Jag och min tjej och en kändis knullade

Det var Fredag kväll. Jag och min älskling Tove skulle gå och se en konsert med Fredrik Jacobsson. Ännu ett stjärnskott inom singer/songwriter-genren. Tove hade sminkat sig och klätt sig fint med ett par tighta jeans och en sexig top som hade en urringning som kunde få dom flesta män på knä.

Själv hade jag några vardagliga jeans och en mörk skjorta på mig. Jag va inte mycket för att klä upp mig. Tove verkade extra sprallig denna kväll. Hon fnissade mycket och tog vara på dom flesta tillfällena då jag diskret gav henne chanser att tafsa på mig. Något som naturligtvis höjde mitt eget humör….och upphetsning. Vi kom fram till klubben där Fredrik skulle spela och ställde oss i kön.

– Vad snygg han är
– Va?, sa jag
– Fredrik..han är jävligt snygg, försökte Tove få fram till mig i kö-bruset samtidigt som hon tittade på affischen som va uppsatt utanför ingången.

Jag tittade på affischen och såg en välbekant man som jag ofta sett på TV och i lokaltidningarna. Han hade mörkt halvlångt hår och bruna ögon, tredagarsstubb och en förförisk blick där han stod med sin dyra Taylor-gitarr.

”Den bilden är ju Photoshoppad som fan”, tänkte jag

Vi va lite tidiga in men det gjorde oss inget. Vi satte oss bara vid våra platser på rad två och tåflirtade. Efter ungefär en kvart så kom Fredrik in på scenen, satte sig på sin höga stol och tog några ackord. Det blev ett våldsamt jubel och stående ovationer. Tiden som följde innehöll många välbekanta hits och en ovanligt personlig och mjuk konsert som jag tyckte mycket om. Tove hade tidigt i konserten tagit min hand och smekt sina fingertoppar i min handflata samtidigt som hon gav min långa passionerade tungkyssar. En gest som vi båda visste mycket väl innebörden utav.
Konserten va nu slut och Fredrik möttes än en gång utav otroliga jubel. Folk började kasta upp allt möjligt på scenen. Blommor, pengar, hårband, strumpeband m.m. Tove sträckte sig till min sida och sa:

– Åh han är så het älskling! Han skulle man inte tacka nej till

Jag svarade henne halvt på skämt, halvt på allvar:

– Skriv ner ditt mobilnummer på en lapp och kasta upp då.

Mot alla mina förväntningar så tog Tove upp något papper och en penna ur sin väska, skrev ner något, knölade ihop lappen och kastade upp mot scenen. Det va för sent Fredrik hade gått av och folk började röra sig mot utgångarna.

Vi hade nästan nått enda hem när Tove telefon ringde. Tove gav displayen en konfunderad min innan hon svarade:

– Hej det är Tove…..
– ….Ah…hej!

Jag märkte på henne att hennes röstläge förändrades markant. Hon stannade upp. Jag orkade inte följa samtalet utan gick istället iväg och pissade i några buskar. När jag kom tillbaka så kom chocken. Tove tittade på mig med ett leende som säkerligen kunde sträcka sig över Engelska kanalen.

– Du anar inte vem det var!
– Fredrik Jacobsson?, svarade jag
– Haha! Ja! Coolt va!
– Hehe jodå..det va som fan. Vad ville han?
– Han sa att han inte hade något att göra efter konserten och undrade om vi skulle ses
– Jasså…ojdå. Vardå?
– Han sa att vi kunde möta honom vid Götaplatsen om tio minuter, svarade Tove ännu mer entusiastisk
– Vi!?
– Ja, jag sa att jag hade min pojkvän med mig. Snälla följ med jag vågar inte själv
– Ok då, svarade jag.

Sagt och gjort. Vi mötte honom vid Götaplatsen och snackade lite. Efter ett tag så började det bli lite pinsam tystnad och jag och Tove bestämde oss för att börja röra oss hemåt.

– Får jag följa med?, frågade Fredrik helt plötsligt med ett stort svärmorsdröm-leende på läpparna.

Jag såg att dom båda kände av min skepsis inför frågan.

– Ok!, sure!, utbrast jag
– Det är inte varje dag man har en kändis på besök

Jag märkte att ju närmare hem vi kom, ju mer flirtig blev stämningen. På nått sätt så tände det mig. Inte bara det att Tove många gånger tog mig på rumpan och gav mig en del förföriska blickar. Utan också det att Fredrik gjorde antydningar på att han hellre sover hos oss än på hans hotell.

När vi kom hem så satte sig Tove och Fredrik på en gång i soffan. Jag satte på en skön skiva i stereon och slog mig ner i sängen och öppnade en vinflaska. Vi hade det jättetrevligt och jag hade helt gett upp med hjälp av blickar försöka ge Tove dåligt samvete för hennes och Fredriks mer och mer intima relation.

Jag började faktiskt till och med att gilla Fredrik, även fast han raggade på min Tove.
Efter ytterligare någon flaska vin och ett par timmar senare så ringde min mobil. Det va Micke och det var tydligen viktigt. Jag tog mobilen och gick ut i kokvrån för att avsluta samtalet, som varade i en kvart.

När jag kom tillbaka ur kokvrån så möttes jag utav ett smackande ljud. Jag tittade upp och såg Tove och Fredrik sitta i soffan och grovhångla. Några tusen tankar for igenom mitt huvud under några sekunder. Jag blev sprängkåt. Toves ena axelband hade halkat ner och Fredriks två översta knappar var uppknäppta där dom satt och lekte med varandras tungor. Jag kunde inte göra något annat än att ge mig in i det. Jag satte mig på bakom Tove och började smeka henne på hennes sidor. J

Jag satt där ett bra tag och bara smekte henne samtidigt som dom båda uppenbart ignorerade mig. Tillslut tog jag mot till mig och förde min högra hand upp över hennes bröst. Hon hajade till och vände sig om för att kyssa mig. I periferin såg jag Fredrik ta av sig sin skjorta och satte sig bakom Tove, förde fram sina händer över hennes bröst och började kyssa och slicka henne i nacken. Jag hade vid det här laget släppt alla mina hämningar och förberedde mig på mitt livs sexuella äventyr. Jag tog av Tove hennes top, behån åkte av ännu snabbare. Tove andning var nu blytung och jag började urskilja små hesa, sexiga kvinnostön mellan våra heta tungor.

Jag ställde mig upp, slet av mina byxor och skjorta för att sedan börja förflytta mig mot sängen. Jag gav Tove och Fredrik en manande blick. Dom följde mig och tog också av sina kläder. Tillslut låg vi där i bara underkläder som i en het ormgrop där händer och tungor flöt omkring som olja på vatten.
Jag ställde mig på mina knän, tog tag i Tove troskant och drog sakta av dom. Jag möttes utav en välbekant doft från hennes saltsöta fittvätskor. Det dröjde inte länge innan både jag och Fredrik slängde av oss våra underkläder och stolt blottade våra stenhårda manslemmar. Fredriks kuk va något större och grövre än min, jag hade ingen lust med några komplextankar nu utan la mig istället på Toves vänstra sida. Fredrik på hennes högra. Jag smekte henne på magen och låren samtidigt som jag sög och lekte med hennes ena bröst vars bröstvårta nu var stor och spetsig. Fredrik tog på hennes andra bröst och kysste henne passionerat. Jag kunde tillslut inte hålla mig. Jag ställde mig på knä och började smeka hennes fitta. Den var nu varm och blöt, nästan så att det rann ur henne. Hon började nu stöna häftigt och tog tag i min kuk. Hon runkade den i samma takt som jag smekte henne. Tillslut så tog Fredrik hennes hand och förde den mot hans egna stenhårda, ådriga kuk. Vi låg där nu i perfekt harmoni, gungandes, stönandes. Hon runkade av mig och Fredrik samtidigt som jag hade mina fingrar mellan hennes dyblöta blygdläppar, smekte hennes klitoris, gnuggade och ibland stoppade in pek- och långfinger i hålet för att göra kom hit-rörelsen och sakta föra dom ut och in, ut och in, ut och in…

– Mmmm
– Åhh…mmm
– Stoppa in kuken snälla…mm…knulla mig nu!..jag är så kåt, stönade Tove fram.

Jag tittade på Fredrik och gav honom en blick som sa: ”Vi drar ut på det här..vänta”

Efter ett tag så bytte vi ställning. Fredrik kröp ner mot Toves särade ben och började slicka henne. Först smekte han med tungspetsen på hennes blygdläppar och klitoris för att sedan bege sig i och runt hennes längtande fitthål. Jag kunde höra hur han med hela tungan slickade i sig och svalde all henne salta kåtsaft. Själv ställde jag mig på knä vid hennes huvud och försökte skapa ögonkontakt med henne där hon låg och stönade och nästan skrek utav välbehag. Tillslut så uppfattade hon mig, satte sig upp lite och tog bestämt min bultande kuk och stoppade in den i hennes mun. Hon sög i allt snabbare takt, men stannade då och då upp för att slicka på ollonet och svälja den eventuella försatsen som hade sipprat ut samtidigt som hon tog handen om Fredriks bakhuvud och tryckte det mot hennes sköte. Tempot höjdes och vi stönade nu alla tre högljutt i sängen. Någon tog efter ett tag initiativ till att byta ställning. Jag la mig bredvid henne igen. Hon vände sig mot mig och vi började grovhångla. Smaken av min egen kuk började fylla min mun. Fredrik la sig bakom Tove och började smeka hennes lena bröst och styva bröstvårtor samtidigt som han tryckte sitt hårda kön mot henne. Jag kunde känna hur Tove venusberg pressades emot mig i takt med att Fredrik tryckte sig mot henne i juckande taktfulla rörelser där min kuk låg mot hennes nyrakade fitta. Hon bad oss återigen med skälvande röst att föra in någon av våra hårda lemmar in i henne. Men vi väntade. Tillslut lyfte hon på benet och la det lite över mig i ännu ett försök att bjuda oss in i hennes genomblöta grotta. Jag tog min kuk instinktivt och tänkte reta henne lite, då stötte jag emot något hårt. Fredrik hade tänkt samma sak. Nu har vi båda halva våra ollon innanför Toves vidgade blygdläppar och gör allt för att hålla oss. Tove ber oss med stön, mig med hennes blick att trycka in oss i henne. Jag drar mig tillbaka och lägger min kuk återigen mot hennes venusberg. Hon smeker mig på min rumpa och vi hånglar intensivt. Plötsligt känner jag att hon griper tar i min ena skinka i ett järngrepp. Jag anar vad som har hänt och ser efter. Fredrik bestämde sig för att bryta vår tysta överenskommelse och har nu tryckt in hela hans stora grova penis i henne. Långt in i henne..

Jag försöker se Tove i ögonen men ser bara hennes ögonvitor. Hennes grepp om mig är fortfarande stenhårt. Fredrik bara håller sin kuk stilla, som är helt och hållet uppslukad utav Toves mjuka, djupa fitta. Tiden står stilla. Han börjar efter några sekunder att föra sin hårda penis in och ut ur henne, i långsamma juckande rörelser.

– Åh Gud! Fyfan..jag dör! Åh, åh…ååhh! mm…mmm, åh..
– Hur mår du älskling? Går det bra? Är det skönt?, undrar jag efter att förgäves försökt läsa hennes stön och ansiktsuttryck.
– Jaaa!, shit ja…det är så skönt. Ååh, knulla mig! Fortsätt!..

Tove lossar nu sitt järngrepp om min rumpa och Fredrik börjar stöta snabbare och hårdare. Dom båda nästan skriker ut stönande ljud nu. Jag fortsätter att kyssa Tove och smeka hennes perfekta bröst och bröstvårtor i mina händer.
Efter ungefär 5-10 minuter så utbrister Tove:

– Åh jag vill suga den där!

Fredrik drar sig sakta ur henne och ställer sig på knä. Tove ställer sig på alla fyra framför honom

– Vänta, säger jag och lägger mig under Tove.

Jag styr upp min pulserande kuk mot hennes öppning. Hon sänker sig ner över din och den glider in hur lätt som helst. Hon börjar gnugga sig nu samtidigt som hon suger av Fredriks välformade kuk som nu är större än nånsin. Toves slida blir om möjligt allt blötare och jag känner någonting rinna nerför min kukrot. Samtidigt så ökar Tove takten. Jag hör att hennes stön och flås nu blir mer intensiva och märker att hon snart kommer. Med Fredriks kuk i munnen får hon sin orgasm. Hon gnuggar med krampartade rörelser sitt sköte mot mig. Samtidigt känner jag själv en kittlande känsla i pungen som jag lätt kommer ihåg. Min orgasm kommer samtidigt som hennes och jag känner min varma, salta, kletiga sperma lämna ollonet i pulserande sprut och hamna långt in i Toves djupa, blöta, orgasmerande fitta. Vi gungar harmoniskt i varandra.

Tove släpper Fredriks kuk och lägger sig och vilar över mig. Efter ett tag ställer hon sig upp igen på alla fyra och ser på mig med ett avslappnat leende. Min slaknande genomblöta kuk dras ur och jag känner min sperma rinna ur henne och ner över min pung. Fredrik står nu med sin stenhårda kuk i handen och ser sin chans. Han smeker Tove över ryggen och rumpan och går på knä nerför sängkanten.

– Fredrik, säger jag
– Ja?, svarar han
– Va försiktig. Det där kan göra ont
– Ok, jag ska vara försiktig, svarar han och tar tag i sin kuk och drar tillbaka förhuden

Han för trevande in sin penis mellan Toves blygdläppar som fortfarande droppar utav min säd och börjar stöta. Försiktiga långsamma stötar. Jag och Tove börjar att kyssas. Fredriks juckrörelser blir något mer intensiva och jag hör honom honom stöna till, i en något högre stämma än innan samtidigt som han drar ner på farten. Han drar sig ur och lägger sig i sängen. Jag känner återigen hur det börjar rinna varm sperma på mig. Tove kliver av mig och lägger sig mellan mig och Fredrik. Vi ligger och bara flåsar och tittar upp i taket ett tag.

”Vad fan är det jag har gjort!?”, tänker jag

– Jag älskar dig Mikael, säger Tove avslappnat.
– Jag älskar dig med, svarar jag

Fredrik ligger fortfarande och stönar.

Jag kliver upp och går ut för att duscha av mig. När jag kommer tillbaka ligger Tove och Fredrik och sover…på varsin sida utav sängen. Jag lägger mig i soffan och undrar för mig själv:

”Undra vad Tove skrev på lappen mer än hennes mobilnummer”

Sen somnar jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *