Uthyrningen av Lisa

Efter vårt äventyr i Linköping låg vi lite lågt ett tag. Jag bearbetade Lisa med tanken på att sälja henne som en hora. Hon ville inte alls höra på det örat, men tilltog också att det hade varit skönt att bli behandlad som en riktig slyna förra hösten.

Med tiden så kommer jag att vinna den här kampen tänkte jag, hon kommer någon gång att säljas som den hora hon ibland vill vara. Vårt eget sexliv hade bara blivit bättre och bättre i och med hennes små snedsprång.

På vårkanten så hade vi bokat in en kryssning till Helsingfors. Vädret såg ut att bli perfekt. Kanske inte så varmt ännu men man skulle nog kunna sitta ute på däck kortare stunder.
När vi packade så sa jag åt Lisa att inte glömma att ta med lite vågade och vampiga kläder, för jag tänkte finansiera resan med hjälp av henne.

– Kommer aldrig på frågan sa Lisa, nu skall vi bara vila och ha skönt.

Jag gick in till henne medan hon stod och valde i garderoben. Jag tog fram en ganska urringad blus och gav henne.

– Den här med en kort kjol blir perfekt sa jag. Kunderna vill ju se lite vad dom köper sa jag och log mot henne.
– Börja inte igen sa Lisa. Vi skall ha det skönt och mysigt.
– Just det, mysigt skall vi ha, sa jag och lämnade henne med ett leende på läpparna.

Lite senare smög jag in och kollade vad hon hade packat ner, och se där den lilla blusen och en kort svart kjol. Jag kände hur spänningen inom mig steg. Det här kan bli en kanon resa tänkte jag.

Väl ombord och vi hade installerat oss i vår hytt. Hysat stor och fin med fönster ut över aktern. Vi hängde upp lite kläder och jag kunde inte låta bli att kommentera när den fina blusen och kjolen hängdes upp.

– Ja man vet ju inte vad som kommer att hända sa Lisa och såg lite pillemarisk ut.

Vi gick ut för att bekanta oss med båten, hitta till Tax free, kolla in vad det fanns för matställen. Vid en bar stannade vi till och tog varsin öl, satte oss ner och kollade lite på folk. Det var ganska mycket folk och en klar majoritet av män och män i 40 till 50-årsåldern. Många propert klädda, verkade som att det skulle vara någon sorts konferens på båten.
Efter ölen fortsatte vi vår rundvandring, såg att man kunde spela roulette och Black Jack på ett ställe. Något som jag sa till Lisa att jag skulle pröva på kvällen för att dryga ut fickpengarna lite.

– Jag trodde du skulle använda mig för att dryga ut matkassan sa hon och log.

Jag visst inte riktigt hur jag skulle tolka det hela. Men det högg till i både hjärta och pung när hon sa det.
På vägen tillbaka smet vi in i Tax free shopen köpte en flaska wiskey och en flaska gin, lite jordnötter och choklad. Glada i hågen traskade vi tillbaka till vår hytt.

Vi slog oss ner med varsin liten drink, jag bläddrade i en folder som beskrev vilka ficiliteter som fanns på båten. Vi tittade på olika restauranger och bestämde oss för en Italiensk. Jag tog telefonen på rummet och ringde ner och beställde ett bord för 2.

Det var en fantastisk försommarkväll utanför fönstret. Lisa började sakta klä av sig för att gå in i duschen. Jag betraktade henne och kunde konstatera att jag hade en fantastiskt vacker fru, trots sina dryga 40. Jag drog henne till mig och kysste henne djupt, smekte ner över dom fina brösten där vårtorna hårdnade under min behandling. Mina smekningar fortsatte ner över magen, ner till det nästan helt rakade skötet. Lät ett finger smeka i springan och jag kände att hon var fuktig och varm. Hennes andhämtning ökade och hon tryckte sig mot mitt finger.

– Knulla mig Nils, knulla mig rejält sa hon
– Nej min sköna inte skall vi väl ta ut det redan sa jag och smekte henne allt intensivare.

Jag märkte att hon närmade sig en orgasm, jag tog bort mitt finger, smekte upp över brösten, klämde lite på dom och kysste henne allt intensivare.

– Nej du gumman, in i duschen med dig sa jag och sköt henne ifrån mig. Annars hinner jag inte in där innan det är dags för middagen.
– Ditt elaka svin sa Lisa och gick besviket in i duschen.

Jag hörde hur duschen sattes på och mina tankar började fara iväg till kvällen. Hur skulle jag göra för att kunna ”sälja” ut henne till någon kåt gubbe?
Fasligt vad hon duschar länge tänkte jag när jag klätt av mig och stod i kalsongerna och smuttade på min wiskey. Jag gick till badrumsdörren och kunde då höra det välbekanta ljudet av hur Lisa sakta arbetade sig upp till en orgasm och med ett långt kvidande läte förstod jag att det gick för henne. Den lilla slynan sa jag för mig själv hon kunde inte vänta till efter middagen.
Efter en stund kom Lisa ut invirad i en härlig frottéhandduk.

– Nu är det din tur älskling sa hon
– Om det nu finns något varmvatten kvar svarade jag och gick in.

Jag duschade, rakade mig, lite gott under armarna och lite rakvatten innan jag gick ut ur badrummet för att klä mig. Där ute sitter Lisa i sin urringade blus och den korta kjolen, med en gingrogg i handen och ler mot mig.

– Skynda dig nu Nils, jag är riktigt sugen säger hon.
Sugen på vad tänker jag, du skall nog få både mat och kuk innan natten är över.

Väl inne på den lilla mysiga restaurangen, beställer vi först in lite tomater och mosarella och därefter varsinn pastarätt. Till det en flaska rött vin.
Restaurangen är full och jag ser många män som kastar hungriga blickar mot Lisa. Det här kommer nog att gå lätt som en plätt tänker jag.

Efter middagen söker vi oss upp till spelavdelningen. Jag löser in några hundralappar till poletter och går fram till roulettbordet. Jag frågar Lisa om hon vill ha lite poletter och spela.

– Nej jag nöjer mig med att titta på dig älskling säger hon.

Bara män runt roulettbordet och en del av dom nästan lite för berusade. Många kastar kåta blickar på Lisa, men jag låtsas som jag inte märker någonting. Spelet går inget vidare och någon kommenterar min otur.

– Man kan ju inte ha tur både i spel och kärlek säger jag och skrattar.
– Älskling säger jag till Lisa, kan du gå till baren och köpa mig en wiskey säger jag och kanske något åt dig själv också.
– Visst säger Lisa och trippar iväg.

Spelet börjar helt plötsligt vända och jag tar hem ett par spel som ökar antalet polletter framför mig rejält.

– Verkar som att det var frugan som gav otur säger samme man till mig
– Ser inte bättre ut säger jag och skrattar.

Mannen är nog dryga 50, ser bra ut och är inte speciellt berusad. Han kommer och ställer sig bredvid mig och vi spelar vidare.
Lisa kommer med min wiskey och står bakom med en drink. Tänka sig nu vände spelet igen och mina marker minskade i rask takt.

– Ser på viskade mannen till mig, oturen kom tillbaka och ler.
– Ja, men jag kan ju inte be henne gå iväg sa jag. Får väl spela slut på det här och sen gå och sova säger jag. Pengarna är så gott som slut.
– Det var ju synd sa han, tyckte det var trevligt at stå bredvid dig och spela och framför allt att titta på din vackra fru.
– Tack säger jag, du kanske vill mer än titta viskar jag.
– Hur menar du säger han
– Jag verkar behöva lite mer pengar det tryter snabbt här. 1000 kronor och hon är din för några timmar.
– Är det säkert frågar han.
– Visst säger jag, tror att även hon fattat tycke för dig.
– Okey säger han, tar upp plånboken och ger mig två femhundralappar.
– Gå mot rum 317 så kommer hon efter, jag kommer om ett par timmar säger jag.
Han avslutar sitt spelande och lämnar lokalen. Jag tar med mig Lisa en bit från bordet och säger att nu skall min lilla hora gå tillbaka till rummet och dit kommer en man som hon skall göra riktigt skönt för. Han har betalat bra för det säger jag.
Lisa ser helt chockad ut, – hur mycket frågar hon.

– Tillräckligt mycket för en hora svarar jag
– Nej Nils, du kan inte mena det här.
– Så iväg med dig nu min lilla hora säger jag åt henne och daskar henne istjärten

Lisa traskar iväg, inte helt nöjd, för den här gången hade inte hon styrt handlingen, men det kan du ha tänkte jag och gick tillbaka till spelbordet.
Min koncentrationsförmåga var kanske inte den bästa nu. Jag hade en oroande känsla av vad som försegick i vår hytt just nu och jag förlorade raskt mina marker. Avslutade spelandet och styrde mot baren. Beställde mig ännu en wiskey och slog mig ner. På dansgolvet var det några par som dansade. Ja dansa och dansa det verkade vara mer hångel än dans som försegick där uppe. En medelålders man slog sig ner bredvid mig nickade mot mig och beställde en gingrogg.

– Alldeles för lite tjejer med på den här båten säger han.
– Ja det är ganska glest med dom svarar jag och ser mig om i lokalen.

Kan konstatera att det nog går drygt 10 karlar på varje tjej.

– Hade man hoppats på att stöta på någon mysig, kåt tjej att ha lite roligt med säger han och tittar på mig.
– Men du är ju gift säger jag och nickar mot hans ringmärkta ringfinger.
– Ähhh va fan, man måste ju unna sig lite kul också säger han.
– Ja kanske det säger jag men utbudet är som sagt tunnt konstaterar jag.

Vi fortsätter att snacka, han visar sig vara direktör för ett medelstort företag och dom hade en konferens ombord. Dessutom hade hans kollega och delägare försvunnit grymtade han. Dom skulle ha setts vid roulettbordet men när han kom dit så fanns han inte där.

– Han har väl gått och lagt sig den torra f-n sa min bordsgranne.

När han berättade hur han såg ut så insåg jag att det var han som troligtvis knullade med min fru just nu. Kollade på klockan och såg att två timmar nästan hade gått. Ursäktade mig med att jag var tvungen att gå på toaletten en stund. Smet iväg och fick tag på en lokaltelefon. Ringde till mitt rum och en andfådd Lisa svarade.

– Har han gått frågade jag.
– Ja han gick precis och det va fan vad han knullade mig sa Lisa.
– Skönt frågade jag.
– Ja fick jag till svar
– Så skynda dig in i duschen nu för snart kommer nästa.
– Nej nu får du ge dig säger Lisa.
– In i duschen nu säger jag befallande och lägger på luren

Väl tillbaka i baren slår jag mig ner hos min nyfunne vän, som beställt en ny drink till sig och en wiskey till mig. Jag tackar och säger att jag snart måste dra mig tillbaka. Vi sitter och småsnackar lite när jag säger att jag måste gå tillbaka till min hytt och min fru.

– Va f-n säger han har du frun med dig.
– Visst säger jag, du kanske vill hänga med.
– Skall vi ta en drink hos dig menar du?
– Ja det kan vi väl, sitta här ger ju inget i varje fall

Sagt och gjort vi traskar iväg mot min hytt. Knackar på dörren och Lisa kommer och öppnar. Hon har samma kläder på sig som tidigare, ser nyduschad och fräch ut.
Hon ser lite förvånad ut att jag är med. Vi travar in och Per_Olov och jag sätter oss ner.

– Kan du Lisa se till att Per-Olov och jag får något att dricka säger jag lite uppfordrande. Per-Olov gillar Gin o tonic och det skulle passa mig också.

Lisa tittar på mig, men går sedan iväg för att göra iordning drinkarna. Jag ser hur Per-Olovs blickar klär av henne. Lisa kommer med våra drinkar.

– Har jag inte en vacker fru säger jag och vänder mig mot Per-Olov
– Fantastiskt vacker svarar han
– Kan du inte berätta Lisa vad du gjorde medan jag satt i Baren med Per-Olov
– Va säger Lisa
– Berätta vad du gjorde när jag satt i baren.
– Jag vilade mig lite, hade huvudvärk säger Lisa
– Skitsnack säger jag i bestämd ton, berätta nu vad du gjorde
– Men……… jag vilade
– Så fan du gjorde säger jag, säg som det är att du knullade med Per-Olovs kompis medan jag var där.
– Men………
– Berätta nu då, knullade han dig skönt din lilla slyna?
– Ja han knullade mig skönt, jätteskönt
– Vad hände?
Nu startade Lisa berätta vad som hänt.
När dom kommit in i hytten hade Lars tagit henne i famnen, kysste henne intensivt, smekt hennes rygg, ner över stjärten. Hon hade doftat gott och Lisa kände snabbt hur hon började bli fuktig och kåt. Hans händer hade sökt sig till hennes bröst, först smekt dom mjukt sen hade hans grepp hårdnat och det hade nästan gjort ont. Han had sagt åt henne att strippa för honom, satt på radion där det strömmat ut lugn dansmusik. Lisa som hade blivit rejält kåt av inledningen hade sakta börjat dansa inför honom och sakta tagit av sig plagg för plagg. Hon hade sett hur bulan i hans byxor växt sig allt större. När hon till sist dragit av sig trosan hade han sagt åt henne att komma fram till honom. Naken hade hon stått framför honom, det hade kännts både upphetsande och kymigt. Hans händer hade smekt över hennes nakna kropp, brösten, stjärten, magen ner över skötet som var rejält fuktigt. Han hade lett mot henne när han med lätthet fått in två fingrar. Han reste sig upp och började klä av sig, hängde nogrannt upp sin kläder på en stol, när han var naken befallde han att hon skulle ställa sig på knä och suga hans kuk, som stod hård och grov.
Hon hade fallit ner på knä, tagig hans kuk i handen och smekt den lite lätt innan hon sakta sög in den mellan sina läppar. Hon hade sugit hon i med långa sköna tag innan han tog tag i henne och slängde ner henne på sängen varpå han snabbt och hårt trängt in i henne. Sen hade han knullat henne våldsamt i missionärsställning under en lång tid innan han lät sin sats spruta långt upp i henne…..

– Visst var ni kollegor som delade på allt frågade jag Per-Olov.

Han var märkt tagen av vad han hört och han andades stötvis.

– Jo visst svarade han.
– Så bra då att Lars redan betalat, klart du ska smaka på vad han köpt sa jag med ett leende.

Lars tittade på mig, men sedan resta han sig upp gick fram till Lisa tog henne i famnen, kysste henne och frågade:

– Visst vill den lilla slynan ha mer kuk?

Han lät sina händer smeka över hennes kropp. Lisa bara nickade till svar. Per-Olov vart mer aggresiv, började slita och dra kläderna av Lisa. Snart stod hon naken mitt i rummet. Per-Olov gick runt och granskade henne, smekte, kände på henne. Plötsligt daskade han till ganska hårt på Lisas ena skinka.

– Aj, skrek Lisa och hoppade till.
– Små slynor skall ha lite smisk ibland sa han och daskade till henne igen.

Båda skinkorn fick tydliga små rodnader efter hans behandling. Hon drog ner henne i sängen och la henne över sitt knä och började ge henne en rejäl omgång med sin öppna handflata. Lisa skrek och tårarna rann utför hennes kinder.

– Så sa Per-Olov och rullade ner henne på sängen och började ta av sig sina kläder. När kalsongerna föll till marken så såg jag en rejält erigerad kuk som stod nästan rakt upp.

Han tvingade isär Lisas ben och trängde sakta in i henne. Kysste henne girigt med han övergick till ett lugnt knullande. Jag såg snabbt hur Lisa föll in i rytmen, andades stötvis och jag förstod att hon skulle komma snart. Jag var rejält kåt där jag satt, reste mig upp och började klä av mig. Naken kröp jag upp i sängen, smekte Lisas bröst. Hon såg mig i ögonen och jag såg hur hon njöt. Per-Olov drog sig ur och beordrade upp henne på alla 4.
När hon stod med svankande rygg och stjärten putande mot honom, tog han tag om sin kuk och styrde den rätt. Sakta pumpade han på med långa drag. Han blötte ett finger i munnen och masserade sedan lätt hennes analöppning. Hon fullständigt kved under hans behandling. Jag kunde inte hålla mig längre. Ställde mig på knä framför Lisa och hon sög girigt in min kuk mellan sina läppar. Per-Olov ökade takten och jag såg att han pullade henne i baken med hela sitt långfinger. Svetten lackade om oss alla och plötsligt kom Lisa i en häftig orgasm, hon skakade i hela kroppen. Det blev för mycket för Per-Olov han skrek rätt ut när han fyllde hennes fitta med sin varma sperma. Vid det brunstvrålet kom jag också i Lisas mun, hon svalde allt vad hon kunde och bara en liten rännil rann ut från hennes mungipa. Utmattade sjönk vi alla tre ner på sängen och vi andades häftigt och flåsande. Efter en stund reser sig Per-Olov och börjar klä på sig. När han är klar ler han mot oss och säger att det var det skönaste knull han någonsin haft.

När vi blir själva faller vi i varnadras armar.
– Det var bland det häftigaste jag upplevt säger Lisa. Så förbjudet, så förödmjukande och så djävla häftigt.

Vi faller båda ganska snart i sömn, en drömlös natt med behövlig vila inför kommande äventyr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *