Det gör ont att ta körkort!

Jag hade just fyllt arton och höll på att ta körkort. Min körlärare var en snygg man i 35-årsåldern med fin kropp och en härlig häck. Jag hade många gånger fantiserat om honom när jag onanerade i min säng på kvällarna och varje gång jag kom i en skakande orgasm hade jag stönat hans namn högt.

Nu var det dags för uppkörning och jag var väldigt nervös inför detta stora prov. Körningen hade inte gått så bra på sistone eftersom jag ägnat större delen av min tid åt att läsa inför de sista proven på gymnasiet.

Nästa vecka skulle jag ta studenten och en bättre studentpresent än ett körkort kunde jag ju inte ge mig själv. Samtidigt var det ju sista gången jag skulle få träffa min körlärare så jag hade sett till att piffa upp mig lite extra inför honom denna eftermiddag.

Med mitt långa blonda hår uppsatt i två flätor och iklädd endast en alldeles för kort jeanskjol som bara behövde dras upp någon centimeter för att jag skulle blotta mitt rakade kön och en skjorta där jag medvetet knäppte upp ett par knappar extra gick jag och satte mig i bilen och väntade på Peter.

Snart kom han in och satte sig och medan han tog på sig säkerhetsbältet upptäckte han vilken läcker artonårig tjej det var som sagt i förarsätet. Jag hörde honom flämta till lite väl ljudligt medan jag startade motorn och la i ettans växel och körde ut från parkeringen.

Peter dirigerade mig längs vägarna och jag tyckte körningen gick ganska bra. Jag märkte dock att han hade uppenbara koncentrationssvårigheter. Jag kunde i ögonvrån skönja att hans blick var fäst vid min glipande skjortöppning och troligen hade han full insyn och kunde se mina fasta tonårsbröst där under.

När vi hade kört en stund var det dags för fickparkering. För att få bättre koll bakåt, tvingades jag flytta upp lite i sätet och luta mig snett bakåt. Detta gjorde att inte bara glipan i skjortan öppnades än mer, utan även min kjol drogs upp den där lilla biten som krävdes för att blotta min hårlösa fitta.

Jag låtsades som ingenting och fickparkerade bilen, men jag märkte på Peter att han blev riktigt upphetsad. Minsann hade det inte formats en rejäl bula under hans byxor också och jag såg hur han försökte skyla sig med sitt anteckningsblock.

– Sådär, sa jag nöjt. – Det gick väl bra?

Peter svarade inte utan satt och stirrade ner mellan mina ben på min rakade artonårsfitta.

– Det gick väl bra, sa jag igen och efter någon sekund kom Peter till sans och stammade fram:

– Eeh… ja… det gick bra…

Efter ytterligare en stund tystnad bad Peter mig att öppna motorhuven för att göra det sista uppkörningstestet. Jag öppnade huven och vi gick runt och ställde oss för att titta vad som fanns där. Peter hade med sig sitt anteckningsblock ut, men höll det fortfarande framför sina byxor.

Troligen var han rejält kåt fortfarande och var tvungen att dölja sitt stånd med blocket. När han bad mig visa lite olika grejer i bilen var jag tvungen att luta mig fram över huven för att peka ut de olika delarna.

Jag märkte hur han förflyttade sig bakåt, självklart för att få insyn upp under min korta kjol. Medvetet lutade jag mig fram onödigt mycket för att retas när jag skulle visa hur man bytte olja. Min kjol kasade upp rejält och blottade inte bara min fitta bakifrån utan också större delen av min fasta stjärt.

Nu kunde i inte Peter hålla sig längre. Han slängde blocket på marken, stängde motorhuven och öppnade snabbt gylfen och tryckte sig emot mig. Jag hann knappt reagera innan jag kände hans kuk mot mina skinkor och hans händer innanför min skjorta.

– Nu skiter vi i det här, sa han. – Du är godkänd! Du får ditt körkort och jag bjuder på uppkörningen om jag bara får knulla dig! ”Oj”, tänkte jag. ”Det här gick över förväntan. Inte nog med att jag skulle lyckas med att förföra min körskollärare utan jag skulle dessutom spara några hundralappar på det”.

Villigt lät jag hans händer knäppa upp resten av knapparna i skjortan och lika villigt pressade jag min stjärt tillbaka mot honom. Jag särade på skinkorna för att ta emot honom i min nyrakade fitta, men han var så ivrig att han placerade sitt ollon i min analöppning och innan jag han protestera hade han börjat pressa sig in i mitt trånga hål.

– AAAAJJ! Skrek jag till av förvåning och smärta. – Inte där!

Men Peter var så kåt att han inte lät sig störas av mitt motstånd utan fortsatte pressa in kuken i min stjärt. Jag försökte slita mig loss, för det här ville jag inte vara med om, men Peter var starkare än jag och höll mig hårt och lade dessutom en hand runt munnen på mig så jag inte kunde skrika.

Sedan knullade han mig hårt och djupt i röven mitt på parkeringsplatsen. Jag har aldrig tidigare prövat analsex så det gjorde fruktansvärt ont, men det hjälpte inte hur mycket jag försökte ta mig loss. Peter höll mig hårt och knullade min artonåriga flickstjärt brutalt med sin stora kuk.

Jag förstod att det inte skulle hjälpa hur mycket motstånd jag gjorde, så jag försökte istället slappna av och tog tag om mina skinkor med händerna och särade dem så att det inte skulle bli så trångt och göra så ont.Peter klatschade mig på skinkorna medan han började knulla mig i djupa stötar. För varje stöt drog han sig ur helt, stönade högt och spottade saliv in i mitt öppna hål för att sedan trycka tillbaka kuken i mig. Snart började han flämta högre och jag förstod att han var nära.

”Tänkte han spruta mig i stjärten också”, undrade jag. Men jag behövde inte vänta på svar, för snabbt drog han sig ur mig, tryckte ner mig på knä och pressade in sin kuk i min mun. Hans kladdiga kuk, som just knullat mig i stjärten tvingades jag nu alltså att suga ren från mina egna rövsafter. Jag kunde inget göra annat än att lyda och medan jag sög honom tog han tag i mina flätor och drog mig emot sig och började munknulla mig djupt.

Jag satte nästan hans kuk i halsen för varje stöt och kväljdes gång på gång, men han brydde sig inte det minsta om det utan bara ökade tempot och munknullade mig allt brutalare. Sedan tryckte han sin kuk helt och hållet till botten av min hals och medan jag utan resultat viftade och slog med armarna för att komma loss började han spruta en enorm sats med sperma långt ner i min hals.

Jag kväljdes ordentligt och hade definitivt kräkts också om det inte varit för att Peters kuk täppte igen munnen på mig. Istället började mitt saliv blandat med hans sperma att komma ut ur näsan på mig och jag fick svårt att andas.

När han hade sprutat färdigt och mitt ansikte var alldeles nerkladdat med mitt saliv och hans sperma så drog han ut den stora kuken ur min mun, slog den hårt mot mitt ansikte några gånger, riktigt hårt så det gjorde ont, gav mig en rejäl örfil och svor åt mig: – Sådär ditt jävla luder!

Där fick du vad du tålde! Så går det när småflickor försöker retas med mig! Sedan lät han mig ligga där på marken, medan han körde tillbaka till körskolan själv och jag fick med nerkladdat ansikte och ömmande stjärt själv halta genom stan bort till körskolan för att hämta mitt körkortsbevis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *