Carina fick så mycket kuk hon klara av

Carina och jag var som vanligt på väg till vår strand denna varma sommar. Stranden låg lite avsides ute på en udde och vi fick oftast var för oss själva. Under sommaren hade det då och då dykt upp andra människor och solat och bada där men de hade inte stört oss och vi hade inte stört dem, även om vi eller dom haft avancerade övningar för oss, snarare hade vi njutit av att exponera oss eller till och med fått en sexkamrat att dela njutningen med.

De gånger det inträffat hade det varit fråga om kvinnor som varit med i våra lekar, män hade försökt men både Carina och jag hade inte lust att inleda någon bekantskap med de som närmat sig oss i de avsikterna. Denna dag var vi inte ensamma på stranden, en bit bort låg en ensam man som jag kände igen från min gymnasietid i staden och som gått i en parallellklass till min.

Han hette Sten mindes jag och kom också ihåg honom som en trevlig kille. Han hade gått under benämningen Bamse och det var först den gången vi hade haft gymnastik och duschat som jag förstod vad det smeknamnet kom ifrån. Jag hejade hastigt på Sten och vi slog oss ned en liten bit från hans ställe. Vår vana trogen solade vi nakna även denna gång då Sten inte utgjorde något “hot” mot oss.

Jag berättade för Carina om Sten och hans smeknamn och hur han fått det och hon blev genast lite nyfiken på honom och undrade om hon skulle få en titt på hans tillgångar. Dagen flöt på och vi solade och badade. Carina och jag gick i vattnet nakna och blygdes inte för Sten. Han däremot hade alltid sina badshorts på sig när han tog ett dopp.

Carina spanade åt hans håll då och då och jag förstod att hon var lite nyfiken på hur stor lem Sten egentligen hade men tillfället höll på att gå henne ur händerna då dagen gick utan att Sten blottade sig för henne. Till slut såg jag att Sten reste på sig och slog en handduk kring livet och drog av sig shortsen, sedan tog han en tvålkopp i handen och gick bort till en stor sten där han såg sig omkring innan hand tog av sig handduken och började tvåla in sig.

Jag puffade till Carina som halvsov och sa till henne att nu hade hennes chans kommit. Carina höjde på huvudet och spanade på Sten som med ryggen mot oss höll på att tvaga sin kropp. –Vänd på dig då väste Carina, på skoj men han blev stående med ryggen mot oss. Till slut vände han sig om och både Carina och jag hajade till.

Nog för att jag hade tyckt att Stens organ varit ordentligt tilltaget när jag såg det i duschen men jag hade inget minne av att det skulle var av den dimensionen. Mellan hans ben hängde en lem som var enorm, inte så lång men den var grov. Den gungade när han rörde sig och jag såg på Carina att även hon tyckte att det var en stor sak.

Sten tittade upp och fick se att både Carina och jag låg och glodde på honom och han såg lite besvärad ut. Carina rodnade och tittade bort ett tag men kunde inte hålla sig utan låg snart och tittade igen. Jag såg att hennes bröstvårtor stod rakt ut och vårtgårdarna var alldeles knottriga. Låg hon där och kåtade upp sig på Stens bamsekuk tänkte jag och fick lite blandade känslor inombords. Sten var nu i full färd att tvåla in sitt skrev och han löddrade omsorgsfullt in den gungande lemmen.

Under lugg tittade han åt vårt håll. Carina satt nu upp och tittade helt öppet på hans förehavanden, denna gången tittade hon inte bort utan iakttog honom med öppen förtjusning. Stens lem började sakta att resa sig och intog ett halvstånd som gjorde att staken svajade än mer vid hans rörelser. När han tvålat in sig gick han ut i vattnet och sköljde av sig tvålen.

När han kom upp hade ståndet lagt sig och han gick tillbaka till sin handduk och la sig ned på rygg, denna gång utan att skyla sig. Carina tittade på mig med beslöjad blick och jag såg på henne att denna lite ovana situation hade hetsat upp henne ordentligt. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra men jag erkände för mig själv att även jag blev lite tänd av att se Carinas reaktion på Stens lem.

Carina låg på sidan och jag lade mig strax bakom och frågade henne med låg röst om hon tyckte om vad hon såg. Carina nickade stumt och svarade sen att hon tycket det var upphetsande att se en så stor kuk i verkligheten. Hittills hade hon bara sett liknande på bild och i en och annan porrfilm vi hyrt och det var inte samma sak. Jag började försiktigt smeka hennes bak och lår där hon låg och efter en stund putade Carina ut lite med baken och drog upp det övre låret en bit så att fittan blev synlig.

De välrakade blygdläpparna var redan lätt åtskilda och jag anade den fuktiga skåran däremellan. Jag smekte hennes blygd med ett par fingrar och lirkade in tummen i fittans öppning och tryckte sakta in den. Den nästan sögs in i det mörka fuktiga hålet och Carina skruvade lite på stjärten för att jag skulle komma åt bättre. Min kuk hade nu rest sig till ett präktigt stånd och jag styrde den mot Carinas sköte.

Jag tog några runkdrag och blötte ned ollonet med safterna från Carinas blöta hål. Jag satte toppen mot fitthålet och tryckte sakta men säkert in kuken till roten i en enda långsam rörelse. Carina gjorde inte något motstånd utan lät sig villigt fyllas av min bultande lem. Hon sköt ut sin brunbrända rumpa ännu mer och när jag gjorde mina första försiktig juck möttes de av ivriga motjuck från hennes sida.

Jag låg nu bakom henne och lät min styva lem glida in och ut i den blöta musen i lugna jämna drag. Över Carina axel såg jag Sten ligga och snegla åt vårt håll. Han anade nog på våra rörelser vad vi höll på med och detta bevisades av att hans drabant sakta men säkert blodfylldes och svällde ut. På någon minut hade Stens stake gått från avslappnad till full styvhet. Ståndet låg på hans mage och det vippade ibland till i små ryckningar.

Det var nu uppenbart för alla att det inte var någon hemlighet att Carina och jag var fullt inbegripna i ett knull och Sten njöt tydligen av synen för han tog ett stadigt tag om sin påle och började dra förhuden bakåt så att han blottade ett stort blålila blankt ollon. Han fortsatte sitt runkande i samma takt som jag stötte kuken i Carinas fitta och vår gemensamma upphetsning steg.

Carina stönade till då och då och hon nöp i sina erigerade bröstvårtor. Jag vet inte hur länge vi låg så men helt plötsligt flög fan i mig och jag vinkade åt Sten att komma över till oss, han såg först frågande ut men reste sig till slut och gick med det vajande ståndet framför sig till vår filt. När han stod alldeles intill oss hörde jag mig själv säga med hes stämma – Carina här vill så gärna känna lite på din fantastiska kuk, skulle du vilja var så vänlig att låta henne göra det? (Är påven katolik? tänkte jag för mig själv.

Klart han ville, vem skulle inte vilja det) Sten log och lade sig ned vid sidan av oss och tog tag i Carinas ena hand och förde den till sin enorma stake. Carina grep genast tag i den men hennes hand nådde inte runt den, så stor var den. Hon lät fingrarna löpa längs det grova skaftet och smekte det blottade ollonet innan fingrarna löpte ned för skaftet igen. Hon tog ett stadigt tag om den tunga pungen och masserade försiktigt kulorna.

Jag drog mig ur henne och vände upp henne på knä så att hon kom att stå med ansiktet mot Stens kuk, jag måttade in mig och lät min kuk plöja in i Carina bakifrån med en kraftig stöt. Carina fattade tag om Stens kuk och började slicka och nafsa på den. Hon lät tungan löpa ända nerifrån roten och upp längs det ådriga skaftet och ända upp på ollonets topp.

Hon gapade allt vad hon kunde och lyckades till sist med konststycket att få in det enorma ollonet i munhålan, Sten skruvade oroligt på sig och jag förstod att Carinas tunga nu bearbetade hans känsligaste delar. Carina försökte suga in mer av den bastanta lemmen i munnen men den var helt enkelt för stor så hon övergick till att runka staken samtidigt som hon sög sig fast vid dess topp.

Jag var vild av upphetsning och pumpade nu min kuk ut och in i hennes plaskvåta fitta, Carina gnydde i takt med mina juck och hon runkade ivrigt Stens dolme som nu var alldeles blank av hennes saliv. Jag drog mig på nytt ur Carina och manövrerade henne ner på rygg och särade på hennes ben maximalt. Jag tecknade åt den frågande Sten att fatta ställning mellan hennes ben vilket han snabbt gjorde.

Med båda händerna särade jag på Carinas blöta blygd och såg hur Stens stora vajande organ närmade sig öppningen. Det blankvåta ollonet plöjde upp och ned i skåran innan Carina var där med sin hand och lotsade det rätt. Jag såg hur blygdläpparna tvingades isär av det stora kukhuvudet och hörde hur Carina kippade efter andan när den jättelika kuken trängde in i henne. Hennes ögon var uppspärrade och hon andades i staccato.

Varligt och med stor försiktighet lät Sten sin kuk sjunka in i Carina och när han stannade upp en stund förstod jag att den var i botten, fortfarande syntes en tredjedel av kuken utanför slidan och jag förstod att Carina nu var helt uppfylld av hans jättelem. Mjukt började han jucka och jag såg hur tätt Carinas blygdläppar smet åt om hans organ, när ollonet var halvvägs ute vände han om och började åter pressa sig in i hennes grotta.

Carina jämrade sig av njutning och tog ett kraftigt grepp om Stens höfter och hjälpte honom att reglera farten på hans rörelser. Min egen kuk stod som ett spett och jag började ivrigt att runka den medan jag förhäxad betraktade den stora monsterkukens framfart i Carinas sköte och tänkte att nu blir fittan så uttänjd att det aldrig blir någon friktion mer. Stens höfter arbetade nu i pumpande rörelser och Carinas jämrande stönanden övergick i små skrik.

Hon flåsade vilt och kukens rörelser i henne gjorde att hennes bröst gungade i takt med Stens juck. Carina lät höra ett våldsamt skrik samtidigt som hon korsade sina ben runt Stens rygg och kastade med kroppen som riste i skakningar. Hon kom i en våldsam orgasm och klamrade sig fast vid Stens kuk som oförtrutet fortsatte sitt arbete i hennes fyllda sköte. Carinas stjärt följde med i hans juck upp och ned och dunsade i marken varje gång han trängde in i henne.

Hennes första orgasm följdes av en till och ytterligare en och till slut verkade de komma som på ett pärlband. Hennes grepp om Sten släppte och hon sjön ned på marken och låg där och bara tog emot hans stötar medan hennes kropp blev slappare och slappare. När hon låg helt stilla oförmögen att ta emot mer njutning hörde jag hur Sten började grymta.

Han gjorde några kraftiga stötar i Carinas uppborrade hål och drog sedan ut sin kuk ur hennes grotta. Med höger hand fattade han om staken och började runka med snabba drag medan han med den andra särade på Carinas svullna blygdläppar. Han riktade sin stora darrande kuk mot Carinas könsmynning och sedan började sperman pulsera ur mynningen. Tjocka, vita, sega strålar träffade Carinas rakade kön så att det stänkte om det, några sprut hamnade på hennes mage som flämtande höjdes och sänktes.

När det bara återstod några små sega droppar i mynningen på kuken lät han den glida omkring mot den sperma drypande fittan och gnodde ut såsen till fitta och mage glänste av vätan. Gradvis slaknade hans lem och han sjönk pustande ner på filten och tittade slött på sitt verk. Jag runkade fortfarande min kuk, helt absorberad av den syn jag nyss sett.

Jag kände att jag var på väg att komma och försökte bereda mig tillgång till Carinas uppknullade fitta men hon avvisade mig och gnydde något om att hon var för öm där för att ta emot mig. Desperat vände jag henne på mage och lät min dunkande kuk glida fram och tillbaka i hennes stjärtskåra som var kladdig av sperma som runnit ned mellan skinkorna på henne. Carina sköt upp rumpan lite och sträcket ena handen bakom ryggen och tryckte ned kuken mellan stjärthalvorna.

Jag juckade fram och tillbaka mellan hennes skinkor och gnuggade min bultande stake mot hennes härliga röv. Carina gnodde med sin hand mot ollonet och det fick min kuk att explodera i en sprutande utlösning. Kuken pumpade ut sin sats mellan hennes skinkor och när jag juckade framåt landade en försvarlig mängd på hennes bruna rygg. Min utlösning var enorm och jag sprutade minst lika mycket säd som Sten nyss gjort.

Jag fattade om min kuk och mjölkade nogsamt ut varenda droppe av satsen mellan Carina stjärthalvor och såg fascinerad på när den kladdiga satsen rann ner mot hennes nyknullade fitta. Carina låg nu helt stilla och bara flämtade och Sten låg på rygg och stirrade tomt på himlen. Hans kladdiga stake hade nu lagt sig på magen och det bildades en liten pöl av sperma vid ollonets mynning. Jag la mig ner på andra sidan Carina och jag kände hur hon sökte min hand och kramade den.

Jag såg att hennes mun formade ordet tack samtidigt som hon kramade min hand. Sedan slöt hon ögonen och somnade. Jag låg en stund och tänkte på synen när Carina spetsades av Stens påle och jag kunde känna ett sting av avundsjuka, egentligen var det dock rättvist att Carina fått uppleva en främmande inblandning i vårt sexliv eftersom jag vid ett par tillfällen fått smaka på andra kvinnor, nu senast Laila.

Jag lugnade ner mig och lät utmattningen efter orgasmen ta ut sin rätt och somnade strax. När vi vaknade var Sten spårlöst borta och jag frågade Carina om det varit en upplevelse att bli knullad av den största kuk hon skådat och visst tillstod hon att det varit en annorlunda och skön upplevelse men att det i längden skulle bli för mycket av det goda.

– Jag är nöjd med din kamrat sa hon och kramade kärleksfullt min skrumpna lem, och den får ju hjälp av din flinka tunga och det är inte fy skam det ska du veta. Hon kysste mig och drog upp mig på benen och tillsammans sprang vi ut i sundets svalkande vatten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *