Grannfrun och lilla jag

Min kuk hade börjat att vaknat till liv innanför mina fotbolls shorts och där märks det ganska snabbt vad som händer där under. Hon tittade snabbt på bulan i byxan och tittade snabbt upp på mej igen ungefär som att hon inte såg vad som var där. Hon log mot mej och sa att hon måste nog tvätta såret men att jag e så smutsigt att hela jag skulle nog behöva tvättas innan hon lägger om såret.

Grannfrun och lilla jag

Detta hände när jag var 19år gammal och bodde på landet tillsammans med mina föräldrar. Som en vanlig ung kille i den åldern så sportade man en hel del och njöt av livet på kvällarna med polarna. Som alla andra fredags kvällar så var jag och polarna ute och spelade fotboll och hade med oss några öl för att svalka oss med. Mitt under matchen blev jag knuffad in i läktaren och fick ett stort sår på benet. Fick försöka halta mej så gått det gick hemåt för att lägga om såret. När jag kom hem så var alla dörrar stängda och jag slapp inte in i huset, vilken jävla osis kom då ihåg att mor och far skulle vara borta över natten i sommar stugan. Fick halta mej till grannen och fråga om dom hade något att lägga om såret. Grannfrun var en mogen kvinna på 48år och gubben fyllde 50 i Januari. Trots sin ålder så var hon pigg i hyn och hade som jag tyckte mycket vackra bröst, lite tunga och hängiga men så är dom också som vackrast. Hon var lite myllig men inte för mycket och det gjorde henne bara sexigare.

När jag har haltat mej över till deras gård och knackat på dörren så kom Astrid som hon heter och öppnade glatt i en sommarklänning med passligt med urringning så man såg men ändå var dom täckta så det lämnade lite åt fantasin, och ett vinglas i handen.
– Hej sa hon glatt och titta på mej med sina vackra gröna mogna ögon med små rynkor vid sidan av ögonen.
Sen tittade hon ner på mitt ben som var nerblodat efter marschen hem och över till deras gård och sa förskräckt
– Anton vad har du gjort för nåt!????
– Äh spela fotboll och det gick lite snett sa jag och kunde inte ta ögonen från hennes urringning.
– Du måste komma in så jag får tvätta och lägga om såret så det inte blir infekterat.
När jag har kommit in så beordrade hon mej att jag skulle gå in i toaletten så hon skulle kunna tvätta såret. Hon ledde mej in till deras toalett och satte mej att sitta på kanten av badkaret. Sitt här och vänta en stund så kommer jag tillbaks med bandage och sånt för att göra det ordentligt. När hon kom tillbaks hade hon med sej plåster och bandage och vinflaskan och glaset. Hon tittade lite förnurligt på mej och sa att man vet inte hur länge det tar att fixa ett sånt här sår så jag tog med lite förfriskning. Kanske du vill ha lite vin du också? Jag känner nog på lukten att du har druckit lite du också innan du kom hit eller? Jo jag hade tagit en några öl under matchen. Då skadar det inte med lite vin då……mot smärtan sa hon och log? eeh … tja lite vin skulle väl inte skada ja jag. Hon hällde upp ett glas till och räckte över det till mej. Sen gick hon ner på knä framför mej och tittade på såret och sa det är ganska djupt men hon skulle nog fixa det så det skulle bli fint sa hon. När hon satt där på knä framför mej såg jag rakt ner i urringningen och hennes välformade bröst. Jag fick en klump i halsen när jag såg att hon inte hade något bh på sej. När jag tittade ner såg jag hur hennes fylliga bröst gungade fritt under tyget och hennes bröstvårtor som var stora och pekade ut.
Plötsligt tittade hon upp på mej och såg att jag var röd i ansiktet och förstod vad jag har tittat på.

Min kuk hade börjat att vaknat till liv innanför mina fotbolls shorts och där märks det ganska snabbt vad som händer där under. Hon tittade snabbt på bulan i byxan och tittade snabbt upp på mej igen ungefär som att hon inte såg vad som var där. Hon log mot mej och sa att hon måste nog tvätta såret men att jag e så smutsigt att hela jag skulle nog behöva tvättas innan hon lägger om såret. Ska jag duscha här och nu? frågade jag snabbt Ja var ska du annars göra det för dina föräldrar e borta och dom lämnade nyckeln till mej så jag skulle kunna släppa in dej sen men inte kan du gå hem såhär, sa hon och tittade mej djupt i ögonen med sina vackra gröna ögon. Ok sa jag. Klä av dej och duscha du så hämtar jag en ren handduk åt dej. Hon trippade ut på lätt fot och jag klädde av mej i ilfart och ställde mej i duschen och drog för draperiet. Han bara börja att schamponera håret så hörde jag att dörren öppnades. Jag lägger handduken här bredvid så kommer jag in sen när du är färdig. Sen gick hon ut igen.

Där stod jag med ett praktstånd och försökte att lunga ner mej. När jag var färdig såg jag att det rann blod ännu ur såret, fan också tänkte jag men lugnade mej när jag tänkte att Astrid tar nog hand om mej. Stängde av duschen och tog handduken runt midjan, samtidigt kom Astrid in ungefär som att hon ville hinna se mej naken. Hon log när hon kom in och frågade om det var bra nu? Sen tittade hon ner mot såret men stannade upp en liten stund på bulan som avtecknade sej i handduken som min halv grova kuk tryckte ut. Jo sa jag men det blöder fortfarande. Det gör inget sa Astrid sätt dej på kanten igen så ska jag nog fixa till dej med en glimt i ögat. Jag satte mej igen men handduken var så pass kort att den inte gick över knäna och kanten på badkaret var ganska så lågt. Astrid satt redan på knä och väntade på att jag skulle sätta mej ner. Utan att tänka satte jag mej ner med breda ben som killar gör, Astrid lös upp i ansiktet när hon kunde utan att anstränga sej se rakt på min halvgrova kuk som hängde mellan mina ben (den är ganska stor 19,6cm och grov) sen tittade hon snabbt ner på såret och började att pyssla om mitt sår. Under tiden såg jag att hon sneglade upp mot mitt stånd medan hon putsade såret.

Jag drack upp mitt vinglas och frågade henne om det inte fanns mera vin? J j jooo harklade hon sej och tog vinflaskan från golvet och hällde upp lite till. Har du nån flickvän nu då Anton frågade hon med darrig röst? Tyvärr så har jag inte det sa jag. Synd en så fin kille som du borde nog ha en flickvän…du är ju i din bästa ålder nu och så log hon mot mej. Tja kanske det sa jag och svarade snabbt att jag har hört att kvinnas topp är när dom är lite äldre och så tog jag en smutt av vinet. Astrid rodnade lite lätt och sa kanske det är så. Var är Johan frågade jag då och kom att tänka på hennes gubbe. Han e för det mesta ute på sommar villan och jag e här hemma ensam. Samtidigt var hon färdig med lindningen. När hon satt ner plåstret så förde hon sin hand under min handduk när mitt stånd men inte så det tog i utan så nära att det retas att hon inte tog tag i den. Sen tittade hon på mej och sa att jag har sett under handduken att du har blivit påverkad av att titta på mina bröst ja hon med låg och kåt röst.

EEEEhhh jo vad kan man annars göra när man ser så fina mogna bröst svarade jag utan att tänka på vad jag sa. Har sett att du har en ståtlig påle mellan dina ben och så förde hon handen lite närmare och nuddade vid toppen av kuken och av den känslan hoppade kuken upp i full givakt som det gör på unga killar. Oj oj oj vad den var snabb sa hon och steg upp så hon stod på knäna och kom lite närmare mej. Vet du jag har inte fått kuk i mej på 5år sa hon och tittade mej djupt i ögonen. Men gubben din frågade jag med en klump i min hals? Han e impotent sen 5år så jag har bara fått sköta mej själv dom senaste åren och sen jag har sett dej på er gård i bara shorts i sommar så har jag länge velat fråga dej om du skulle vilja hjälpa mej lite…..??? Sen tog hon tag runt min kuk och drog mycket sakta fram och tillbaks och tittade mej djupt i ögonen, vill du det Anton vill du knulla en gammal kvinna som jag??? M m mer än gärna sa jag lite stammande. Då öppnade hon handduken med andra handen och böjde sej ner och slickade lite lätt med tungan på kuktoppen och runkade mej sakta, efter bara en liten stund stönade hon till och tog hela kuken i mun och sög frenetiskt och runkade snabbt. Hon avbröt hastigt och tittade upp på mej och sa du har en underbar ung kuk, härlig, god och hård, om du bara visste hur länge jag har längtat efter att få suga din kuk… Du skulle bara veta hur länge jag har fantiserat om att få knulla dej sa jag rakt ut.

Hon log och gick snabbt ner och började att suga igen snabbt snabbt och stönade tillika. Såg att hon hade fört ner ena handen mellan sina ben. Uppifrån såg hennes rumpa gudomlig ut, passligt bred och en härlig svank fick hon när hon sög av mej. Efter nån minut så sa jag till henne att om hon inte slutar så kommer jag att komma. Detta gjorde henne bara vildare i sitt sugande och hon stönade ännu hårdare. Det tog inte länge innan jag kände att jag skulle explodera i hennes mun. Nu…nuuuu …nuuu koooomer jaaag….. Samtidigt tog Astrid kuken och tryckte ner den i svalgen och sög så hårt hon kunde. Med en kraftig orgasm spurtade jag den första strålen rakt ner i hennes svalg och nästa och nästa sen ebbade orgasmen ut långsamt med kuken fortfarande i hennes svalg. Under hela tiden sög Astrid så det kändes som att orgasmen inte tog slut fast kuken började att slokna.
Med ett smack släppte hon kuken med munnen och sa det var det godaste hon har fått i sej på läge och log.

Orkar du mera frågade hon och tog tag i den nu halvslaka kuken och runkade några gånger och tog den i munnen och sög upp ett nytt praktstånd. Med glimten i ögat tittade hon på mej och sa att hon kom nog ihåg hur virila unga pojkar är. Sen reste hon sej och tog mej i handen och förde mej till vardagsrummet och lade mej liggandes i soffan. Nu vill jag att du skall slicka mej Anton… Sen lyfte hon det ena benet över mitt huvud och det andra fortfarande nere på golvet, drog upp kjolen. Till min förtjusning såg jag att hon var helt naken under och ett väl ansad fitta var ovanför mej, hennes blygdläppar var fylliga och det rann fittsaft ur fittan ner längs med låren som var mycket fint svarvade. Hennes klitoris var stor och stod ut som en liten ärta som ville bli slickad. Sakta sänkte hon sej ner över mitt huvud så jag just o just nuddade klittan med tungan och hon stönade till. Slickade på klittan så gått jag kunde på det avsåndet, efter några slickningar sänkte hon sej med all sin tyngd ner på mitt ansikte och gnuggade sin blöta fitta mot ansiktet och stönade högt slicka mej Anton slicka mej. Jag gjorde så gått jag kunde när hon gnuggade fittan över ansiktet. Sen såg hon till så jag kom åt klitoris, slickade på den och hon stönade villt och beordrade mej att suga på dej. Sagt och gjort jag började att suga lite försiktigt på klitoris och när reaktionen vara att hon började stöna högre sög jag till hårt. JaaaJaaaa Jaaaa suuug håååårt ja ja jaaag kooomeeer nuuuuuu….

Med våldsamma spasmer tryckte hon fittan ännu hårdare mot min mun med klitoris fortfarande i munnen, kom hon i en liten fonten orgasm fick jag all hennes fittsaft rakt i munnen och det var salt och gott. När hennes orgasm ebbade ut sjönk hon ner så hon blev liggandes över mej och gav mej en puss på munnen och tittade på mej och sa tack det var skönt och sen kysstes vi en stund, djupa tunga kyssar. Under behandlingen hade jag fått ett prakt stånd och strid sjönk ner en liten bit till tills kuken tryckte på mot fittan, sen satte hon sej upp så kuken var liggandes mellan hennes blygdläppar. Hon tittade på mej och frågade om jag ville knulla med henne?? J j j joo de vill jag sa jag. Vill du verkligen knulla en gammal kärring som mej?? Absolut jag vill inget annat! Sen några år tillbaks har jag drömt om detta….. Jag med sa hon och drog klänningen över huvudet och blottade sina stora bröst fritt. Dom var gudomliga, dom vara stora och hängde lite med mörka vårtgårdar och hennes vårtor stod rakt ut och långa. Gillar du dom sa hon och smekte sina bröst och började att röra sej fram och tillbaks över kuken. Jaaa dom är underbara sa jag. Hon nöp sej i vårtorna och gnuggade ännu hårdare mot kuken, hon var plask blöt i fittan från orgasmen innan. Hon böjde sej fram och berdrade mej att suga på hennes bröst. Jag löd som en liten hund och började att slicka runt vårtorna och sen slicka på dem. Jaaaa juuug på dem bit i dem jaaaaa…….

Trodde att jag skulle komma där bara för att hon masserade kuken mellan hennes fittläppar. Efter ett tag satte hon sej upp igen och började att styra in kuken mot fittan… Hon gned kukhuvudet mot klittan lite och började att föra den runt i hålet. Kondoooom skrek jag nästan ska vi inte ha kondom??? Nej jag vill känna din unga kuk i mej utan kondom sa hon. Men tänk om du blir med barn då sa jag lite skrämd….!!??? Risken att jag ska bli med barn är ganska liten just nu sa hon och log mot mej med ett kåt lende. Sen satte hon sej sakta ner för kuken.
Jag såg hur den sakta for in i henne utan motstånd så våt som hon var. Hon har inte fått några barn så hon var trång trots åldern och det var härligt att se min unga kuk glida in i hennes mogna fitta. Jaaaaa oooohhh sååå sköööönt de e med en uuung kuuuk i sej skek hon ut. När kuken var helt inne böjde hon sej framåt och gav mej en lång kyss. Sen började hon att rida mej sakta sakta, stönade i takt med sin rytm, tog hennes bröst och började att suga på hennes vårtor. Efter en liten tid ökade hon takten och stönade högt jaaa jaaa så sköööönt med en ung hård kuk den e sååå stoor o skööön…. jaaaaa….. Hon satte igång med en ritt som heter duga. Efter nån minut så märkte jag att jag började närma mej… och sa det till henne. Jaaa kom i mej min unga älskling kom iiiii meeeeej… jag vill känna din unga sperma fylllllla meeeej. Men tänk om du blir med barn MED BARN……. För sent jag kooommmer nuuuu skreeeek hon… I samma ögonblick kom jag i en ännu större orgasm än den innan. Hon märkte att jag skulle komma så hon satte sej så långt ner det gick på min kuk, Koooommm kooom jag vill känna när du fyyylller mej med din unga sperma…. Då kom jag, jag pumpade all min sperma i hennes mogna fitta som var hungrig efter min pojk sperma…. hennes fitta mjölkade mej på dom sista dropparna med hennes orgasm sammandragningar.

Sen sjönk hon ihop ovanpå mej.
Vi pustade båda två av utmattning och lycka.
Sen kom jag att tänka på att tänk om jag har gjort henne med barn………….. Mitt hjärta började att dunka i mej, hon märkte att jag frös till och frågade mej vad som var fel? Tänk om jag har gjort dej med barn sa jag till henne med lite rädsla i rösten. Tänk inte på det nu sa hon lugnt, om det är så att jag har blivit med barn så får vi ta det då sen, och gav mej en puss. Vi somnade på det viset med kuken fortfarande i henne.

Jag vaknade av att hon började att röra på underlivet, kuken var fortfarande i henne och den var nu lika stor som förut. Hon har behandlat min kuk med sin fitta när jag har somnat. Godmorgon sa hon och log mot mej. Var det skön väckning frågade hon ?? Jooo den bästa hittills sa jag, hur länge hade jag sovit?? 20 minuter ungefär och då kunde jag inte hålla mej stilla mera när jag hade din kuk i mej så ville jag ha mera. Sakta började hon rida mej igen. Det var under bart, unga brudar vill bli tagen på allt annat förutom att rida men hon här gillade det tydligen. Jag frågade om hon ville byta ställning. Bara en liten stund så sa hon. Hon svängde på sej så vi hamnade i en 69:a Var lite skeptisk till det först för där var ju min sperma med också i hennes härliga safter. Hon började att suga mej härligt så jag ville ge tillbaks behandlig till henne så jag började med att slicka lite i skåran som var blöt av våra kärlekssafter. Sen märkte jag att det inte var så farligt denna blandning så jag började att slicka mera vågat och suga på klitoris. Hennes röv var mitt framför mej när vi var i denna ställning så jag tog och blötte ner två fingrar i fittan och sen började jag att slicka hennes röv.

Reaktionen var enorm hon började att suga hårdare och stönade kraftigt. Slickade runt och försökte att trycka in min tunga i röven. Den kom in en bit och jag blev så kåt av detta att jag hamnade att avsluta det så jag inte skulle komma i hennes mun igen. Neeej mera slicka mitt röv jag vill känna din tunga i mej igen i röven sa hon. Med en sån önskan kan jag inte säga nej utan fortsatte att slicka. Hon märkte att jag var nära så hon satte sej upp så röven var på min mun, hon tog tag i skicknorna och steg upp en centimeter ungefär, drog isär skinkorna så röven vidgade sej. SLICK MEJ NUUU slick mej i röven….. Jag stack in tungan och denna gång gick hela tungan in så långt det går och jag körde med tungan in och ut ur hennes röv samtidigt masserade jag hennes klitoris med ena handen och pullade henne med den andra så gott det gick. Och igen kom hon i en våldsam orgasm vilket resulterade i ännu en fontänorgasm som sprutade ut över mitt bröst.

Hon svängde på sej fortfarande med skakande kropp från orgasmen. Tog tag i min kuk och förde den mot sitt röv och tryckte på. Gggnnnn oooohhhh vaaad stooor den ääär sa hon när kukhuvudet hade kommit in. Hon vilade sej en stund och red kuken med endast kukhuvudet inne. Efter ett tag så hade ringmuskeln slappnat av lite så tryckte hon till, med ett tjut sjönk ner till roten av kuken. Hon satt stilla en stund lutandes över mej, jag sög på brösten och då stönade hon till och började rida min kuk. Guuud va skööönt med kuken i röven jaaaa oooohhhh…. Hon red en bra stund tills jag sa att jag kommer snart då steg hon upp och kuken kom ut med ett plopp. Hon tog vinflaskan och hällde över kuken och tvättade den med vinet, när den var ren så sög hon lite på kuken för att få i sej lite av vinet. Sen satte hon sej upp igen och styrde kuken mot fittan och sa…. jag vill känna din unga kuk i min fitta igen… vill känna när du sprutar min fitta full med din sperma en gång till….

Sen sjönk hon ner på kuken och började rida mej sakta i början och ökade tempot efter ett tag. Hon förde sej fram och tillbaka istället för upp och ner för att klittan skulle bli masserad av mitt könshår. Jag märkte att jag skulle inte kunna hålla detta mycket längre och sa det till henne. Då viskade hon i mitt öra, Jag vill att du sprutar all din sperma i mej…. Sen pausade hon en stund och se sa hon, Jag vill att du gör mej med barn…. Sen tittade hon upp på mej med frågande blick. Jag blev helt stum och kall i kroppen… Vill du ha barn med mej frågande jag ….??? Jaaaa jag vill att du befruktar mej jag vill känna när du sprutar all din unga sperma i mej och göra mej med barn. Av dom orden blev jag så kåt att jag kysste henne hårt och hon började att rida mej hårt igen. Efter det så kunde jag inte hålla mej mycket längre utan skrek ut min orgasm.
Jaaaa gör mej med baaarn ….. ge mej all din sperma…. jag vi vi viiilll kännna när du fyller mej…. Kaskad efter kaskad fyllde jag henne igen. När hon kände att jag kom så kom hon i en våldsam orgasm. Det var nog den starkaste orgasmen jag fått i mitt liv. Troligen av det hon vill ha av mej och hennes ord. När våra orgasmer hade ebbat ut log hon mot mej och frågade, Tror du att du lyckades befrukta mej med dina sperman???? Hoppas det sa jag och log tillbaks. Sen somnade vi i soffan bredvid varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *