Grannarna

Det här hände inte för så länge sedan.
Jag hade kommit hem efter ett kvällsskift , gick som vanligt och la mig i sängen. Men den här kvällen så låg jag bara och vred och vände på mig. Jag hade en sådan oro i kroppen, det var väl efter jobbets anspänningar och lite värkande muskler. Det blev ju inte bättre av att jag skulle upp tidigt morgonen därpå. Om man skulle gå upp och ta mig en knäckebrödsbit med ost på och ett glas mjölk?

När jag sitter där i mörkret så hör jag grannfrun skrika som en tok.
– Va fan nu då? Tänkte jag.
– Åker hon på stryk? Det är bäst jag går upp och ringer på i alla fall, så kanske karlsloken slutar med kvinnomisshandeln i alla fall. Sagt och gjort, jag sätter på mig träningsoveralls-byxorna och en t-shirt, samt ett par innetofflor. Jag kom upp, ringde på dörren.
Ingen kom och öppnade. Jag ringde på igen. Då kom grannfrun och öppnade. Hon hade en stor murarskjorta på sig. Hon undrade om jag ville komma in, eftersom det ekade så väldigt i trappuppgången. Jag klev in och hon frågade om jag ville ha lite whiskey.
– Ja tack, sa jag och blev stående i hallen. Då kom mannen med ett glas whiskey och räckte det till mig. Samtidigt så smekte han grannfrun över magen och upp mot brösten. Han frågade lite försynt vad jag ville. Jag sa att jag hörde skrik här uppe från.
– Ha, ha, ha, skrattade dem bägge, det var bara Anna som fick en ordentlig orgasm. Vilket var länge sedan hon hade. Nu när jag ändå var där så undrade Anna och Jörgen om jag kunde ta lite bilder på dem. Dem menade på att de hade ju bilder, men det var bara solobilder, de ville ha lite bilder på varandra ihop.
-Nja, sa jag. Är inte det lite väl privata saker? Frågade jag.
– Nej, nej. Du är ju våran granne och dig har vi känt så länge, så inte är det några problem med det heller.
-Du kanske är lite sugen själv? Frågade Anna. Samtidigt som hon drog ner skjortan lite försiktigt över ena axeln. Och en bröstgården blev lite synlig.

Jag rodnade över hela kroppen, samtidigt så började tanken svindla för mig och mitt kön började få en hel del blod i sig, vilket hade oanade följder. Anna såg på mina träningsoverall med en konstig blick och ställde sig på knä. Hon snusade utanför byxorna, började smeka mig på magen med sina händer, samtidigt som hon nafsade lite försiktigt utanpå byxorna. Jag kände hur hennes fingrar gick efter byxlinningen, försiktigt, försiktigt kände jag hur byxorna åkte allt längre ner på min ända, ner mot mina lår och jag kände hennes lena och mjuka händer smeka mig över skinkorna, samtidigt som byxorna åkte längre ner.
Hon verkade vara nöjd med det hon kände, för hon hade belåtna ljud för sig när hon smekte av mig byxorna. Det blev lite komplicerat när hon skulle ha ner byxorna helt. För jag hade fått fullt stånd, men Anna löste det på ett bra och smidigt sätt. När hon såg kuken stå där i all sin prakt, så började hon smeka den med tungan neråt mot pungen. (Gud va skönt det var) Hon tog tag i pungen på undersidan, började slicka hela pungen, så den blev helt blöt av hennes saliv. När det var gjort så tog hon och öppnade munnen helt och ville ha kulorna i munnen, men, hon fick bara plats med en kula. Med kulan i munnen kände jag hur hon lät tunga virvla runt kring den kulan som hon hade i munnen. Samtidigt så bet hon lite försiktigt kring roten på kulan. Det var så skönt att jag trodde att jag skulle svimma.

Nu kom Jörgen som jag totalt hade glömt bort. Han bara log och hade kameran i högsta hugg. Han frågade om han fick ta några bilder på Anna och min kuk. Det tyckte jag var helt ok. Eftersom min kropp och ansikte inte kom med på bilden. Kuken är det inte så många som har sett i full storlek. Jörgen började ta lite bilder när Anna slickade kuken nerifrån och upp med en fladdrande tunga. Nu trodde jag att skulle svimma igen. Känna den mjuka tungan fladdra på undersidan av ollonet. Jag bara stönade och sa att jag måste sätta mig på byrån som stod i hallen.

-Mmmmm, sa Anna och drog upp murarskjortan lite försiktigt så jag kunde ana hennes lilla tofs, som var välansad och väldigt fin att se. Hon drog lite till i skjortan och man kunde se hennes navel, sedan undersidan av brösten. Där höll hon kvar skjortan ett litet tag, så jag smekte henne över magen och upp mot brösten. Kände ena bröstet under min hand, smekte det försiktigt och kände hur mjukt det var, samtidigt så var det så fast och spänt.

Jag lät fingertopparna klättra uppåt mot bröstvårtan, kände hur spänd och hård den var. Anna tog av sig skjortan och jag kunde inte låta bli att smaka på den styva bröstvårtan. Tungan smakade lite försiktigt först, medan den andra handen hade letat sig till det andra bröstet och där var vårtan lika styv som den första. Jag lät tunga spela lite över vårtan, bet lite försiktigt i den, nafsade och slickade vårtan. Samtidigt så nöp jag Anna lite i den andra vårtan och lät handen gå på upptäcktsfärd över hela hennes kropp. Smekte henne över nacken, tog ett lätt tag i hennes örsnibb och höll henne lite. Handen gled vidare, smekte hennes nacke, tog tag i håret och höll fast henne där. Hon började kvida under mig, samtidigt så stoppade hon in kuken i munnen, hon fick ner nästan hela kuken i halsen. Jag bara höll henne i fast grepp och förde hennes mun fram och tillbaka över min kuk.

Nu trodde jag att jag skulle svimma igen, så skönt var det. Jörgen hade lagt sig under Anna och började kyssa hennes ena lår på insidan, där hon stod på knä. Anna började kvida mer och mer. Hon tog ut kuken ur munnen och sa att nu ville hon ha kuken där den ska vara. Så jag ställde mig bakom henne och hon böjde sig framåt. Jag riktigt såg hur blöt hon var. Handen gick dit av egen kraft och fingrarna började känna på hennes blygdläppar och dem var riktigt spända och blodfyllda. Jag lät fingret glida in i henne och nu kände jag riktigt hur blöt hon var. Den andra handen fick gå runt hennes höft och jag började leta efter hennes klitoris och den var lätt att hitta, eftersom den var både hård och svullen. Hon bara kved ännu mera och ville att jag skulle tränga in i henne med kuken i stället för med fingrarna. Jörgen höll på att fotografera hela tiden som jag var kring musen på Anna.

Samtidigt som jag rättade till mig och höll min kuk redo för inträde, så fick Anna se Jörgens kuk, som stod rätt upp, där han låg på golvet. Anna böjde sig ner och började slicka Jörgens kuk, samtidigt som jag fick ordning på min. Jag lät kuken gå lite försiktigt över hennes blöta mus, samt över hennes klitoris. Sedan så tog jag tag i den och förde den mot hålet där den skulle in. Lät ollonet gå in en liten bit bara (Gud vad skönt och så blöt hon var!), Jag höll mig där en liten stund, förde in ett par centimeter till. Drog mig lite tillbaka, för det var trots allt ett litet motstånd, fast hon var så fuktigt och varm. Förde in kuken några centimeter till och bara njöt av att ha kuken i sån skön fitta.

Jag såg hennes skinkor var spända och darrade lätt, så jag tog mina händer och höll henne på höfterna. Samtidigt som jag drog kuken sakta utåt och höll mig kvar i ytterkanten med ollonet. Förde sedan in kuken lika sakta, så man blir van med allt det sköna, samtidigt som Jörgen skulle få sina bilder.

Anna började föra kroppen fram och tillbaka i allt häftigare tempo. Det var lika med mig, min kropp började bli spänd och mina höfter gick allt fortare och fortare. Plötsligt hör jag Jörgen stöna allt högre och säger åt Anna att runka honom fortare samtidigt som hon suger hans kuk. Hon rör sig i ett allt fortare tempo, runkar Jörgen fortare, suger hans kuk mera frenetiskt, rör höfterna fortare fram och tillbaka. Jag känner hur Annas fitta börjar dra ihop sig samtidigt som hon börjar knipa ihop låren mer och mer. Vi börjar kvida alla tre och nu är det nära för mig (Måste hålla ut ett tag till)
Jörgen börjar stöna:
– Nu, nu, nuuuuuuuu! Han ger Anna satsen på kinden eftersom kuken gled ur hennes mun när hon började kvida ordentligt och andningen kom stötvis och jag känner att nu är det inte långt kvar för mig heller.

Anna skriker rätt ut och kniper ihop låren och ramlar över Jörgen, själv så glider kuken ur Annas underbara fitta, så jag tar tag med min egen hand och runkar de sista dragen och satsen kommer över Annas ända. Samtidigt så ramlar jag över både Anna och Jörgen, så vi ligger där i en stor hög på hallgolvet. Vi bara ligger där och börjar känna oss avslappnade alla tre. Efter ett tag så ser jag på köksklockan och upptäcker att det snart är dags för mig att kliva upp igen. Så jag reser mig mödosamt upp och förklarar att jag måste gå hem, eftersom jag ska upp om ett par timmar. Jag tackar för mig och whiskeyn, med ett nöjt leende.
Det tackade också och sa nöjet var helt på deras sida. Och Jörgen sa att jag kunde komma upp en annan gång och fotografera honom och Anna vid ett annat tillfälle. Med ett drömmande leende gick jag hem till mig och efter en alltför kort stund så ringde väckarklockan. Det var bara att kliva upp och slå av väckarklockan.

Men, va fan har jag fått på täcket och i handen????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *