Emma och Annika

Efter att ha kramat, smekt och kysst varandra i några minuter började de två unga flickorna ta av sig kläderna.När Emma tog av sig trosorna tittade Annika på. Emma hade inte sparat något hår alls på musen, utan var helt slätrakad. ? Vad fint det blev, kommenterade Annika. Får jag känna?

Det var fredag kväll och bara en vecka kvar till sommarlovet. Till hösten skulle Emma börja gymnasiet inne i stan och förhoppningsvis skulle hon hamna i samma klass som sin nye granne och klasskompis Annika. Annika hade börjat i klassen efter jullovet och på denna enda termin hade Emma och Annika blivit goda vänner.Emma gick över till Annikas hus. Hon skulle sova över hos Annika. Annikas föräldrar var bortresta och hon hade ingen lust att vara ensam hemma. Dessutom hade de mycket att prata om. Framför allt om det som hände helgen före, den hade varit helvild för både Emma och Annika.De hade varit på en weekendresa med klassen till Köpenhamn. Vädret hade varit fantastiskt och det i kombination med tillgången till alkoholhaltig dryck hade verkligen fått tjejerna, och flera andra i klassen, att släppa alla hämningar.Nu satt de två unga flickorna på Annikas stora dubbelsäng och skrattade och snackade åt äventyret i den danska huvudstaden.

? Fan vad full jag var, sa Emma.
? Och kåt, fyllde Annika i och skrattade.
? Ja, jag fattar inte hur vi vågade.
På fredagkvällen hade de varit på Tivoli. Emma var klädd i en kort svart kjol med en liten röd topp som visade hennes solbrända mage. Hon hade ingen behå under, och hennes små uppnosiga bröst pressades mot tyget. Hon hade flätat det långa blonda håret och målat munnen i samma röda nyans som toppen.Även Annika hade en kort kjol, vit till färgen. Hon hade en ljusblå skjorta och en svart push up-behå. Hennes mörka hår var klippt i en pageliknande frisyr.De hade varsin ryggsäck,som förutom de nödvändiga hygienartiklarna, innehöll några flaskor starkcider. Emma hade även köpt gin, och när groggvirket hade tagit slut började de dricka spriten utan att blanda.
De var rejält runda under fötterna när de ställde sig i kön till pariserhjulet. De satte sig i sitt bås och hjulet började snurra uppåt. När de kom upp en bit kände de hur den ljumma kvällsbrisen fläktade skönt.Då hade Emma fått en vild idé.

? Vet du vad som är skönt?, frågade hon leende.
? Nej, svarade Annika.
Emma lutade sig bakåt, särade på knäna och tog en klunk gin innan hon fortsatte.
? Det är när vinden blåser mot fittan.Hon tittade på Annika. Hon fnittrade, mer intresserat än generat. Emma särade ytterligare på sina ben samtidigt som hon sköt fram kroppen så att hon satt på pariserhjulsbritsens yttersta kant. Hon tog tag i kjolkanten och rullade upp kjolen över höften.Annika tittade ned mot Emmas trosor. Trots skymningsljuset gick det inte att undgå att se den våta fläcken på det vita trostyget. Den svaga doften av kvinnokön nådde hennes näsa.

Annika lutade sig också tillbaka. Hon drog snabbt upp kjolen och lät vinden komma in mellan sina särade ben.
? Mmm. Det är skönt, faktiskt.Deras bås var nu allra högst uppe i Pariserhjulet.
? Åh, det är så härligt, sa Emma.Hon började fingra lite förstrött på trosans kant.
? Fan, den är i vägen, sa Emma och drog trosan åt sidan. Nu satt hon där med blottat kön. De ilsket rosa inre blygdläpparna hade särat på sig och könshåret var klibbigt.Annika gick ett steg längre. Hon reste sig upp en aning från sitsen och tog av sig sina trosor helt.
? Waow. Har du rakat dig?, utbrast Emma när hon såg att Annika hade rakat blygdläpparna. Hon hade bara sparat en liten välansad tofs ovanför fittan.Annika svarade med en liten nickning.
När pariserhjulet var på väg ned, satte de sig upp för en stund. Men när hjulet åter var på väg uppåt sköt flickorna åter fram höfterna och särade på låren. Emma tog också av sig sina trosor och stoppade ner dem i ryggsäcken.Resten av kvällen hade fortsatt i samma stil. På vägen hem från Tivoli hade Annika och Emma stannat i ett gathörn.När ett medelålders par kom gående mot hörnet hade tjejerna dragit upp kjolarna och ställt sig framåtböjda så att de kunde titta fram mellan de särade benen.

När paret kom runt hörnet möttes de av två tonåriga rövar där fittorna glänste av kåtsaft. Kvinnan hade omedelbart slitit tag i sin man och skyndat sig därifrån.
? Han hade svårt att slita blicken från oss. Fan att vi vågade, skrattade Emma. Flickorna satt i vardagsrummet och slötittade på TV. De hade tagit en flaska vitt vin från Annikas föräldrars vinställ. Vinet i kombination med minnena från Köpenhamn, gjorde att Emma kände hur det började pirra behagligt mellan benen.
? Jag har också rakat mig nu, utbrast Emma plötsligt. Vill du se?
? Åh, Emma, du är rolig du, svarade Annika och skrattade högt.
? Men hej, jag skojar inte, protesterade Emma nästan förnärmad.
? Jag vet att du inte skojar. Det var inte så jag menade. Det är bara det att du inte behöver övertala mig om det. Kom så går vi till jacuzzin.Annika tog vinflaskan i högerhanden och sitt glas i vänsterhanden. Sedan reste hon sig och visade åt Emma att göra detsamma. De gick ned i villans källare, där familjen hade en relaxavdelning med bastu och en nybyggd jacuzzi. Annika satte på kranarna och fyllde karet med varmt vatten. Sedan vände hon sig om mot Emma. Hon placerade sina händer på Emmas axlar och smekte och masserade dem. Sedan fortsatte hon ned längs armarna.
Emma ryste av välbehag av den lätta beröringen. Hon kramade om Annika. Deras ögon möttes och flickorna kysste varandra.
Efter att ha kramat, smekt och kysst varandra i några minuter började de två unga flickorna ta av sig kläderna.När Emma tog av sig trosorna tittade Annika på. Emma hade inte sparat något hår alls på musen, utan var helt slätrakad.
? Vad fint det blev, kommenterade Annika. Får jag känna?

Emma nickade. Annikas hand smekte över magen och nedåt. Emma blundade, hon var helt koncentrerarde på Annikas hand. Varje rörelse stegrade hennes njutning.Annikas kupade handen och tryckte den lätt mot Emmas sköte. De rakade blygdläpparna var väldigt lena. Hon lät sitt långfinger glida i springan. Emma tryckte sig mot fingret, hon var fuktig, nästan våt.Annika slutade abrupt.Jacuzzin var nu full med vatten och hon gick bort till karet. Emma följde Annika och tillsammans sjönk flickorna ned i det varma vattnet. Annika tog en tvåloch löddrade upp den ordentligt innan hon fortsatte att utforska Emmas kropp. Emma hittade ytterligare en tvål och följde väninnans
exempel. Det intima intvålandet i det varma vattnet gjorde dem hetare och hetare.De smektevarandras bröst. Emma hade de största, riktigt stora för att vara på en ung tonåring. Annikas bröst däremot var små. Bara en liten utbuktning från börstkorgen där bröstvårtorna stod styva, rakt ut, från den ljusa vårtgården. De flyttade närmare och tryckte sina tuttar mot varandra. Känslan när vårtorna gneds mot varandra var himmelsk. Bägge flickorna stönade av njutning och förväntan. De visste att det skulle hända ännu mer upphetsande saker inom kort.
? Har du gjort det med en tjej förr?, viskade Annika med sin mun tätt, tätt intill Emmas öra.
? Nej, men jag har alltid velat prova, svarade Emma.

? Det är inte för sent att avbryta, sa Annika. Är du säker på att du vill fortsätta?
? Ja, det är klart. Det var ju min idé, stönade Emma med låtsad indignation.Annika mumlade något ohörbart och slickade sedan Emmas örsnibb. Hon lät även tungan ta sig in i örat. Därefter trycket hon sin mun mot Emmas och delade Emmas läppar med sin tunga. Tungan trängde in i Emmas mun. Annika började röra sina höfter i små cirklar och stötte sin klitoris och sina blygdläppar mot Emma.
Annika placerade ett knä mellan läpparna på Emmas fitta och tryckte knäet rakt mot väninnans klitta. Den plötsliga manövern fick Emma att darra av njutning. Och av glädje.Det var tydligt att Annika hade initiativet. Hon ställde sig på ett ben medan det andra benets knä fortsatte att gnida Emmas klitoris. Hon rörde knäet runt, runt. Och nu var det inte bara badvattnet som gjorde Emmas
fitta blöt.Annika dök ned med huvudet till Emmas pattar. Hon sög in en bröstvårta i munnen och sög så hårt hon kunde. Vårtan reagerade omedelbart och blev stenhård. Annika gav den andra vårtan samma behandling.
? Oh, Annika, det är skönt! Du gör mig tokig, stönade Emma.Annika sträckte sig efter tvålen på nytt och löddrade in sina händer ordentligt. Hon började på nytt tvåla in Emma, denna gång med större koncentration. Emmas stora bröst fick sig en omfattande behandling innan händerna fortsatte ned över Emmas mage.Emma hade aldrig kunnat tro att hon skulle bli så upphetsad av att få sin mage skrubbad. Men Annika visste prsecis hur man gjorde. Efter magen var det dags för benen. Annika ställde sig på knä och tvålade in insidan av Emmas lår. Hon började vid knäna och lät sedan händerna vandra uppåt, på väg mot Emmas rakade mus.Vid ljumskarna vände Annikas händer nedåt igen, utan att vidröra det allra heligaste. Detta retade Emma.

? Åh, nej, stönade Emma.Hon var så kåt att hon nästan slet tag i Annikas händer för att dra upp
dem till sin fitta. Hon kände att hon inte klarade mycket mer nu. Hon ville att Annika skulle smeka henne mellan benen ? nu.Hon hejdade sig i sista stund. Hon ville inte göra något förhastat. Det var tydligt att Annika visste vad hon gjorde och Emma intalade sig själv att låta henne fortsätta.Emma särade ytterligare på benen och såg på Annika. Annikas mörka hår var så fint när det var nytvättat. Det hade en underbar lyster och de små vattendropparna i håret glimrade i lampans sken. Emma tänkte att hon aldrig hade sett Annika så vacker. Och hon gnydde av åtrå när blicken fastnade på Annikas små bröst och hur de guppade när hon rörde sig.
? Emma, ställ dig på knä och sära lite mer på benen, sa Annika.
Äntligen, tänkte Emma. Hon var ivrig att lyda. Hon vände sig om och ställde sig på knä med benen brett isär.Förväntansfull väntade Emma på Annikas nästa drag. Hon behövde inte vänta länge. Annika tog tvålen och började gnida den mot Emmas klitoris. Den hårda, hala tvålen kändes skön. Annika såg till att tvåla in hela Emmas fitta ordentligt.worked itself up to a hot, heavy lather that she made all thethicker by whipping it around even more with the bar of soap andher own hand.

Emma tjöt. Hon hade aldrig tänkt på tvålar som sexleksaker, men i Annikas skcikliga händer var det just vad denna tvål var.Emma lutade sig mot den kaklade vägen för att få stöd. Annika flyttade undan tvålen och började smeka väninnans klitoris med fingrarna. Emmas höfter rörde sig rytmiskt och hon försökte hela tiden trycka sig mot Annikas hand.Plötsligt kände hon hur något hårt tryckte på för att tränga in i hennes blöta fitthål. Det var tvålen. Annika pressade tvålen mot öppningen,
men den kändes på tok för stor.
? Lugn, viskade Annika när hon kände att Emma spände sig. Jag använder bara tvålen som glidmedel. Jag tänker smörja din fitta ordentligt.Annika smekte Emmas bröst med sin andra hand och detta fick Emma att lugna ned sig. Den oro hon känt var borta.Annika släppte ned tvålen i vattnet. I stället körde hon in två av sina fingrar så långt in i Emmas trånga, tvålhala fitta som det var möjligt.
Hon körde fingrarna in och ut och Emma mötte varje juck med ett motjuck.Annika böjde sig ned och började slicka Emmas blygd. Hon vände på sig så att hon kom åt att slicka väninnans klitoris.
? Oh, Annika, du gör mig så het, tjöt Emma.

Hon vickade och rullade på sin stjärt. Hon vill känna Annikas tunga och fingrar på varje liten millimeter av sitt våta kön.
Annika bearbetade de Emmas svullna fittläppar från insidan. Hennes fingrar penetrerade Emma från olika håll och olika vinklar.Annika visste att hon hade fått Emma precis dit hon ville. Nu ökade hon tempot. Hon körde fingrarna i Emmas våta hål i ett furiöst knulltempo. Hon grävde, stötte och trängde in djupt i Emma.Emma gnydde och stönade av njutning. Annikas heta, hala fingrar fann
alla hemliga platser, varje litet skrymsle i den yngre flickasn fitta. Och tungan hade nu slickat och sugit så duktigt att Emmas klitta stod hård och stor. Annika sög in den styva kärleksknoppen i munnen och reaktionen lät inte vänta på sig.
? Ååååh, skrek Emma. Orgasmen sköljde genom henne. Hon blev helt stel och krökte rygg. Det kändes som om någonting lossnade inuti henne. En ståle fittsaft sköt ut från Emmas mus och träffade Annikas tunga. Sprutorgasmen överraskade till och med Annika.
? Oj, oj, oj. När du kommer, kommer du hårt, sa hon beundrande.Hon nöp hårt om Emmas klitoris och försökte samtidigt svälja så mycket av Emmas safter som hon kunde.
? Kom i min mun, bad hon.

Blotta tanken på att Annika ville ha hennes safter fick Emma att komma på nytt. Ännu mer tjock, het saft forsade från hennes fitta och flödade in i Annikas gapande mun.När orgasmen slutligen ebbat ut vände Emma sig om. Hon sjönk ned till Annika och kramade om henne. De satt tysta, tätt omslingrade en lång stund. Sedan duschade de av sig och gick upp.
? Nästa gång är det din tur, sa Emma när de åter satt vid TV:n. Annika log. Det var ett leende fyllt med lika delar värme och förväntan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *