Så fin i string

Dom silkiga trosorna kändes så mjuka och sköna i min hand, men jag kunde inte bestämma mig för dom rosa eller vita.

Jag ville verkligen överraska Sven min man, han älskar att se mig i silkiga och speciellt nya lite vågade underkläder, jag tycker att det är något visst med nya underkläder när man har duschat sig med ett väldoftande schampo och ansat könshåret lite,

Jag har aldrig varit helt rakad där nere utan mest nöjt mig med att ansa runt blygdläpparna och upp till clitoris i övrigt har det varit bikinilinjen som har satt gränsen.

Jag fortsatte att titta och känna på alla härliga trosor och bh-set som hängde i affären och det var inte utan att jag blev påverkad av alla mer eller mindre vågade plagg.

Jag bestämmer mig till slut för ett par vita string från Björn Borg – kollektionen med en liten söt brodyr i överkanten som gick runt till baksidan för att mötas mot det finaste och skönaste silke en kvinna kan be om. Då är det bara att hitta något motsvarande till mina bröst tänkte jag och förflyttade mig till bh avdelningen. Egentligen var valet av bh inte så svårt med tanke på att Björn Borg stringen hade en överdel i samma stil så den fick det bli.

När jag hittat mina storlekar så bar det av mot provrummet, bara för att det är snyggt och sexigt till tusen är det ju inte säkert att det sitter som det ska så prova måste man.

När jag hittat ett ledigt provrum och började prova så satt det som gjutet. Bh:n passade mina lagom stora bröst som handsken den tryckte upp och formade dom så dom såg helt perfekta ut och stingen satt nog bra, ja man får ju inte prova utan trosor och till vardags så brukar jag ha vanliga och inte string så det blir ju lite lustigt med en string utanpå dom vanliga.

När jag klätt på mig mina kläder igen så bar det av till kassan. 667 kronor säger killen i kassan och ger mig en blick som sa mer än tack för köpet.

Jag beger mig till bilen och kör hemåt. På vägen sitter jag och blir lite upphetsad när jag tänker på Sven. Det var ett tag sedan det hade varit några inköp i underkläders butiken så det skulle säkert bli en intressant kväll i kväll tänkte jag.

Eftersom jag jobbar på sjukhus så slutar jag oftast vid tretiden och Sven som jobbar i butik inte förrän sex, vilket ger mig några timmar för mig själv som jag denna fredag tänkte ha för att förbereda mej för kvällen. Sven och jag brukar fira att helgen är här med att gå ut och äta en bit på den lokala restaurangen, så också denna fredag.

När jag kommit in i vår lägenhet så tänder jag upp lite sparsamt för att få den där mysstämningen som jag tycker är så skön efter en hektisk vecka på sjukhuset. Knäpper på tvn

och sätter mig och zappar igenom kanalerna, men jag har lite svårt att koncentrera mig för den där pirrande känslan i underlivet vill inte släppa greppet om mig.

Och för den delen så börjar det bli dags att fixa till sig till middagen. Jag går in i sovrummet och tar av mig mina kläder och lägger dom på sängen när jag inte kan låta bli att öppna påsen med dom nya underkläderna i. Jag tar fram bh:n och luktar på den. Det luktar nytt och fräscht,

Ååhh vad härligt men det där får vänta! Sagt och gjort; beger jag mig till duschen och vrider på den och känner ångan från det varma vattnet slå mot min slanka kropp det känns underbart när jag inte kan låta bli att smeka mina bröst och känna efter mellan benen. Jag ryser av välbehag när handens fingrar nuddar blygdläpparna samtidigt som jag känner att det var alldeles för länge sedan jag ansade mig där nere och börjar plocka fram Svens rakgrejor, hyvel och raklödder.

Jag skakar flaskan med raklödder och sprejar ut en lagom stor klick i handen som jag kladdar ut på mitt venusberg, det ser lite roligt ut tänker jag när jag för en sekund tittar till i spegeln.

Jag ställer mig med ena benet på toalettstolen för att lättare se vad jag gör och sätter igång att ansa som jag brukar, men vid det här laget är jag rejält upphetsad så när jag tycker att jag är klar och musen ser ut som den brukar göra så flyger djävulen i mej. Undrar hur det ser ut utan något hår alls tänker jag. Vågar jag? Vad ska Sven tycka??

Kåtheten har nu tagit över och jag beslutar mig för att raka bort nästan allt och bara spara en liten sträng ovanför klitoris. Sagt och gjort så rakar jag bort allt hår utom den lilla tofsen men tycker att det ser löjligt ut med den kvar, så den åker den också. Nu är jag helt slätrakad och känner mig ganska naken där nere och även om jag är kåt så det förslår så tänker jag på vad Sven ska tycka och hur ska jag bära mig åt när jag är och badar med jobbarkompisarna och i omklädningsrummet på Friskis och Svettis. Jag vågar ju aldrig gå dit så här även om jag sett andra tjejer med välansade venusberg så inte jag.

Ja, ja det är försent nu i alla fall. Det får lösa sig, tänker jag och fortsätter in i duschen där jag låter vattenstrålarna smeka min kropp när jag schamponerar mig med det där schampot som luktar så underbart. Jag känner mig fräsch och sexig när jag torkar mig på väg mot sovrummet.

Där ligger dom alldeles vita och sexiga och bara väntar på ett innehåll som kan göra dom rättvisa.

Jag tar upp bh:n och biter av snodden till prislappen samtidigt som jag känner det silkiga materialet mot mina fingrar, knäpper fast den runt min midja och drar den tillrätta baxar in armarna i axelbanden och låter mina väldoftande bröst med sina hårda bröstvårtor omfamnas av silke och en nästan onödig push uppåt -å vad den sitter bra…

Kåtheten som lagt sig något sedan duschen börjar åter att göra sig påmind när jag biter av snodden till prislappen på stringtrosorna. Jag är lite spänd på hur det ska kännas när stringen skär in mellan mina stjärthalvor. Jag har ju som sagt aldrig ens tänkt tanken på att skaffa mig några sådana och ännu mindre raka mig helt ren där nere.

Nyfiken på känslan för jag upp stringtrosorna längs med mina smala ben tills blygdbenet tar emot och talar om att dom sitter som dom ska och stringen skär in i rumpan, vilken känsla!

Om jag var kåt innan så är det inget mot vad jag är nu, jag kan inte låta bli att smeka mig över brösten och ner mot fittan jag gnuggar lite extra mot clitoris och ryser till, trycker tillbaka med underlivet mot handen och ser att det redan blivit en liten våt fläck på min nya string.

Nej nu får jag sluta jag har ju köpt dom för att kåta upp Sven tänker jag när det börjar bli dags att gå för att möta Sven nere på restaurangen. Jag tar på mig en tight vit T-tröja och ett par blå Levis Jeans, ja ni vet ett par sådana som sitter som gjutet på oss tjejer och hissar vi upp dom lite i midjan så avtecknar sig blygdbenet och stjärthalvorna så sexigt så till och med vi blir lite små kåta. På med en diskret sminkning och så iväg.

Nere på restaurangen så har Sven redan kommit och höjer märkbart på ögonbrynen när jag kommer in igenom dörren. Han sitter och pratar med några kompisar till honom som brukar hänga i puben. När han ser mej i dörren så lämnar han sina kompisar och tar med sin öl och går sakta mot mej, när han kommer fram så säger han hej och vi ger varandra en puss samtidigt som jag märker att han luktar på mej och säkert undrar vad det tagit åt mej idag, men han säger inget utan vi tar och sätter oss vid ett bord som är lite avsides i lokalen.

Jag tittar på Sven och tänker om du bara visste vad jag har gjort idag….

Kvällen flyter på, vi får in menyn och beställer och börjar äta. Efter tio-femton minuter så kan jag inte hålla mej längre utan jag petar av mej ena skon och för upp den i skrevet på Sven som hoppar till i stolen av förvåning, men lugnar sig snabbt när han inser vad som är på gång.

– Jasså säger han var det det som tryckte dig.

– Ja, sa jag medan jag känner hur hans lem styvnar under min fots behandling.

– Jag tyckte att du såg lite kåt ut redan när du kom in genom dörren, säger han.

– Ja, jag har varit småkåt på dej hela eftermiddagen, jag var på stan idag och handlade i den där butiken du vet.

Nu började Sven bli väldigt intresserad, och frågade vad jag handlat,

– Något sexigt svarar jag med glimten i ögat.

– Ja men vad frågar han igen bh trosor strumpor…..vad?

– Ett nytt set i vit satin, ååhh jag känner mej så sexig i dom jag är sjöblöt i musen just nu….

Nu börjar det bli svårt att äta vi är båda inställda på att knulla istället för att äta.

– Du vet ju hur kåt jag blir på dej när du varit och köpt nya underkläder.

– Ja jag märker det säger jag och smeker honom hårdare med foten under bordet,

– Kan vi inte betala och gå hem och göra något åt kåtheten då? frågar jag, – nu är jag så kåt att jag inte vet om jag kan klara mej ända hem.

Det var jag inte ensam om, kan jag säga! Jag har aldrig sett Sven betala så fort någon gång tidigare.

Väl ute från restaurangen så var vi bara tvungna att ta lite på varandra, så i första bästa mörka gränd, så smet vi in och började smekas. Jag kände hur Sven tog mej på brösten utanpå tröjan samtidigt som jag smekte hans kuk utanpå hans jeans. Kuken stod som ett spett när Sven började smeka min rumpa. Jag flyttade mej närmare honom så att han kunde kila in sitt ben mellan mina och på det viset kunde jag gnida mitt blygdben mot honom, jag skulle ha kunnat knulla honom här och nu men lite pryd är man ju, så när det värsta lagt sig sprang vi hem och hann knappt innanför dörren innan Sven var naken.

Och jag var i full färd med att suga av hans spänstiga kuk.

– Nu måste jag få se vad du har köpt, säger Sven och börjar ta av mej tröjan.

När han drar den över mitt huvud så suckar han till när han får se min nya bh.

-Visst är den snygg? säger jag och Sven kan ju inte annat än att hålla med när han tar av mej bh:n och dyker ned mot mina bröst för att slicka och smeka dom.

Jag njuter i fulla drag av behandlingen och känner att jag måste få känna hans stenhårda lem i mej snart

– Sven är du inte nyfiken på vad som finns innanför Jeansen också? säger jag för att få honom att avancera mot min sjöblöta mus.

– Jo självklart säger han och börjar att knäppa upp mina jeans

När han har hasat ner dom till knäna på mej så slutar han plötsligt och blir alldeles tyst, går bort några steg och säger;

– Det var det jävligaste vad du är fin, det var det sexigaste jag sett säger han. Han kommer tillbaka mot mej och ställer sig bakom mej och jag känner hans händer på min mage och hans kuk mot mina bara stjärthalvor. Hans händer börja smeka sig nedåt mot min kåta fitta utanpå mina silkiga trosor. Han för in sin hand innanför trosorna och stannar upp när han känner att min buske är borta

-Lena din lilla kåting vad har du gjort säger han och drar av mina sting.

-Jag blev så kåt när jag skulle raka bikinilinjen som vanligt och undrade hur det skulle kännas utan busken… tycker du det var fel? säger jag ängsligt och tittar på Sven.

-Fel säger han, nej knappast jag måste få knulla dig nu innan det går för mej här och nu

– Ja snälla Sven ta mej jag vill känna din hårda kuk i mej nu..

Vi tar oss på något underligt sätt in till sängen där Sven lägger mej ned på rygg och kommer in i mej

-ÅÅÅhhhh vad jag längtat efter det här säger jag när han för in sin hårda kuk i min rinnande fitta , du är så grov och kåt, Sven har du längtat efter lilla mej.

-Ja det kan du ge dej på, speciellt efter din lilla uppvisning på restaurangen! Känner du att jag är extra kåt på dej idag..

-Ja jag kan känna din grova påle åka in och ut i mej hårdare Sven hårdare åååhhh vad skönt knulla mej…

-Du ska nog få vad du tål när du kåtat upp mej så här åh åh åh tycker du om mina stötar…

-Ja det är underbart…

-Men du…jag har tänkt på en sak….

– Jaha… har du fler överraskningar?

-Ja jag satt och tittade på en sån där film på tv 1000 i onsdags, när du var på kursen och där var det ett par där killen knullade tjejen i rumpan och hon såg ut som om det var jätte skönt så jag skulle vilja prova det andra hålet… vill du??

-Om jag vill…snälla du det är något jag har fantiserat om många gånger speciellt när jag varit på mina kurser och legat och onanerat när jag längtat efter dej….

-Men du måste lova att vara försiktig.

-Jag lovar jag ska sluta direkt om du vill min älskling.

Jag är sträcker ut min hand till nattduksbordet där jag lagt en tub med vaselin och tar det på mina fingrar innan jag sakta börjar föra in mitt pekfinger i rumpan på mej själv. Det tar emot lite grand men jag har på mer vaselin och snart glider den in och ut utan problem.

-Sven säger jag…smörj in din kuk och ställ dig bakom mej ….för in din kuk, jag vill känna den i rumpan…

Jag får tag i kuken och styr den mot mitt mörka hål och ber Sven trycka på..

Jag känner hans ollon när det sakta kommer längre och längre in i mitt bakre hål, det är med smärtblandad njutning som jag blir av med oskulden i rumpan.

Vi tar det väldigt lugnt i början och efter ett tag så blir det bara skönare och skönare jag hör på Sven att det inte är helt obekvämt för honom heller när han säger med en otroligt kåt röst att det inte är långt kvar för honom…..

– Kom då älskling, kom då, spruta mej full där bak! Det är så skönt när du fyller mej med din sperma..

Sekunden senare känner jag hans ryckningar och värmen i min rumpa när det går för honom och sekunden senare även för mej.

Vi faller ihop i en hög i sängen och han säger att det var den bästa fredagen i hans liv, det var det för mej också säger jag innan jag somnar av utmattning och fullständig salighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *