Latexdrömmar

Nu har min kuk funnit friheten och den är blöt av kåtsafterna. Du kryper sakta bakåt för att kunna sluka den samtidigt som du smeker dig själv. När du krupit tillräckligt långt bakåt för att låta dina läppar smaka på min kuk slutar du massera dig själv. Du böjer dig ned och håller upp kuken med ena handen, låter tungan spela på baksidan av ollonet.

Tajt åtsittande svarta latexkläder har alltid gjort mig oerhört upphetsad. För ett par år sedan, när det var på modet med lackbyxor var det svårt att hålla blickarna i styr. Fantasierna rusade iväg men längre än så gick det aldrig. Fantiserar ofta om att älska med en kvinna iklädd latexkläder…
Det började med att vi möttes på en chat över nätet. Vi byggde upp våra fantasier och eggande varandra till max. Det var då vi föreslog att vi skulle träffas. Livrädd och oerhört upphetsad begav jag mig mot din bostad. ”Våga är hälften vunnet” dunkade i min skalle. Vad skulle hända? Blir det bara pinsamt? Kommer min känslor att dö bort för att det känns fel? Tankarna for runt som i en virvelvind men nyfikenheten och tankarna på underbar sex drev mig framåt. Vi hade ju haft så trevliga chat på nätet.

Ringde på ringklockan, pulsen bultade som aldrig förr. Vad kommer hända nu? Tänk om mina förväntningar är tvärt emot verkligheten?
Dörren öppnas och där står du. Oj, vad söt du är. Vilka ögon är min första tanke. Du är lång, över 1.75 med brunt lockigt hår. Jätteläcker. Det tar mig endast en sekund att inse detta innan du öppnar munnen för att säga välkommen. Jag svarar tack och följer med in i din lägenhet.Studerar dig bakifrån när du går de få stegen före mig in i hallen. Din kropp är helt perfekt. Du är varken smal eller fet utan helt enkelt normal, precis som en kvinna skall vara. Du bär jeans och en top som slutar på magen. Bara detta är mycket sexigt och det syns att du har oerhört läckra ben och en supersexig rumpa under byxorna. När du vänder dig om möter jag dina ögon som bär på något mystiskt. Sådan där mystik som gör mig intresserad av att vilja veta mer om dig. Det syns på lång väg att du har karisma, just en sådan karisma som tilltalar mig.
Vi slår oss ner i din soffa. I var sin ände så långt ifrån varandra som möjligt. Sakta förs konversationen framåt. Båda är mycket trevande, på jakt efter gemensamma samtalsämnen.

”Vem är det som sitter i andra änden av soffan?” undrar vi båda två. Småpratet fortsätter och vi närmar oss varandra – mentalt. Skratten börjar lösa av varandra och jag känner att du är mycket tilldragande. Efter två timmar, efter en lätt måltid och lite vin glider vi återigen ner i soffan. Denna gång blir det tyst. Dödstyst.
Vi agerar samtidigt. Jag tar tag i dina armar, du glider upp i min famn. Våra ansikten stannar framför varandras. Vi letar i varandras ögon efter tvekan men jag hittar inget annat än en mycket läcker och intelligent tjej som inte viker en tum med blicken. Stirrandes varandra i ögonen låter vi våra läppar sakta mötas. En sensuell lång kyss startar något som jag aldrig kommer att glömma.
”Vänta här” säger du och reser dig för att försvinna in i ett annat rum. Du stänger dörren bakom dig. Nu blir jag kåt. Riktigt kåt! Ståndet står som en påle innanför mina byxor.

Du tar god tid på dig men till slut öppnas dörren. Du bär en vit tunn morgonrock. Jag reagerar omedelbart på att du är längre än normalt innan du har hunnit visa dig i helfigur. Dina steg avslöjar att du har högklackat på dig. Du går fram till soffan och sätter dig på vardagsrumsbordet mitt emot mig. Morgonrocken avslöjar ingenting förutom att du har svarta högklackade stövlar. Morgonrockens armar hänger lösa utanpå. Dina armar göms innanför. Du sätter dig mitt emot mig och börjar med den där mystiska, upphetsande blicken igen. Jag vet inte vad jag skall göra för jag sitter bara där i soffan med ett extremt bultande stånd. Till slut öppnar du sakta munnen, din tunga fuktar dina läppar i en cirkulär sexig rörelse. Nu har jag svårt att hålla mig tillbaka, men jag måste för jag anar att det kommer mer. Och jag älskar förspel, eggande förspel.Till slut faller morgonrocken och där sitter du i en svart tajt latextop med en oval öppning för magen, bröstvårtorna står rakt ut under den konstgjorda latex-huden. Det blänker om dig. Händer och armar är klädda med höga latexhandskar. På underkroppen har du ett par latexbyxor på dig med en överlappsfront i grenen. Fruktansvärt läckert. Här sitter en mycket trevlig och snygg kvinna framför mig iklädd supersexiga blanksvarta latexkläder. Och både vet var vägen kommer leda.

Nu visste jag verkligen inte var jag skulle ta vägen och var precis på väg att sträcka mig framåt när du tog initiativet. Du sätter dig i mitt knä med dina knän på var sin sida om mina lår. Du tar tag i mina händer och trycker dem hårt emot soffan indikerandes att jag inte skall tafsa. Samtidigt böjer du dig sakta framåt, fuktar dina läppar på samma sexiga sätt som förut med din tunga. Du fortsätter förbi mitt ansikte mot mitt ena öra där du sakta andas ut och viskar
-”sitt still” efter att ha lekt lite med mitt öra.Du har nu placerat mina händer under min rumpa så jag inte utan ansträngning kan frigöra dem. Du lutar dig bakåt och med ansiktet riktat mot taket smeker du din fria mage och låter dina latexklädda fingrar vandra upp mot dina bröst. Du smeker dem utanpå latexskinnet och ser på mig med en oerhörd kåthet i blicken samtidigt som du stönar. Det syns genom toppen att dina bröstvårtor är stenhårda. Du skjuter fram ditt sköte mot mig och låter en hands fingrar passera din skåra. Du trycker pekfingret hårt och ur latexspringan kommer det fram något blött och glansigt. Andningen är tung…

Nu kan jag inte hålla mig tillbaka längre utan låter mina händer omfamna dig och dra dig närmare mig. Du rester dig så mycket som möjligt och jag låter mina läppar kyssa din bara mage samtidigt som jag med mina händer smeker din latexklädda rumpa. Jag kramar dina skinkor samtidigt som jag sakta låter mina läppar vandra uppåt mot kanten till latexentoppen under dina bröst. Mina fingrar vandrar längs din latexklädda rygg, det är glatt och varmt.Mina läppar når nu dina bröst. De är normalstora och jag kysser dig lätt utanpå brösten, låter mina läppar suga på din ena bröstvårta. Fortsätter uppåt samtidigt som jag drar dig neråt för att nå ditt ansikte. Mina läppar når din hals där latextoppen slutar liksom en åtdragen polo-krage. Andas tugnt mot halsen och låter mina läppar kyssa den. Du stönar.

Dina händer knäpper just nu upp min skjorta och vandrar innanför och smeker mitt bröst. Jag drar dig ännu längre ned, smeker dig i nacken, finner dina kåta ögon och kysser dig på munnen. Du besvarar min kyss med frenesi. Mina händer masserar dina bröst. Du klär av mig på överkroppen och lägger dina armar runt min nacke, trycker mig hårt mot dina bröst som jag försöker kyssa genom den svarta latexhuden.Du stöter plötsligt dig ifrån mig och drar upp dragkedjan som finns i en söm på toppen. Du drar den över huvudet och lämnar dina bröst bara framför mitt ansikte. De är underbart vackra. Jag sträcker mig framåt men du hindrar mig åter igen.

Du lutar dig bakåt och smeker dina bröst framför mig, tittandes in i mina ögon. Din tunga fuktar dina läppar. Mmmm… Jag stönar av kåthet. Din ena hand far ned mot ditt latexklädda sköte. Ditt latexklädda finger leker i springan samtidigt som du masserar ditt bröst med andra handen. Framför mig stönandes sittandes i mitt knä, pullar du dig själv iklädd supersexiga latexbyxor. Jag kan inte hålla mig tillbaka utan böjer mig framåt och smakar på dina bröst. Nu stönar du ännu högre och jag kan inte längre hålla mig tillbaka.

Nu är det min tur! Säger åt dig att resa dig, vilket du gör. Du står nu upp i soffan med ett ben på var sida om mig. Jag böjer mitt ansikte bakåt, tittar upp på dig, Dina bröst står rakt ut lika runda som apelsiner. Du tittar på mig samtidigt som ditt pekfinger letat sig in genom springan i dina latexbyxor in i din fitta samtidigt som du masserar dina bröst med andra handen. Du tar ut fingret och lägger det mot mina läppar. Jag suger lätt på ditt finger, tar tag om dina höfter och drar dig mot mig.Du står nu med dina ben lutade mot min överkropp. Ditt sköte är nu 10cm framför mitt ansikte och du lutar dig mot väggen med överkroppen. Jag smeker baksidan av dina vader, låter händerna vandra uppåt utanpå latexen, smeker baksidan av låren upp mot din bakdel, smeker insidan, tar tag i dina skinkor, klämmer på dem och trycker ditt sköte mot mitt ansikte.Kysser dig på insidan av ditt lår, du stönar. Masserar dina skinkor och trycker dig ännu hårdare mot mig. Låter min näsa glida retfullt utanpå laxtespringan in till din fitta. Det luktar kön och det gör mig såååå kåt.Du stönar och vill ha mer.

”Slicka mig” säger din mun kåtfullt. Jag öppnar munnen och för ut tungan. Måste hjälpa till att öppna springan med min ena hand. Min tunga möter en mycket våt fitta. Slickar med ett långt sensuellt drag upp mot klitoris. Låter tungspetsen leka med kittlaren. Låter tungan vandra nedåt längs springan. Du njuter fullständigt och din kropp skälver. Jag låter min pekfinger leka med dina blygdläppar samtidigt som jag retar dig runt klitoris. Sakta låter jag fingret glida in i din fitta.

Åååååå hörs det uppifrån. Du lutar dig mot väggen, ena ansiktshalvan tryckt mot väggen och armarna har letat sig upp mot taket. Du försöker sätta så mycket av din vikt som möjligt mot mitt ansikte.
Jag älskar att slicka och kåta upp en kvinna. Det tillhör en av livets höjdpunkter och jag låter min tunga och mitt finger arbeta för brinnande livet. Nu märks det att du är på gång och efter ytterligare en stund kommer du i en otrolig orgasm.Du sjunker ihop ned i mitt knä, tittar på mig och säger -”jädrar vad det var skönt, men nu skall vi knulla”.Du tar min hand och leder oss till ditt sovrum och stjälper omkull mig på rygg i sängen. Jag ligger där med en kuk som skulle kunna spränga tyget i mina jeans. Du sätter dig ytterliggare en gång gränsle över mig fast denna gången på magen. Lutar dig framåt, kysser mig ömt och vänder sedan på dig.

Din bakdel befinner sig nu rakt över min mage. Din häck ser otroligt sexig ut omhuldad med ett latexskinn som är utspänt till max. Med en hand börjar du knäppa upp mina jeans och med den andra latexklädda handen smeker du dig på insidan av dina lår. Efter ett par sekunder låter du fingrarna sära på springan in till din kåta våta fitta. Nu ser jag rakt in och det syns att du är kåt. Ditt pekfinger börjar leka med din springa samtidigt som du letar fram min kuk. Du kör in fingret i fittan och stönar…

Nu har min kuk funnit friheten och den är blöt av kåtsafterna. Du kryper sakta bakåt för att kunna sluka den samtidigt som du smeker dig själv. När du krupit tillräckligt långt bakåt för att låta dina läppar smaka på min kuk slutar du massera dig själv. Du böjer dig ned och håller upp kuken med ena handen, låter tungan spela på baksidan av ollonet. Inte för hårt utan bara mjukt och lent.
Jag stönar så högt att det snart går för mig men jag vill slicka dig! Tar tag runt dina höfter och drar dig nedåt. Du är med på noterna och sänker din bakdel. Borrar min tunga djupt in i dig samtidigt som du suger min kuk.Vi ligger och suger varandra i en härlig 69:a, du har fortfarande de långa latexhandskarna på dig och nerifrån fötterna bär du högklackade stövlar avslutade med den tajta latexbyxan med en nu öppen springa till din fitta där jag använder både tungan och fingrarna för att behaga dig.

Du njuter och det märks genom dina stönanden och kroppsrörelser. Du suger min kuk på ett sätt som jag aldrig varit med om förut. De dröjer inte länge innan jag känner att pungen drar ihop sig för att sedan urladdas. Skottet kommer och fyller din mun med min säd. Jag stönar högt och du sväljer det hela. Du slickar min kuk ren som endast marginellt mist sin styrsel.

Du vänder dig om och kryper upp bredvid mig. Jag kysser dig lätt, känner en sötaktig smak av mina egna kroppsvätskor. Jag är utpumpad… Vi ligger stilla och småpratar om hur skönt det var.
Vi ligger på sidan mot varandra och efter 15 minuter lägger du ditt ena ben över mig samtidigt som du leker med min pung med din latexklädda hand. Ditt finger vandrar bakåt och du trycker på området omedelbart under pungen vilket får mig att reagera med ett stön. Du kryper närmare med din fitta mot min kuk. Min kuk har aldrig slocknat helt och när den känner ditt kön mot sig börjar den växa igen. Du tittar in i mina ögon och säger att du vill ha min kuk i dig.
-”knulla mig, nu! Nu!”

Dessa ord hetsar mig oerhört samtidigt som du smeker mina skinkor och trycker våra kön mot varandra.
Nu tar jag initiativet och lägger dig på rygg med mig mellan dina ben. Samtidigt som vi ligger mage mot mage frågar jag om du vill ha min kuk. Medan ditt svar formuleras låter jag min kuk glida fram och tillbaka med små rörelser mot ditt kön. Du svarar med
– ”jaaaaa, knulla mig, snälla”
Jag masserar dina härliga bröst samtidigt som jag kysser dig, och börjar glida sakta neråt. På vägen neråt låter jag min tunga spela med dina fina bröst. Biter lite lätt i din ena vårta och suger ömt och sensuellt.Reser på mig så jag sitter upp mellan dina ben. Tar tag i min kuk och börjar onanera mellan dina ben väl medveten om vilken reaktion som kommer komma. Du tittar på min kuk och ser att jag njuter och blir ännu kåtare.
-”Knulla mig nu, nu NU!!!”

Du drar upp dina knän till höfthöjd, jag lutar mig framåt. Med min ena hand låtar jag kuken leka med din fitta. Ollonet får glida upp och ned över springan. Öppningen i den svarta latexbyxan är ingen problem för kåtsaften har gjort att öppningen klibbat fast vidöppen. Efter en stund tar jag tag i dina ben och lägger upp dem på mina axlar. Vandrar uppåt ytterliggare en bit, böjer mig framåt. Med ena handen låter jag ollonet smaka på öppningen till din fitta.

För in ollonet till kanten. Det glider in hur lätt som helst. Just inträngningen är bland det skönaste som finns, särskilt när du är så blöt och kåt som nu. Håller ollonkanten precis innanför en stund för att sedan sakta, sakta borra min kuk längre och längre in. Jag stönar, senorna på min hals spänns och hela kroppen njuter. Du gnyr med ett stort ”ååååååå, skööönt”
När jag kommit till roten stannar jag, öppnar mina ögon som är simmiga av kåthet. Tittar dig i ögonen och börjar sakta jucka. Det tre första dragen går sakta för de är så underbara. Du stönar tillsammans med mig och jag ökar takten. Det börjar smaska om både din fitta och våra islag med mina lår mot dina skinkor. Sköööönt…

Reser min överkropp uppåt i syfte att lyfta upp din höfter för att kunna penetrera dig djupare och ännu hårdare vilket följs av ännu mer stön från din sida. Svetten lackar och det är skönt, oerhört skönt. Plötsligt slutar jag, drar mig ur och säger:
-”vänd på dig, jag vill ta dig bakifrån”
Jag ställer mig på golvet bredvid sängen och du vänder dig om. Att se dig i dina tajta latexbyxor som vid det här laget är hala av all fukt gör mig vansinnigt kåt. En halvmeter framför mig stannar du upp ståendes på alla fyra och stoppar in två fingrar i din fitta vilket gör att jag blir galen. Jag tar tag i dina höfter och släpar dig bakåt mot min kuk. Nu står du på alla fyra med din sexiga häck och kåta fitta fem centimeter framför min kuk. Du tar tag i kuken och kryper bakåt, låter den vila mot ingången till fittan. Jag för höfterna framåt och kuken glider in. Ögonblicket karaktiseras av ett stön från båda och vi börjar knulla frenetiskt. Du smeker dig själv samtidigt som du stönar högt, jag håller i dina höfter och hjälper till att hålla takten, och stönar ikapp.

Efter några minuter börjar jag komma vilket du märker. Du är också nära men vill lägga in ytterliggare en växel. Du drar dig ur och vänder dig om. Lägger dig ned sängen. Suger på vänsterhandens pekfinger samtidigt som du smeker dig med andra handen. -”kom, lägg dig bredvid mig” säger du med en röst som kan få en kåtbock att komma vilken sekund som helst.
Jag lägger mig på rygg bredvid dig och du sätter dig genast ovanpå mig. Du sätter dig på huk på fötterna ovanför mig mage vilket gör att jag ser rakt in i din kåta fitta. Jag börjar smeka dina bröst samtidigt som du smeker dig själv med två fingrar och fuktar dina läppar med en oerhört kåt blick.Du slutar och tar ett steg bakåt. Jag tar tag i min kuk och ställer den rakt upp vilket är svårt eftersom den är så hård. Du sänker din fitta ned över min kuk och det är så skööööönt.

Blicken av att se en vacker kåt tjej iförd oerhört sexiga latexkläder gör mig vansinningt kåt, ännu mer kåt när jag ser hur hon njuter.Nu börjar du rida och jag känner att jag inte kan hålla mig tillbaka längre. Kuken blir hårdare och hårdare, takten ökar, jag hjälper till att öka takten genom att ta tag i dina höfter. Kuken blir ännu hårdare. Nu börjar du stöna hårdare och hårdare. Kan inte hålla mig längre
-”a a a a aaaaaaaa” vi kommer samtidigt i en explosion. Den varar nästan i 10 sekunder och jag vrålar ut mina stönanden. Du är inte heller sen att berätta för omgivningen vad du känner.

Efteråt duschar vi tillsammans, helt utpumpade och för ögonblicket ingen tanke på sex. Vi inriktar oss båda istället på att känna närhet, ömhet och kroppskontakt. Den natten sover vi tätt ihop för att på morgonkvisten vakna tidigt med något mystiskt i blicken…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *