Nyfiken

Jag är en rätt vanlig kille, 25 år med lägenhet, arbete och en flickvän som jag tycker mycket om. För ungefär ett halvår sen hände en sak som har förändrat mitt liv en del. Jag och min flickvän hade just haft sex och hon hade gett mig ännu en underbar avsugning. Det var då som jag började fundera på hur det känns att suga en kuk, hur det känns att ha hela munnen full av kuk och ta satsen i munnen. Jag behöll dessa funderingar för mig själv, det fanns ingen i min närhet som skulle förstå mina tankar.

Tiden gick och jag kände att jag inte kunde få ro innan jag hade fått svar på min fråga, innan jag hade provat att suga. Jag satte in en kontaktannons på internet där jag sökte en man. Jag fick massor av svar men endast ett verkade intressant. Det var en kille i min ålder han hette Mikael. Vi mailade varandra ett tag och han verkade vara en trevlig kille, när jag förklarade att jag bara var intresserad av att testa att suga kuk en gång blev han lite skeptisk men jag lyckades övertala honom.

Vi bestämde att vi skulle träffas på ett kafé i stan. Jag var lite nojig för sjukdomar så vi bestämde också att vi skulle testa oss innan vi träffades.

Den stora dagen kom och jag var mycket nervös när jag klev in på kaféet. Mikael var redan där, han satt vid ett bord och drack kaffe. Jag köpte en kopp kaffe och satte mig ner vid hans bord. Vi hälsade på varandra och började kallprata, stämningen var lite nervös men det lossnade efter ett tag. Efter två koppar bestämde vi oss för att gå vidare. Jag hade planerat att vi skulle ta in på ett billigt hotell men jag kände mig trygg så vi gick hem till mig istället.

Väl hemma blev stämningen lite tryckt igen men han bröt isen genom att säga, ”Ska vi sätta igång?”. Han tog av sig sina kläder och satte sig naken i min soffa, även om hans kuk var slak nu så kunde jag se att han var välutrustad. Jag hade tänkt att jag skulle behålla mina kläder på under ”akten” men nu kändes det lite löjligt så jag klädde också av mig, fast jag behöll mina kalsonger på. Jag satte mig jämte honom och tog tag om hans kuk och runkade några drag, jag kände hur han styvnade i min hand. Vi såg på varandra och han log.

Jag kröp ner på golvet och satte mig på knä framför Mikael, han särade på benen så jag skulle komma åt bättre. Jag tog ett djupt andetag, öppnade min mun och tog in hela hans halvstyva kuk i munnen. Jag låste mina läppar kring roten och lät min tunga virvla runt kring ollonet. Det smakade bättre än jag hade föreställt mig. Det var helt fantastiskt att känna hur han växte i min mun, jag kunde inte längre hålla hela kuken i munnen, ollonet nådde för långt in och jag hostade till. Jag lät hans kuk lämna min mun och började runka den igen, nu var den stor och hård. Situationen gjorde mig upphetsad och jag kände att det började styvna i mina kalsonger också.

Jag började suga igen, hans ollon gled ut och in mellan mina läppar, jag runkade hans kukrot med ena handen den andra smekte hans rakade pung. När han började stöna blev jag galen av kåthet, min kuk var stenhård och jag viste inte vad jag skulle ta vägen. Jag började suga på hans pung, tog in en pungkula i munnen och sög girigt samtidigt som jag runkade mig själv med ena handen och han med den andra.
Mikael lyfte upp benen i soffan så jag kom åt ännu bättre. Jag lät min tunga glida längre ner under pungen och ner mot hans anus, när jag nådde fram till anusöppningen hörde jag ett djupt stön från hans läppar. Jag tvekade lite men det smakade inte alls illa så jag började slicka hans anus.
Nu var jag tvungen att släppa fram min kuk, jag ställde mig på knä och slet ner mina kalsonger. Våra kukar stod nu helt nära varandra, han tog tag i min kuk och runkade mig, vi pressade ihop våra kukar och jag juckade mot hans hårda stånd, det var helt underbart skönt att känna hans ollon mot mitt.
Jag fortsatte att runka honom medan jag smekte hans pung med mitt ollon. Efter ett tag nådde jag fram till hans anus med min kuk, jag tittade på hans ansikte och han nickade.

Sakta började jag pressa in min kuk i hans trånga hål, det var helt fantastiskt att se när jag sakta gled in i Mikaels inre.

Jag höll hans kuk mot min mage när jag knullade honom. Synen av hans stora kuk och känslan av hans trånga anal gjorde att jag inte kunde hålla mig länge. Jag fick en fruktansvärd orgasm och pumpade min sperma långt in i analen, jag tror att det fortfarande sprutade om min kuk när jag drog ut och kastade mig över Mikaels kuk igen. Jag sög så mycket jag orkade och det dröjde inte länge förrän det började bulta i min mun och sen exploderade han med ett skrik. Han sprutade en gigantisk sats i munnen på mig, jag svalde och svalde, det verkade aldrig ta slut.
Efter vad som kändes som flera liter var han helt tömd, jag slickade upp de sista dropparna sperma och lät hans kuk slakna i min mun.
Vi satt och pustade ut ett tag i soffan innan vi klädde på oss, Mikael ville stanna kvar men min flickvän skulle komma senare på kvällen så han var tvungen att gå.

Jag har aldrig gjort detta igen men jag kan nästan bli lite avundsjuk ibland när min fickvän ger min en avsugning, för det är skönt att ha en stor kuk i munnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *