Tonårstjej går ut med hunden

Jag hade träffat henne när jag var på väg hem efter en promenad med min hund Ludde, hon frågade om hon fick klappa honom och sen stod hon och gosade med honom länge medan jag betraktade dem och särskilt henne. Hon var en söt tjej antagligen inte äldre än kanske 20 år, hon hade en sexig ung flicks kropp små söta bröst anades under blusen.

När jag skulle gå vidare frågade hon om hon fick gå ut med Ludde någon gån, ja de får du gärna de är bara bra för honom att komma ut lite mera.

Hon fick min adress och berättade att hon själv bodde ganska nära. Jag sa du kan ringa när du känner för en liten promenad, ja de skall jag göra sa hon med ett sött leende, Hej så länge.

Det dröjde någon dag innan hon ringde och frågade om det gick bra i eftermiddag. Javisst svarade jag kom och hämta honom när du vill och nu var hon ute i det vackra vårvädret ed Ludde.

När hon hämtade honom hade jag inte kunna slita mina ögon från hennes sexiga flickkropp särskilt då vädret gjort att hon klätt sig i kortkort och en snygg blus och mellan den och kjolen såg man hennes släta fina flickmage.

Nu ringde det på dörren hon och Ludde var tillbaka hon pratade entusiastiskt om va dom had gjort på promenaden.

Vill du kanske ha lite Coca-Cola och någon bulle frågade jag förhoppningsfullt. Ja gärna sa hon. Hon satte sig i soffan medan jag gick och hämtade bullarna och lite Cola. när jag kom in satt jag mej bredvid henne och började prata lite medans hon åt en kanelbulle.

Hur gammal är du frågade jag hon fnissade lite och sa att hon va 18 år oj då tänkte jag så ung.

Du är verkligen söt din kille måste vara stolt över dej frågade jag? Hon rodnade lite och fnittrade till jag har ingen kille ju sa hon. har du inte varför det? vet inte har bara ingen. Men du måste vål haft någon? Nä har du aldrig hånglat lite?

nää sa hon tveksamt.

Jo det måste du väl alla killar måste ju stå på tur efter att få va med en så söt och sexig flicka drog jag till med. Hon rodnade mera nää varför säger du att jag är sexig? Därför du är det snygga ben och kropp och jättesöt och sexiga ögon tycker jag. Hon satt tyst sexiga ben sa du sa hon undrande… ja verkligen förtydligade jag dom ser så läckra och mjuka släta ut så jag skulle vilja smeka dem lite. Hon såg undrande på mej vill du det på allvar ? ja de är klart sa jag får jag det hon rodnade lite men nickade lite instämmande. Jag la handen på hennes ena knä och smekte sakta upp under hennes korta kjol på insidan av henne mjuka lår hon rös till och särade lite omedvetet på låren när min hand kom högre upp på insidan av låret ååå jag kände hur kuken i mina byxor redan reagerade. Hon suckade till lite min hand var nära hennes troskant. Jag tänkte undrar om jag vågar röra den? Är det skönt när jag gör så här sa jag MMM ja sa hon och särade låren lite till samtidigt som hon lutade sig bakåt i soffan. Jag lät handen stryka över hennes trosor kännde hennes fittspringa genom tyget såg på henne. Hon blundade och sa inget.

Sakta förde jag in handen i hennes trosor hittade hennes lilla styva klitta och smekte den njukt. AHAHAAAA stönade hon Är de oxå skönt frågade jag mmmm sa hon jag dog ner hennes trosor så dom föll ner på golvet runt hennes fötter lyfte litet på kjolen såg på henne och såg att hon såg på mej med stora blanka ögon när jag sakta förde in ett finger i hennes lilla flickfitta. Jag började sakta pulla hennne in och ut in och ut hon stönad ååååå.

Jag drog av henne blusen och kysste hennes bröstvårtor hon suckade högt nu åååååå. Hon låg där framför mej en 18 årig sexig lite fjortis med särade ben och styva bröstvårtor åååå stönade jag.

Hennes fitta var liten lite svullen och känndes fuktig mot mina fingrar ååå böjde mej fram och började suga på hennes klitta ÅÅÅÅÅÅÅÅ stönade hon högt. Är det skönt frågade jag.. ska jag fortsätta. Jaaaaa mummlade hon.

Nu var jag så kåt så jag kunde inte hejda mej utan frågade om hon ville se min kuk? Jaaa sa hon så jag drog snabbt av mej mina byxor och kallingar. OOOO hördes det från henne när min grova stora kuk hoppade fram med ett hårt stånd.

Jag pullade henne ivrigt nu och on gnyddde hela tiden. Vill du knulla kanska viskade jag Vet inte den ser så stor ut mummlade hon. De är ingen fara bara man är förslktig och det tänker jag vara det lovar jag dej… Vet inte sa hon tveksamt men jag anade att hennes blick sa något annat. Ja, jag ska inte tvinga dej så klart viskade jag men om du vill så får du säga det till mej jag vill inte att du ska känna att jag tvingar dej.

Hon va tyst det enda som hördes va det smaskande ljudet från hennes lilla fjortisfitta när jag pullade henne hon småjuckade tillbaka så hon tyckte nog om vad jag gjorde,Hon gnyde och stönade sen sa hon lovar du att va försiktig då Ja de är klart du får mitt hedersord på det MMM sa hon otydlig. Va sa du frågade jag. Ok knulla mej då hörde jag. Jag drog ut mina fingrar ur hennes lilla fitta och la mej över henne stödde på armarna och strök mitt grova ollon i hennes fittskåra åååååå jaaaa knulla mj sa hon tydligare. Sakta pressade jag in mitt ollon i hennes lilla trånga fuktiga och kåta tonårsfitta, ahaha stönade hon. Går de bra frågade jag. MMM jaaa sa hon och jag pressade på lite hårdare kuken trängde sig in hennes trånga fitta kramade kuken de va så härligt så jag höll på att skjuta iväg en stor spermasprut med en gång men pressade och pressade kuken djupt in i hennes fitta ÅÅÅ så kände jag hur den bottnade hon stönade och kunde inte hålla sitt underliv stilla. Jag väntade ett tag ska vi börja knulla nu viskade jag ååååå jaaaaaa stönade hon. Jag började stöta in och ut in och ut åååå kände att hon va lite tveksam i början men sedan började hon jucka emot mina stötar. Jag ökade tempot och knullade hårdare ovh fortre ååå stönade hon. Plötsligt kännde jag hue hennes fitta kramade min kuk hårt och en härlig orgasm rullade in över henne. Jag slutade inte knullade henne hårt och fort och ivrigt då jag kände att jag var nära . Då när hennes orgasm just slutat sköt jag en stor laddning varm sperma långt in i hennes lilla tonårsfitta hon skrek till av njutning och spände sig mot mej.

Jag lät min kuk jobba vidare under hela hennes andra orgasm. Såg på hennes uppspärrade ögon och kände hur hennes fitta kramade min stenhårda kuk. Sakta lungnade vi oss och on skönk tillbaks på soffan. Vill du gå ut med Ludde flera gånger frågade jag leende. Jaaaaa Många gångår sa hon samtidigt som hon rodnade. Va bra de vil jag verkligen att du gör sa jag men vi är inte klara ännu… Ställ dej på alla fyra och puta med din stjärt så ska du få känna något riktigt skönt. Hon såg på mej och gjorde som jag sa. Jag ställde mej bakom henne och såg hur hennes nu lite kladdiga fitta tittade fram mellan de välformade låren och den fasta stjärten min kuk ryckte till av synen och blev än hårdare jag omfamnade henne bakifrån smekte hennes ena bröst och pillade meg ett finger på hennes styva klitta samtidigt som jag försökte hitte ingången till hennes fitta med min grova styva kuk. Plötsligt kännde jag hennes hand mellan hennes ben fatta tag om kuken och visa den vägen mot öppningen ÅÅÅÅ jag pressade ivrigt in den i henne hala fitta och med ett stön av oss båda gled den in ååååååå. Jag började omdelbart att stöta och hon kved av kåthet och juckade ivrigt mot mina stötar min pung slog mot hennes lilla stjärt för varje stöt och hennes ivriga motjuck drev oss båda in i en härlig lång gemensam orgasm samtidigt som en flod av sperma spolade in i hennes kåta fitta oooooooooooooååååååååå aaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh skrek vi och föll ihop förenade med min grova kuk ÅÅÅÅ så härligt stönade hon efter ett tag…

Vi reste os och klädde på oss och så bestämde vi att hon skulle gå ut med hunden nästa dag igen. När hon just skulle gå vände hon sig om och frågade om hennes kompis kunde få gå med då. Jag blev lite förvånad och sa att vill hon också knulla då ? Jaa de tror jag, vill du knulla henne också? Är hon lika sexig och ung som du så går det bra sa jag skrattande ja hon är lika gammal som jag och jag vet att hon skulle vilja knulla. OK då säger vi det sa jag leende när hon gick.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *