Min Låtsasmamma

Jag och min styvmamma Bodil skulle hade bestämt oss för att åka och spela lite golf över dagen. När vi hade lagt in golfklubborna i bilen så åkte vi.

För att komma till banan var man tvungen att åka ungefär en kvart med bil. Jag kunde vägen utantill så ja blev förvånad när Bodil svängde in på en liten liten skogsväg. När vi hade kört cirka 200 meter stannade hon bilen. Hon tog sina hand och la över mitt lår, sedan viskade hon att hon visste att jag hade snokat runt bland hennes underkläder och bilder. Jag rodnade till och trodde jag skulle få en rejäl utskällning, men istället så kysste hon mej på kinden och började öppna upp min gylf.

Jag ska berätta hur hon ser ut: Rött hår med mörka slingor 1,75 lång ungefär 75 kilo och stora bröst, kanske d-kupa.

Efter att hon knäppt upp min gylf och släppt ut min stora kuk i luften så började hon att ta av sitt linne, som döljde en rosa spets-bh. Hon sa åt mej att kliva ur bilen, och det gjordes kvickt.

När vi kom ur satte hon säg på huk framför mej och började runka min kuk. Hon drog bak förhuden och sög stenhårt, när jag märkte att jag höll på att komma så bad jag henne att lägga sej på motorhuven, hon gjorde det. Ja gick fram till henne och drog ner hennes byxor, hon hade ett par rosa spetsstring som var ganska så genomskinliga, jag drog ner dom också och släppte ut hennes ganska så håriga fitta och började suga och slicka. När jag märkt hur hon nästan kom så slutade jag. Jag tog av hennes sin bh och sa åt henne och vända sig om. Jag särade på hennes skinkor och trängde in med kuken där emellan. Jag juckade försiktigt i början men sen körde vi på ett bra tag. Jag bad henne att lägga sej på rygg och det gjorde hon. Jag stoppade in den i fittan och körde tills vi båda kom flera gånger, sedan så åkte vi hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *