Orgasmen

Jag ringer och pratar lite med dig, Vi bestämmer oss för att ses, det går några dar. Du messar mig och jag kommer, Jag går in och hämtar dig jag säger till dig att vi ska åka en sväng. När vi sitter i bilen så undrar du nyfiket vart vi ska, jag säger bara det märker du.. Efter ett tag i bilen svänger vi in på en grusväg, du funderar på vart vi ska.

Efter några kilometer på denna ensliga grusväg kör vi upp på en gårdsplan där det ligger ett mindre torp. Vad ska vi göra här undrar du givetvis, jag tystar dig med en kyss, och säger lugn lita på mig.

Vi går in i torpet, Jag tänder brasan i kakelugnen, Tänder ljusen på bordet.
Jag visar dig sovrummet som består av en stor dubbelsäng, Du ser krokar i taket och remmar, I en låda ligger det sexleksaker och på det ena sängbordet står det en flaska med någon sorts olja. Det är stearinljus på väggarna som jag tänder.

Vi går ut i köket jag tillagar en underbar måltid, Vi äter och tittar på varandra med hunger, Jag vill bara ha dig nu sitter jag och tänker, du tänker likvärdigt.

Jag lägger fram några papper och frågar om du vill läsa alltid kul med ett omdöme säger jag, Du tar upp papperen och läser det är porrnoveller.
Du känner hur du blir kåt och våt när du läser och hoppas att jag inte ska märka det.

Jag sitter och tittar på dig när du läser och bestämmer mig för att smeka dig försiktigt under din läsning, Jag går fram till dig och lägger min hand på ditt lår och samtidigt kysser jag dig i nacken, låter min andra hand kupa ditt ena bröst, du stönar till lite och säger nej vi ska inte. Jag lägger mitt finger över din mun och kysser dig, du svarar på kyssen och det känns helt underbart att känna din tunga snurra runt min.

Jag sätter mig på stolen du sätter dig gränsle över mig, du känner genom dina byxor hur min kuk börjar bli stenhård, Jag förklarar att jag vill ha dig nuuu!!

Jag lyfter upp dig och bär dig till sovrummet jag lägger dig försiktigt i sängen,
Jag säger åt dig att ta av dig dina kläder.

Du börjar med tröjan och behån, jag ser dina fasta vackra bröst ditt mörka hår som ligger på axlarna dina ögon som glittrar av kåthet.

Jag tar av mig tröjan du ser min vältränade mage och muskulösa armar,
Jag känner hur kuken redan börjar bli riktigt hård.

Du tar av dig resten av kläderna, jag ser din trånga fitta och vill tränga in i den direkt, men inte redan, först dina orgasmer.

Även jag tar av mig kläderna du ser min kuk som står rätt upp du ser hur det redan glittrar på ollonet av förjuice.

Jag går fram och nafsar dig i nacken och kysser dig du känner hur min kuk ligger mot din mage när vi kramas.

Du får ställa dig på knä i sängen, jag tar dina händer och binder upp dom och drar lite i repet. Jag går fram och smeker dig sakta över hela din kropp, jag tar en fjäder som kittlar över hela dig. Du ryser i hela kroppen när fjädern nuddar vid dig, Du känner hur jag drar den mot dina yttre blygläppar jag råkar snudda med fingret och jag känner hur våt du är.

Jag tar nu fram flaskan med massageoljan som du tidigare sett på sängbordet.
Jag droppar sakta ut den på hela din kropp. Den rinner sakta och kittlande skönt ända från dina axlar ner mot dina ben.

Jag står på knä bakom dig, du känner kuken mot din rumpa, du hör min andning, du känner mina händer som smörjer in oljan över hela dig, Du vill ta på mig men kan inte du sitter ju fast i repet.

Du känner hur det pullserar i hela fittan nu, du vill att jag smeker dig,
Jag viskar i ditt öra hur vacker du är, Hur sexig du är.

Jag ställer mig mot dig, du känner hur ollonet snuddar vid din fitta, jag kysser dig länge, samtidigt som jag smeker din rumpa och låter kuken snudda vid dig, Jag för ner min hand mellan din ben och låter ett finger glida upp i dig, Du stönar till högt, du känner hur kuken hårdnar till av ditt stön.

Jag går nu bort och hämtar en av massagestavarna, Jag ställer mig bakom dig, Jag sätter på vibratorn och låter den vibrera på insidan an dina lår, Jag för den sakta upp mot fittan, Du känner hur den kommer åt klittan, Jag för in dilldon i dig, och låter samtidigt en liten fibrator jobba ovanpå din klitta.

Du skriker av vällust, du känner hur du är påväg att komma, Jag för dilldon fortare i dig, du känner min stenhårda kuk mot din bak, Du skriker OOHHHH nu kommer jag, du stönar högt och det rycker i hela din kropp när den första orgasmen sköljer över dig.

Jag lossar på repet som du var bunden i, Jag sätter på dig en ögonbindel och säger lita på mig nu, om du inte vill något så säger du till ok. Hmm ok då säger du.

Jag ställer mig bredvid sängen och säger ta min kuk i din hand, Du tar tag i den och samtidigt hör du att någon mer kommer in i rummet, Du funderar på vem det är,

Du frågar vem är det? Jag svarar en kille jag lärt känna på gymmet får han vara med? Du svarar tveksamt ja till frågan.

Jag säger till dig att lägga dig ner på rygg, Vi lägger oss på var sida om dig.Vi börjar smeka varje del av din kropp du känner en man på varje sida om dig, du runkar våra hårda kukar försiktigt,Du får en lång kyss av mig samtidigt som du känner hans tunga på din hals, Jag lägger dig på sidan mot mig.

Lägger min stenhårda kuk mellan dina blygläppar och trycker sakta in den långt i dig. Du blir riktigt kåt av att känna mina händer plus den andra killens på din kropp,Jag fyller dig med min kuk, den andra killen ligger mot din rygg, han smeker ditt anus med oljan, lägger mot sin kuk, men trycker inte in den, han leker bara med ollonet mot din rumpa.

Efter några minuter känner du hur hela ollonet är inne i din rumpa, du känner min kuk hårdna ännu mer, Det är bara skönt med två kukar vilket du aldrig trott tidigare, du känner inget obehag du bara njuter i fulla drag av oss två vältränade killar som fyller dig njutningsfullt.

Du börjar närma dig din andra orgasm nu, vi ökar takten, in och ut in och ut djupare hårdare fortare, Jag börjar närma mig också, jag längtar efter att få känna hur kuken växer lite till jag längtar efter att få känna hur kuken rycker inuti dig samtidigt som varm sperma fyller dig.

Jag frågar dig ska vi sluta? Nej , Vill du komma? Ja, Du vill det va? Du svarar ja ja sluta inte, jag kommer komma snart. Jag känner hur din fitta drar ihop sig i långa hårda sammandragningar som gör att min kuk sprutar rakt upp i din fitta, du hör mitt stönande och hur jag trycker kuken djupare i dig, Du kommer i den skönaste orgasm du upplevt du har helt glömt av killen bakom dig som samtidigt som jag har fyllt din mus så har han fyllt din rumpa.

Vi går in i duschen alla tre och du får suga av oss så vi får komma en sista gång, Vi slickar och smeker dig så du får din tredje orgasm.

Vi kommer överens om att träffa varandra igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *