Min första flirt med en man

Jag har alltid betraktat mig som hetero, det gör jag än idag. Inte bisexuell och inte homosexuell. Jag älskar kvinnor och allt som kommer med dem. Kanske är det därför jag finner mina erfarenheter så mystiskt upphetsande.

För 6 år sedan var jag ute och reste mycket i arbetet. Ett hotell i en liten stad följdes av ett annat i en annan liten stad och så vidare. De som rest mycket vet hur väl bekant man till slut blir med hotellbarer, restauranger etc etc och hur uttråkad man blir. Så en kväll satt jag i en bar i Malmö och läste min tidning och drack min öl när en man i min ålder dök upp på platsen bredvid. Efter att ha beställt in sin öl satt han och studerade inredningen med samma uttråkade min som jag själv hade.

Så när ölen placerades framför honom sa jag skål. Han log och besvarade min skål. Efteråt kan jag erkänna att redan vid det leendet var det något annorlunda med honom. Något som gjorde att jag ville prata lite mer med honom.
”Micke” sa jag och sträckte fram handen. Han fattade den med ett fast grepp och skakade den.
”Johan.”
”Jag antar av din fascinerade min av inredningen att du också reser mycket.” Sa jag lättsamt.
”Ja för sjutton, jag är rena globetrottern. I alla fall mellan Ystad och Örebro.”

Jag nickade instämmande. Han hade klarblå ögon, en modern blond frisyr och ett slätrakat ansikte. Han var runt 190 cm lång och vältränad. Munnen var perfekt dimensionerad för hans lätt smala ansikte. Hans leende var vitt och bländande. Någonstans inom mig rörde sig något när jag såg allt detta.

”Själv då, på resande fot?” Frågade han vänligt, han var den där typen som aldrig släppte mig med blicken. Han höll sin blick fast och självsäker.
”Javisst. Min fjärde vecka nu. Känner mig mer hemma i Scandics rum än i min egen lägenhet.”
Han skrattade och samtalet flöt på.

Framåt stängningsdags vid ett tiden hade vi hunnit avverka politik, arbeten, skolor, mat, resor och allt annat som utgör livet. Ingen av oss hade överkonsumerat ölen, men jag kände mig skönt avslappnad. Inte bara av ölen, han var en skön man att umgås med. Johan verkade tycka likadant för när vi gjorde sällskap till hissarna frågade han.

”Fan, ska vi ta oss en sängfösare? Jag har en flaska Glenfiddich som jag fick idag.”
”Gärna för mig.” Jag kände inte för att gå och lägga mig ännu så jag tyckte idén var fantastisk.
Det var ett dubbelrum visade sig. Johan valde alltid det eftersom man fick en större soffgrupp vilket gav lite mer intryck av en mindre lägenhet. Vi slog oss ner i soffan och slog upp varsin whiskey.

”Så Micke, har du någon kvinna som sitter och väntar på dig någonstans just nu?” Sa han och fyrade av ännu ett leende.
”Nej, jag är så singel en resande kan bli. Du då?”
”Nej.” Han log för sig själv tyckte jag och tog en klunk whiskey.
”Men ändå blir man ju kåt med jämna mellanrum.” Sa han och skrattade hjärtligt. Jag nickade instämmande, även om jag tyckte uttalandet var lite lustigt.

Då rörde sig det inom mig igen, jag fann att jag tittade på hans mun allt mer, på läpparna som rörde sig. På hans hud som var så perfekt. Hans ögon som fick mig att känna mig så lugn. En pirrande känsla i magen fick nackhåren att ställa sig upp. Satt jag och spanade in honom. Min blick gled mer än en gång ner till hans bröstkorg och vidare ner till hans skrev. Jag kom på mig själv med att undra om han hade en stor kuk.
”Vad tyst du blev” sa han med sitt leende.
”Ja man börjar väl bli lite trött.” Sa jag och försökte gäspa.

”Fan, jag måste kila på muggen. Ursäkta mig.” Han reste sig och gick in på toaletten. Jag följde hans rumpa med blicken och undrade ännu en gång vad som fick mig att göra sådana saker. Jag slog upp lite mer whiskey och försökte skaka av mig den lite stressade känslan av uppspelthet och någonting jag inte riktigt visste vad det var.

Johan öppnade dörren till toaletten och klev ut. Naken. Jag stirrade på honom med lätt gapande mun. Han var väldigt vältränad såg jag nu, bröstmusklerna var tydligt markerade liksom axlarna. Magmusklerna var som utkislade fyrkanter. Han hade stånd, inte den största av kukar, kanske runt 17-18 cm. Hans kropp var slät från hår, även pungen. Jag fick en känsla av att han var nogrann med sånt.
”Som jag ser det…” sa han mjukt” kan vi göra någonting åt min kåthet eller så kan vi säga godnatt nu.”

Han gick med långsamma steg tillbaka till sin fåtölj där han slog sig ner med särade ben så att jag tydligt kunde se hans pulserande kuk.
Jag kände min egen puls skena, jag var het och kall på en gång och kände en stigande panik. Han gjorde ingen ansats att röra sig, istället log han så där avväpnande.

Då hände det, precis i det ögonblicket kände jag en överväldigande lust. Jag ville ha honom, jag ville känna hans hud under mina fingrar. Låta mina läppar möta hans. Kyssa hans mage, smeka hans kuk. Allt detta for huller om buller genom mitt huvud under bråkdelen av en sekund. Mest av allt ville jag att han skulle njuta.

Insikten drabbade mig som en slägga. Undergivenhet, det var vad jag känt hela kvällen. En undergivenhet mot honom. Jag ville att han skulle bestämma över mig. Driva mig. Ta mig.
Jag fuktade mina läppar lite nervöst.
”Vad vill du att jag ska göra?”
Han log och nickade som om han fick något bekräftat för sig.

”Klä av dig naken.”
Jag reste mig upp och med darrande händer drog jag av mig kläderna tills dess att jag stod naken framför honom. Min egen kuk hade börjat resa sig.
”Du ser bra ut” sa han och fortsatte ”känner du dig sexig?”
Jag nickade.
”Känns det bra?”
Jag nickade igen.
”Ställ dig på knä framför mig.”

Jag gjorde som han sa och klämde mig ner mellan hans ben. Jag hade hans muskulösa ben mot mina armar och jag kunde känna värmen som strömmade ut från dem.
”Sista chansen nu, vill du leka eller vill du gå till ditt rum?”
Jag ryste till genom hela kroppen men pressade fram
”Jag vill vara din inatt.”

Johan log och lutade sig fram med ett leende. Han såg mig djupt i ögonen och satte handen under min haka. Hans läppar mötte mina i en mjuk kyss, ingen tunga. Johan kysste mig mjukt.
”Bra” sa han och kysste mig igen, denna gång lät han sin tunga öppna min mun och möta min plötsligt alltför villiga tunga.
”Nu är det så här, eftersom du är min inatt gör du som jag säger, när jag säger. Förstått?”
”Ja”
”Bra”
Johan la sin hand om min nacke och drog mig sakta framåt mot sin kuk.
”Nu ska du suga mig, börja försiktigt tills du känner att du funnit rytmen och akta dig för att låta tänderna träffa mig.”
Jag svarade inte. I stället öppnade jag munnen och lät ollonet glida in i min mun. Hans hand höll mig så i flera sekunder, han lät mig känna hans ollon i munnen. För att visa mig villig använde jag min tunga till att smeka toppen, runt den. Han andades in av välbehag. Sedan började han långsamt trycka mig neråt över skaftet.

Jag gjorde mitt bästa för att inte låta tänderna skrapa huden genom att hålla läpparna så mjukt om den som jag kunde. När han kände att han nådde så långt in som jag kunde ta honom släppte han mig.
”Andas genom näsan och sitt kvar så där.” Sa han till mig.
Jag gjorde som jag blev tillsagd och kände hur munnen fylldes med saliv.
”Dra dig nu upp så att dina läppar ligger runt mitt ollon.”
Jag utförde det omedelbart.
”Bra, var nu stilla.”
Jag väntade några sekunder och sedan gled jag ner över hans kuk igen. Denna gång lät jag tungan pressa mot skaftet. Jag upprepade mina rörelser ett antal gånger innan jag försiktigt ökade takten. Till slut hade jag funnit en skön rytm som Johan verkade gilla.

”Det är bra min sköne kuksugare.” Mumlade han.
”Men jag bestämmer takten.” Han tog tag i mitt huvud och pressade ner mig allt snabbare.
”Nu vill jag att du slappnar av i halsen och munnen, för nu ska vi prova något nytt.”

Jag gjorde mitt bästa för att slappna av vilket kan vara lite svårt när man har en pulserande kuk i munnen. Han pressade mig tills det tog stopp och sedan tryckte han mitt huvud lite längre ner. Kväljningarna kom omedelbart, men han hyssjade mig och sa till mig att slappna av. Döm om min förvåning när jag fann att han kunde glida in ett par centimeter till.

Jag tog honom djupare och började åter låta mina läppar glida fram och tillbaka över skaftet.
Jag kände mig sexig när han kallade mig en bra kuksugare. Plötsligt drog han undan mig och innan jag förstod vad som höll på att hända stönade han till och sprutade över mitt ansikte.

Hans säd träffade mig i pannan och på kinden i varma stötar. Johan stönade av välbehag och höll hårt i mitt huvud som om
han ville markera att jag inte fick röra mig förrän han sa till. Det kändes skrämmande och underbart.
”Som sagt var du är ju en utmärkt kuksugare.” Sa han och log ner mot mig. Jag såg upp på honom med den varma säden rinnande
ner för min kind. I det ögonblicket kände jag mig som en porrstjärna, kanske löjligt men det var så det kändes.
”Vill du fortsätta vara till min njutning inatt?” Frågade han och lade handen på min kind, jag kysste den och nickade andlöst
”Givetvis” svarade jag och försökte låta förförisk, även om rösten darrade av upphetsning.
”Utmärkt, vill du göra vad jag än säger till dig?” Hans hand var stilla liksom hans leende som fortfarande fick det att röra sig
magiskt inom mig. Ändå tvekade jag en aning, visst ville jag utforska det här mer men samtidigt var jag medveten om att jag
utsatte mig för en risk, en stor risk.
”Jag tänker inte göra illa dig, tvärtom. Jag tänker lära dig fantastiska saker.” Sa han och log ännu varmare mot mig. Han satte sig
på huk framför mig så att hans huvud fortfarande var lite ovanför mig, med sin ena hand började han smeka min hårda kuk.
”Vill du det?”
”Ja, det vill jag.”
”Vad det än är?”
”Ja, jag har aldrig varit så här upphetsad i hela mitt liv.”
Johan skrattade till.
”Nej jag kan tänka mig det.” Svarade han och reste sig.
”Om så är fallet är din första lektion klar, gå in på toaletten, ta en dusch och tvätta av dig. Det finns rakartiklar i badrumskåpet, när
du kommer ut har jag en överraskning åt dig OM du har rakat dig helt slät som jag är.”
Jag nickade och gick in på toaletten. Benen skakade som asplöv och jag var tvungen att sätta mig en stund på toalettstolen för att
samla mina tankar och mina känslor.
Jag kunde höra Johan röra sig utanför, en låda som öppnades och stängdes. Garderobsdörren som öppnades och stängdes. Steg genom
rummet och hur tv:n slogs på. Jag nickade för mig själv och reste mig, hans säd droppade ner på mitt lår när jag rörde mig. Jag stirrade
på fläcken och min hårda kuk. Jag ville smeka den men ändå inte, jag ville att Johan skulle göra det.
”Herregud” mumlade jag för mig själv och gick in i duschen efter att jag plockat med mig rakartiklarna. Under det varma vattnet rakade jag
mig slät, det var inga mängder hår till att börja med men det tog en liten stund ändå. Jag tvålade in mig noggrannt och dröjde mig lite vid
kuken och pungen som nu var härligt släta.
Spriten rann av mig och jag nyktrade till en aning, tvivel blandades med upphetsning vilket gjorde att jag var långt ifrån så avspänd som jag
ville vara när jag torkade av mig. Men beslutet var fattat så nu var det bara att löpa linan ut och se vad som väntade.
Jag klev ut i rummet och fann att Johan lagt sig till rätta på sängen där han såg på en film. Förvånande nog inte en erotisk film.
”Är du renrakad?”
”Ja” svarade jag och gick fram till sängen.
Johan rullade över på sidan och tog upp en liten låda från golvet.
”Utmärkt, dags att klä dig inför resten av kvällen då.”
”Va?” Utbrast jag förvånat, jag hade trott att jag skulle få mer sex.
”Du hörde mig, ta på dig det som finns i lådan, jag tror det ska passa någerlunda.”
Jag öppnade lådan och visste inte vad jag skulle tro, i lådan låg fyra artiklar. Två nylonstrumpor och två stycken sandaletter med stilettklack
i svart lack. För ett ögonblick snurrade världen men mina darrande händer sökte sig ner i lådan och rörde vid nylonet. Jag älskade kvinnor
med höga klackar, det gör väl alla män mer eller mindre.
”Vad har du tänkt dig?” Frågade jag fundersamt.
”Dig i det där, du är till för min njutning ikväll. Eller hur?” Han höjde ett ögonbryn och log mot mig. Jag nickade, var detta vad Johan ville skulle
jag göra det. Faktum var att det var förbjudet och underbart kinky.
Det tog mig ett par minuter att dra på mig strumporna rätt och få på mig skorna.
”Lägg dig på mage” Sa johan så fort jag var klar.
Jag nickade och lade mig på mage, under tiden som jag klätt mig hade han börjat smeka sig igen och hans stånd var hårt igen när han satte sig
gränsle över mina lår. Hans händer började massera min nacke och rygg.
”Hur känner du dig?” Frågade han och smekte lekfullt min ryggrad.
”Sexig” Svarade jag och lade snabbt till ”och kåt.”
”Bra. Nu är du min kuksugare och nu ska jag lära dig hur du blir min slyna.”
Jag skakade nästan till av upphetsning.
Massagen fortsatte utmed ryggen ner till mina skinkor som han började massera mjukt och sedan hårdare. För varje drag drog han isär dem
så att min öppning blev blottad.
”Sära på benen”
Jag drog isär benen och Johan satte sig på knä mellan dem.
”Utmärkt.”
Massagen upphörde med att mina skinkor var dragna åt sidorna så långt det gick. Jag väntade spänt på vad som skulle hända härnäst. En del
av mig var orolig att han skulle försöka köra in sin hårda kuk i mig, medan en annan del nästan önskade att han skulle göra det. Men istället
kände jag hur han lutade sig ner och plötsligt kände jag en hård blöt tunga mot min ena skinka. Hans tunga sökte sig snabbt ner till öppningen
som han cirkulerade runt i lugna rytmiska cirklar. Jag stönade till av välbehag, jag hade aldrig i mitt liv känt något liknande.
Gud vilken känsla, jag höll på att explodera.
Tungan rörde sig över öppningen och gjorde ibland små små inträngningar i den. Hans hand släppte ena skinkan och ett finger gjorde tungan sällskap.
Just då kändes det som om rumpan var helt blöt av hans saliv och omedvetet försökte jag nästan puta min rumpa mot hans masserande finger
och tunga. Johan reste sig upp en aning.
”Nå, gillar du att bli slickad?”
”Jag älskar det!” Svarade jag uppriktigt.
”Där ser man” sa han finurligt.
Utan förvarning körde han in sitt finger, först kändes det som om han kört in hela fingret men jag insåg att det antagligen bara var en bit för han fortsatte
lugnt att pressa det vidare. Det smärtade en aning och stramade. Det var skönt men ändå svårt att slappna av helt. Det bekom honom inte när han
sakta pressade sitt finger vidare tills dess att jag kunde känna hans hand pressa mot öppningen. Därifrån drog han långsamt ut fingret hela vägen till toppen
och lät det sedan glida in igen, denna gång lite fortare. Han upprepade det gång på gång, in ut, in ut.
Lika plötsligt som han börjat slutade han.
”Ligg still och slut dina ögon.” Sa han hest, han var lika upphetsad som jag.
Jag lydde utan ett ord. Nattduksbordslådan öppnades och stängdes och jag kunde känna honom röra sig. I mitt av alla intryck kändes min rumpa en aning
öm men på ett skönt sätt.
En klick glidmedel mötte min öppning utan varning och jag ryckte till.
”Lugn” sa han mjukt till mig.
Fingret kom åter in i mig och gled med hjälp av medlet utomordentligt lätt in och ut. Johan lät ännu ett finger söka sig in i mig och efter några drag ett tredje
finger. Det kändes spänt men skönt och jag mötte hans intryckningar tills vi hittade en skön rytm. Mina tankar fylldes med minnet av hans hårda kuk
i min mun och jag kände hur min redan hårda kuk pulserade ner mot täcket.
”Snälla knulla mig” gnydde jag när hans fingrar ökade takten allt mer.
”Vad sa du?”
”Snälla knulla mig!” Sa jag högre.
”Är du min slyna?”
”Ja!”
”Vill du att jag knullar dig?”
”JA!” Nästan skrek jag.
”Vill du att jag knullar dig som en slyna?” Sa han och lät sina fingrar trycks hårdare in i min rumpa. Jag trodde jag skulle dö av upphetsning. Jag var beredd
att göra vad som helst för ett klimax.
”Ja knulla mig som en slyna.”
”Så du vill vara min kvinna inatt?”
”Ja jag är din kvinna, din slyna!, snälla kör in din hårda kuk i mig!” Jag kom nästan av mig när jag förbluffat hörde orden som kom över mina läppar.
”Nu är du redo” Sa Johan segervisst.
Hans fingrar försvann. Det blev stilla, allt som hände var att han drog isär mina skinkor och höll dem så. Jag gnydde och juckade långsamt ner i täcket
för att försöka få min kuk smekt.
Sen så hände det, någonting varmt och stort vilade plötsligt mot min öppning. Jag stannade mitt i rörelsen och väntade på vad som skulle hända härnäst.
Han höll den så en stund med sina händer i ett hårt grepp om mina skinkor.
Johan tryckte till en aning och kuken gled obehindrat in i min rumpa. Det kändes som om jag var fylld till bredden, smärtan som stack till gick över på
ett par sekunder tack vare den intensiva uppvärmningen han givit mig. Han stannade aldrig utan tryckte den långsamt vidare in tills dess att han var så långt
in att han kom längre än sina fingrar. Då kom en ny njutning när jag kände hur han öppnade mig med sin hårda kuk, trängde djupare in i mig.
Han lutade sig fram och kysste min nacke och lät tungan röra sig över mina axlar och rygg.
”Hur känner du dig?” Frågade han mjukt.
”Jag känner mig sexig, kåt och att du är underbar.” Svarade jag ärligt.
Sakta började han låta kuken glida ur mot öppningen vilket var lika underbart som att känna den tränga in. När han var nästan ute vände han och tryckte sakta
in den så långt han kunde. För varje juck ökade han takten… allt snabbare tills dess att vi uppnått en jämn mjuk takt som var behaglig.
”Är du min slyna?” Väste han i mitt öra och jag kunde inte annat än att stöna fram ett ja.
Detta ledde till att han ökade takten och till slut knullade mig i en snabb taktfast rytm som fick mina skinkor att smacka till varje gång de mötte hans kropp.
Jag blundade och njöt tills jag kände hur han han stannade upp och med en grymtning lät sin kuk börja pumpa. Det var en märklig känsla att känna hur hans
säd sökte sig upp i mig, jag vet inte säkert men jag tror att jag själv fick en orgasm, om än en liten. Men det var underbart. Han kysste min nacke och mumlade att han uppskattade mig enormt som den slyna jag nu var.
Han drog sig sakta ur, och rullade över på rygg. Jag vände mig upp på sidan och log mot honom.
”Är det min tur nu?” Frågade jag.
”Jag har slickat dig, knullat dig. Vad mer vill du ha?” Frågade han andfått.
”Jag hoppades att du skulle kanske låta mig få igen lite?” Sa jag osäkert men Johan bara log mot mig.
”Än är jag inte klar med min slyna. Du får ditt när jag säger till.”
Jag lutade mig fram och kysste honom djupt. Vad som än skulle komma kunde jag knappt vänta…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *