De svarta lackskorna

Greppar om lemmen och låter handen glida upp och ner. Han hårdnar lite till, förstår att han inte har långt kvar. Tar hans stake i munnen och börjar suga och slicka, låter min tunga glida över ollonet, nafsar lite lätt. Känner hur han höjer höfterna mot mig för att komma längre in.

Jag har alltid varit förtjust i högklackade skor. Kanske inte så konstigt eftersom jag är ganska kort, endast 1,58 i strumplästen.

Fick tips om en affär där man kunde köpa pumps med hög klack. Kikade in på deras hemsida och blev väldigt frestad av sortimentet, så jag bestämde mig för att åka dit.

Nästkommande lördag tar jag tunnelbanan till butiken, och att kliva in där var som att komma till himmelriket. Där fanns inte bara skor i alla former och storlekar utan även kläder i lack och läder. Dessutom en hel vägg med ”leksaker”.

Jag hade bestämt mig för att jag skulle köpa mig ett par knallröda lackpumps med ca 10 cm hög stilettklack. Tyvärr så fanns inte min storlek i de röda, men de fanns i svart, så jag köpte dom. Betalade med mitt kontokort.

Väl hemma stoppade jag in skorna bakom mina kläder i garderoben. Ville ju inte visa sambon mina nya skor. Han skulle nog inte bli så glad.

Ett par dagar senare kommer han till mig och frågar vad jag har handlat för 700 kr. Jag ser ut som ett levande frågetecken. Efter mycket om och men förstår jag att han har sett kontoutdraget på kreditkortet (varför skulle han öppna posten idag?). Stammar fram någon puckad förklaring.

Funderar på det hela och vet att jag är tvungen att lägga korten på bordet och bestämmer mig för att överrumpla honom. Bestämmer mig för att på lördag ska han få se skorna plus lite till.

Lördagen kommer och jag har planerat allt i minsta detalj. Sambon är inte hemma på dagen utan ska komma senare.

Jag ställer mig i duschen och tar min allra finaste duschcreme, den med doften som sambon älskar och tycker är så sexig. Rakar mig väl. Skötet blir finputsad, lent och mjukt. Känner att jag redan nu blir lite svullen och fuktig, jag har förväntningar inför kvällen. Torkar mig väl över hela kroppen, parfymerar mig, fixar till håret och sminkar mig snyggt.

Nu är det kläderna som gäller, kläderna…ja inte är det så mycket jag ska ha på mig. Personligen är jag inte förtjust i stringtrosor, anser att det är ett tortyrplagg uppfunnet av en man som inte gillade kvinnor. Jag sätter på mig ett par boxershorts i svart siden med vackra spetsar och en svart siden BH som matchar till. Shortsen smiter åt snyggt över baken så att man ser den mjuka rundningen. Och BHn sitter snygg över bysten. Sist kliver jag i skorna. Tittar på mig själv i spegeln…ååå så sexigt och snyggt. Drar med händerna över brösten ner över magen mot höften. Njuter av känslan av sidenet mot kroppen.

Tar fram två vinglas och en flaska vin, tänder många ljus i vardagsrummet, drar för gardinerna och rummet vilar i ett underbart dunkel. Sätter mig ner för att vänta på sambon.

Hör nyckeln i dörren. Häller upp vin i mitt glas, darrar lite på handen. Jag är lite nervös och spänd, men även upphetsad. Hjärtat dunkar, hör honom komma in i vardagsrummet, tittar mot honom, ler och säger med hes röst; Hej…välkommen hem. Reser mig upp, går fram emot honom. Ser att han stelnar till, han ler prövande och säger; Vad fin du är. Jag kramar om honom, tar ett par steg bort och låter honom beundra mig. Han sträcker sig efter mig, jag backar ytterligare ett par steg, skakar på huvudet och säger; Se men inte röra.

Kom och sätt dig i soffan säger jag. Han går mot soffan, sätter sig. Jag häller upp vin till honom också. Höjer mitt glas mot honom och säger; Skål. Dricker en klunk och tittar på honom över glaskanten. Ser på honom att han har förväntningar, undrar vad jag har hittat på.

Eftersom jag vet att han tycker om att titta på mig…går jag fram och tillbaka i vardagsrummet. Jag ser i hans ögon att han blir kåt, att han tittar på mina ben, skor och hela min kropp. Framförallt så tittar han på mina skor och tycker de är läckra.

Jag går fram mot honom och börjar knäppa upp hans skjorta. Han försöker ta i mig, men varje gång han sträcker sig mot mig backar jag. Vill att han ska bli upphetsad och åtrå mig över allting annat. Säger till honom att han ska slappna av och njuta, låta mig ge honom allt de han vill ha.

Jag böjer mig fram mot honom så att han kan se ner i klyftan mellan mina bröst. Ser att det rycker i hans händer, att han så gärna vill ta och känna. Kysser honom djupt och innerligt, han stönar. Nafsar i hans öra och låter tungan glida ner över halsen. Mina händer smeker hans kropp. Drar av honom skjortan.

Låter händerna glida ner över magen och stanna vid byxknappen, knäpper upp, smeker utanpå byxorna, känner att han är hård. Drar ned blixtlåset, sticker in handen och känner hur hårt det är. Drar av honom byxorna och kalsongerna. Nu sitter han naken framför mig. Jag tittar på honom. Beundrar hans kropp och hans hårda lem. Det är så härligt att se den hård, hur stolt den står och jag ser att den darrar av upphetsning, på toppen av ollonet glänser det att fukt och jag böjer mig fram och tar hans lem i min mun. Suger av allt det fuktiga från ollonet. Hör att han stönar. Leker lite med hans kulor, slickar nerför staken och nafsar lite lätt i pungen. Han stönar högt nu. Känner hans händer i mitt hår, vet att han inte kan hålla sig från att röra mig. Jag slutar tvärt, reser mig upp med ett leende. Han ser besviken ut.

Jag tar tag i hans hand och leder honom in till sovrummet. Knuffar ner honom i sängen och sätter mig på honom. Jag böjer mig fram mot honom och kysser. Låter min tunga slicka över hans mun ner mot örat, nafsar i örat, slickar ner mot halsen, nafsar i halsen, biter tag. Hör att han njuter. Fortsätter att låta min tunga smeka hans kropp. Tar hans ena bröstvårta i mun, suger och nafsar. Jag drar mig nedåt med underlivet så att jag sitter på hans hårdhet, känner hur det trycker genom mina sidenshorts. Gungar lite sakta fram och tillbaka och böjer mig fram för låta min tunga fortsätta sin upptäcksfärd över hans kropp. Kysser naveln och låter mina fingrar leka med håret på magen. Vänder på mig och låter honom få en underbar utsikt medans jag tar hans lem under behandling.

Tar tag om hans lem och låter mina naglar riva över ollonet. Vet att han gillar det och hör också resultatet, han stönar högt, mina naglar glider längst med, ner mot roten och sedan låter jag dem glida upp igen. Greppar om lemmen och låter handen glida upp och ner. Han hårdnar lite till, förstår att han inte har långt kvar. Tar hans stake i munnen och börjar suga och slicka, låter min tunga glida över ollonet, nafsar lite lätt. Känner hur han höjer höfterna mot mig för att komma längre in. Han tar ett tag om mina höfter och börjar bita mig i rumpan. Slickar hela staken ner mot roten och leker med kulorna, nafsar, slickar och suger. Låter min mun vandra upp igen till ollonet, suger och onanerar till han skriker stopp. Slutar, vänder mig mot honom och ler. Jag viskar; Vill att du ska komma nu. Han nickar och jag tar staken i min hand och runkar honom till en orgasm. Han sprutar över min hand och upp på mitt bröst. Jag hör hur han andas ut och vet att han har fått total njutning.

Vänder på mig igen och lägger mig bredvid honom. Han låter sina fingrar glida igenom sperman på mitt bröst. Frågar lite retsamt; Skorna? Inköpet för 700 pix? Jag nickar och ler. Snygga säger han. Mmmm svara jag, jag vet. Vi ligger och gosar med varandra en stund, viskar och fnissar. Jag reser på mig för att gå till badrummet, tvättar av mig. Kommer tillbaka efter en stund med en blöt tvättlapp och tvättar av honom runt staken.

Då säger han; Nu är det min tur. Självklart svarar jag. Vi börjar kyssa varandra, hett och innerligt. Han smeker mig över brösten och känslan av hans händer genom sidenet göra att mina bröstvårtor stelnar och putar ut. Hans tunga närmar sig mina bröst och han drar ned BHn och kysser dem. Han fortsätter att kyssa min kropp. Njuter hämningslöst av hans läppar. Han närmar sig mina trosor, jag tar ett djupt andetag, väntar med spänning på vad som ska hända. Han kysser mig utan på trosorna, så skönt, tänk att siden kan vara så härligt mot kroppen och med ett par läppar utanpå göra mig så het. Han drar av mig trosorna och ser mitt nyrakade sköte. Han drar efter andan och stönar fram; Ååhh fy fan. Och mer eller mindre kastar sig ned över mig och slukar min mus med sin mun. Hans tunga bearbetar min klitoris, han slickar hela min mus, ååååå det är en så härlig känsla med tungan över det rakade skötet.

Men….jag säger; Stopp. Drar upp mitt högra ben och sätter min skobeklädda fot på hans axel. Trycker upp honom så att han sitter upp. Sätter foten mitt på hans bröst. Drar även upp det andra benet och båda min fötter med de svarta lackskorna trycker nu mot hans bröst. Jag spänner fötterna lite grann så att klackarna trycks in i bröstet. Han böjer ned sitt huvud och börjar kyssa min fötter. Jag särar på benen och lägger upp benen på axlarna. Han smeker mig längst benen. Kysser mina skor och fötter, låter tungan leka längst med ankeln. Drar med fingret i springan. Jag stönar. Drar ned högerbenet över hans bröst igen. Låter skospetsen leka över bröstet. Drar ned foten mot hans skrev. Sätter foten rakt över hans stenhårda stake. Klacken vilar mot pungen. Trycker till försiktigt. Han rör på sig lite oroligt. Vet att han njuter. Han biter tag i min ankel. Jag låter min fot vandra upp till axeln igen. Han kysser mig nerför benet och mot mitt sköte. Leker med tungan över skåran och låter den sjunka in mig. Han använder tungan på ett underbart sätt och jag tar ned min hand och börjar smeka mig själv. Jag smeker med tre fingrar över klitoris och känner att jag inte har långt kvar till en orgasm. Kombinationen mellan sambons underbara tungan och mina fingrars smek över klitoris gör att jag kommer i en orgasm som känns i hela kroppen. Det börjar som en underbar känsla i underlivet och som sen sprider sig genom hela kroppen. När orgasmen når sin topp blir jag tung över hela kroppen och stönar vilt; Nu vill jag ha kuk!

Jag ställer mig på alla fyra och sambon bakom mig. Han böjer sig ned och slickar mig från klitoris och bak till anus. Jag ryser i hela kroppen. Staken nosar sig fram till mitt hål. Och han trycker in din i mig. Så skönt. Jag svankar upp baken mot honom så att han kan komma långt in. Han drar sig ut och in sakta och njutningsfullt. Han stöter hårt och bestämt. Samtidigt så smeker han min stjärt. Han blöter ett finger i munnen och låter det glida ner mot min anus. Smeker runt. Å vad jag njuter. Han trycker in fingret försiktigt. Jag stönar och kvider; Knulla mig hårdare. Han börja stöta hårdare, jag stöter emot. Han stöter så hårt och kommer så långt in och jag stönar högt, är så kåt. Han tar ett rejält tag om mina höfter och pumpar hårdare. Åååh stönar han fram, jag kommer nu. Juckar lite till och säden sprutar in i mig.

Vi sjunker ihop och lägger oss på sidan. Han är fortfarande kvar i mig. Vi ligger och småpratar och han smeker mig mjukt över kroppen. Vi är utmattade och trötta efter vår älskog och han drar täcket över oss och vi somnar tätt intill varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *