Språkresan

Den här berättelsen utspelar sig i somras när jag var på språkresa till England. Jag lade märke till att det var flera snygga tjejer med på flygplanet när vi lämnade Arlanda. Vi bodde två och två i små rum. Jag fick bo med en kille från Malmö som hette Adam.

En kväll var det några som hade fest i sitt rum. Det blev rätt så trång när ungefär 25-30 personer skulle trängas i ett rum för två.

Jag umgicks med en tjej som hette Linda hela kvällen och när klockan började närma sig halv två var Linda ordentligt berusad och började tafsa och klänga på mig. Hon var väldigt snygg, blont hår, normalstora bröst och en fin fast häck, så jag sa inte ifrån. Efter ett tag tog hon tag i min arm och sa:
Kom så går vi till mitt rum…

Självklart följde jag med ( jag hade ju blivit ordentligt kåt av hennes smekningar och kyssar ).
När vi kommit in började vi kyssas. Jag drog av henne hennes topp, hon hade inte något under, och började kyssa hennes vänstra bröst samtidigt som mina fingrar lekte med den högra bröstvårtan. Jag kysste henne nerför magen och samtidigt drog jag av henne byxorna. Jag smekte hennes kulle utanpå trosorna innan jag drog troskanten åt sidan och började dra i hennes blygdläppar med läpparna. När min tunga kittlade hennes klitoris stönade hon högt och tröck mitt huvud mot sitt varma och våta sköte.
Samtidigt som jag slickade hennes klitoris körde jag in två fingrar i hennes grotta. Jag smekte hennes insida och drog fingrarna ut och in i ett ökande tempo.
När hon närmade sig sin första orgasm började hon att skrika:
ÅÅÅÅÅÅHHHHHHH, AAAAHHHHHH, Nu kommer jag!!!!!!
Sedan drog hon upp mig och kysste mig på munnen innan hon gick ner på knä och drog av mig mina byxor.
Min stenhårda kuk sväljdes snabbt av hennes mun och hon växlade mellan att ta in hela kuken i munnen till att bara slicka toppen på ollonet. Under den behandlingen kunde jag inte hålla mig länge utan kom rakt i munnen på henne. Det hon inte lyckades svälja rann ut i mungiporna och hon torkade snabbt bort det med handen som hon sedan slickade ren.

När min påle var nästan helt slak tog hon den i munnen igen och sög på den tills den blivit fullstor igen.
Hon knuffade ner mig på rygg i sin säng och satte sig gränsle över mig och började rida. Hon red i en väldig fart och hennes bröst hoppade i händerna på mig medan jag smekte dem. Samtidigt smekte hon sin klitta och roten på min kuk. Jag kände att var på väg att komma i ännu en orgasm, men just då slutade hon och ställde sig på alla fyra och putade inbjudande med baken. Jag smekte hennes bakre hål med mitt ollon innan jag försiktigt tröck in min kuk i hennes anushål. Hon grimaserade lite i början men när jag fått upp farten stönade hon högt av njutning.
Snabbar, hårdare!!! Skrek hon och jag var inte sen att lyda.
Det dröjde inte länge förrän hon kom i sin andra orgasm.

Just då öppnades dörren och hennes rumskompis kom in. Hon hette Sara och var också väldigt snygg, hon hade mörkt hår och större bröst och även en större bak.
Ursökta om jag stör, sa hon lite retfullt.

Hon gick närmare sängen och frågade:

Har ni en plats över?
Jag tittade på Linda som nickade och jag svarade Sara att visst hade vi det.
Innan jag ens hunnit blinka stod Sara avklädd vid sängkanten. Jag hade hela tiden stått med kuken i Lindas stjärthål men drog nu ut den och Sara tog den i sin hand och runkade den lite först innan hon tog den i munnen. Hon slickade mitt ollon i cirkelrörelser men slutade sin behandling just när jag var på väg at explodera i hennes mun. Hon lade sig på rygg i sängen bredvid Linda och särade på benen. Hennes våta fitta blänkte i ljuset från sänglampan.

Jag satte mig på knä och drog upp hennes bak mot min mage och körde in hela på en gång.
Hon stönade och bad mig att börja lite lugnt. Samtidigt som jag knullade Saras fitta klev Linda upp och lade sig med sin stjärt ovanför Saras ansikte. Så låg de och slickade varandras klittor tills Sara kom i en stor orgasm och jag kom inte långt efter. Jag var helt utpumpad men Sara hade inte fått nog utan klättrade baklänges upp över min kropp så att hon fick sina ben över mina axlar och började suga min kuk som än en gång reste sig ( även om det tog längre tid den här gången ).

Samtidigt slickade jag hennes fitta. Min tunga lekte i hennes öppning och mina läppar drog i hennes blygdläppar samtidigt som min tumme juckade i hennes stjärthål. Hon slutade att suga efter ett tag men lät mig fortsätta tillfredsställa henne oralt. När hon också fått sin andra orgasm ställde jag mig på golvet. Och de två tjejerna sög tillsammans av mig och jag sprutade en sista gång rakt över deras fina ansikten och bröst. De slickade hungrigt av varandras kroppar och sög ut den sista droppen ur mig.

Sen var vi så trötta att vi somnade alla tre i sängen.

Nästa morgon hade vi sex två gånger, en i duschen och en på golvet och vi fortsatte att träffas under hela språkresan för att njuta av varandras kroppar.
Jag har pratat med dem på telefon och chattat med dem på internet sen vi skiljdes åt på Arlanda flygplats, men jag har aldrig träffat dem igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *