Lesbiskt RumpSex

Presentation: Hej jag är en singeltjej som söker efter en likasinnad bi/lesbisk tjej i samma ålder för sexuellt umgänge, jag har upptäckt att jag är bisexuell och önskar nu att ha sex igen med annan kvinna. Det är tredje gången så jag är inte helt oerfaren, jag älskar att prova nya saker och njuter av varje sekund jag kan lära mig nya tekniker och kanske lära dig något. Jag tänder på dig som är likasinnad, självsäker, kreativ och Ps. så har jag en passion för rumpor, jag älskar rumpor man kan ju ha så skoj med dom, välformad/bred är en extra turn-on för mig. Jag föredrar att ha mer fysisk kontakt före leksaker, men med vissa undantag:).

Det var min sex-dejt ansökan som jag skickade och efter ca en vecka svarade en lesbisk tjej. Hon hette Simona och var 25år, vi pratade en hel del över internet, vi klickade direkt, hon sa att hon letat efter en kvinna som mig.

Hon var en sexigt mörkhyad kvinna (afrikansk) och hon hade ett otroligt attraktivt och feminint yttre. Jag hade länge haft sexuella fantasier om en mörk kvinna som henne och jag blev våt av att bara se bilderna på henne och hon blev upphetsad av mina också, till slut kunde vi inte bärga oss längre, vi bara måste ses!

Till slut kom dagen då hon skulle komma hem till mig, jag var exalterad hela dagen, jag städade, fixade sängen och plockade fram oljor, dildos, leksaker och allt man kan tänka sig till erotisk stämning. Det var ett rosa/rött sken i sovrummet och mitt i stod den stora dubbelsängen som en tron som skulle intas utav de två gudinnorna.

Klockan var redan åtta på kvällen och hon skulle vara här nu, och rätt som det var plingade det på dörren, jag öppnade och där står hon leende, hon var nästan exakt lika lång som jag och hennes kropp var den som jag bara kunde drömma om, krusigt långt svart hår ihopburrat i en kombinerad svansknut vid nacken, hon hade en lila topp med supertajta jeans som främjade hennes rumpa och satt uppe perfekt vid midjan och så hade hon svarta klackskor. Vi båda sken upp som solar, när våra blickar möttes och vi genomskådade varandras kroppar.

– Ohhej välkommen! sa jag i min iver.
– Hej, sa hon, och vi gav varandra en kram.
– Kom in!
– Jag har en med liten present till dig, sa hon.
– Tack så mycket!

Jag kunde gissa vad det var…det var en enorm dubbel dildo!, vilket syntes på formen av ”paketet”.

– Jag antar att vi får testa den sen, sa hon med ett leende.
– Mja… kläckte jag ur mig lite blygsamt men med en viss förväntan.
– Åh vad fint du har gjort, riktigt kinky! sa hon och satte sig i soffan.
– Då passar det nog oss två, sa jag och satte mig tätt intill henne i soffan.

Vi tittade på varandra och jag började smeka hennes ben och lår, jag hade bara i huvudet att jag ville känna hennes fylliga läppar mot mina egna, hon var beredd när vi mötte varandra. Våra tungor rullade runt och smekte varandra liksom i en sensuell brottningsmatch där vi bytte saliv med varandra, hon jagade min tunga med sina läppar, till slut fick hon den och hon sög och kramade den med sina fylliga mjuka läppar. Hon gjorde det upprepade gånger och samtidigt sög jag på hennes läppar och hon smekte mig mellan benen. Till slut vilade vi med nästipparna mot varandra och tittade varandra djupt i ögonen, det pirrade otroligt mellan mina ben och i fittan av upphetsning. Min hand följde hennes ryggslut och ner i hennes tajta jeans, jag kände att hon hade redan hunnit bli lite fuktig av svett i stjärtskåran. Vi klädde av oss så vi bara var i trosor, det märktes att hon var imponerad av min rumpa då hon ville smeka, smiska den och hon drog även i mina trosor. Hon omfamnade mig bakifrån och gned sin kropp mot min, jag känna hur hon fnissade i mitt öra.

– Kom nu, sa jag och tog hennes hand när vi gick in till sängen.

Hon lade sig först och jag lade mig ovanpå henne i maktposition och slängde med mitt långa blonda hår bakåt, vi tryckte våra etniska kroppar mot varandra, hennes mörkbruna mot min betydligt ljusare.

– Ta mig nu då!

Jag började masserade hennes bröst, dom var som två mjuka stressbollar ända tills bröstvårtorna hårdnade då jag övergick till att suga och nagga varsamt med tänderna på dom samtidigt smekte hon min fitta, som började bli riktigt våt vid det här laget. Aauhhh! mee…mer.. utbrast hon, jag kunde gissa att hon var minst lika blöt om fittan som jag, då vi båda andades i allt högre tempo.

Nu ville hon ha kommandot, jag vände mig runt så att jag låg på mage och så att hon kunde ta av mig mina genomvåta trosor och hon tog av sina. Hon slickade på dom och räckte över dom till mig och hon placerade sedan sin maffiga rumpa vid mina skuldror.

– Wow tjejen du har verkligen en läcker rumpa! sa hon medan hon knådade och masserade min breda bakdel.
– Lite rumpsex håller den i topptrim! det är i alla fall så min håller formen, sa hon och särade på mina skinkor och gjorde cirkelrörelser runt min anal öppning med sina fingrar.
– Tur då att jag är expert på det då, fortsatte hon och lät lite lätt självsäker.

Det kittlades lite när hon gjorde rörelserna runt mitt anus, hon stoppade in sina fingrar i öppningen och fortsatte rörelserna med fingrarne, tills jag brast ut i tillfredställelse.

– Ooouuhh….
– Det gillar du va?, visst e de skönt?
– Mmmhh…, kved jag.

Hon slickade rent sina fingrar och hasade bort sin rumpa från min rygg som hade gjort blöta fläckar ifrån sig efter hennes blöta fitta. Hon tittade över sin axel och placerade sin rumpa mitt ovanpå min. Hon började gnida, pressa, massera och studsa med sin rumpa mot min.

– Mhhmmh vad gör du? fnissade jag och tyckte att hon var lustig, men samtidigt njöt jag av det!

Att känna hennes välformade chokladbruna rumpa tryckas mot min var otroligt skönt, det var så mjukt och lent, som våra skinkor var som kuddar som smekte och masserade varandra. Jag blickade bakåt över axeln och såg hur Simona arbetade sin egen rumpa och därmed min också. Jag kände hennes långa krusiga och lätt lockiga svarta hår kittla min rygg när hon lutade sig bakåt det gjorde en stor kontrast emot mitt långa ljusblonda hår. Simona andades snabbt och stönade i upphetsning, jag särade på benen och försökte ta mig upp på alla fyra i knäposition.

– Ååhhjaa… stönade Simona belåtet när hon såg vad jag försökte med.
– Mmmm….

Nu stod vi båda på alla fyra och tryckte och masserade rumpa mot rumpa, vi särade på våra skinkor så att våra stjärtskåror var öppna mitt mot varandra och pressade. Jag kände en intensiv värme ifrån hennes anusöppning och också hur våra fittor kom i kontakt, vi tog båda ett fast grepp om varandras händer och pressade rumporna allt vi vad kunde så att dom blev allt mer ihop tryckta. Till slut kunde jag känna hur mitt anus var i kontakt med hennes, tanken på det gjorde mig ännu mera upphetsad, vi fortsatte båda stöna njutfullt tillsammans.

– Ååhh vilken rumpmassage! utbrast jag uppspelt, medan vi lade oss på sidan.
– Ja, våra rumpor är verkligen som gjorda för varandra, sa hon samtidigt som hon log sexigt mot mig och smekte min höft.

Jag svarade inte, istället började jag pussa henne, vilket bröt ut till ett intensivt hångelkrig med tungbrottning, men det var som hon hela tiden vann genom att använda tungan mer än jag och hon fortsatte krama och suga min tunga hårt. Jag bad henne lägga sig på mage medan jag hämtade en flaska babyolja med mild jordgubbsmak, jag skulle precis spruta på en klick på hennes rumpa, med ett ”sbrruuuttt” ljud täcktes nästan hela hennes rumpa.

– Ahaahiii… vad gör du?
– Oopss…haha.

Jag såg hur hennes skinkor blev helt knottriga av gåshud.

– Va kallt! har du förvarat flaskan i ett kylskåp heller?
– Haha, ja faktiskt! jag har hela kylen full med babyolja hihi… fnissade jag.

Jag placerade min rumpa på hennes precis som hon gjorde med min innan, jag gned, masserade och på så sätt fick jag också olja på mig och jag fortsatte sedan med att smörja på våra lår och ben tills vi blev hala som ålar. Jag särade därefter på hennes skinkor och masserade in hennes anus, jag böjde mig framåt för att slicka och jobba med tungan runt hennes ringmuskel. Högljudda stönanden och läten kom ifrån Simona, som vände sig på rygg. Det var först då som jag kunde utforska hennes mus på nära håll, den hade väl utvecklade blygdläppar och ovanför var det en fin ansadd söt liten porrtofs, själv har jag slät helrakad mus. Trots att hon hade så mörkt hud så var hon helt skär/rosa innaför blygdläpparna, dom var helt våta av fittsaft. Jag borrade in min tunga och sög i mig saften som hade blandats med babyolja och min saliv. Jag lirkade med fingrarna för att komma åt hennes klitoris, men den var för svår att hitta så jag gav upp till slut. Istället sökte jag tungan mot anus där jag slickade och masserade, jag formade mina läppar runt hennes ringmuskel och pressade min tunga in i öppningen samtidigt som jag spottade in saliv och sög in och ut det igen.

– Ahh…ohhh..aohh…Anna!

Det försatte henne i total extas så hon började skaka. Hon reagerade exakt likadant som jag skulle ha gjort, nu visste jag vad jag skulle göra eftersom vi båda älskar anal stimulering så tänkte jag fokusera mer på det, jag började lugna ner tempot.

– Du jag tror det är dags för presenten nu Simona, eller?
– Absolut!, flämtade hon.

Jag gick upp för att hämta den gigantiska dubbeldildon som fortfarande låg kvar vid soffan i vardagsrummet, det var en gigantisk (tyckte jag) lila sak med stora ändar.

– Är vi redo för den här? hehe, frågade jag lite skämtsamt.
– Den där är inte att leka med, haha.
– Eh, vi har ju båda rätt breda rumpor så det ska nog gå, blinkade Simona.
– Jag har aldrig lekt med en sådan här sorts dildo förut…
– Ta det lugnt..jag visar dig! du kommer vänja dig och tycka det är paradissjönt!, sa Simona
– Ställ dig så här, sa hon och gick ner på knä och putade med stjärten.

Jag gjorde som hon sa, och hon gned in änden med olja och pressade försiktigt med änden stegvis mot min öppning för att töja. Jag kände ett enormt tryck mot mitt anus, men till slut sjönk den in och det kändes som om den fyllde hela mig.

-Aahhoo…

Jag kände en värkande men samtidigt skön känsla upp i min stolgång, tack vare att den var så hal, gled den in relativt enkelt. Och Simona försökte få in andra änden i sin öppning, vilket var något lättare för hennes öppning var något mera töjbar. Vi backade våra bakdelar mot varandra, vi började studsa dom mot varandra rumpa mot rumpa vilket gav ifrån sig ett fuktigt skinn mot skinn klappande ljud. Plötsligt hördes en fuktigt pruttljud ifrån Simonas bakdel, vilket fick oss båda att skratta, jag förstod direkt att det måste vara en hel del luft som pressas in i rumpan som vill ut, när man trycker in en sådan här stor sak där så är det nog inte så konstigt, tänkte jag.

Jag försökte följa hennes rörelse, så vi blev helt synkroniserade och till slut så syntes inte dildon alls, jag kunde höra hur vi andades i takt och atmosfären i rummet var magisk. Jag kramade och krystade dildon allt vad jag kunde med min ringmuskel, som blev allt mer flexibel. Det rann fittsaft ner för mina lår då våra fittor kolliderade i varje sammanstötning och våra anus kysste varandra varje gång när dildon pressades ut och in genom våra öppningar. Rumporna var som lena och mjuka stötdämpare som trycktes hårt mot varandra. Nu började det kännas som en blytung orgasm skulle komma sakta men säkert och jag kände att Simona också var på gång, när både hon och jag började stöna med allt kortare mellanrum. Mmjaa… Aaaaooo!… Uaao!… OOhh…Annah! Åååhh…Simo..aah! Khoom med mheej!!

Jag kände hur vi båda var inne i en stjärnorgasm och hur våra kroppar vibrerade, till slut kände jag hur en varm stråle sprutade mot min fitta och hur det blev genomblött samtidigt som Simona högt skrek ut i tillfredställelse. Vilket gjorde att jag fick det lilla extra så jag också kunde framkalla en explosion. Jag sprutade tillbaka med ett högt tryck mot hennes fitta och nu skrek vi båda ut i en ljuv orgasmsång, och vi hade stänk ända upp på ryggarna efter explosionerna. Vi trappade ner på tempot, drog ut dildon och lade oss på rygg i ren utmattning, vi pustade ut det sista vi hade.

– Det där var det häftigaste mest underbara jag varit med om! utbrast jag
– Jahag mhed… flämtade Simona, som fortfarande var rätt tagen av stunden.
– Det måste vi göra igen, snart! Det blev tyst en lång stund…
– Jag tror vi behöver byta här, sa jag, medan jag tittade på täcket som var helt blött av en mängd sorts olika vätskor.
– Hmm..mumlade Simona, som inte verkade bry sig om det, så jag gick för att hämta en extrafilt istället.

Jag blickade över mot klockan som var nära klockan tre på morgonen, jag insåg att tiden bara hade sprungit ifrån verkligheten. Jag vände mig om på sidan och tittade på henne, till slut låg vi där med kropparna tätt intill varandra. Simona var helt utpumpad, vilket jag också var men jag hade ändå svårt att somna. Jag låg och tänkte på oss, om jag och Simona skulle bli vänner, knullkompisar, bästisar eller någonting mer men också på om vi aldrig skulle ses igen. Jag låg och hoppades att det inte var sista gången mellan oss…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *