Åsknatten med pigan

Huvudpersonerna: bondsonen Anders 22 år och pigan Lina 18 år.
Tid & plats: En augustinatt i början på 1900-talet på en gård i Dalarna.

Anders var 22 år och äldste sonen på gården, han var muskulös och spänstig efter allt kroppsarbete på gården, han var inte rädd för hårt arbete. Han uppskattades och respekterades av gårdens drängar och pigor som hård men alltid rättvis, det var inte ovanligt med kroppsbestraffningar som prygel på många gårdar vilket aldrig förekom här, så det var inte svårt att få det starkaste och flitigaste tjänstefolket till gården. Eftersom Anders såg mycket bra ut samt var äldste sonen på en ganska stor gård så ansågs han vara ett gott parti, så det var en del lystna blickar från både de egna pigorna samt döttrar och pigor på granngårdarna.

Pigan Lina 18 år kom från ett mindre torp ett par mil därifrån och tagit tjänst på gården för ett par månader sen. Hon var lite blyg och osäker men kunde ofta ta till skratt när blygheten försvann och spred en trivsam glädje till sin omgivning. Hennes utseende var mycket tilltalande med en trivsam mullighet som framhävde hennes bröst och lite tilltagna höfter, att hon dessutom var rödhårig och fräknig gjorde att alla män som såg henne tänkte tankar om att detta var en ung eldig kvinna som man gärna värmde sig med under kalla vinternätter, en kropp med former för att älska passionerat med och höfter för barnfödsel. Hon hade blivit erbjuden tjänst hos den kände och förmögne konstnären Anders Zorn, men hennes far hade gått i taket, trots lockelser med penningar hade konstnären blivit utslängd från det fattiga torpet, Zorns rykte om vad som skedde med pigor och modeller i anställning hos honom var vida känt och strax efter det hade hon fått tjänsten här på gården.

Det var en större marknad i grannsocknen och Anders föräldrar tillsammans med drängarna och pigorna hade gett sig av till marknaden och skulle stanna där under hela marknadstiden, de skulle bo på en släktings gård i närheten av marknaden. Kvar på gården var Anders och pigan Lina som skulle ta hand om djuren ensamma när de andra var borta, egentligen ansågs det opassande att en ung ogift man och kvinna bodde ensamma tillsammans, men det var ingen som tog notis eller sa något om detta. Det var ett hårt arbete att sköta gården på bara två personer men de var bägge arbetsamma så det gick ganska bra. Efter kvällsmaten sa Anders att han ville tvätta av sig efter dagens slit och bad Lina att börja värma vatten på vedspisen, så hämtar jag in badbaljan från uthuset till köket. Det blev en del jobb och Anders bar in åtskilliga hinkar med vatten från gårdsbrunnen och Lina värmde vatten i alla stora kärl på spisen. Tillslut var det tillräckligt med vatten i baljan, Lina gick ut från köket och Anders klädde av sig och klev ner sakta i det heta vattnet. En badbalja är inte speciellt stor, så för att tvåla in sig så ställde sig Anders upp och tvålade in sig ordentligt över hela kroppen, hans mandom fick också en utförlig rengöring speciellt kring ollonet och under förhuden. Under intvålningen så skymtade han till att han var iakttagen, Lina hade gått ut från köket och stängt dörren men gått runt och sneglade genom den andra dörren till kammaren som stod lite på glänt, han fortsatte och sköljde bort tvålen med vatten från en skopa och hink som stod intill, demonstrativt stående i profil mot den smygtittande Lina som fortfarande stod kvar. När han var klar tog han på sig rena kläder och öppnade dörren och ropade efter Lina som satt i ett rum längre bort i huset med ett handarbete så att det skulle se ut som hon suttit där hela tiden. Lina kanske också vill passa på och tvätta sig när vi har värmt upp vatten? (badandet i balja vid denna tid gjordes i samma vatten, husbonden med familj först och sedan tjänstefolket, vattnet blev förstås skitigt och en ung piga fick ofta ganska smutsigt vatten att tvätta sig i) att få tvätta sig som nummer två direkt efter sonen i huset kändes privilegierat, så hon tackade generat ja och Anders gick ut ur köket och stängde dörren.

Anders gjorde precis som Lina hade gjort tidigare, gick runt och tittade försiktigt in genom dörrglipan från kammaren, det var inte helt lätt att se, det sparsamma skenet från fotogenlamporna gjorde att man inte såg så mycket, men uppknäppandet av klädesplaggen var en underbar scen för Anders, kjolen kled tillslut över de breda höfterna och hon hade inget under, när hon helt naken svängde runt visade hon utan veta om det upp sig i hela sin prakt för Anders, hennes mulliga bröst med sina stora vårtgårdar, de breda höfterna och den eldigt röda busken, Anders hade aldrig sett något så gudomligt tidigare, hon klev sedan ner i badbaljan. Hon sträckte ut ett ben i taget i luften och smekte sig sakta utmed hela benets längd, fortsatte med brösten som fick en smekande behandling av hennes händer, det syntes att hon njöt till fyllo att få tvätta sig i varmt vatten. Lina reste sig och tvålade noggrant in hela kroppen, brösten och den eldiga busken fick en rejäl omgång med tvålen. Lina avslutade sitt bad med att skölja av sig med vattnet från hinken bredvid med skopan, vattnet var kallt i hinken så det ilade till och henna bröst och vårtor stelnande till av det icke uppvärmda vattnet. Hon klädde snabbt på sig och Anders smög bort till rummet där Lina suttit med handarbete och tog fram något att läsa för att försöka se ut att ha varit upptagen under Linas badbaljetvättning. De konstaterade att det började regna och blåsa ute och att baljan kunde stå till i morgon och att det skulle bli tidig uppgång imorgon med mycket arbete så det var bäst att gå och lägga sig. Anders gick in i sitt rum på övervåningen och Lina gick vidare uppför den smala trappan till vindens pigkammare.

Innan Anders somnade tänkte han på den vackra rödhåriga kvinnan och hennes tvättningsuppvisning, det var ett fin scen att ha i minnet inför nattens sömn. Lina hade inte lätt att somna, inte bara pågrund av den stilige sonen i huset som hon tjuvkikat på när han tvättade sig, det pirrade i kroppen när hon tänkte på det. Det som bekymrade henne var det tilltagande regnovädret och åskmullret som började komma allt närmare. Hon var rejält åskrädd och hemma på torpet så delade hon utdragssoffa med sin ungre syster och de brukade ligga och hålla om varandra för att slippa den värsta skräcken, men nu låg hon ensam i pigkammaren på en vind och hörde regnet slå hårt mot taket.

Åsknedslaget,
En fruktansvärt kraftig smäll och ett brak väckte Anders, han flög upp, nerför trappan i sin nattsärk och ut på gården, blixten hade slagit ner i den stora tallen bredvid huset och splittrats, men husen på gården såg ut att ha klarats sig utan skador. Anders klev in igen och hörde ett gallskrik i huset, Lina skrek som en besatt uppe i kammaren och Anders sprang snabbt upp och in i hennes rum, skrikande och storgråtande i sängen sitter Lina. Han tar henne i sin famn, lugn det är ingen fara, blixten slog ner i stora tallen, det är ingen fara, det är ingen fara, hon tystnar och tårarna rinner nerför hennes kinder. Ånej jag har kissat ner mig, nattsärken och sängen som en liten barnunge och hennes tårar tilltar, kom säger Anders och tar hennes hand och går ner mot köket. Badbaljan står kvar men vattnet har svalnat, han ställer henne i baljan och lyfter av henne särken och får denna gå se henne naken från riktigt nära håll. Han tar en skopa med kallt vatten och häller över hennes barm och mage, brösten styvnar till omedelbart och vattnet rinner över magen och hon tar sina händer för att få ren sin kropp. Hon blir ännu mer generad, stående naken framför sonen i huset, nerkissad och skrämd av åskan. Har du någon mer nattsärk? undrar Anders, det är min enda svarar Lina, du får låna en av mig säger Anders och går ifrån för att hämta. Lina torkar sig under tiden och får efter en stund en nytvättad nattsärk som tillhör Anders, henns styva bröstvårtor försvinner bakom särken när den glider ner över huvudet på henne. Känns det bra nu, undrar Anders och får ett nickande svar, men jag törs inte sova ensam däruppe i pigkammaren. Vill du sova hos mig istället? säger Anders. Joo, men det passar sig väl inte, vad skall folk säga? Det får bli vår lilla hemlighet..

De går upp till Anders rum och sängen är inte speciellt bred, men de kryper ner gemensamt i sängen iklädda sina nattsärkar som når ner till knäna. En fotogenlampa lyser lite svagt i rummet när en ny blixtknall överraskar, den är inte speciellt kraftig men tillräcklig för att skrämma Lina som nu kramar om Anders för att minska sin rädsla, Anders kramar tillbaka, och att ligga så nära denna mulliga skönhet som han sett naken tidigare ikväll gör att blodet strömmar till hans mandom som styvnar till max. Han kramar om henne och smeker lite försiktigt hennes kropp och börjar komma åt hennes bröst, de åtskiljs bara av sina särkar. Andningen tilltar på de båda och de smeker och utforskar varandras kroppar med sina oerfarna händer, deras läppar möts i några trevande kyssar. Anders sätter sig upp i sängen och Lina gör detsamma, Anders drar lite i Linas särk och hon lyfter lite på baken så att hennes särk följer med upp när Anders drar den över hennes huvud, Anders drar sin egen snabbt över huvudet och begraver sina stora händer i den mulliga bysten med sina styva vårtor, de är nu helt nakna. Anders smeker som besatt hennes bröst och glider med handen ner mot höfterna. De rullar runt och när han ligger över henne så särar hon på benen så hans hårda lem befinner precis vid hennes mus. Han prövar sig fram några gånger och helt plötsligt fyller hans hårda och varma lem hennes mus och hon tappar andan när hon för första gången känner ett hårt bultande stånd i sitt innersta. Försiktigt drar han sin lem fram och tillbaka i den heta kramande grottan, Lina stönar och kramar honom över ryggen, de ökade takten och började närma sig klimax. Anders kom i en explosiv orgasm som skickade en rejäl dos med hans säd långt upp, det hade varit ett bra tag sedan han hade tagit saken i egna händer så det fanns ett kraftigt uppdämt behov av en utlösning, Lina kände värmen som spreds i sitt innersta.

De låg och kramades och smekes i den trånga sängen med ett leende på sina läppar, det dröjde inte länge förrän Anders lem åter intog sina fulla prakt, inte så konstigt när man ligger i en smal säng med en naken kärleksgudinna bredvid sig och ett stort uppdämt behov av förlustelse. Han låg på rygg och Lina var inte sen på att glida upp på honom, hans smekte hennes bröst med styva bröstvårtor och gled ner till hennes breda höfter och tillbaka flera gånger. Lina reste sig lite och Anders styrde in sin lem i hennes rödhåriga mus och blev riden av en allt mer vild Lina, den lilla blyga och osäkra pigan hade på bara några timmar förvandlats till en vildsint älskogstörstande gudinna. Hennes hårt kramande mus sög ur Anders ytterligare en kraftfull tömning och de förenades igen i varandras armar ordentligt svettiga efter sin fysiskt krävande passion i sängen. De somnade ordentligt trötta i varandras armar efter dagens hårda arbete, för att inte tala om kvällens och nattens övningar.

På morgonen blev det bråttom, djuren skulle skötas om, det behövde tvättas kläder och sängkläder i pigkammaren för att inte tala om alla andra sysslor som fanns, men Lina sken upp i ett leende mot Anders och sa, blir det någon åsknatt vet jag var jag skall ta vägen. Det behöver inte åska för att du skall få komma ner till mig, du är välkommen precis när som helst till mig sa Anders och de skrattade bägge till generat….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *