Första gången – träff från chatten

Jag har aldrig sett mig som homosexuell. Tvärtom. Jag har haft många tjejer och mycket sex, men jag har alltid varit fascinerad av analsex. Med Internets intåg öppnades en helt ny värd för en sexkåt kille. Här fanns det förbjudna. Jag hade flickvän, och en väldigt sexuellt öppen flickvän. Det hände ofta att hon knullade mig med buttpluggs och kulor samtidigt som hon sög mig, vilket var himmelriket.

Jag började chatta mycket. Gärna på sexchatter, och det dröjde inte länge förrän jag var inne på bi- och homosexrummen. Här var det spännade och pirrigt. Att se bilder på killar som sög och knullade andra män var härligt och samtidigt annorlunda. Jag blev alltid sprängkåt och det slutade alltid med att jag runkade av mig ordentligt.

En del killar återkom. Jag fick kontakt med en kille i 40-års åldern kallad ”R” som berättade härliga historier om vad han ville göra med mig, och jag blev mer och mer nyfiken. Men det är ett stort steg att ta. Ofta stannade det med våta fantasier, där jag var passiv. Jag ville bli knullad i röven.

Så en dag bestämde jag mig. Nu skulle det ske. Jag ville pröva det jag suktat över. Jag gick in på chatten och började snacka med lite människor, och fastnade för ”BS snygg aktiv”. Vi talades vid en stund och bestämde sedan att träffas. Jag tog tunnelbanan till ST Eriksplan i Stockholm där han bodde, och vi skulle träffas på gatan. Det var pirrigt. Väldigt pirrigt. Jag stod och väntade och så kom det en kille med rakat huvud gående mot mig. Tyvärr kommer jag idag inte ihåg vad han hette. Sagt och gjort, vi hälsade och knallade hem till honom.

Överenskommelsen var att jag, om jag ville, kunde gå hem därifrån när som helst. Men det ville jag inte skulle hända… Vi gick in och satte oss i soffan. Han satte på en porrfilm där killarna var i full fart. ”Händer det något?”, frågade han mig. ”jo, det kan man säga”. Då kände jag en hand på mitt lår och det gick en härlig rysning i min kropp. Jag knäppte upp hans jeans. Jag bara måste få känna på en kuk. Kalsongerna var blöta av försats, och jag drog ned dem och släppte ut hans lem. Den var inte enorm, vilket jag uppskattade. Jag är trång… Det kändes härligt att runka hans kuk. Jag böjde mig ned och tog den i munnen. Jag bara måste smaka. Det smakade lite salt, men det var väldigt upphetsande.

Han ändrade ställning och knäppte upp mina byxor och tog av mig kalsongerna. Så slöt han sin mun runt min kuk och började suga, och det var den skönaste avsugningen jag varit med om. Jag håller verkligen med om att ”killar vet vad killar vill ha”. Jag skulle kunna fyllt hans mun där på en gång. Hans blick mot mig när han sög min kuk är något jag har kvar på näthinnan… mums…

Så tog han fram glidmedel och kondom. Nu skulle jag få kuk! Han trädde på kondomen och klämde ut en klick på fingret och började massera mitt hål. Det började mjukas upp och det var underbart skönt! Jag lade mina fötter på hans axlar och han var väldigt ivrig och kåt. Mitt anus slöt sig kring hans ollon men ville inte riktigt släppa till… När jag knullat mig själv med dildos har jag stått på alla fyra så jag böt ställning och ställde honom bakom mig, tog hans kuk i handen och förde den till mitt hål. Han tryckte sakta på och kuken gled in i mitt trånga, varma hål. aahhhhh nu var jag fylld. Ett sista tryck så var han helt inne. Jag kände hans mage mot mina skinkor. Han väntade en liten stund, sedan drog han sig ut och in i långa tag. Jag stod på alla fyra med ansiktet i kudden och knullades av en man. Underbart. Jag tittade på tv’n där en man sprutade i ansiktet på en annan.

”Jag kan inte hålla mig så länge. Det var ett tag sedan jag knullade”, sade han. Jag svarade: ”det är helt ok, jag är lite öm…”. ”aaahhhhh, nu kommer jag”, stönade han och tryckte hårt in kuken. Han drog ut den och vände på mig. Hans varma mun letade sig till min kuk igen och jag kände hur jag växte och var stenhård under hans underbara behandling. ”jag sprutar snart”, lyckades jag klämma ur mig. Han runkade mig snabbare och snabbare och snart flög mina strålar upp på min mage. ”aaaaaahhhhhhhhhh”, stönade jag. Underbart skönt. Jag var helt utpumpad, och inpumpad… Härligt.

Efter detta klädde jag på mig och vi sade inte så mycket mer utan jag gick. Tyvärr har jag inte kvar någonting av honom, men det var ett minne för livet. Vem vet? Det kanske händer igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *