Hotellnatten

Vi tog in på ett hotell för att ha lite bus. Det är dags för en fantasi at förverkligas. Och vi var nyfikna på dansgolvet. Det är där som det skall hända. Vi tänkte som så att: Anna kan få uppleva ett knull på golvet meddans hon dansar. Det har varit en dröm för henne ganska länge nu.

Vi gick ner och åt middag och spanade in dansgolvet. Ja det kan finnas mörka vrår att smyga in i. Efter maten går vi upp på rummet. Där öppnar vi en flaska vin som vi har med oss. Jag häller upp vinet och tittar på Anna som står naken vid sängarna. Anna väljer kläder till kvällen .

Jag går in i duschen under tiden. När jag är klar sätter jag mig i en stol och äter några jordnötter i lugn och ro. Tv:n står på utan att någon tittar på den. Den bara låter. Efter att Anna har valt ut kläderna till kvällen. Så går Anna in i duschen. Det tar en stund innan hon blir klar. Så efter en ca timme kommer hon ut. Och är då helt nyrakad och fin till kvällen.

Vad tycker du? säger hon när hon ser att jag granskar henne. Mmm. Inbjudande vill jag påstå. Vad menar du med de? Mer i detalj tack? Ja att jag vill slicka dig nu på en gång. Ha ha säger Anna jag förstår det. Kom älsklingen min och slicka mig. Det är så skönt när du slickar mig.

Vi bor på första våning och draperierna är inte för. Så vem som helst som inte är helt kort i rocken kan se oss. Detta gör allt mer spännande. Vi hör hur folk pratar utanför fönstret men vet inte om de kan se något. Vi inte bryr oss inte utan jag kryper upp mellan Annas lår, där hon ligger på sängen.

Jag börjar med att dela på hennes läppar och slickar insidan av blydläpparna. Sedan slickar jag hennes utsidor. Jag följer hela vägen upp till klittan. Där stannar jag med min tunga. Jag smeker henne med tungan runt och på klittan. Sedan vibrerar jag med tungan över klittan. Då skriker Anna ut sin första orgasm. Efter den orgasmen låter jag henne hämta sig. Jag slickar åter igen utsidan av hennes blygdläpparna. Sedan ger jag mig på upptäcktsfärd med tungan. Jag slickar hennes insidor igen och låter tungan varva insida och utsida. Nu är det dags för klittan den behöver sin dos av tungan. Och det var tydligt att det var populärt. Välkommet med tanke på stönandet som hörs. Sedan glider jag sakta neråt med tungan och låter den försvinna in i henne. Då stönar Anna till igen. Åhhhhh. Sedan låter jag resan med tungan glida upp åt till klittan. Samtidigt glider mitt finger in i henne. Tungan virvlar runt hennes klitta. Och jag smeker henne med mitt finger i henne igen. Tills det går för henne. Jag tar fram min kuk och låter den glida in i hennes nyrakade och genomvåta mus. Det är så skönt att känna hud mellan oss jag är nämligen rakad jag med. Det är skönt att inte ha en buske som tar emot mellan oss. Nyrakat är bäst även när man slickar. Anna särar på benen och ser i samma stund att det står någon i fönstret och stirrar på oss. Du säger Anna det står någon och tittar i smyg på oss. Bra säger jag låt den personen titta. Det är en kille säger Anna. Ok… Vill du ta sprutet i mun så han får se det som avslutning? Ja det gör vi tyckte Anna. Jag tar ut kuken ur henne och Anna stoppar den i munnen. Hon suger in hela kuken och drar ut den . Samtidigt som hon suger så drar hon med handen, så att det är bara kukhuvudet som finns i hennes mun för det mesta. Jag känner hur kuken vill spruta så jag skjuter in kuken in i hennes mun. Anna tittar upp på mig i ställer för killen. Sedan kommer sprutet med en stråle rakt in i hennes mun. Hon låter lite rinna utanför så han ser att det är sperma på gång. Han måste bli kåt av detta tänkte jag. Men jag vill inte titta för då lär han springa i väg. Anna slickar i sig satsen. Vad synd att vi inte hade en balkongdörr …. För då hade vi kunnat bjuda in honom. Säger Anna meddans hon runkar och slickar av mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *