att någon pillar mig i rumpan.

Den enda gång jag provat på analsex var smärtsam och gjorde mig lite avogt inställd men Evas lätta beröring sände vällustrysningar genom min kropp.
Evas smekningar fick mig att åter tända till och det dröjde inte länge innan jag kände orgasm nummer 2 på väg. Eva smekte mig skickligt under det att jag på nytt genomfors av orgasmryckningar och fortsatte att pilla på mig även efter att nummer 2 var över. Jag trodde att jag inte skulle kunna komma någon mer gång men Evas långsamma målmedvetna smekande gjorde att jag till min förvåning fick ytterligare en liten orgasm som sakta och mjukt rullade igenom mina lemmar. När jag trodde att Eva skulle sluta så dök hon bara ned mellan mina ben. Hon lyfte upp dem på sina axlar och sedan kysste hon och slickade mina ben ända från anklarna ner till låren s insida vid ljumskarna. Hon drog isär mina blygdläppar och började slicka mig med små korta uppfordrande slickningar kring fittöppningen och klitoris. Två fingrar försvann lekande lätt in i min grotta och Eva tryckte dem långt in och drog dem sedan sakta ut innan hon började massera mina fittväggar.

Hennes fingrar sökte sig fram till en punkt i mitt inre som var rena nervcentrat (G-punkten existerar verkligen) och masserade den medan hennes mun satt som förankrad över min kittlarknopp.
Eva hann bara smeka och slicka någon minut innan jag kände hur ett enormt stort klot av värme och starkt ljus började sprida sig ut i varenda fiber av min kropp. Jag hade inte det minsta kontroll över min kropp längre när orgasmen bröt ut. Jag fördes iväg i en extas som var fullkomlig. Jag skakade och skrek och vred mig under hennes behandling och tiden stod stilla, världen existerade inte utan allt var bara njutning, njutning, njutning. Jag har ingen aning om hur länge det pågick, tio sekunder eller tio minuter, det hade inte gjort någon skillnad. När jag kom till sans igen var jag alldeles utpumpad, totalt matt i hela kroppen. Jag öppnade ögonen och såg rakt in i Evas leende ansikte, Hon sa inget, hon behövde inte fråga, hon visste att jag hade fått orgasmen med stort O. Aldrig någonsin har jag upplevt en sådan njutning, och jag är rädd att jag aldrig kommer att få uppleva det igen, jag vet inte ens om jag skulle vilja det, våga det.

Jag rullade ihop mig intill min Eva och slöt ögonen medan jag kände hur hon smekte mig över håret.
Jag somnade till ett slag och när jag vaknade hade Eva dukat upp en ostbricka och vi njöt av den medan elden sprakade i öppna spisen. Jag var fortfarande alldeles loj och matt men i takt med att vinet sjönk i flaskan blev jag piggare och piggare och det dröjde inte länge innan vi låg där och smektes, kysstes och hade det skönt. Vi lämnade inte platsen framför brasan på hela kvällen utom då vi fnittrande sprang ut nakna i det kyliga regnet för att lätta på trycket. Inne igen värmde vi varandra och hela kvällen ägnade vi åt att tillfredsställa varandra och ta igen den tid vi förlorat på grund av mina framfusiga bekanta. Först fram på småtimmarna kröp vi till kojs i kammaren och det dröjde nog bara ett par sekunder innan John Blund kom och hälsade på hos mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *