Sommarstugan

Brorsan hade lånat ut sin sommar stuga till mig över helgen som jag tillbringade där själv för att vila ut efter en jobbig tid på jobbet. Jag satt i solstolen och läste medan jag väntade på att solen skulle titta fram på baksidan av huset då jag tyckte jag hörde ett ljud i skogen utanför tomtgränsen men när jag tittad så såg jag inget utan fortsatte att läsa. Efter stund hörde jag ljudet igen och i ögonvrån såg jag hur det rörde sig i buskarna på andra sidan staketet. Utan att röra mig så spanade jag mot buskarna över bokpärmen.

Så plötsligt fick jag syn på nån med en kamera för ansiktet som tog kort på mig. Först tänkte jag skrika till men sen såg jag att det var grannens 16-åriga pojke Mats som fotade mig. Jag låg och funderade på om jag skulle säga till honom eller inte men då kom solen fram och jag bestämde mig för att strunta i honom.

Det blev varmare och varmare och det var dags att börja sola på riktigt så jag ställde mig upp och klädde av mig så jag endast hade trosor och bh på mig. Jag hörde hur det klickade borta i buskarna när jag lade mig till rätta i solstolen. Det var faktiskt ganska upphetsande att veta att han tog kort på min nästan nakna kropp och jag började fantisera om vad han skulle göra om jag tog av mig näck. Men det vågade jag inte ifall det skulle komma någon annan gående genom skogen eller om Mats föräldrar skulle komma och leta efter honom.

Jag hade solat en halvtimme utan att höra några fler klick från kameran så för att kolla om han var kvar så satte jag mig upp i stolen och tog av mig bhn. Genast hördes det ljud nere vid buskarna, han var alltså kvar så jag lutade mig tillbaka och fortsatte sola. När jag legat ett tag började det knacka lite nere i buskaget och jag fick en skymt av Mats när han kröp under staketet och in på tomten för att gömma sig bakom en stor buske som växte cirka 10 meter ifrån mig. Nu började jag bli riktigt kåt där jag satt och hörde hur han tog bild efter bild från sitt nya gömställe. Min fitta var nu genomfuktad och mina bröstvårtor pekade rakt ut och var stenhårda.

Jag skulle precis ta sololjan och smörja in mig när Mats pappa ropade på Mats inifrån sitt. Mats rörde sig inte nu när jag satt upp och hade full uppsyn över bakgården. Jag tittade på klockan och såg att det var middags dags så jag ställde mig upp och började ta på mig kläderna igen. När jag gått in såg jag Mats smitta iväg hem samma väg han kom. Halva natten låg jag och tänkte på dagens upplevelse medan jag onanerade. Jag bestämde mig för att skulle jag näcka i morgon när jag solade om Mats var på plats. Men vädrets makter ville annat för regnet vräkte ner när jag vaknade.

Jag satt och åt frukost då det knackade på dörren och jag gick och öppnade, det var Mats mamma som undrade om jag skulle ha något från stan för dom skulle in och handla men jag förklarade att jag skulle åka hem i kväll och inte behövde något. Då undrade hon när jag skulle åka för Mats skulle inte med och hon ville att jag kunde hålla ett öga på honom så han inte glömde att ta sin insulinspruta som han skulle ta klockan 12. Det lovade jag och fortsatte med frukosten.

En timme senare stod jag och såg när deras bil körde förbi så började jag planera hur jag skulle förföra Mats nu när hans föräldrar inte var hemma på några timmar. Jag bestämde mig för att gå rakt på sak och klädde av mig naken och tog bara min knälånga regnkappa på mig när jag gick över till Mats i regnet. Jag knackade på dörren och han öppnade, han såg nervöst på mig och jag frågade om han inte skulle släppa in mig. Han undrade vad jag ville och jag svarade att jag hade sett honom igår när han smög på mig med kameran. Han blev högröd i ansiktet och tittade generat ner i golvet.

Då tog jag av mig regnkappan och frågade om det var så här han ville se mig. Han stirrade på min nakna kropp medan jag gick in och satte mig på en stol i köket. Han följde efter mig ut i köket och lutade sig mot diskbänken och fortsatte stirra. Jag förde upp mina händer till brösten och smekte och klämde på dom och Mats såg mer och mer plågad ut där han stod. Ta av dig kläderna du med, befallde jag honom men han rörde inte en fena.

Jag vill se din kuk viskade jag och han tittade ängsligt på mig men drog sen sakta av sig sina kläder. Hans kuk var ganska kort och smalare än någon annan jag sett och det är ganska många det. Ståndet pekade uppåt magen och svajade när han gick fram till mig när jag vinkade på honom. Jag tog hans lem i handen och drog lite försiktigt i den och han stönade lågt av beröringen. Jag släppte ståndet och lutade mig tillbaka på stolen och förde hans händer till mina bröst och han började smeka dom. Jag lät honom hålla på ett tag för att se hur länge det dröjde innan han flyttade en hand ner mot min fittbuske.

Men när han efter fem minuter fortfarande höll på med mina pattar, så böjde jag mig fram och viskade i hans öra att han skulle slicka min fitta. Han sjönk ner framför stolen och jag lade upp mina ben på hans axlar och tog ett stadigt tag i hans kalufs och drog hans ansikte åt mig så hans mun pressades mot blygdläpparna. Kör in tungan i mig din tjuvtittare sa jag och han stack in sin tunga i min blöta mus. Det märktes att han aldrig hade slickat fitta innan men det hade sin charm att känna hans försiktiga slik på min klitta. När han började känna sig hemtam knuffade jag bort honom och sa åt honom att sätta sig ner på stolen i stället för mig.

Vi bytte plats och jag sög in hans kuk i munnen och utan problem fick jag in hela hans längd. Han stönade mer för varje gång jag sög in kuken och efter någon minut så gick det för honom i min mun. Belåtet svalde jag ner sperman och slickade ren kuken innan jag ställde mig upp och gav Mats en sperma drypande kyss på kinden. Jag frågade om vi skulle duscha av oss men han svarade att farsan höll på att laga duschen och det var därför dom hade åkt till stan.

Jag tittade på klockan och det hade bara gått en timme sen dom åkte så dom skulle minst vara borta en timme till. Då fick jagen galen ide’ och tog Mats i handen och drog honom med mig till altandörren som jag öppnade och sen sprang jag naken ut i regnet. Mats stod kvar i dörröppningen och tittade storögt på mig där jag stod och sköljde bort svett och sperma. Jag vinkade på honom men han skakade på huvudet och stod kvar och glodde.

Då bestämde jag mig för att testa vad som krävdes för att få ut honom i regnet, så jag ställde mig på alla fyra på gräsmattan med röven vänd mot honom. Sen förde jag högerhanden ner mellan benen och började fingerpulla mig själv medan jag vred huvudet så jag såg på Mats. Det dröjde inte länge innan han började runka men han vägrade gå ut. Då lade jag mig på rygg och särade på låren så mycket jag kunde och smekte mina bröst.

Kom och knulla mig din kruka ropade jag genom regnet och det kunde han inte motstå utan sprang fram till mig och lade sig ner mellan mina särade ben. Jag hjälpte honom att styra in ståndet och han började jucka men till min besvikelse så var han så lite att jag knappt kände honom i musen. Han däremot trivdes som fisken i vattnet och han hade ett brett leende på läpparna och hans ögon lyste av kåthet. Eftersom han gillade det fick han hålla på ett tag innan jag innan jag knuffade av honom och han så villrådigt på mig där han låg i gräset och undrade varför jag gjorde så.

Men han fick inte fundera länge för jag kröp upp och satte mig gränsle över honom. Eftersom hans kuk var så liten så var det svårt att rida honom då ståndet lätt gled ur hålet. När den gled ur för fjärde gången tänkte jag sluta men så fick jag en ny idé. Jag satte mig på huk och riktade kuken mot mitt rövhål som jag aldrig hade matat med kuk innan. Första försöket misslyckades så jag tryckte in mitt pekfinger i analen för att mjuka upp hålet lite. Vid andra försöket gick det bättre och jag sjönk ner på hans korta dobb. Det var lite obehagligt i början men efter ett tag så vande jag mig och det var riktigt härligt att ha en kuk i baken.

Långsamt red jag honom så inte staken skulle hoppa ur mitt rövhål. Jag smekte min fitta samtidigt som jag red och hade inte långt kvar när Mats skrek till och släppte satsen inne i min tarm och det hetsade upp mig så mycket att jag kom i en kraftig orgasm jag också. Jag rullade av honom och lade mig bredvid honom på gräsmattan och pustade ut medan regnet piskade på våra kroppar, vi gick in och torkade oss med handdukar som Mats hämtat från badrummet.

När jag tittade på klockan så var den kvart över tolv så det var dags för Mats spruta och han gick in i badrummet medan jag tog på mig regnkappan för att gå hem. Jag hade precis knäppt sista knappen då jag hörde hur Mats föräldrar svängde in på garageuppfarten med bilen. Mats fick bråttom att få på sig lite kläder han med och jag öppnade dörren för att gå hem, men Mats mamma kom springande genom regnet och jag höll upp dörren så hon kom in.

Hon tackade mig för hjälpen och undrade om jag inte ville ha lite kaffe men jag sa att jag var tvungen att gå hem för att packa. När jag väl kom ut så ropade Mats pappa Kjell på mig för han ville ha hjälp att bära in en kasse. Jag såg hur han kastade blickar mot mina ben när jag gick fram till honom och han pekade på en plastkasse på garageuppfarten. Kåt som jag var så ville jag retas lite med honom så istället för att sätta mig på huk när jag tog upp kassen så böjde jag mig framåt så regnkappan gled upp och visade mina välsvarvade lår.

Kjell stirrade på mig när jag gick förbi honom med kassen. När jag lämnat in kassen så gick jag in till mig för att packa men jag kände mig rastlös och kåt så jag lade mig i sängen och onanerade. Men jag han knappt börja förrän det knackade på dörren och jag tog på mig morgonrocken och gick och öppnade. Det var Kjell som stod på trappan med ett kuvert i handen.

Han undrade om jag kunde posta det i stan när jag åkte hem. Det skulle jag ordna och sträckte fram handen för att ta kuvertet, men då gled morgonrocken isär och blottade min nakna kropp. Det blev för mycket för Kjell och han klev in i hallen och drog mig intill sig och kysste mig, sen började hans händer gå på upptäcksfärd under min morgonrock.

Själv började jag dra ner hans jeans och snart hade jag hans kuk i handen den var över 20 centimeter och härligt grov, det var skillnad på storlek mot Mats lilla mask. Vi får skynda oss innan frugan saknar mig, sa han och drog av mig morgonrocken. Han tryckte ner mig på golvet och sa åt mig ställa mig på alla fyra. Han tog mig bakifrån med bestämda juck och jag mötte honom med kraftiga motjuck.

Han stönade högt bakom mig och jag njöt av hans grova kuk som penetrerade mig. Jag vred på huvudet och tittade på honom, han var genomsvettig och grimaserade med hela ansiktet av njutning. Ta mig i röven sa jag och han tittade ner på mig och nickade. Han drog sig ur musen och tryckte kuk spetsen mot mitt brunöga. Sakta pressade han in lemmen i min häck och jag gnydde gällt varje gång han pressade in mer av sin underbara kuk. När han sen började köra på ordentligt i min bak så kom jag i en kraftig orgasm.

Det här var annat jämfört med rövknullet med Mats tidigare på dan. Hans pungkulor slog emot mina blygdläppar när han hade tryckt in hela sin längd i min anal. Så började han att flämta och stöna, strax där efter drog Kjell ut kuken och sprutade på mina skinkor. Belåten sjönk jag ihop på hallmattan och när jag sen vände mig om så var han borta. Sakta kröp jag bort till duschen och spolade av mig sperman innan jag tog på mig och åkte hem efter en härlig sexhelg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *