Mens i omklädningsrummet

De andra tjejerna lämnade rummet och jag hörde Anna återvända till hennes skåp. Jag tittade på hennes välsvarvade rumpa när hon gick förbi mig och samtidigt så försökte jag känna lukten av hennes mens, men det kunde jag inte. Luften var tjock av många års lukter av olika kvinnor och det var omöjligt att urskilja Anna´s.

Jag hade min mens, den dag då jag för första gången såg Anna. Hon var ca 20 år äldre än mig, kanske till och med gammal nog för att vara min mor?. Men helt ärligt så spelar det ingen roll. Jag finner äldre kvinnor mer attraktiva än kvinnor i min egen ålder och Anna var verkligen inget undantag.

Vi befann oss i omklädningsrummet på ett litet gym. Som vanligt under min mens så hade jag lite kramper och lite ont, men jag visste att gick jag bara ner och tränade, så brukade det hjälpa bättre än att ta medicin. Det var när jag höll på att ta på mig mina tajta träningskläder över min vältränade kropp som hon kom runt hörnet. Det var kanske ett halv dussin av oss yngre tjejer som befann sig i olika stadier av att ta på eller av våra träningskläder i omklädningsrummet, när hon sakta började att ta av sig sina träningskläder. Hennes vältränade, lite solbrända kropp såg underbar ut. Hennes bröst var stora och fasta, minst C kupor och hennes vårtgårdar var mörka och fortfarande lite uppåtriktade som om hon var i min ålder. Jag kunde inte låta bli och stirra på henne! Jag är inte lesbisk men bisexuell och har haft andra underbara stunder med tjejer. Jag kan inte hjälpa det men jag uppskattade verkligen synen av denna vackra kvinnokropp.

Anna stod toppless ett tag före hon tog av sig sina tajts. Hon vek ihop sina kläder försiktigt och placerade dem I sin väska. Jag fortsatte med att sakta sakta ta på mig min kläder och försökte dölja att jag tittade så mycket på henne som jag i verkligheten gjorde. Anna´s ben var långa och lena och jag tittade på hennes runda rumpa, när hon lyfte ben för ben för att kunna ta av sig sina trosor. Nu började jag bli upphetsad, våt och jag visste med säkerhet att det blöta i min binda som var placerad mellan mina ben inte bara var mens. Mina bröstvårtor började nästan att värka, precis som de brukar bli när jag blir kåt. Anna tittade på mig över sin axel och jag kände mitt ansikte bli knallrött och tittade då snabbt iväg åt ett annat håll. Jag tror att jag såg ett litet hånflin innan hon vände sig om igen, men jag är inte säker.

När jag vände mig om igen för att sätta mig ner på bänken och knyta mina skor, så såg jag att denna vackra kvinna hade vänt sig om och stod nu med sitt ansikte mot mitt. Hon gick förbi mig, sträckte lite extra på sig och visade sin underbart sexiga kropp. Jag visste att de andra tjejerna skulle bli avundsjuka och förbannade, men min reaktion var att hjärtat började slå fortare och att jag nästan tappade andan av denna vackra kvinna. När hon rörde sig så såg jag att hon hade en tampong i sin nästan helrakade slida. Självklart kunde jag inte se tampongen utan endast den långa tunna snodden i vit bomull. Det förvånade mig av någon anledning, inte för jag vet varför men i alla fall. Men att veta att vi båda var nära att ha samma mens cykel gjorde mig faktiskt ännu kåtare.

De andra tjejerna lämnade rummet och jag hörde Anna återvända till hennes skåp. Jag tittade på hennes välsvarvade rumpa när hon gick förbi mig och samtidigt så försökte jag känna lukten av hennes mens, men det kunde jag inte. Luften var tjock av många års lukter av olika kvinnor och det var omöjligt att urskilja Anna´s. Jag satt där, helt påklädd och tittade på hennes rumpa. Jag såg henne stanna vid dörren till hennes skåp och jag tittade när hon vände sig om så att jag kunde se hennes kropp böja sig och pressa fram ett sexigt V vid hennes kön. Det tog mig ett tag att inse att det var inte bara jag som stirrade utan nu hade hon vänt sig mot mig och tittade hon också.

Hon hade sin hander på sina höfter och ett litet leende av munterhet på hennes läppar.
?Tycker du om vad du ser älskling?? frågade hon. Jag kunde bara nicka till svar. Anna gick över till mig och sträckte fram sin hand och sa: ? Mitt namn är Anna?.

Jag tog hennes hand artigt I min hand och höll I den försiktigt, en liten handskakning utbyttes. Hon var varm och och mjuk och jag ville inte släppa hennes hand. ?Mitt namn är Marie.? Berättade jag för henne, ? jag började . .. mmm ? bara för några dagar sedan.? Hon log mot mig som hon ville att jag skulle säga något mer. ?Mmm, har du varit medlem här länge?? Gud tänkte jag, varför frågade jag inte henne om i vilket tecken hon var född??.

Kanske tyckte hon att det var en lam fråga, men det sa hon inte till mig i alla fall. Hon skrattade bara glatt, ?ja älskling, jag har kommit hit för en lång tid!? och sen tittade hon nära på mig och sa med låg röst ?Ingen orsak.?

?Ohh ? ummm ? Ok.? Jag var lite överväldigad. Hon hade så mycket kontroll och jag bara stod där och höll hennes hand och hon gjorde inget försök till att ta bort den. I stället förde hon sin andra hand till mitt ansikte och smekte sakta bort mitt långa bruna hår från mina ögon för att sedan föra den mot mitt bakhuvud. Samtidigt så släppte jag hennes hand och lät min sakta smekas upp över hennes arm, hennes axel. Jag tittade upp emot henne, in i Anna´s djupa bruna ögon och viskade ?vad gör du med mig.?

Anna tryckte hon mitt huvud mot sin mage, ? Shhhh . . .älskling . . . det är inte vad jag gör med dig utan vad du skall göra för mig.?

Jag kände hennes varma hud mot mitt ansikte och kysste hennes mage, slickade och nafsade lite försiktigt hennes varma mjuka hud. Anna föste mig vidare, lät min kropp glida ner från bänken så jag hamnade på mina knän på den hårda mattan. Mitt ansikte var tryckt mot henne och min tunga lämnade ett spår av fuktighet över hennes blygd. Hon särade på sina ben och nu kunde jag känna hennes lukt. Jag kunde känna lukten av hennes mens, och av hennes kåthet. Lukten var stark, överväldigande. . .förgiftande. Mina händer gled upp och ner över hennes höfter och smekte sakta hennes rumpa, samtidigt som jag hörde henne stöna försiktigt.

Anna förde min min mun mot hennes slida och sa ?slicka mig sötnos, låt mig känna den underbara känslan nu?.

Jag slickade hennes slida, toppen av min tunga gled mellan hennes fulla mörka blygläppar. Jag smakade henne för den första gången. Den kraftiga smaken av hennes mens, den söta bismaken av hennes safter. Jag kände min åtrå, min lust för henne i hela min kropp, jag ville bara ha henne mer än någonting annat just nu. Jag pressade min tunga in mellan hennes blygläppar och kände den genomvåta tampongen i hennes slida. Jag slickade lite, tryckte min tunga emot den och startade att lirka med tampongsnöret med mina tänder.

Anna´s fingrar var i mitt hår och handflatorna tryckte mitt huvud hårt emot hennes slida. Hon gned sin slida mot min mun. Nu hade jag dragit ut tampongen tillräckligt långt för att jag skulle kunna placera mina läppar runt den, jag drog ut den med mina tänder och en flod av hennes mens rann in i min mun från hennes slida. Jag svalde och smakade på hennes mens som var uppblandad med hennes kåta safter. Anna´s mens täckte mitt ansikte och samtidigt som hon rörde på henne´s höfter så lossnade tampongen, och nu var den helt ute.

Jag höll den I min mun och sög lite på den samtidigt som jag tryckte den andra änden mot hennes klitoris.

Jag tog den i mina händer och ställde mig upp. Bomullen var genomvåt av hennes mens och jag kunde känna att den klafsade mellan mina fingrar. Jag använde tampongen till att måla hennes bröst, små cirklar runt hennes vårtgårdar och sedan in mot bröstvårtorna, de blev alldeles rosa av blodet från hennes kropp. Jag pressade tampongen in i hennes slida igen och började att suga på hennes bröst?. Annas bröstvårtor var hårda som sten och jag bet lite på dem samtidigt som mina fingrar förde tampongen in och ut i hennes slida, allt för att den skulle suga upp mer av hennes mens och kåtsafter.

Jag pausade lite medan Anna smekte av mig mina träningskläder. Min mun var blodig av hennes mens och vi tryckte oss mot varandra, nakna. Min egna mensiga binda var i mina trosor och jag kunde nu känna fuktigheten rinna ner på insidan av mina lår. Anna sög min tunga, smakade på sin egen mens samtidigt som hon smekte mig mellan benen. Jag lät henne fösa mig ner mot bänken, sittande med ben särade samtidigt som hon sakta slickade och kysste mina bröst. Kramade dem med sina starka men mjuka händer. Hon tryckte in ett finger i min slida och tog ut det igen, nu helt rött av min mens. Hon slickade rent det, sög riktigt på det mellan hennes läppar, när hon samtidigt tittade på mig med sina kåta ögon. Jag la mig ner på bänken och hon placerade sig genast ovanpå mig, hon ville ha en 69:a med mig, och det behövde jag verkligen. Jag kände hennes mun mot min fitta, hon sög och slickade mig samtidigt som hennes händer masserade min ben och mina lår.

Hennes egna fitta pressades ner mot mitt ansikte från ovan. Tampongen än en gång inne i henne gav mig något att leka med. Jag använde min tunga för att känna den, försöka trycka den längre in i hennes trånga fitta. Jag kände Annas hungriga mun finna min klitoris, hennes tunga var som en virvelvind över den och den blev bara hårdare och hårdare. Jag fick orgasm nästan på än gång, det var den absolut starkaste orgasm jag någonsin känt, helt underbart. En våg av tillfredställelse flög över mig och jag tappade kontrollen men fortsatte att slicka Annas mensiga fitta.

Jag kände sammandragningar när jag fortsatt kände hennes fingrar och hungriga tunga, hon drack mina kåtsafter och min mens och tryckte in ett finger i min anal. Orgasmen kom omedelbart igen när hon böjde och snurrade på hennes finger. Hon knullade mig med fingret i antalen samtidigt som hennes tunga och mun arbetade i min nu ömmande fitta. Jag kunde bara ligga där, hopplöst slickade hennes slida med min tunga, när mina livs orgasmer bara flög över mig, en efter en. När jag trodde att jag var klar, andfådd och svettig med mitt hjärta bankande i rasande fart så tog hon ut sin tampong ur hennes fitta och jag kände direkt när hon pressade in den helt genomvåta tampongen in i min fitta. Hennes blod mixades med min mens, hon pullade mig sakta samtidigt som hon lät sin tampong åka in och ut i mig. När hon sen slickande på min klitta, så var det som en explosion i min kropp och jag fick en orgasm igen. Samtidigt försökte jag hålla min koncentration uppe och tillfredställa henne, men det var inte lätt.

När jag återhämtat mig så upptäckte jag att Anna satt ovanpå mitt ansikte. Hon gned sin hårda lilla klitoris samtidigt som jag pressade min långa hårda tunga i henne. Jag sög och slickade högljutt, mina händer kramade och smekte hennes underbara ben. Anna red nu ovanpå mitt ansikte, smekte sina bröst, drog i vårtorna och kom snart i en enorm orgasm, det bara flödade mens och kåtsafter ur hennes fitta in i min mun. Jag svalde och försökte nå hennes livmoder med min tunga, försökte nå hennes hemligaste gård. Samtidigt som Anna lät sin orgasm ebba ut så förde jag ner min hand och började smeka min klitoris igen, som en blixt så kom jag i en orgasm igen. Det var det jag ville, jag ville att vi skulle ha orgasmkänslorna samtidigt, jag ville dricka hennes slidsafter samtidigt som min kropp skakade och skrek ut i extas. Anna slappnade sakta av, la sig så att hennes slida vilade mot mitt bröst, strax nedan för min hals. Hennes ansikte vreds i sidled och vi låg så ett tag och bara njöt. Det var då vi uppmärksammade att ett halvt dussin unga kvinnor stod helspända och tittade på vår nermensade kroppar. Jag kunde se att flera av dem hade handen innanför sina trosor.

Jag har helt tappat andan nu!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *