Italienskor

För några år sedan, när jag skulle börja nian, så tillbringade jag fyra veckor på språkresa i Bayern. Tyska hade alltid vara roligt och när mina föräldrar föreslog det så var det egentligen inget snack om saken.

Efter två veckors sommarlov så åkte jag. Resan gick bra, ganska många svenskar var också där, fick bra kontakt med de flesta och allt kändes bra. Extra roligt var det eftersom jag (och nordeuropéer i allmänhet) är ganska storvuxna jämfört med sydeuropéer så var jag ganska övertygande som 18-åring, när jag egentligen bara var 15. Detta medförde sprit- och festmöjligheter i mängder. Det hade sagts att man skulle bli hemskickad om man kom hem efter midnatt eller drack sprit men detta var det lite si så där med, då alla drack med glädje, och vår fritidsorganisatör också.

I vilket fall, alla kunde vara sig själva, och stämningen var god. Efter en vecka fick jag höra att nästa vecka skulle det komma en hel busslast med italienare (som till skillnad från oss kände varandra). Trevligt, tänkte jag. Ju fler desto bättre. Hade egentligen inga ambitioner att ordna tjejer, hade det sällan. Såg visserligen bra ut, men hade bara kysst en tjej en gång förut och egentligen aldrig haft något seriöst förhållande.

Veckan gick och de nya eleverna kom. Trevligt pack, verkade det som. Var säkert 30 stycken, så jag hade inte tid att lära känna alla, men några pratade jag med någon gång. För att vara italienare så kunde de förvånande bra engelska (borde väl pratat tyska med dem, men men…).

Efter ett par dar hade många av oss, inklusive de nya, åkt till en biljardhall utanför den relativt lilla staden (kanske 20 000 invånare). Spelade lite, vann tack vare att jag var den ende som kunde spela, beställde en öl och satt mig i soffan bredvid Tanja, som var polska, och Kristina, som var svensk. Två personer som jag kom bra överens med. Tanja började mumla någonting om att en av de nya tyckte om mig. Lite skämtsamt frågade jag om det var en tjej också. Tanja fnittrade, och pekade på henne.

Hon var vacker. Kanske 170 cm. Hår som vanligen var svart, men nu var blekt av solen till en ljusbrun färg. Hon hade en tunn kjol och jeansjacka, och stod och pratade med sina kompisar. Hon upptäckte att jag tittade på henne, och så log hon. Hon hade ett underbart leende, och jag kunde inte slita blicken från henne. Tillslut drog Kristina mig i armen och frågade om hon fick smaka på min öl. Jag frågade Tanja vad flickan hette. Martina, svarade hon. Tänk ändå, någon som gillar mig, tänkte jag med mitt dåliga självförtroende. Det skulle dröja ytterligare några dagar innan något faktiskt hände.

Dessa sagda dagar förflöt och det var fest på den lokala baren. Alla hade trevligt, hade druckit två synnerligen exotiska drinkar som jag inte kunde uttala namnet på, och gick ut för att hämta lite luft. Såg hur Martina och hennes vänner satt vid ett bort och skrattade. Tvärtemot vad tjejer verkar tro, så blir killar osäkra när de träffar dem i sällskap av tjejens kompisar. Gick därför åt andra hållet. Kom runt hörnet, och satte mig vid gatukanten för att filosofera lite över situationen. Helt plötsligt kom Martina, ensam.

-Hej, sa hon.
– H-h-ej, stammade jag fram. Hon visste vad jag hette, för allt hon pratat med Kristina om hade Kristina vidarebefordrat till mig. Detta visste inte Martina om, men vad gjorde det.

Vi pratade lite om ditt och datt, och bestämde oss för att gå ner till hamnen. Trots att klockan var 23 eller så, så var det fortfarande ljummet ute. Efter att vi hade passerat tågstationen, tog hon helt plötsligt tag i min hand. Jag såg på henne. Hon var verkligen vacker. Sjabbla inte bort det här nu för faaaan, tänkte jag. Jag släppte hennes hand och tog tag om hennes midja istället. Hon tryckte sig närmre mig. Tätt ihop gick vi nu utan att säga något. Vi kom till en bänk och satte oss ner. Hon lade sitt huvud i mitt knä och mös.

Sedan kysstes vi, och inte så lite heller. Hon kysste precis så där som man ser i diverse mjukporrfilmer, sög på tungan och slickade mitt öra. Jag var inte sen att besvara, men vågade inte gå längre, men jag sa att om jag gjorde någonting som hon inte ville, så skulle hon säga till. Det lovade hon, sa hon.

Detta upprepade sig flera gånger, utan att något hände. Sista kvällen innan vi skulle åka hem och jag aldrig skulle få se henne mer kom, och nu gjorde jag slag i saken. Gick in på barens herrtoa, och köpte en kondom. Nu jävlar, tänkte jag. Mötte Martina på promenadgatan, och vi gick till en parkbänk vid vattnet, lite skild avsides bakom en skogsdunge. Vi kysstes, och nu smekte jag henne över kroppen, utanpå kläderna. Hon besvarade som hon hade väntat på detta länge, smekte mig över ryggen. Jag tog ett bestämt tag om hennes midja och bar upp henne i mitt knä. Hon fnissade till och fortsätta kyssa mig. Sakta men säkert letade mina händer fram till hennes rumpa. Den var verkligen fast. Drog upp hennes kjol och kände att hon hade string, något som jag tyckte var det sexigaste som fanns. Det var mörkt ute, så ingen såg oss.

Nåväl, knäppte sakta upp hennes blus. Hon såg på mig med sina kåta ögon, och jag blev allt hårdare och hårdare. Hon hade en svart BH som hon skyndade sig att knäppa upp. Med blusen uppknäppt och kjolen uppdragen såg hon nu på mig. Min kuk dunkade febrilt mot hennes skinkor genom mina shorts. Hon lutade sig fram mot mig samtidigt som jag sakta drog nere hennes trosor. Hon var redan plaskvåt, och detta hade visats sig i trosorna. För första gången fick jag med handen känna en fitta. Hennes blygdläppar var renrakade, och hon hade en liten triangel strax ovanför.

Jag höll henne tätt emot mig och lade mig ner på bänken. Jag kysste henne en sista gång, och sedan tecknade jag att hon skulle lägga sig mot mina fötter. Jag tryckte lätt in ett finger, inte helt utan besvär. Hon stönade till. Fick in ett till, nu stönade hon högt. Drog de in och ut ett tag, sedan fortsatte jag med tungan över hennes klitoris. Hon gnydde och sa tyst ”more!” med italiensk brytning. Jag märkte att hon hade knäppt upp mina byxor och tagit ut kuken. Hon slickade runt ollonet, och efter ett tag bad jag henne att sluta – jag ville inte komma nu. Jag reste mig upp och hon satt bredvid mig igen.

Innan jag hann sträcka mig efter kondomen så hade hon tagit upp en, som hon hade. Lite förvånad över detta såg jag på henne igen, men hon ignorerade det, och satte på den. Hon satte sig gränsle över mig, riktigt sakta. Hennes bröst gungade över mig fram och tillbaka, och hon stönade högljutt. Tillslut var jag helt inne i henne, och hennes muskler stramade om min kuk. Jag började jucka och hon motjucka. Hon gnydde mer och mer och tillslut skrek hon nästan. Jag var själv nära att komma, men hon hann före. Saft rann ner på hennes lår och ner på mina ben. Hon pustade ut, och hoppade av mig. Hon nästan slet av kondomen och började suga av mig frenetiskt. Det tog in lång tid innan jag kom i hennes ansikte och hår. Fnissande torkade hon av sig med en servett hon hade i handväskan.

Hon såg på mig igen, och kysste mig. Vi kysstes länge och väl, och lade jag mig i hennes knä. Det blåste, och klockan var över ett. Hon sa att hon behövde gå snart. Jag tittade på henne och sa att ville hon verkligen det. Hon tittade bort och svarade inte. Jag vänta bort huvudet, ut mot havet. Efter någon minut hörde jag tysta snyftningar och sedan började hon gråta rejält. Jag satte mig hastigt upp och höll om henne. Hon grät över min axel i säkert en halvtimme. Hon tittade på mig och kysste mig. Nu började jag också bli ledsen. Vi reste oss upp, och började gå mot tågstationen för att möta hennes kompisar. Bussarna gick inte längre, och både hon och jag hade en lång bit hem. Jag gick med henne tätt intill mig, och såg henne i ögonen.

På nytt började hon gråta, men torkade tårarna när vi började närma oss stationen. Där stod hennes kompisar och några killar. Till min stora förvåning började de applådera, men jag spände ögonen i dem och pekade på Martina så slutade dom. Jag väntade en bit bort medan hon hämtade några saker. Sedan tog hon tag i mig och hennes kompis och gick bort från gänget. Alla bodde på fastlandet hos sin värdfamilj, medan stadens uteliv befann sig på en ö.

Jag följde henne 300 meter och fick hennes telefonnummer och adress. Vi skildes åt vid ett torg, och jag kramade henne och hon viskade att hon älskade mig. Jag släppte henne och hon halvsprang iväg. Helt ledbruten gick jag till Kristina som satt i en bar, och kvällen åtföljdes av tio stycken vodkashots. Full och ledsen kom jag hem klockan 3 på natten. Imorgon skulle jag åka hem till Sverige.

Jag har inte träffat Martina sedan dess.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *